Totul despre dimensiunea de tampoane de sex feminin

Totul despre dimensiunea de tampoane de sex feminin

In timpul menstruatiei, o femeie trăiește departe de a fi cel mai placut sentiment, variind de la durere la partea de jos a abdomenului și terminând cu necesitatea de a purta o garnitură de igienă în timpul zilei. Apropo, disconfort la purtarea ei poate fi redusă, dacă selectați corect dimensiunea acestui mijloc de igienă intimă.

Din ce dependes?

Când vorbim despre parametrii dimensionale ale pachetelor igienice feminine, ne referim nu numai lungimea și lățimea lor, dar, de asemenea, gros. Acești indicatori depind direct de doi factori:

 • Abundența descărcării+
 • Dimensiunea lenjeriei de corp.

Vă rugăm să rețineți: În timpul menstruației, o femeie nu numai că poate, dar ar trebui să utilizeze, de asemenea, garnituri cu grade diferite de parametri de absorbție și dimensiune. Apoi, o vom da seama cum să înțeleg al cărui timp a venit „.

Ce se întâmplă?

Deci, este necesar să ne amintim că toate pachetele igienice ale femeilor diferă în funcție de gradul de protecție, au lungimi diferite, lățime, grosime. Acesta din urmă este indicat pe ambalajul mărfurilor sub formă de picături. Rămâne să știi ce înseamnă ei.

 • 1 sau 2 picături – Acestea sunt garnituri zilnice. Acestea au cea mai mică dimensiune (150×60 mm) și grosimea minimă. Folosit ca unelte zilnice de igienă pentru a proteja lenjeria de lenjerie de selecție. Pot fi folosite în ultima zi a menstruației.

 • 3 picături (lumină). Destinate sângerării slabe.

 • 4 picături (regulate / normale). Cea mai comună categorie. Ele sunt folosite de femeile ale căror alocări în timpul menstruației sunt moderate. Dimensiuni de pachete igienice de acest tip, de regulă, 105×280 mm. Această garnitură poate fi fără înlocuirea uzurii în 4 ore.
Citește mai mult  Creme hidratante pentru o zonă intimă

 • 5 picături (super). Sunt destinate lunarului abundent. Oferiți o protecție mai fiabilă împotriva cursului. Cu toate acestea, astfel de garnituri nu au neapărat o grosime mai mare – unii producători produc produse ultra-subțiri, care, datorită materialelor absorbante moderne, absoarbe alocările rapid și complet, ținând bine umiditatea în interior.

 • 6 sau 7 picături (NIGT). Așa-numitele tampoane de noapte. Spatele lor este alungit pentru a evita scurgerile în timpul șederii într-o poziție mincinoasă. Acest tip este, de asemenea, caracterizat prin capacitatea maximă absorbantă.

Pachetele de igienă ale femeilor se îmbunătățesc în fiecare an. Fiecare supliment face ca garnitura să fie mai convenabilă și mai fiabilă.

 • „Wings”. Conceput pentru a asigura produse de igienă pe chilotei părți. lenjerie de corp proteja de posibile scurgeri și poluarea.
 • forma anatomică specială. Primele Garniturile eliberate în producția de masă au fost dreptunghiulare, care, desigur, nu a fost prea confortabil și disconfort livrat atunci când ciorap. Acum, producătorii încearcă să „se potrivesc“ forma unui pachet de igienă în conformitate cu conturul corpului feminin pentru a face mai imperceptibil sub haine.
 • Lipucca. Absolut necesar pentru fixarea punerea chiloți. Dacă nu ar fi, garnitura va deplasa în mod constant.
 • Siguranță. Dacă te uiți cu atenție la garnitura, puteți vedea că protuberanțe mici sunt situate pe marginile – acestea sunt concepute pentru a preveni fluidul care curge atunci când garnitura este însămânțat prin ea.
 • ambalaj individual. Majoritatea producătorilor din obiectivele igienice au început să sigileze fiecare garnitură individuală într-un plic individual cu celofan.

Acum puteți lua un instrument cu dvs., nu vă temeți că în geantă se poate murdări.

Cum se determină dimensiunea?

Cum de a alege garnitura unei mărimi adecvate? Există mai multe moduri pentru acest lucru.

 1. De regulă, o femeie știe ce grad de abundență lunară. În medie, fiecare menstruație are loc pe următorul scenariu: primele două zile (și nopți) sunt cele mai intense descărcări, apoi vor merge treptat la declin. Prin urmare, vă puteți recomanda la început să utilizați garnituri cu gradul necesar de absorbție (aici, fiecare femeie se uită la sentimentele sale – cineva este suficient pentru 3 picături, iar cineva va avea nevoie de „apărare pe cinci panouri”) și, Desigur, nu neglijați suplimentar „ajutor noaptea. Și în ultima zi sau două pentru a aplica zilnic sau opțiuni de lumină.
 2. A doua cale va ajuta dacă achiziționați produse de o anumită marcă – Întotdeauna. Compania a inventat și a publicat un tabel special, în cazul în care sunt indicate dimensiunea lenjerie de corp și de gradul de descărcare menstruale. La intersecția dintre aceste două date, puteți vedea produsele recomandate.
Citește mai mult  Totul despre tampoane de zi cu zi a lui Naturella

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: