Cum se taie sprancene?

Cum se taie sprancene?

În societatea modernă, fiecare detaliu joacă un rol important. Toate fetele vor să arate frumos și impecabil. Stiliști de fiecare dată când dicteze regulile lor, introducerea tuturor formelor noi și noi de sprâncene.

Un cuplu de ani în urmă, la vârf de popularitate a existat o formă – „Linii“. Fetele și femeile a căutat să se retragă lor naturală aduce cât mai mult posibil, conducându-i forma dorită. De multe ori, excesivă trăgând din firele de păr nu numai subțiat puternic arc de circulație, dar, de asemenea, a schimbat radical structura structurii părului. Par a devenit subțire și fragil, în cel mai rău caz nu a ciocni.

Acum prevalează frumusete naturale, sprancene grosime cât mai aproape posibil de forma lor naturală. Dar acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să se adapteze. În fiecare zi, fiecare fată petrece multe ore la cel puțin iota să se apropie de imaginea modelului de la capacul. Recent, sprâncenele au devenit accentul pe care este atât de important să se aloce în mod corect. În mod corespunzător sprâncenele decorate va deveni un Wint de orice machiaj.

  Particularități

  Design Sprancenele pot avea loc în diferite moduri. Cineva supbroduse firele de păr cu o pensetă cosmetice speciale, alții preferă epilat cu ceara sau ceara benzi, pustiul se realizează cu fir corectat. Una dintre metodele de piele mai puțin periculoase și traumatice poate fi numit o tunsoare.

  De obicei, corectarea fetelor spranceana preferă să-și petreacă în saloanele specializate. Maestrul nu numai în mod corect selectează forma sub tipul adecvat de persoană, dar, de asemenea, procedura in sine va cheltui painlessly.

  Corecția ar trebui să fie realizată în mod regulat, deoarece parul prea lung abstract va arata nu numai ciudat și nepotrivit, dar, de asemenea, neglijent.

  Dar mulți reprezentanți ai sexului frumos griji o singură întrebare – dacă este posibil să se plaseze sprancene la domiciliu la fel de frumos ca și în cabină, ceea ce este necesar pentru acest lucru, și modul în care pentru a obține rezultatul dorit.

  Metoda cel mai puțin dureros este haircuting sprâncene. sprancene tăiate poate orice fată, nu sunt necesare aptitudini speciale pentru acest.

  Principalul lucru este precizia și acuratețea.

  Nevoia de procedură

  Tunsoarea este potrivit pentru cei care au hairbrows prea lung, gros și obraznic.

  În medie, o spranceana conține de la cinci sute la șase sute de fire de par. Fără îngrijire adecvată și de corecție corespunzătoare, firele de păr cresc în mod aleatoriu și în diferite direcții. Din această sprânceană arată supradezvoltat și urât.

  În primul rând, ar trebui să decidă cu privire la forma dorită și grosimea. Ar trebui să fie luate în considerare.

  Citește mai mult  Extinderea sprâncenelor: Caracteristici și tehnici de procedură

  Cu o formă ovală a unei fețe, este mai bine să sprâncene evita contactul cu o curbă ascuțită clară. Este mai bine pentru a face un arc sub forma unei linii netede cu un vârf ușor ridicat.

  fete Chiround-rotunde sunt bine se potrivesc cu ohongom netedă și o curbă mică. Proprietarii de o fata patrata sau dreptunghiulara se va potrivi cu sprâncenele drepte și curbe, fără a se estompează.

  Cel mai universal și potrivite pentru toate tipurile de fețe sunt sprâncenele sub forma unui arc. arc Soft va înmuia caracteristici ascuțite și sublinia un aspect delicat.

  Este important să se facă sprâncenele simetric între ele. Simetria este cheia succesului în procedura de corectare.

  Avantaje și dezavantaje

  sprâncene haircut are creștere în greutate. În primul rând, aceasta este metoda de disponibilitate și nedureroasă. Exprimându-o pensetă specială necesită adesea dureros de precizie extremă și concentrare. Tunsoarea nu produce un astfel de disconfort explicit.

  Tunderea nu vă luați o mulțime de timp. În medie, procedura durează de la 10 până la 15 minute. Doar un sfert de oră – și te uiți impecabil.

  sprâncene Tunsoare implică apariția de fire de par scurte. Acest lucru înseamnă că femeia nu trebuie să te pui cu părul lung, reconcilia în mod constant poziția lor, fix cu gel sau alte mijloace pentru coafura sprancene. firele de păr bordurate stivuite perfect și nu va fi terminat. Acest lucru va reduce semnificativ cantitatea de timp petrecută pe machiaj.

  Părul rapid de păr este, de asemenea, fără îndoială plus, Deoarece în cazul unei erori (de exemplu, design incorect sau fire de păr excesiv), firele de păr vor restabili rapid și va fi posibilă eliminarea lipsei.

  Tunsoarea este o metodă de corecție universală, deoarece este, de asemenea, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

  Acum, la vârful popularității, există sprâncene naturale, naturale. Și de tunsori pentru a obține o astfel de formă mult mai ușoară.

  Cu toate acestea, această procedură are dezavantajele sale. Nu puteți remake adesea cu o tunsoare, altfel structura părului va fi spartă. Cu efecte mecanice frecvente, firele de foarfece se vor îngroșa, vor crește haotic. Datorită îngroșării, părul devine dur și prost styling și pictura.

  Cel puțin o astfel de metodă de o corecție și în condiții de siguranță, dar încă mai există riscul de a obține o tăietură atunci când se lucrează cu foarfece ascuțite. Prin urmare, ar trebui să fie extrem de îngrijită și să nu se grăbească în timpul corecției.

  Atenție și adepții atent vă vor proteja de a obține posibile tăieturi și răniri.

  O tunsoare

  Fără îndoială, în cabină veți face profesionalizarea sprâncenelor. Dar nu toate fetele merg la salon pe tunsoare, deoarece această procedură poate fi ținută în siguranță acasă.

  Citește mai mult  Cum să crească rapid sprâncenele?

  Pentru ca cele mai corecte sprâncene izbitoare, trebuie să știți câteva trucuri.

  • Cel mai bine este să tăiați o tunsoare cu foarfece mici. Puteți folosi foarfece de manichiură, deoarece sunt mici și au un vârf curbat. Cu ajutorul unui vârf curbat mai ușor se dovedește a tăia părul sub rădăcină.
  • În absența unei fețe speciale pentru sprâncene speciale, puteți folosi pieptenele simple sau spălate din carcase. Dacă doriți să profitați de vechea carcasă, apoi pre-clătiți-o în apă micelară sau în machiaj pentru a scoate machiajul din ochi și a fi uscat. Se va spăla resturile de carcasă de la perie, și va ajuta pentru a evita apariția de microbi și bacterii diferite.
  • Asigurați-vă că sunteți dezinfectarea instrumentelor și a pielii. Alcool medical adecvat sau clorhexidină. Evitați obtinerea acestor instrumente în ochi.
  • Tăiați sprâncenele la domiciliu în lumina zilei. Dacă nu există posibilitatea de a efectua procedura în timpul zilei, merită să aveți grijă de disponibilitatea de iluminare suficientă în întuneric. Cu lumină slabă, există riscul de tăiere incorect sprancene si perturba simetria arcului.

  Luați în considerare etapele de bypass ale sprâncenelor. În primul rând, suntem hotărâți cu o formă potrivită. Pentru a face acest lucru, trageți un contur exemplar. Contourul desenului va face mai ușor pentru tunsoare, va ajuta la evitarea greșelilor. Aveți posibilitatea să utilizați șabloane speciale pentru desen.

  În cazul în care există dificultăți în proiectarea conturului, atunci poate produce „marcaj“ de sprâncene. Pentru a face acest lucru, utilizați creionul obișnuit sau mânerul. Înainte de oglinda inclina spre fata ta creion paralel cu nas. Vârful creionului trebuie să fie amplasat în colțul ochiului. Acesta va fi începutul sprancenele.

  Mutați creionul mai aproape de elev ochi. Lui de mijloc va fi „partea de sus a arcului“ – locul în care aceasta este în valoare de formare de îndoire.

  Acum trebuie să plasați un creion, astfel încât începutul său este la aripa nasului, mijlocul traversat exteriorul ochiului. Locația în care se află capătul creionului, și va fi sfârșitul arcului șters.

  În a doua etapă, tunsori ar trebui să pieptene firele de păr în sus. Cei care se vor efectua pentru conturul desemnat de un creion ar trebui să fie acoperite cu nu mai mult de una sau două mm deasupra liniei de contur.

  Apoi, părul trebuie să fie pieptănat spre jos și tăiați marcajul conturului.

  Restul firelor de păr sunt pieptănate de-a lungul liniei de creștere. Excesiv „Porosl” în spațiul interburist poate fi, de asemenea, acoperit cu foarfece sau scoateți cu un pensetă.

  Sfaturi pentru îngrijire

  Cât de des ar trebui procedura de tunsoare – o întrebare relativ controversată și nu există nici un răspuns precis. Totul depinde de caracteristicile unei anumite persoane. Specialiștii experimentați sfătuiesc că tunsoarea ar trebui să fie efectuată cel puțin o dată la două săptămâni. În acest timp, femeile vor crește noi fire de păr.

  Citește mai mult  Linia de sprâncene: cum să alegeți și să utilizați?

  Cu designul combinat al sprâncenelor (forfecare cu foarfece și utilizarea pensetă), dați mai întâi preferința dvs. la tunsoare. Loviți ajustarea finală – îndepărtarea firelor extra obraznice care nu au reușit.

  Fiți extrem de precis în timpul procedurii, încercați să nu fiți distrași de alte lucruri.

  Când tuns, puteți folosi tuns sau foarfece speciale cu limitator.

  Cu ajutorul lor, vă puteți gestiona numai acele site-uri care trebuie corectate.

  Exemple frumoase

  Sprancenele decorate corect vor deveni un punct culminant al întregii imagini. Luați în considerare câteva exemple.

  Pentru fete rotunde Clemele sunt potrivite cu o pauză caracteristică. Datorită formei lor corecte, fața este trasă vizual. Cu acest formular, caracteristica feței este de obicei moale și netedă.

  Proprietarii unei fețe ovale Ar trebui să se țină cont de faptul că fața lor are o formă alungită. Ei ar trebui să formeze sprâncenele arcuite lungi. Necesară scurtată va „tăia” vizual fața.

  daca tu Pătrat proprietar de față, Sarcina principală este de a netezi geometria excesivă a feței, de a reduce vizual partea foarte proeminentă – maxilarul. Prin urmare, atunci când se formează sprâncenele, trebuie să fie ușor rotunjite, să facă arce mai moale, fără „unghiuri” și tranziții ascuțite. Este important să rețineți că într-o astfel de formă a feței nu se va potrivi și vor exista „fire” inadecvate „fire”. Opțiunea ideală va fi sprâncenele naturale de grosime medie.

  Principiul designului sprâncenei cu formă de față dreptunghiulară la fel ca în timpul pătratului, dar cu unele diferențe. În primul rând, sprancena ar trebui să fie mai lungă, ceea ce va ajuta în mod semnificativ față înguste. În al doilea rând, îndoirea nu ar trebui să fie prea mare.

  „Inima” sau tipul feței triunghiulare – renumit pentru fruntea sa mare, iar din această față pare greu. Sprancenele decorate corespunzător trebuie să le rezolve. Sprancenele drepte sunt inadecvate, ceva este potrivit între sprâncenele arcuite sau cu o „coadă” ridicată. Cu toate acestea, dacă această „coadă” este prea mică, atunci privirea va deveni imediat tristă.

  Rhombus sau formă „diamant”. Destul de rară formă de față. Pentru ei, și clarității unghiului caracteristici sunt caracterizate. În acest caz, opțiunea perfectă va fi spranceana arcuit. O pauză bruscă a sprancenelor va consolida doar unghiului, și sprâncenele drepte tăiate vizual fața în jumătate.

  Mai multe detalii despre cum să taie în mod corect sprancene, veți învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: