Shadow cu ceara pentru sprancene

Shadow cu ceara pentru sprancene

umbre sprancenelor cu ceara se aplică ca un mijloc de produse cosmetice decorative pentru montarea și colorarea acestora. Datorită acestui produs machiajul se dovedește mai natural. Articolul va vorbi despre acest produs interesant, ia în considerare modul de utilizare a umbrelor de ceară, ceea ce se întâmplă cu cum să aleagă cea mai bună marcă.

Avantaje și dezavantaje

produs cosmetic modern este foarte convenabil de a folosi, de aceea este atât de popular cu specialiști profesioniști de viza și la femeile obișnuite. Ca și în orice alte mijloace, în cote de ceară destinate sprâncene, există multe pozitive și calități negative.

Să începem cu plus. Aceasta este în primul rând corectarea sprâncenelor. Cu astfel de umbre, orice fashionista va fi capabil să golurile deghizare, fără a recurge la serviciile profesioniștilor, precum și a face ascultător și repara firele de păr tare. În același timp, machiajul nu va arăta culoarea și textura supraîncărcată.

Mulți sărbătoresc eficiența unui astfel de produs. Un singur instrument poate efectua două funcții diferite: pot, de asemenea, să taie sprâncenele și să remedieze formularul. Toate aceste operațiuni sunt deja furnizate în produs.

Umbrele cu ceară pentru sprâncene vor deveni o soluție adecvată pentru simularea sprâncenelor care au părul prea scurt, deoarece le pictează foarte greu de vopsit. O textura moale a unor astfel de umbre va fi aplicată perfect la linia de sprâncene, maschând astfel orice dezavantaj, va fi capabil să adăugați densitate vizuală și chiar un volum suplimentar, ajustați curbea, inclusiv lățimea.

Singura lipsă tangibilă a unui produs cosmetic nu este o rezistență prea mare. Doamnele trebuie să corecteze în mod constant machiajul, dar se referă în principal la lunile de vară fierbinte.

Vizualizări

Umbrele cu ceara destinate pentru modelarea sprâncenelor sunt împărțite în două mari categorii: ele pot fi reprezentate atât în ​​lichid și uscat. Produsul din primul grup este de obicei echipat cu un aplicator sau o perie speciala pentru a distribui compoziția umbrele de pe suprafața sprâncene. În ceea ce privește al doilea grup, se presupune aici mai întâi studia cu un pigment uscat și apoi fixarea acesteia cu un agent transparent de ceară.

Citește mai mult  Caracteristici ale Rastune procedură Brows

Există, de asemenea, mai multe tipuri de produse din ceară, care sunt clasificate în scopul lor principal.

 • Colorat. Sarcina principală a acestui mijloc de fixare sub formă de sprâncene. Dacă, de exemplu, de la natura, sprancenele luminoase, posedă culoarea lor naturală saturate, un astfel de produs pentru tine. Aceasta va ajuta aduce forma la starea perfectă.

 • Tentă. Nu toată lumea are sprâncenele viu colorate, astfel încât acest produs va da sprâncene nuanța care va sublinia individualitatea. Cel mai adesea produs în trei versiuni: grafit, negru, maro.

 • Uscat. Este o umbră de pulbere care are o bază de ceară.

 • Vindecare. Astăzi, multe mărci au stabilit eliberarea ceară pentru sprâncene cu substanțe utile printre componentele lor. Astfel de umbre sunt saturate cu vitaminele nevoiașe, promovează creșterea sprâncenelor, unii împiedică pierderea.

Practic, forma de eliberare a produsului este un tub care seamănă cu o rimel pentru gene, într-o consistență destul de groasă, așa că nu va fi turma de la fire de păr.

Branduri

Visio-Case-Profesioniștii sunt recomandați să aleagă în principal acele produse decorative și cosmetice, care produc branduri bine-cunoscute. Luați în considerare ce umbre cu ceară au cea mai mare popularitate în cercul femeilor obișnuite și în rândul profesioniștilor.

SHISEIDO STYLING STYLING COMPACT

Acestea sunt cosmetice premium pentru toți cei care iubesc textura ușoară și apreciază un nivel ridicat de calitate. Kitul este alcătuit din mai multe elemente: acestea sunt două nuanțe de pigmenți de ceară, simulând o perie. Puteți alege una dintre cele 3 opțiuni ale setului, astfel încât tonul potrivit va putea alege orice modă.

Nyx praf tort de sprânpețe

Dezvoltarea acestei mărci – 6 combinații diferite de paleți bazate pe culoarea aspectului feminin. Setul complet: Umbre în numărul de 2, nuanțe diferite, ceară de blocare, perie miniaturală pentru a pune sprâncenele, precum și peria de tăiere, astfel încât să puteți simula simularea. Cosmetice foarte persistente, culorile de nuanțe saturate.

PUPA SET DESIGN SELEDE

Acest produs are un cost acceptabil, ușurință de utilizare. Într-un set de umbre uscate, un dispozitiv de fixare transparent de ceară, pensete mici de corecție mici. Producătorul oferă această cosmetică în trei nuanțe. În ciuda faptului că ceara se distinge prin densitate, este destul de simplu să o aplicați, se află bine, netedă. Pulbere de pigment atunci când sunt aplicate nu apare, este ușor de growned, pictează perfect toate spațiile dintre păr.

Citește mai mult  Laminarea sprâncenelor: Descrierea și regulile procedurii de efectuare

L’Oreal Sprâncene Artist

umbre rezistente de la faimosul brand, fără strălucire nefirească excesivă, nu se rostogolească. Nuante de ceară și umbre sunt identice. Paleta conține pigment, ceară, perie umbra, perie pentru sprancene pieptănare, precum și oferind forma dorită, mini-pensete pentru a elimina excesul de fire de par. Pe coperta produsului, o oglindă mică, există instrucțiuni chiar și pentru utilizarea unui agent cosmetic.

Kit sprâncene Oriflame

Toate bine-cunoscute oferte de brand 2 pigmenți într-un singur set, plus modelare de ceara. Ele sunt ușor diferite de umbră și de a ajuta la crearea unei imagini naturale, acestea sunt destul de fiabile pe sprancene. Accesoriile sunt prevăzute 2 perii cu peri teșite, acestea sunt stocate într-un compartiment separat și sunt proiectate pentru Mac exacte.

Avon

Seria de la această marcă oferă două opțiuni pentru palete – maro moale (cu pigmenți în culori închise), precum și blond (pigmenți luminoși de nuanțe). În kit, împreună cu umbrele de ceară include o perie pentru aplicarea acestora.

Cum de a alege?

La achiziționarea de produse cosmetice decorative, este important să se ia în considerare tipul de aspect și să vă amintiți efectul dorit. Pentru a începe, ar trebui să alegeți produse cosmetice de înaltă calitate ale nuanțelor potrivite.

  Tonul drept al umbrelor este de mare importanță – culoarea lor se poate distinge prin linia de sprâncene și le-a decolorat prin a face decolorate. Paleta care este utilizată pentru machiaj trebuie găsită numai pe caracteristicile individuale ale doamnelor, culoarea feței, tonalitatea pielii sale, umbra de păr.

  Luați în considerare mai multe reguli necomplicate pentru această alegere.

  • Umbrele de sprâncene sunt obligate să fie aceeași culoare ca și culoarea firelor de păr. La urma urmei, acesta este cel mai strălucitor și alocat focalizat pe față și în formă.
  • Ia în considerare colorotype-ul. Striparea de la acesta, opțiunile paletei sunt selectate. Deci, blondele nu vor arăta foarte impresionante cu sprâncenele roșii, pe bruneturi, sprâncenele ușoare nu arată destul de adecvat.
  • Opțiunea perfectă de machiaj este utilizarea a 2 tone armonioase, astfel încât să puteți da o sprâncene naturale de ochi. În același timp, coada este tratată cu culoarea întunecată, precum și o pauză, un ton mai luminos merge pentru a proiecta baza, întreaga masă de fire de păr este elaborată.
  Citește mai mult  Tatuaj de sprâncene: Caracteristici ale procedurii și reguli de vindecare

  Cum se utilizează?

  Desigur, dacă este selectată cosmetice de înaltă calitate ale mărcii celebre – este deja jumătate. Dar este la fel de important să se efectueze Meycap competente. Specialiștii vă sfătuiește să simulezi linia de etape de sprâncene. Principalul lucru este să pregătiți corect pielea feței pentru a obține o imagine armonioasă și strălucitoare.

  Pictura sprâncene cu umbre de ceară sunt de fapt destul de simple. Oferim instrucțiuni mici.

  • În primul rând, pielea trebuie curățată din praf, murdărie, secvențe de grăsimi. Aceasta se face folosind apă caldă sau agenți speciali de curățare, cum ar fi gelul sau lotiune.

  • Pielea trebuie sa fie uscat. După curățare, este o fata pentru a obține un prosop uscat sau șervețel. In fata machiaj pe sprancene, este imposibil să se impună tot felul de mijloace îndrăznețe, de exemplu, cremă sau gel, pentru că din cauza lor de grăsime, ceara va fi aplicat cu bulgări.

  • În continuare, firele de păr au nevoie pentru a combate un pieptene special, Pentru a da forma necesară.

  • Apoi, trebuie să formați niște umbre pe o perie cu un teanc teșite.

  • Ușor, conturul de jos al sprâncenelor este desenată. Este necesar să se dezvolte un produs cu mișcări de jos în sus. Artistii machiaj recomanda mai aproape de suprapunerea pod, și apoi trece la mai inchisa.

  • Tailing defalcări cadran cu diferite umbre de culoare. Este important să se evite liniile prea grafice.

  • Pe peria curată, ar trebui să formați o cantitate mică de ceară. Ar trebui să fie plasată pe întreaga zonă a sprâncenelor, îndreptându-se de la începutul podurilor la vârf. Blocarea este importantă pentru a fi utilizată într-o cantitate foarte mică pentru a evita efectul sprâncenelor dulci.

  La sfârșitul acestei proceduri, fondurile excesive trebuie eliminate cu o perie. Machiajul de sprâncene gata.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: