Cum de a picta sprâncenele cu un creion?

Cum de a picta sprâncenele cu un creion?

Ochii femeilor atrag întotdeauna atenția asupra lor, astfel încât femeile încearcă întotdeauna să le evidențieze. Dar, fără sprâncene și gene, nu ar avea un astfel de efect, așa că îngrijirea pentru această componentă a feței noastre este o parte integrantă a machiajului feminin

Sprancenele decorate corespunzător pot schimba radical nu numai percepția vizuală a formei feței, ci și schimbarea expresiei.

Moda pe forma și culoarea sprâncenelor sa schimbat în mod repetat. siruri de caractere subțiri, late și groase, absența absolută – au fost observate toate aceste etape în industria frumuseții. Astăzi femeile caută să dea propriul lor mod de naturalețe, astfel încât sprâncenele trebuie să sublinieze frumusețea naturală a proprietarului lor.

Figura Să-l cum să stabilească forma și culoarea sprancenelor, cum poți da o formă frumoasă.

Determinarea cu forma

Dimensiunea liniei spranceana este de mare importanță, iar în acest caz, nu este necesar să se uite la prietenele tale, repetarea imaginii cum ar fi. Fiecare persoană în mod individual, are propriile sale dimensiuni și proporții, astfel încât necesită o abordare individuală.

Forma sprincenelor poate varia foarte mult. Arcuită, a ridicat, drept, cu o pauză, „casă“ – toate opțiunile sunt frumoase, principalul lucru este de a alege cel care este potrivit pentru tipul de fata.

Forma și proporțiile feței – acesta este principalul lucru care afectează alegerea sprancene.

Determina tipul de fata este destul de simplu. Este necesar să se lin tot parul din spate, astfel încât să nu cad pe față. Apoi, du-te la oglindă și „cercul“ dreptul de reflecție asupra oglinzii. Apoi compară rezultatul obținut cu opțiuni pentru forme posibile. Dacă nu o faci singur, nu poți apela la stilisti sau make-up artisti, care determina cu ușurință tipul feței și ajutorul pe care îl alegeți sprancene cele mai potrivite.

Forma feței este următoarele tipuri:

 • Rundă+
 • Pătrat+
 • dreptunghiular+
 • triunghiular+
 • oval+
 • rhombid.

Rundă

Dacă aveți pomeții largi și netezită bărbie slab pronunțată, atunci aveți un tip de tratament facial rotund. Astfel arată o față destul de lată, și sprâncenele pot ajuta să-l întindă un pic. În acest caz, puteți da linie spranceana cu o pauză, deoarece linia rotunjită va fi chiar mai puternica forma de rotunjire.

Necesitatea de a se asigura că la sfârșitul sprâncenelor este ascuțit. Este recomandabil să se ridice mai sus, așa că fața va fi mai bine trasă. Partea în creștere a sprâncenelor ar trebui să fie mai lungă decât cea descendentă.

Un punct important este locul de mic dejun.Nu ar trebui să fie foarte ascuțită, astfel încât spranceana să nu pară o casă. Parul trebuie să se îndoaie treptat în direcția templului, altfel nu este de a evita surpriza copiilor „a la Piero”.

Sprancenele subțiri nu sunt, de asemenea, recomandate, liniile largi sunt mult mai potrivite pentru acest tip de față.

Oval

Această formă a feței este un vis de orice fată, deoarece o față ovală este potrivită pentru aproape toate sprâncenele. Cele mai organice sunt linii de lățime medie curbate. Ridicarea este mai bună pentru a face netedă fără dispare ascuțită. Sprâncenele prea mici evită mai bine, deoarece acest tip de față oferă o expresie sumbră. Sfaturile sprâncenelor sunt mai bune pentru a nu ascuți.

Pătrat

Acesta este un tip destul de greu de persoană care trebuie să selecteze cu atenție sprâncenele. În caz contrar, bărbia va părea prea masivă și grea, din cauza a ceea ce persoana își va pierde feminitatea. Reglarea și caracteristicile grele netede pot fi curbate ușor sau rotunjite.

Smoothens – Principalul lucru care ar trebui ajustat.

Evitați colțurile ascuțite și cerșetorii rupt. Vârful sprâncenei, de asemenea, nu ascuțiți. Sprâncenele prea subțiri vor fi greutatea imaginii, deci este mai bine să alegeți un început gros al sprâncenelor care s-ar fi înecat foarte treptat.

Dreptunghiular

Fața de acest tip poate fi găsită în distanța dintre temple și cheekbone, este aproximativ egală. Bărbia este, de obicei, îngustă. Din cauza obrajilor largi și a bărbatului mic, fața pare a fi grea și masivă. Lățimea dreaptă Sprâncenele ascuțite treptat – cea mai bună soluție pentru acest tip de față.

Nu este nevoie să trageți o linie prea lungă. Sprâncene mari curbe – de asemenea, o soluție nereușită, va întări caracteristicile grele.

Triunghiular

Fața triunghiulară este, de asemenea, numit în formă de inimă. Este într-adevăr arată ca o inimă, din moment ce Fruntea este lata, dar obrajii sunt înguste. bărbie ascuțită este, de asemenea, caracteristica unei astfel de persoane o. Astfel de femei sunt cele mai bune pentru a rămâne pe o formă ușor curbată, cu o ușoară creștere. Moale și netedă de îndoire se confruntă excelent de echilibrare.

Citește mai mult  Cum de a alege Chanda de sprâncene dreapta pentru blonde?

Eyebrowing ar trebui să depindă de lățimea frunții – decât este mai mare, cu atât mai mare puteți ridica sprancenele.

sprâncenele drepte nu sunt recomandate, fata va fi foarte nepoliticos. Lățimea este mai bine de a alege media.

Rhombovoid

Proprietarul acestui formular este destul de rară. Puteți afla acest tip de ochi larg distanțate, pomeții largi și o bărbie mică. Pentru percepția armonioasă, astfel de fete este mai bine pentru a face sprancenele cu un cot de mare, cu un vârf subtiere. Drepte nu sunt categoric recomandate linii prea clare.

Cum de a alege un creion?

Pentru corectarea rapidă, cele mai multe fete prefera un creion pentru machiaj. Instrumentul este eficient și ieftin, pe lângă prezent în fiecare cosmetică de sex feminin. Diferența lui față de creion pentru ochi este că Griffelul ar trebui să fie mai dur decât un creion obișnuit pentru ochelari de plecare. Dacă grifonul este prea moale, apoi trageți lovituri subțiri, imitării firești, va fi imposibil. Acestea vor fi inevitabil lubrifiate.

Creioane cu sprâncene Există două specii principale: Tijă normală și deșurubată. Folosirea dispozitivului de flipping este foarte convenabil, vârful pentru un astfel de creion este întotdeauna ascuțit. Dar, după cum arată practica, un stilist care nominalizează se termină foarte repede. Creșterea costurilor de machiaj.

Un creion obișnuit în proprietățile sale nu este inferior modelelor răsucite, Dar trebuie să monitorizați în mod constant vârful ascuțit. Pentru ascuțirea, se folosește o ascutitoare specială, care arată ca un obișnuit de papetărie, dar claritatea lama este semnificativ mai mult. Astfel de ascuțitori se deplasează adesea cu creioane, dar pot fi vândute și separat.

Nu se recomandă utilizarea ascuțitorului obișnuit, deoarece nu este suficient acută și lama va sparge constant.

Pentru a picta sprâncenele, nu puteți folosi un creion pentru vârstă. Are o tijă prea moale și grasă. Liniile desenate va fi prea gras și infratching, iar în cazul în care devine cald, vopseaua poate curge.

Artiștii machiaj recomandăm să acordați o atenție la astfel de modele pentru creioane pentru sprâncene:

 • „Sprâncene Artist” de la L’Oréal Paris. Creionul de răsucire foarte practic are două laturi: pieptene de păr netede și lamă ușoară. Paleta de nuanțe nu este prea diversă, ci este formată din două nuanțe naturale optime pentru doamnelor cu părul întunecat și blondă.

 • Master Forma de la Maybelline New York. Particularitatea acestei produse cosmetice este aceea că conține ceară naturală. El netezește firele de păr și nu dă sprâncenele la tăcere în timpul zilei.

 • „Dessin des sourcils” de la YSL Beauté. Acest creion simplu include o perie compactă. Iar stiloul conține ulei de nucă de cocos pentru îngrijire și nutriție. Culorile sunt caracterizate de nobilime și saturație. Dimensiunea este foarte compactă, ceea ce îi permite să ia cu ușurință cu el în călătorii.

 • „Browater” de la decăderea urbană. Diferite de restul proprietăților impermeabile. În compoziția uleiurilor naturale de nucă de cocos, argan și vitamina E.Cu ajutorul lor, îngrijirea pielii și părul. Gama de culori este destul de largă și diversă, care vă permite cu ușurință să alegeți umbra dorită.

 • „Creionul pulberii cu sprâncene”, machiajul profesional NYX. Textura acestei opțiuni este caracterizată prin efect moale și pulbere. Ei bine aplicat și ușor frecat pe piele.

 • „Sprânceană Creion“ din Helena Rubinstein. machiaj durabil, linii frumoase netede, nuanțe naturale – cu aceste calități au un mijloc de marcă Helena Rubinstein. Aceste calități sunt atinse datorită unui Griffel moale și o perie mică.

 • High Precision Brow Pencil »de la Giorgio Armani. accesoriu machiaj profesional este foarte popular, cu artiști machiaj. Proiectare mecanica, peniță foarte clar si nuante interesante vor ajuta la a face cu sprancene naturale si expresiv.

 • „Monsieur Big” de la Lancôme. Foarte neobișnuit și modelul creion confortabil. Grimitel este mai gros decât concurenții, iar pe verso există o perie neobișnuită a Kabuki. Ea ajută la realizarea de specii mai bine decisive și mai naturale.

Ce culoare se va potrivi?

Alegerea de umbra pentru desenul sprâncenelor este foarte importantă, deoarece umbra incorectă aleasă este capabilă să strică imaginea oricărei femei, chiar și cea mai frumoasă fată. Alegerea culorii este influențată foarte mult de tipul pielii, culoarea ochilor, umbra părului și culoarea feminină comună.

Citește mai mult  Ce este ceara spranceana și cum să-l folosească?

Regula de bază care alcătuiesc atenția machiajului va spune că doamnele cu părul întunecat ar trebui să aleagă o brichetă de creion pe 2 sau 3 umbre mai ușoare decât părul. Iar blondele sunt mai bine potrivite pentru nuanțe mai întunecate pe 2 sau 3 tone decât buclele lor.

Stylistii sfătuiesc atunci când aleg să navigheze și pe culoarea genelor.

Tonul creionului trebuie să ocupe locul mijlociu între gene și bucle. Dacă vă este frică să experimentați și să vă confundați în toată varietatea de nuanțe, veți lua doar tonul, cât mai aproape de culoarea naturală a firelor de păr. Este greu de înșelat natura, așa că sprâncenele naturale nu vă vor strica imaginea.

Pentru blonde

Stiliști nu blonde recomanda prea mult să aloce sprâncenele și se bucură de nuanțe foarte închise. Face va pierde tandrețea. Cea mai bună opțiune va fi nuanțe de gri, bej și luminoase de culoare maro.

Dacă sprâncenele sunt, în general incolore, tonuri maro deschis sau gri deschis vor fi distinse. frumuseti blonde Prospețime va adăuga diferite nuanțe, dar nu mai inchisa decat 2-3 tone de culoarea parului. Cu părul frezată, este necesar pentru a naviga pe nuanta ta naturala.

Pentru bruneturi

frumusețile brunet nu ar trebui să se oprească pe nuanțe de păr. Trasăturile va fi suficient de nepoliticos și ascuțite. Mai bine să rămână pe variante de ciocolată sau diferite de tonuri de maro. Numai în cazul în care fata are pielea foarte întunecată, atunci numai în acest caz, acesta poate fi așezat sprâncene negre în combinație cu parul foarte inchis.

pentru maro

Aceste fete au nevoie pentru a controla combinația de culori și nuanțe de ochi lor de par. Dacă părul culorii de nuc sau maro deschis și ochii sunt verde deschis sau albastru, atunci sprâncenele sunt mai bune pentru a accentua pentru a oferi persoanei la caracteristicile expresive și luminoase. Creionul în acest caz ar trebui să fie părul ușor mai întunecat. Dacă ochii maro sau verde închis, atunci sprâncenele prea întunecate vor fi foarte evidențiate pe față. Alegeți o umbră o culoare mică a părului. Va da o față proaspătă și mai moale.

Pentru roșu și blondă

Aceste fete au sprâncene, prin urmare, sfaturile la alegere vor fi aproximativ aceleași. Toate nuanțele de maro și teracotă sunt potrivite pentru părul încântător. Dacă pielea este prea ușoară și are o umbră roz, este mai bine să se oprească pe tonuri ușoare gri sau cenușii.

Alegerea culorii este influențată foarte mult de culoarea ochilor fetei.

Suroboli și cu ochii albastri, și nuanțele de cenușă ușoare sunt ochi verzi. Fetele cu negru sau maro închis visagistes culoare ochi sfătuiți să aleagă maro inchis.

Cum sa faci propriul?

desena rapid un sprancene frumos, aveți posibilitatea să proprii la domiciliu, fără ajutorul stilistilor. Desenul nu ia mult timp, în cazul în care este bine să se pregătească pentru sprancene procedura.

În primul rând avem nevoie pentru a elimina excesul de păr și de a defini forma sa ideală.

Se efectuează următoarele manipulări în oglindă, pentru a determina începutul și vârful sprâncenelor liniei de fractură

 1. Stand in fata unei oglinzi la domiciliu. Orice obiect lung și subțire (stick, creion, riglă) trage o linie virtuală care leagă aripa nasului și colțul interior al ochiului. Sprâncenele ar trebui să înceapă de la această linie.
 2. Următoarea linie conectează vizual marginea inferioară a bărbiei și centrul pupilei. Acest punct trebuie să fie cea mai mare. În acest moment îndoiți în formă.
 3. Terminați sprânceană ar trebui să fie încheiat, care leagă vizual aripa nasului și marginea exterioară a ochiului.

instrucţiuni de machiaj

Mai jos în etape descrie schema de desen de sprancene frumoase:

 • ciucure speciale se extinde sprancene si direct firele de păr în sus.
 • Marginea inferioară a sprâncenelor Mutare cu un creion.
 • Apoi, face aceeași manipulare cu a doua spranceana. Liniile ar trebui să funcționeze la fel.

 • După aceea, psihiatru firele de păr în jos și de a face conturul de mai sus. Conturul superior în baza internă a sprâncenelor ar trebui să fie mai subțire și mai transparent decât vârful ei.
 • Apoi, spațiul dintre cele două linii este pictat cu accidente vasculare cerebrale mici, nu mai mult de 5 mm în direcția de la bază spre vârf de-a lungul creșterii părului. Tabloul de bază ar trebui să fie mai puțin strălucitoare, și până la sfârșitul sprâncenelor, este mai bine pentru a consolida.
 • Toate accidente vasculare cerebrale trebuie să crească într-o perie specială, astfel încât accident vascular cerebral nu sunt vizibile.
 • Pentru a da o expresivitate mai mare, iar linia de sprâncene li se ridică vizual, puteți aduce marginea de jos pentru a aduce o corecție ușoară, un pic bitmaking.
Citește mai mult  sprâncenele groase: specii, extensii și machiaj

Sfat

Pentru stilistii de machiaj perfect sfătuiesc Adere la unele reguli și recomandări:

 • Dacă sprancenele dvs. cresc asimetric, atunci firele inutile sunt mai bune să nu se retragă, dar tăiate ușor în foarfece mici.
 • După machiaj, puteți aplica o mică ceară pe sprâncenele voastre, apoi vor păstra formularul setat toată ziua.
 • Nu este necesar să aplicați o cremă de tonuri pe pielea din jurul sprâncenelor, deoarece poate aluneca un creion, iar loviturile vor fi fuzzy.

 • Nu este necesar să punem prea mult vopsea, deoarece se va vedea că sprâncenele sunt trase. Efectul ar trebui să fie natural. Consolidarea culorii este necesară de la începutul sprâncenelor până la finalizarea acestuia.
 • Urmăriți cu atenție granițele sprâncenelor nu au ieșit pentru cadrul prezentat. Prea lungă sau largă a sprâncenelor arată nehalally.
 • În cazul în care a apărut spranceana gri, apoi creioane întunecate nu sunt recomandate pentru utilizare.
 • La selectarea nuanța, utilizarea de zi de iluminat, ca orice lumină artificială schimbă percepția culorilor.

 • În cazul în care nu funcționează fin ascutit un creion, atunci puteți pune-l pentru un timp în frigider.
 • Cu vârsta este mai bine să abandoneze sprâncenele prea largi. Ele vor da chiar mai mulți ani de proprietarul lor.
 • În timpul corecției, nu este necesar pentru a trage firele de păr superioare, deoarece acestea sunt mai luminoase, mai bine stabilit forma întreaga linie de sprancene. In mod alternativ, liniile doar inferioare sunt expuse.

Exemple frumoase

Conceptul de „sprancene ideale“ este destul de condiționat. Tendințele modei se schimbă, iar după ei se schimbă și ideea de frumusețe. Diferite epoci a schimbat imaginea unei femei de curajos brutal la un blând-romantic. Și un rol important a fost jucat de sprâncene femei.

Cel mai important lucru astăzi este bine întreținut. Liniile Neat va da aspectul de lux hostess. Nu uitați să facă corecție în timp, tăiate și firele de păr de tăiere prădătoare. Poate fi folosit de uleiuri de îngrijire, astfel încât firele de păr sunt dense și strălucitoare.

Tendința generală este: nu colțuri ascuțite și fețe prea clare.

linii netede, curbe graduale și culori naturale, astăzi se bucură de un succes imens. siruri de caractere subțiri a intrat în ultimii sprâncene, largi în moderare.

Natural

Această imagine a fost relevantă pentru mai mulți ani. Nimic nu trebuie să fie făcut în mod specific. Doar sublinia cresterea naturala a parului. Linii, de regulă, foarte buna, curbe pulmonare, lățime medie. Principalul lucru este de a sublinia nuanța naturală și să dea firele de păr aspect sănătos. Acest tip se va potrivi absolut nici un reprezentant de sex feminin.

Larg

Acest formular a venit la noi din stelele tabloid occidental. sprâncene late găsit fanii lor și să rămână în cerere și acum. În cazul în care natura nu v-a atribuit o lățime decentă, puteți activa becuri folosind o rază sau ulei de ricin de dormit. Aceste fonduri sunt utilizate pe scară largă în cosmetologi pentru a accelera creșterea părului și a genelor. Dar, în procesul de creștere, este necesară pentru a controla creșterea de fire de par, taindu-le în timp util și smulgerea prea mult, astfel încât sprâncenele nu își pierd precizia lor și au fost simetrice.

supt

Noua tendință nu atât de mult timp a intrat în modă, dar deja a găsit fanii lui. În ciuda faptului că un aspect neglijent arată ușor inexact, sprâncenele trebuie să fie menținute în ordine și pieptene. Pentru a da nepăsarea naturală a firelor de par de la baza sprâncenelor sunt un pic subțiat. Acest tip este foarte revigorant fata. Dar, trebuie să alegeți. Prea doamnelor vârstă, un astfel de tip de nu se va adăuga prospețime, dar da fata un aspect îngust la minte.

   O femeie rară se naște cu sprâncene perfecte, dar fiecare poate învăța cum să le facă. Creionul selectat corect, linia calculată cu sprâncenele, o haină de armonie frumoasă – și sprancenele frumoase vor accentua întotdeauna expresivitatea ochilor. Și fața va fi luminoasă și atractivă.

   Citiți mai multe despre cum să pictați corect sprâncenele cu un creion, puteți în acest videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: