Toate tampoanelor Tampax

Toate tampoanelor Tampax

În timpul zilelor critice doar tampoanele vin la salvarea multor femei, care să permită să mențină o viață normală, și care oferă protecție împotriva scurgerilor. produse de marcă Tampax sunt pe bună dreptate recunoscute ca fiind una dintre cele mai bune pe piață a unor astfel de bunuri.

Avantaje și dezavantaje

Unul dintre principalele avantaje de care se bucură Tampoane Tampax, este formularea lor în condiții de siguranță. Setul de inimă absorbant, care este componenta cheie a produsului, este format din fibra de celuloză tratată, bumbacul ecologic sau amestecurile acestora. Apropo, acest vascoza este recomandat pentru utilizare în producția de pungi de ceai și multe alte elemente.

Pentru a crea aplicatori, se utilizează hârtie de rănire strânsă, care poate fi reciclată sau plastic alimentar prelucrat pictat de pigmenți colorați hipoalergenic. Învelișul exterior al împreună tampon cu cablul este obținut dintr-o fibră sintetică moale de înaltă calitate (poliester, polietilenă, polipropilenă) sau combinația sa cu bumbac.

Materialele folosite pentru a crea un produs de igienă au toate certificările internaționale necesare care confirmă absența componentelor nocive. În plus, pre-albire de bumbac și viscoză este efectuată fără utilizarea clorului.

Tampoane Tampax recunoscute de către profesioniști în domeniul medicinii sunt absolut sigure pentru utilizare in timpul menstruatiei. Produsele care trece un examen stricte de siguranță pentru piele este hipoalergenic. Avantajul este că Tampax va putea folosi prima lunar.

Dispozitivul tampon în sine este foarte convenabil pentru utilizare. La un cilindru strâns comprimat, cu o capacitate de absorbție cu fire cu fire montate în siguranță. Aplicatorul mic vă permite să aranjați subiectul în vagin, nu-l atinge cu mâinile.

Pentru dezavantajele produselor, este posibilă atribuirea imposibilității utilizării sale în perioada postpartum înainte de restabilirea ciclului natural, precum și în prezența proceselor inflamatorii și a infecțiilor sexuale. În unele cazuri, caracteristicile individuale ale organismului feminin împiedică, de asemenea, confortul de utilizare a igienei. Este necesar să se menționeze și despre probabilitatea sindromul șocului toxic, sindromul pune viața în pericol. Pentru prevenirea acestuia, este necesar să se înlocuiască instrumente de igienă în timp util, pentru a selecta în mod corespunzător dimensiunea tamponului și a absorbției sale, precum și cel puțin o dată pe zi, pentru a da prioritate garnituri.

Privire de ansamblu de sortimente

Gama modernă de Tampax include trei tipuri de tampoane:

  • Tampax Tampoane cu un aplicator de carton+
  • Tampax Compak Tampoane cu Aplicator+
  • Tampax Compak PEARL Tampoane cu Aplicator.

În funcție de gradul de absorbție, toate produsele pot fi împărțite în Regular, Super Plus și Super.

  • „Galben“ obișnuit sunt destinate pentru selecții minore și medii, după cum reiese din 2 „picături“ pe ambalaj.
  • Green Tampoane Super potrivit pentru femeile ale căror alocări pot fi desemnate ca fiind moderată sau abundentă. 3 „picături“ sunt indicate pe ambalajul unor astfel de igienă.
  • În cele din urmă, Orange Super Plus, Denoticed 4 „picături“, sunt oferite pentru descărcarea de gestiune în special abundente.

Durata de depozitare a tuturor fondurilor de igienă de mai sus este de 5 ani.

Tampoanele cu aplicator Tampax Compak PEARL FIDELI sunt considerate unul dintre cei mai buni reprezentanți ai brandului. Avantajele lor includ lipsa de arome în compoziția, utilizarea tehnologiei motionfit, datorită cărora cilindrii sunt expandate cu grijă, repetând forma corpului, iar prezența unui țesut special al LeakGuard împiedicarea curgerii. Deoarece produsul este destinat pentru descărcarea moderată, și, de asemenea, are un design elegant, acesta este cel mai potrivit ca prima achiziție pentru fete. Proprietati similare au sale „vecini“, în conformitate cu Pearl Super și Tampax Compak Pearl Super Plus linia Tampax COMPAX.

Linia Tampax COMPAX se caracterizează prin comoditatea administrării datorită prezenței unui aplicator de plastic compact, cu un vârf rotunjit. Protecție „fusta“ a unui tampon previne curgerea. Tampoane Tampax cu un aplicator de carton, de asemenea, face cu protecție pe termen lung a unei femei. Nu există coloranți și arome în compoziția lor, iar elementul de hârtie cu o scutire specială nu aluneca în mâinile.

Apropo, uneori, în magazine online puteți găsi produse numite mărci Duo – de exemplu, Compak SUPER PLUS DUO. Cu toate acestea, din probele prezentate pe site-ul oficial – care este, Compak Super Plus, aceasta este, de obicei, nu este diferită.

Cum să-l folosească?

Instrucțiuni de utilizare a produselor Tampax sunt întotdeauna situate în interiorul ambalajului cu mijloace de igienă, așa că a învăța să-l folosească destul de real pe cont propriu. Principalul lucru – este necesar să ne amintim că intrarea în tamponul urmează aceeași cale pe care este activat pentru retragerea secrețiilor menstruale. Mai multe ipostaze specificate în linie vă permit să facă această acțiune ca un mod confortabil. Introduceți tamponul este calm, nu în grabă și nu este deranjant în cazul în care nu funcționează prima dată. În cazul unor dificultăți cu străpungerea subiectului, este permisă utilizarea lubrifiantului, cu excepția vaselina, precum și să fie sigur de a utiliza aplicator.

tamponul introdus în mod corespunzător are loc în mijlocul vaginului care conține un număr mic de terminatii nervoase sensibile. Dacă totul se face corect, practic, nu ar trebui să fie simțit și, desigur, nu creează nici un disconfort. În plus, premisa este că cilindrul absorbant nu se poate deplasa sau cădea chiar și cu miscari active.

Constatarea maximă pe termen lung a subiectului în vagin nu poate depăși 8 ore. Cu toate acestea, ar trebui să fie schimbat în continuare așa cum se potrivește. De exemplu, pentru primele zile ale ciclului, poate fi necesar să se înlocuiască tamponul o dată la 3-4 ore și în acesta din urmă – la fiecare 6-8 ore. Tampoane Tampax este permis să utilizeze și pe timp de noapte.

Acestea sunt introduse imediat înainte de culcare, dar trageți și schimbați imediat după trezire.

Scoateți cilindrul de la vagin trebuie să utilizați un dantelă specială. Dacă se rupe brusc, puteți să vă spălați și să vă spălați cu atenție degetele. Cu un rezultat nereușit, se recomandă să consultați imediat un medic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: