Cum de a alege Chanda de sprâncene dreapta pentru blonde?

Cum de a alege Chanda de sprâncene dreapta pentru blonde?

Blondele atrag întotdeauna aspectul mai mult decât proprietarul părului altor culori. Dar nu toată lumea știe că având păr blond este scump. La urma urmei, buclele blond nu numai că au nevoie de îngrijire adecvată, dar necesită, de asemenea, o imagine selectată corespunzător. Temeinic trebuie să se gândească afară de machiaj, ca atare, parul nu se concentreze pe fata. În acest articol vom lua în considerare în detaliu modul în care este necesar să luăm umbra sprâncenelor pentru blonde.

Particularități

Este dificil de a da o selecție exactă cu privire la selectarea de soluții de culoare, deoarece acest lucru depinde de tipul de aspectul fetei.

Există trei factori pentru care alegerea corectă a umbrei între paleta de culori mari trebuie efectuată:

 • păr+
 • ochi+
 • Piele.

Pentru fiecare culoare, există anumite reguli și sfaturi, deși există recomandări generale.

Forma sprancenelor trebuie să combine cu succes forma feței. Acum, în naturalețea tendință în tot. Armonie și naturalitate – acestea sunt principalele componente ale stilului modern. Sprancenelor machiaj se supune, de asemenea, acest principiu. Dacă mai devreme la moda erau fâșii subțiri de negru, astăzi este destul de irelevant. După cum știți, nu există nuanțe radicale în păr natural, de aceea merită să pictați sprâncenele într-un ton mai moale.

Pentru ca ei să arate natural, dar cu toate acestea au rămas expresive, ar trebui să dai preferință nuanțelor pe sau două tone mai întunecate. În acest caz, culoarea lor nu se va îmbina cu culoarea părului și a pielii.

De asemenea, este necesar să luați în considerare ceea ce – tonul cald sau rece, are culoarea părului. Dacă este o nuanță rece, este mai bine să alegeți culori gri, cenușă și, în primul caz, ar trebui să existe tonuri dintr-o paletă bej în prioritate.

Rețineți că nu ar trebui să alegeți culorile cu un pigment roșu, ele se potrivesc doar fetelor cu părul roșu, și asta nu este pentru toată lumea.

Pictura Sprâncene în culoarea negrilor de cărbune pentru blonde deloc. Și pentru arderea bruneturilor, maro și alte nuanțe bej nu se vor potrivi. combinație incorectă a culorilor va conduce la ceea ce totul va fi în mod artificial și urât.

Deși este imposibil să se întâlnească în blondele naturale, cu sprâncene negre, unele dintre reprezentanții podelei slab acest fapt nu se oprește. Fetele tinere caută de multe ori pentru a schimba aspectul lor dat de natura. În ciuda faptului că se pare unfulstly, sunt cei care chiar ca aceasta combinatie.

În acest caz, blondele cu lumina de păr ar trebui să știe trei reguli:

 1. formularul dreapta. În nici un caz nu trebuie să infirm sprancenele până subțire. Este important ca forma lor va fi naturală.
 2. machiaj Bright. Pentru a elimina un accent puternic pe sprancene, ar trebui să facă un machiaj aruncare, dar în același timp, să respecte regula principală: aloca numai buzele cu ruj luminoase sau de a realiza machiajul ochilor.
 3. Stilul de îmbrăcăminte extravagantă. Haina nu trebuie să fie luminoase. Dar, stil și design este în valoare de a alege un interesant, ochii atragerea.

  În general, că această imagine arată sofisticat și plin de farmec, este foarte important să fie în măsură de a alege machiaj și îmbrăcăminte, accesoriile potrivite pentru ele. În caz contrar, în loc de rezultatul dorit, puteți obține un efect neplăcut complet imprevizibil.

  Dacă încă decis să picteze sprancene în negru, deja făcut și tu absolut nu-mi place cum te uiți acum – există o cale de ieșire. Du-te la solar sau atingând un soare. Tan ajută la ajustarea și eliminarea contrastului excesiv.

  Culoarea ochilor

  Nuanța blondelor spranceana alege, de asemenea, culoarea ochilor. Dar acest lucru nu înseamnă că, dacă aveți ochii verzi, atunci trebuie să le picteze în verde. Desigur că nu. Este vorba despre o combinație de culori diferite. Firescul imaginii depinde de selectarea armonioasă a tonului. alegerea Incorrely o culoare pentru colorarea fire de par, puteți strica frumusețea chiar și cele mai perfecte ochi. Stylistii susțin că nuanțele corecte pot accentua cu succes culoarea irisului și le va face mai strălucitoare.

  Nu este nevoie să alocați sprâncene la acele blonde care au ochi mai strălucitori. De la un astfel de ton există o mulțime de aspect și se dovedește o imagine nepoliticoasă. Și dacă vă pictați sprâncenele în nuanțe luminoase cu ochi întunecați, ei vor părea plictisitoare și inexpresive.

  Ochii nuanțelor mai strălucitoare sunt luminoase din natură. Merită să luăm culoarea sprâncenelor pentru ei, în special, pentru a nu umbra frumusețea naturală a ochilor, ci, dimpotrivă, subliniați.

  Pentru ochii albaștri, o combinație foarte bună va fi o nuanță de aur întunecată. Datorită acestei culori, unele și rafinament va tainic apărea în imagine. bej și gri culori deschise vor fi, de asemenea, adecvată în acest caz.

  Dacă proprietarul unui ochi albastru are păr blond de la natură, sprâncenele ei, pictate în grâu sau umbra de miere, vor arăta minunat. Caracteristici similare au majoritatea locuitorilor din latitudinile nordice și din țările scandinave. O astfel de culoare se numește „regina zăpezii”.

  Dar fetele cu ochi albaștri rece care au obținut o umbră de păr blondă cu substanțe chimice, este mai bine să alegeți nuanțe de aur sau caramel-miere.

  Doamnelor cu piele ușoară și părul au adesea ochi verzi de la naștere. În funcție de haine, accesorii și iluminat, se schimbă culoarea lor. În lumina bună, ei vor părea mai strălucitoare și, dimpotrivă, au dispărut într-un loc întunecat.

  Rareori există ochi de culoare verde pur, în principal acolo sunt nuanțe mixte: gri-verde, verde-mașină. Se bazează pe subtocurile care ar trebui să aleagă o culoare pentru sprâncene.

  Blonde cu ochi verzi, care intră fără probleme într-o umbră de oțel (gri), merită să oprim alegerea tonurilor de cenușă cu intensitate diferită. Și dacă în loc de verde, gri vor fi combinate cu tonuri de maro, „lapte Iris“, „Bucky miere“ și „Dark Caramel“ vor fi cele mai bune culori pentru sprancene.

  excelentă a imaginii pot fi create, pictura sprancene în culori de ciocolată moale. Acestea vor fi deosebit de bun pentru ochi pur-verde, care sunt foarte rare în natură.

  Multe blondele posedă ochi cenușii. observate rar diferite de saturație a acestui ton. Dar, indiferent de saturația culorii de oțel, cu astfel de ochi vor fi bine combinate aproape toate culorile, cu excepția negru. Principalul lucru este că culoarea sprancenelor abordat, de asemenea, tipul de piele și de culoarea părului.

  tonuri de castan-nuci va fi la fața oamenilor întuneric, și mai mult grafit-brun se va potrivi cu ușurință.

  În cazul în care blonda are un ochi maro, apoi, cel mai probabil, ea a adus părul cu un mod chimic. Culoarea naturală a părului blond și ochi căprui – o combinație extrem de rară.

  În orice caz, trebuie amintit că carragelasm este mai bine să nu vopsea părul în nuanțe reci platină. Îmbunătățirea expresivă ochi tonuri calde: Aur-Blond, cupru, Grau. Pe același principiu aveți nevoie pentru a ridica indiciu de sprâncene.

  Foarte rar blondele întâlni cu ochi negri. Nu contează cât de ciudat urmărit, există încă astfel de excepții în natură. Aceste fete sunt foarte dificil de a alege tonul potrivit. Dar există o soluție dovedit – această culoare de ciocolată. O astfel de nuanta de sprâncene, fiind moale și delicat, va crea o tranziție lină de ochi negri pe păr blond.

  Nu este nevoie pentru a opri alegerea pe culori prea luminoase și foarte întunecate pentru sprâncene, acestea vor reduce expresivitatea ochilor, le face plictisitoare.

  piele Tone

  Dezasamblat problema modului de a alege corect nuanta de sprancene pentru blonde atunci când se iau în considerare culoarea exterioara, este necesar pentru a naviga nu numai pe culoarea părului și a ochilor, dar, de asemenea, să ia în considerare tonul pielii.

  Aici este o regulă importantă: tipul de piele mai închisă, mai întunecată ar trebui să fie sprâncene. Acest lucru este deosebit de important în timpul verii. În cazul în care pielea bronzata în soare, iar sprâncenele au rămas în aceeași culoare, ei pur și simplu pierde provocarea. În sezonul cald, cei care nu merg sprancene maro pot încerca doar o astfel de tonalitate pe ei înșiși.

  Prin urmare, trebuie să se țină seama de faptul că, dacă o fată are pielea de lumina, care nu a văzut soarele pentru o lungă perioadă de timp, atunci numai sprâncene de nuanțe deschise sunt potrivite pentru ea.

  Machiaj

  După cum știți, blondele se uite luminos tocmai din cauza culorii părului, dar sprâncene, gene lor, fără machiaj nondes aspectul potrivit.

  La efectuarea machiaj, frumuseti blonde ar trebui să fie principalul obiectiv pe ochi și sprâncene. Datorită naturii pall umbrelor capacului parul de pe fata, este puțin probabil pentru a crea o imagine perfecta, colorarea buzelor luminoasa. Pe fundalul aruncării ruj va greu pentru a sublinia frumusetea ochilor. Dar, pentru a aloca ochi frumosi cu ajutorul machiaj corect spranceana destul de reale.

  Înainte de colorare, sprâncenele trebuie să li se dea forma corectă. Acesta poate fi diferit, dar principalul lucru este că ea sa apropiat de tipul feței.

  Sprâncenele sub forma unui arc va fi potrivit pentru aproape toată lumea, această formă este universală. Acest design face ca aspectul deschis, nu se schimba aspectul dramatic. Ajută să rotunjească fața acelor oameni care o au dreptunghiular.

  Forma ascendentă a sprancenelor va da expresivitate ochilor, iar fata va face vizual mai tineri. Marginea ridicată a sprâncenelor este potrivit pentru față ovală sau alungită.

  sau drept sprincenelor va da gravitate exprimare. Nu pentru toată lumea va fi perfect. În cazul în care firele de păr sunt foarte groase și întuneric, apoi cu această formă, fața va părea rău și aspru. Potrivit pentru fata forma patrata, dar cu condiția ca vârful sprânceana va fi un pic rotunjit.

  Fucking Pleoape Cele mai nedorite. Ea solicită feței expresie tristă și obosit. Chiar și o persoană care are astfel de sprâncene de la naștere, cu vârsta trebuie ajustată.

  sprancene triunghiulara forma cele mai populare. Acest design în sine este foarte frumos, ajută să dea fața harului și rafinament, dar nu se aplică pentru toate tipurile de fata. frumusetile Kruglitian pot profita de această formă. Îndoirea trebuie făcut întotdeauna netede, din moment ce unghi prea ascuțit va da aspectul surprins fata.

  Cei care au o formă frumoasă spranceana de la naștere, noroc, desigur, mai mult. Ei nu trebuie să rupă capetele lor, iau o curbă adecvată.

  Puteți da forma de sprancene in diferite moduri: smulgerea cu ajutorul unei pensete, ceara epilat, cineva deține o metodă de îndepărtare a părului cu fire speciale. Puteți alege orice metodă, totul depinde de capacitățile și abilitățile dumneavoastră. Uneori suficient pentru a pune firele de păr cu un gel special, iar ei vor arata perfect.

  Pentru mai mult confort, aveți nevoie pentru a trage o formă în jurul marginii eyebrowing creion alb. Acest lucru va ajuta nu numai sa identifice firele de păr nedorite, dar va da o șansă de a alege o formă mai potrivită pentru fata ta.

  Deci, rămâne de a alege o metodă de colorare. Până în prezent, alegerea fondurilor este atât de largă încât chiar și cele mai exigente utilizatorul va fi capabil de a găsi ceva potrivit pentru sine.

  Cel mai popular și accesibil agent este un creion. Pentru nuanțare, orice cosmetice este potrivit, dar încă mai folosesc creion mai bine pentru sprâncene. Acesta are un stilist solid, nu se fărâmițează și nu frotiu atunci când sunt aplicate la sprancene. În plus, producătorii moderne crea astfel de creioane pentru sprâncene, care, în compoziția lor au nutrienți pentru firele de păr și diverse uleiuri.

  Executarea machiaj cu un creion este bun, deoarece face posibil să experimenteze și să aplice diferite nuanțe ori de câte ori este necesar pentru a obține rezultatul dorit. Mai bine atunci când pictura înseamnă sprâncene pentru artiști începător machiaj.

  Așa cum am menționat mai devreme, o moda tendință sprijină naturalețe, astfel încât atunci când pictura un creion, astfel de dungi trebuie aplicate că firele de păr imita, și nu pentru a trage o linie solidă. Astfel, efectul de naturalețe nu poate fi atins.

  Există încă multe modalități de a sprancene colorantă, datorită căreia puteți uita de zi cu zi make-up:

  • pictura Colaps+
  • henna Biotatuju+
  • TATTOO ȘI MICROBLAGING.

  Vom analiza fiecare metodă separat:

  • Pentru prima metodă de colorare, ar trebui să obțineți vopsea pentru sprâncene și gene. Este vândut în magazinele cosmetice. Nu utilizați vopsea în aceste scopuri. Instrumentul special are o compoziție mai economică pentru pielea sensibilă a feței și nu va aduce prea mult rău ochilor. Dar chiar și atunci când folosiți sprâncenele, trebuie să fiți foarte atenți să nu provocați o reacție alergică.

  • Biotatuage de henna naturală este cel mai sigur agent de vopsire. În plus, această compoziție este capabilă să hrănească firele de păr și să-și îmbunătățească structura și creșterea. Există multe tipuri de henna de la diferiți producători. În același timp, o paletă foarte mare de culori, care poate fi combinată între ele pentru a obține umbra dorită.

  Procedura de colorare spranceana nu este complicat: este necesar să se amestece cu apă și pulbere în proporțiile corespunzătoare, conform instrucțiunilor și inflorescență aplică compoziția. Păstrați la uscat, spălați cu apă caldă.

  • În cazul în care primele două moduri pot fi efectuate cu succes la domiciliu, tatuajul are doar un maestru certificat într-o locație special echipate. In timpul acestei proceduri, răni mici sunt inevitabile pe piele, deci ar trebui să aibă grijă de sterilitatea instrumentelor de lucru.

    Pentru selectarea expertului, de asemenea, trebuie să ia în serios. Într-adevăr, în acest caz, este imposibil să se spele pe vopsea, dacă nu vă place rezultatul. Dacă vopseaua de colorare sau henna durează cel mult o lună, atunci tatuajul va rămâne pe piele pentru o perioadă de cel puțin doi ani.

    Cu toate metodele de colorare, alegând nuanțe pentru blondele, ar trebui să urmeze regulile care sunt descrise la începutul articolului.

    Sfaturi de make-up artisti

    Răspunzând la întrebarea care sprancenele blond cu blondele va arata natural si frumos, stilistii recomanda navigheze pe culoarea exterioara, care depinde de trei factori – este tonul pielii, culoarea părului și ochilor.

    Dacă nu găsiți în mod independent, o nuanta potrivita, blondele pot alege cu îndrăzneală gri. Se va potrivi absolut pentru toate fetele celebround cu părul blond. Este necesar doar pentru a găsi corect tonul potrivit acestei culori, care nu vor fi șterse.

    Aflați mai multe despre modul de a alege ochiul drept al sprâncenelor pentru blonde, puteți în acest videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: