Revizuirea și selectarea creme de albire pentru zonele intime

Revizuirea și selectarea creme de albire pentru zonele intime

Astăzi, puteți găsi o mulțime de produse de îngrijire de înaltă calitate destinate zonelor intime. Astfel de produse trebuie să acționeze cu grijă și cu atenție, dar în mod eficient. În acest articol ne vom uita la revizuirea și caracteristicile de alegerea cremelor de albire moderne pentru zonele intime.

Descriere și întâlnire

creme de marcă moderne destinate pentru albire zonele intime sunt foarte populare și achiziționate. Produse similare sunt utile și eficiente în diferite cazuri. Pentru a începe este să rezolve motivele pentru care pielea în zonele intime expuse pentru a întuneca.

 1. Prin aceste tulburări hormonale cauza.
 2. Intunecare, cauzate de problema modificărilor corespunzătoare legate de vârstă în organism.
 3. ras frecvente provoacă prea efecte similare.
 4. În cazul în care nu cel mai confortabil de purtat lenjerie de corp, care freacă pielea, contribuie, de asemenea, la întunecarea pielii în zona inghinală.
 5. Prin întunecare în aceste zone conduce în mod inevitabil, excesul de greutate al unei persoane afectează în mod negativ transpirația în zona abdomenului.
 6. Dacă luați bai solare, dar nu folosesc protecție solară de înaltă calitate, de asemenea, contribuie la schimbarea nuanța pielii în zona inghinală.
 7. Varice – o boala grava, care de multe ori actioneaza ca un „agent provocator“ întunecare a pielii in zona abdomenului. Mai ales adesea astfel de probleme apar la femei după 30 de ani.
 8. Copilul este condus la cabana, precum și la menopauză.
 9. Dacă există o tulburare cu privire la activitatea sistemului endocrin, pielea din zona intimă își poate schimba, de asemenea, umbra la cea mai închisă.
 10. Provoca astfel de lucruri pot de diferite tipuri de boli infecțioase sau ciuperci.
 11. Predispoziția genetică acționează, de asemenea, ca un factor de provocare luminos pentru întunecarea pielii în zona îngrozită.
 12. Astfel, pot acționa diverse medicamente.
 13. Cauza întunericului poate fi diverse boli ale organelor interne.
 14. Există o astfel de boală ca o acantoză non-niroidă – este o crestătură, a cărei simptome este întunecarea buzei de germeni.
 15. Deficiența de vitamină din corpul uman duce adesea la o schimbare de umbra pielii în zonele intime.

Umbra întunecată a pielii din zona îngrozitoare în majoritatea cazurilor se datorează predispoziției genetice. Adesea, motivul principal este prea mare pentru melanină. Dacă un solar este prea adesea vizitând, poate provoca, de asemenea, o piele întunecată în groază.

Întunecarea epidermei din zona îngrozitoare este o problemă obișnuită cu care multe femei sunt familiare. Cu toate acestea, nu ar trebui să existe motive serioase pentru entuziasm, deoarece este foarte posibil să albi pielea în locuri intime. În același timp, toate manipulările sunt posibile la domiciliu și independent.

Astăzi, pentru albire a pielii de înaltă calitate în zonele intime, diferite saloane de înfrumusețare oferă o mulțime de servicii de cosmetologie specială. Adevărat, în ciuda nivelului ridicat de eficiență, unele dintre procedurile similare nu sunt destul de potrivite pentru fetele care au o sensibilitate crescută a pielii în zona luată în considerare. Reacțiile adverse se pot manifesta sub formă de alergii, roșeață puternică, mâncărime și ardere.

Cea mai ușoară procedură de albire implică utilizarea cremelor speciale sau a unguentelor. Acestea se disting prin faptul că există componente speciale de clarificare în compoziția lor. Scopul principal al acestor fonduri este de a clarifica zonele intime, precum și în menținerea igienei acestora. În plus, fetele recurg adesea la utilizarea de pulbere speciale, care sunt autorizate să folosească atât pentru bărbați. În sortimentul de facilități cosmetologie moderne ale tipului în cauză, vă puteți întâlni creme caracterizate printr-o acțiune destul de puternică, cu toate acestea, ele sunt mult.

Înainte de a testa o crema moderne de albire cu efect de albire, este în valoare de familiarizat cu lista de contraindicații pentru utilizarea sa:

 • Nu puteți folosi crema pentru deschiderea culorii pielii în locuri intime pe fondul sarcinii și alăptării+
 • Nu se poate utiliza astfel de produse în cazul în care o persoană are leziuni la nivelul pielii+
 • Persoanele care suferă de diabet zaharat, utilizarea acestor fonduri este, de asemenea, contraindicată+
 • Dermatita în faza de agravare interzice, de asemenea, utilizarea de creme cordiale pentru zonele intime.

Cele mai bune branduri

piață de astăzi nu încetează să încânte cumpărători în gama largă de produse care părăsesc si cosmetologie, dintre care multe sunt disponibile și elementare în uz. De exemplu, cremele de înaltă calitate, destinate pentru albirea zonelor intime de astăzi sunt produse de multe branduri cunoscute bine. Vom face cunoștință cu cele mai bune dintre ele.

 • SUNT EU. Deschide rating-ul de producători de renume Acest brand Thai producerea de albire crema de calitate impecabilă. Produsele ISME sunt ecologice, absolut sigure, demonstrează un nivel excelent de eficiență. Toate produsele acestui brand sunt fabricate în conformitate cu standardele europene, au toate certificatele necesare, se obțin numeroase premii.

 • Nanomed. Un alt faimos producător thailandez de produse ecologice și eficiente de plecare / cosmetice. În sortimentul acestui brand există o cremă de albire a cremei de top, care este în cea mai mare cerere datorită eficacității sale. Produsele de albire ale firmei thailandeze sunt destinate nu numai unei zone intime, ci și pentru clarificarea coatelor, picioarelor, axilor.

 • Achromin. Cremele bulgare ale acestui producător se bucură de o mare cerere printre fetele moderne. Marca produce produse excelente cu o compoziție bună. Achromin creme de albire sunt foarte populare datorita nu numai eficienta, dar, de asemenea, un cost accesibil atrăgând mulți cumpărători.

 • Eveline. de brand celebru producătoare de ieftin, dar creme de albire eficiente de calitate excelentă. Produsele Eveline nu numai luminează zona intimă, dar avertizează, de asemenea, apariția unor noi pete de pigment în perspectiva. In compozitia cremelor sunt ingrediente naturale, de exemplu: aloe, extracte de castravete, ulei de avocado, alantoină și așa mai departe. Ei clarifica pielea și cu atenție hidrata-l.

 • Joy Drops. Turcă producătoare de brand creme de înaltă calitate, care sa demonstreze un efect pe termen lung. După folosirea acestui producător, pielea sensibilă în zonele intime rămâne curat și lumină. Calitatea cremelor este confirmată de toate certificatele necesare de securitate ale UE și Rusia.

Puteți găsi destule alte creme de înaltă calitate pentru albire din diferite mărci. opțiuni foarte bune produc coreene, americane și firmele germane.

Sfaturi pentru alegerea

crema de albire eficientă, ca orice alt înlocuibil sau cosmetice, aveți nevoie pentru a alege cât mai mult posibil. Un astfel de produs trebuie să o respecte în mod necesar un număr de cerințe importante care să garanteze eficacitatea și siguranța aplicării sale.

Este necesar să nu uităm că zonele delicate ale femeilor sunt foarte sensibile și sensibile la expunerea la factorii externi. Este aici că există un număr foarte mare de terminatii nervoase. Orice component prezent incorect în cremă poate provoca cu ușurință o reacție alergică gravă. Sarcina principală a producătorilor pentru igiena intimă este de a reduce numărul de substanțe agresive în compoziția lor, dar cu condiția ca eficiența este menținută.

Inainte de a cumpara o crema de albire, este foarte important să vă familiarizați cu compoziția sa. O atenție deosebită trebuie acordată prezența a doi acizi principale: Arbutina și Koyeva. Alți acizi în agentul de albire pentru zona intimă nu ar trebui să fie.

În plus față de acizi, produsul clarificând poate conține diferite extracte de plante, fructe si legume. Un efect de albire foarte puternic demonstrează castravete, precum și de lămâie, pătrunjel, toloknyanka. MONOBENZONSON (CREMA CU MONOBENZONE CREMĂ CU MONEBENZON (CREMA CU MONOBENZONON este foarte popular în ziua de azi) – precum și hidrochinonă. Prin impactul acestor componente, va fi posibil pentru a obține efectele necesare, cât mai repede posibil și fără senzații neplăcute.

Alegerea unui înaltă calitate de albire crema pentru zona intima, se recomandă să se examineze cu atenție ambalajul. Un tub sau un borcan în nici un fel ar trebui să prezinte scurgeri sau să fie închise vag. Ambalajul trebuie să fie în stare perfectă. În plus, se recomandă să achiziționeze numai astfel de produse cosmetice fugace și care sunt eliberate de branduri bine cunoscute și dovedite. Cumpara crema de la firmele de neînțeles din China nu ar trebui, dacă nu doriți să se confrunte cu posibile consecințe neplăcute.

Nuante utilizare

Vom înțelege principalele caracteristici ale utilizării cremelor cordiale moderne pentru zonele delicate.

 • Zona intimă este extrem de sensibil. Înainte de a utiliza orice cale de atac, în primul rând ar trebui să fie făcut un mic test de, chiar și în cazul în care crema este hipoalergenic și complet în condiții de siguranță. O porție mică de cremă se aplică la bikini minutele zonale și concediu la 30. Dacă nu apare în acest timp, petele roșii sau arderea, medicamentul poate folosi în siguranță.
 • Efectul rapid poate fi realizat numai datorită acțiunii componentelor agresive din compoziție, Și cei din cremă nu ar trebui să fie, astfel încât să nu așteptați rezultate instantanee. De regulă, acesta poate fi rezumat cel puțin 10 zile de utilizare zilnică.
 • Cremele moderne nu cauzează dependență, pot fi folosite de mult timp. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea unor astfel de produse mai mult de o lună (în cadrul cursului). Dacă nu există niciun efect vizibil, înseamnă că este mai bine să vă întoarceți specialiștii cu experiență pentru a scăpa de petele de pigmentare.
 • Bleach scaunele intime sunt adecvate numai dacă există pete de pigment. Utilizarea excesivă a produselor cosmetice de albire poate aduce doar rău și nu poate beneficia.

Examinați recenzii

creme moderne destinate pentru deschiderea culorii zonelor intime sunt în mare a cererii, astfel încât cumpărătorii să lăsați foarte multe comentarii despre ele. Cele mai multe răspunsuri pozitive oameni asociază cu eficiență ridicată de fonduri similare emise de mărci renumite. Consumul de economic, ușurința de utilizare, fără iritații și reacții alergice sunt, de asemenea, mulțumit cu un număr mare de utilizatori.

Desigur, despre astfel de produse cosmetice de oameni lasă uneori și comentarii negative. Cel mai adesea, utilizatorii nu costum: prea mare costul unor copii, mirosurile neplăcute pe care le aloca, precum și mici disponibilitatea unui număr de fonduri de la producători străini bine-cunoscute.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: