Ce este ceara spranceana și cum să-l folosească?

Ce este ceara spranceana și cum să-l folosească?

Ceara sprancene – este un produs cosmetic popular, care este folosit pentru modelarea lor, precum și pentru punerea. Dacă aplicați în mod corect acest produs simplu, puteți rezolva rapid toate dezavantajele dvs. mici.

Ce este?

2 tipuri de ceara sunt folosite pentru sprâncene. Unul este proiectat pentru a elimina firele de păr în plus, iar al doilea – pentru așezându-le. Primul este folosit pentru sprancene corecte.

De obicei, este folosit în cazurile în care sprâncenele trebuie urgent să fie puse în ordine.

Ceara pentru coafare firele de păr pentru a alege atât artiști machiaj profesionale și fete obișnuite. Acest produs include mai multe componente principale.

 1. Ceară de albine. Acesta este ingredientul de bază. Este bine de topire sub influența temperaturii ridicate, iar după înghețat fixează fiabil perii.
 2. Polimeri și agenți de îngroșare. Ele oferă o rezistență de machiaj.
 3. aditivi antibacterieni. Asigurați-vă produsul complet în condiții de siguranță și hipoalergenic.
 4. Uleiuri esentiale. Ele se hrănesc pielea cu substanțele utile.
 5. conservanți naturali. Prelungi de stocare cosmetice și, prin urmare, nu suportă nici un pericol pentru sănătate.

Un produs cosmetic bun ajută să facă față cu mai multe probleme. El surprinde perfect chiar și cele mai dificile fire de păr,. În plus, rezultatul dureaza intreaga zi – indiferent de vremea este pe stradă.

O astfel de ceară o poate avea un cremos sau de gel textura. Acest lucru permite ca fiecare fată să aleagă cele mai potrivite și ușor de utilizat produs.

Avantaje și dezavantaje

Ceara pentru montarea și modelarea sprâncene are avantajele și dezavantajele sale. În primul rând, să vorbim despre avantajele produselor utilizate pentru a îndepărta excesul de păr.

 1. Îndepărtează de ceară de calitate superioară cât de mult timp, păr recrescut, și un mic puf, care nu poate face față chiar și o pensetă.
 2. Procedură nu ia mult timp. ceară îndepărtarea părului poate fi mult mai rapid decât o pensetă sau un fir.
 3. Efectul utilizării produsului durează 2-3 săptămâni. În același timp, după alte proceduri pentru îndepărtarea firelor de păr, ele cresc dupa 5-6 zile.
 4. Aplicați ceara pentru corectarea spranceana chiar și fără asistență.
 5. Folosirea regulata a acestui produs permite creștere a părului lent în jos.
 6. Ceara de acum puteți cumpăra în orice magazin de specialitate. În același timp, prea mulți bani nu vor merge la achiziționarea unui fond adecvat.

  Prin contra acestui produs includ următoarele:

  • Procedura este destul de dureros și vine departe de toate+
  • De câtva timp după ea, pielea se poate obține+
  • În unele cazuri, poate exista o reacție alergică la fete ale pielii sensibile+
  • fără a avea experiență în lucrul cu ceara, puteți strica sprancene.

  Această metodă de îndepărtare a firelor de păr nu se potrivi cu fetele cu pielea sensibila, psoriazis, dermatită sau diabet zaharat. De asemenea, este de asemenea posibil ca, în domeniul corecției au fost papiloame, alunițe, arsuri sau zgârieturi. Nu este permis să ceară utilizarea pentru sprâncene și după un microblading recent sau tatuaj.

  Dar dacă nu există contraindicații pentru utilizarea acestui produs, acesta poate fi utilizat în condiții de siguranță pentru a elimina firele de păr în exces.

  Ceara pentru sprâncene stivuire de asemenea, are multe avantaje. El stabilește rapid și fiabil sprancene, indiferent de modul în care acestea sunt obraznic. Un astfel de produs poate o fi utilizat în siguranță în cabină, și la domiciliu. Prin minusuri includ faptul că un mijloc de calitate scăzută creează adesea un sentiment de arc spranceana. În plus, în vreme caldă un produs rău dă efectul de grăsime.

  Citește mai mult  Modelarea Sprânceană: tehnica scop și performanță

  Vizualizări

  Există mai multe soiuri de ceară pentru simulare și spranceana ouătoare.

  Fierbinte

  O astfel de ceară este de obicei folosit de fata cu pielea sensibila. Acesta vă permite să eliminați rapid și ușor coafuri suplimentare. Produsul este de obicei vândute în granule. În structura sa conține uleiul de măsline și rășină. Dezavantajul acestui instrument este că ar trebui să fie capabil să-l folosească, deoarece aplicarea incorectă ceara fierbinte poate provoca arsuri.

  De asemenea, merită remarcat faptul că ceara pe tot parcursul procedurii trebuie să rămână lichid. Deci, ai nevoie de un mod special pentru a menține temperatura corectă a mijloacelor de a le face ușor de a lucra cu el. Prin urmare, la domiciliu, el este rar folosit.

  temperatura scazuta

  Acest produs este vândut în aplicatoare mici. Apariția lui se aseamănă cu rimel obișnuit pentru sprâncene. Produsul este ușor de utilizat și nu dăunează pielii. Dupa ce încălzirea repede se răcește, și, prin urmare, nu produce arsuri. În plus, aceasta nu deteriorează vasele mici.

  Rece

  Acest produs este cel mai potrivit pentru auto-îndepărtarea părului de prisos. Se vinde sub forma unei benzi de țesătură sau hârtie specială pe care se aplică ceara cu un strat subțire. Înainte de utilizare, Benzi de ceară se încălzească bine în mâinile lor până când devin calde. După aceasta, ele sunt aplicate în zona dorită a pielii și dispar ușor.

  Folosind benzi, puteți scăpa chiar de la fire de păr foarte mici. Dar, în același timp, este încă necesar să se acționeze cu grijă pentru a nu strica accidental sprancene.

  Pentru fixare

  Fixarea ceară, de regulă, are o structură deschisă transparentă. creion de ceară este ușor de utilizat. Este minunat pentru a crea rapid și eficient stabilirea dorită la domiciliu. Există mai multe tipuri de simulând ceara pentru sprancene.

  1. Prosop. Un astfel de produs se bucură de oameni cu sprancene strălucitoare pentru a le face ușor mai întunecate. Creioanele de ceară sunt maro, negru, stilizate. ceara Nuanță ar trebui să fie de 1-2 tone de fire de par de culoare mai închisă. Unele branduri cosmetice produc mai multe produse originale, de exemplu: geluri pentru sprâncene albastru, violet sau rosu.
  2. Transparent. Incolor ceara fits fete cu sprâncene negre. De asemenea, este adesea folosit pentru fixarea firele de păr zgârierea. sprancene Laid arata frumos și cu atenție.
  3. Medical. Un astfel de produs este un foarte util să aibă în cosmetice sa. El este capabil să suspende procesul de pierdere de fire de păr, și, de asemenea, face sprancene cu o mai gros. În plus, un astfel de produs hrănește pielea. Pentru ca rezultatul să devină vizibile, ceara trebuie să fie aplicat sprâncenele cel puțin 2 luni.

  Cei mai buni producatori

  Alege sprâncenele produsele de îngrijire în cele mai bune producatori dovedit. Puteți selecta mai multe branduri excelente, din sortimentul de care există o fixare de înaltă calitate și de modelare de ceara. Pentru început, este în valoare de a vorbi despre companiile care creează bune produse de styling spranceana.

  • Charme. Aceasta companie este angajată în producția de cosmetice decorative. Bun pentru stabilire a unui produs este potrivit numit Adevărat Blend. Este ieftin, nu are un miros și se potrivește ascuțite fetele cu orice culoare. El este aplicat pe sprancene cu doar câteva mișcări.

  • KISS NEW YORK PROFESIONAL. Acest brand coreean este foarte popular, atât pe piața internă și externă. Produsele lor se disting prin pigmentare luminoase și durata de fixare.

  Ceara pentru coafura sprancene de la aceasta companie va cu precizie ca fetele cărora le place să atragă atenția și de a crea imagini luminoase.

  • Lumene. de brand finlandez foarte bine în sine dovedit în piață. Ele produc cosmetice lor din produse naturale. În același timp, rămâne accesibilă unei game mai largi de consumatori. Este de merită acordarea atenției gelului Block Lumene Stop Formare Gel de ceară.

  Ceara pe o bază densă nu pierde firele de păr și nu curge în căldură. Este foarte ușor de îndepărtat folosind șurubelnița.

  • Minunat. Compania poloneză produce produse de înaltă calitate care sunt vândute la un preț accesibil. Atrage cumpărătorii, de asemenea, un design luminos de ambalare realizat în stilul de pin-up. Brows Flawless Cream Cream Cream. El rezolvă ușor firele de păr, fără a lăsa în urmă strălucirea grasă.

  În plus, produsul alimentează perfect sprâncenele, făcându-le mai sănătoase și groase în cazul utilizării regulate.

  • Estradă. Cosmeticele de la acest brand este ușor de utilizat și de înaltă calitate. Este minunat pentru fetele care caută un stil nou. Acordați atenție produsului numit browistimo. Ceara de ceară de ochi transparentă fixează firele de păr și le dă o strălucire ușoară lucioasă. În plus, acest produs asigură consolidarea și creșterea lor.

  Inclus cu ceara transparenta merge trei perechi de umbre. Găsiți pentru tine o nuanta potrivita va fi capabil sa fete cu orice culoare.

  • Clopot. Blocarea ceara pentru sprancene de la aceasta companie vă permite să sublinieze frumusețea naturală. Este ușor de aplicat și, în același timp, stabilește în mod fiabil firele de păr. Hipoalergenic Sprâncene Modelare Stick. Acesta este produs în bastoane compacte. Puteți alege atât umbra de lumină și întuneric.

  Produsul nu lipici firele de păr, nu provoaca alergii si este rezistent la umiditate.

  Produse pentru a scăpa de firele de păr în exces sunt, de asemenea, în intervalul de multe branduri.

  1. Caramel. Produsele de la acest brand sunt disponibile la un preț accesibil. Acesta este îmbogățit cu uleiuri nutritive si o multime de vitamine. Pentru îngrijirea sprânceană, utilizați benzi pentru față, care sunt potrivite pentru orice tip de piele.
  2. ITAL CEARA. Aceasta este o companie care produce dovedit ceara ochi de înaltă calitate. Ceara cald este ușor de aplicat pe piele și vă permite să eliminați rapid firele de păr chiar și mici dure.
  3. Lila Soft. Aceasta companie produce ceara excelent benzi față. Ele sunt bogate în componente vegetale utile. Prin urmare, ele pot fi folosite, nu se tem de o reacție alergică sau orice alte consecințe negative. Avantajul este că marca produce fonduri pentru diferite tipuri de piele. Prin urmare, pentru a alege un produs potrivit pentru tine. Orice fată.
  4. SHIK. Principalele avantaje ale produselor cosmetice decorative din acest brand – simplitatea și versatilitatea. Ei bine, în sine dovedit Ceara SHIK Pro Sprâncene. Se aplică pe sprâncene ușor și foarte atent. Produsul este fete hipoalergenice si perfect potrivite chiar cu pielea sensibilă.

  Atunci când alegeți un produs adecvat, merită să acordați atenție nu numai producătorului, ci și feedback-ului clienților. Înainte de a cumpăra un fond, este foarte important să vă uitați la compoziția sa. Nu ar trebui să aibă prea mulți conservanți și parabeni. De asemenea, este necesar să privim întotdeauna durata de valabilitate a mijloacelor, deoarece produsul restante poate aduce doar rău.

  Cum se utilizează?

  Chiar și începătorii pot folosi ceară pentru punerea sau modelarea sprâncenelor.

  Citește mai mult  Laminarea sprâncenelor: Descrierea și regulile procedurii de efectuare

  Pentru depilare

  Înainte de a scoate firele de păr la domiciliu, trebuie să așteptați până când cresc. Lucrați cel mai bine cu dungi speciale. Procedura de pregătire a firelor de păr constă din șapte etape.

  1. Zona Epilad este necesară Reziduuri clare de produse cosmetice și tratați cu atenție orice agent de degresare.
  2. După aceea, este necesar Aplicați talc sau pulbere obișnuită pentru copii. Acest lucru va permite că dungile să fie mai bine fixate pe piele. Și, prin urmare, sesiunea de depilare nu va fi atât de dureroasă.
  3. Căldura dungată în mâini, este necesar Asigurați-vă pe zona selectată a pielii.
  4. După aceea, trebuie să așteptați câteva secunde. Este necesar pentru a ceara. Decât el este mai greu, cu atât mai bine sunt construite firele de păr și cu atât este mai ușor să-l tragi.
  5. Următoarea bandă trebuie să fie tăiată cu o mișcare ascuțită. Astfel încât nu există fire de păr temeinice, este necesar să o eliminați, deplasându-se împotriva creșterii părului.
  6. Dacă este necesar, procedura trebuie repetată. Dacă, după îndepărtarea benzilor de pe piele, a rămas o traseu lipicioasă, va fi foarte ușor de îndepărtat, folosind un tampon de bumbac, umezit în ulei de măsline. De asemenea, puteți lua un instrument special pentru acest scop, care este vândut într-un magazin de supermarket sau cosmetice.
  7. Astfel încât să nu existe o iritare pe piele, Trebuie tratată cu cremă îndrăzneață. În schimb, puteți folosi și ulei de cocos. În plus, totul se hidratează pielea.

   Dacă există mai multe linii de păr mici, ele pot fi îndepărtate rapid prin pensete. Fetele cu un prag de durere scăzută ar trebui să fie ascultate următor:

   • Este imposibil să se efectueze procedura de eliminare a firelor de păr în timpul menstruației+
   • Pielea înainte de prelucrare este în valoare de frecare cuburi de gheață cu mușețel+
   • De asemenea, poate fi murdară cu o analgezice speciale, care vor funcționa după câteva minute după utilizare+
   • Este posibilă reducerea sensibilității pielii și aplicată la ea umezită în prosopul apei calde.
   Citește mai mult  sprancene drepte: cui se potrivesc și cum să le facă?

   Pentru ouare

   Produsul pentru fixarea sprâncenelor este, de asemenea, destul de ușor de aplicat. Primul lucru trebuie să piepteze pe o perie specială. Este necesar să se deplaseze de-a lungul liniei de creștere a firelor de păr. După aceea, pe sprâncenele cu o mișcare îngrijită, trebuie să aplicați ceară. Excedentul înseamnă că trebuie eliminate mijloacele selectate.

   După aceea, ochiul a decorat ochii Ușor de comerciant. Le va face mai îngrijite și atractive. De la prima dată, totul nu poate funcționa, înainte de un eveniment important, este necesar să se practică în proiectarea sprâncenelor.

   Dacă respectați instrucțiunile pas cu pas, puteți înțelege rapid modul în care funcționează produsul selectat.

   Masuri de precautie

   Folosind sprâncenele de acasă, trebuie să respectați anumite măsuri de precauție.

   1. Ceara pentru a elimina firele suplimentare ar trebui să fie folosite foarte îngrijite. Produsul nu trebuie încălzit până la o temperatură de peste 50 de grade, astfel încât să nu ardă pielea blândă. Aplicați-l cu o spatulă specială.
   2. În primul rând, ceara ar trebui să fie testate pe mâna pentru a se asigura că nu există alergie la selectați. Dacă nu apar reacții negative după 24 de ore, puteți trece la sprâncene.
   3. După îndepărtarea firelor de păr, nu merită să utilizați produse cosmetice decorative în două ore. În zilele următoare după procedură, nu este de asemenea recomandat să plajă sau să viziteze solarul.
   4. De asemenea, ceară de sprâncene stivă, de asemenea, au nevoie de atenție. Este mai bine să utilizați mai puține mijloace pentru fixare. Astfel încât machiajul nu pare „murdar”. În plus, este mai ușor să se aplice o porțiune suplimentară de ceară decât să se elimine excesul.
   5. Înainte de a pune sau modelarea sprâncenelor Părul trebuie să fie colectat în coadă sau să eliminați folosind un ac de păr sau un cerc.

   Ceara de calitate este excelentă pentru îngrijirea sprâncenelor la domiciliu. Folosind-o, puteți să vă uitați la toate sute, nici măcar să cheltuiți o mulțime de bani pe procedurile salonului. Principalul lucru este alegerea mijloacelor adecvate pe o bază naturală și de a practica puțin în cererea lor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: