Subtilitatile procesului de colorare sprancene

Subtilitatile procesului de colorare sprancene

Nu orice fată modernă vor fi de acord că forma ei naturală a sprâncenelor este perfect. Printre alte dezavantaje, cele mai multe dintre reprezentanții frumoase note de gen că acestea nu sunt mulțumiți cu nuanța naturală. Din acest motiv, ei trebuie să se adapteze tonul de zi cu zi, în funcție de preferințele folosind un creion cosmetic sau un gel special și chiar rimel. Cu toate acestea, în acest caz, o metodă mai eficientă de ajustare a culorii este sprancene.

Particularități

Procedura spranceana de colorare este standard pentru orice salon. Acesta vă permite să le facă mai luminos, mai interesant, care se reflectă în expresivitatea dintr-o privire de sex feminin. Atunci când pictura sprancene, fiecare fir de par este saturat cu un colorant care îmbunătățește pigmentarea. În esență, culoarea vă permite să simplifice procedura de zi cu zi „Make-APA“.

Una dintre caracteristicile sprancene moderne în sprancene este faptul că tocmai părul, în timp ce cu vopsea pielea se spala destul de repede. Procesul implică utilizarea de vopsea în condiții de siguranță speciale, astfel încât în ​​acest caz nu se potrivesc compozițiile pentru păr.

Colorare este prezentat în mai multe cazuri:

 • cu o culoare naturală de lumină și imperceptibility+
 • când sprâncenele se estompeze sub influența luminii solare+
 • În caz de o reacție alergică la pictura de henna+
 • Atunci când este necesar pentru a obține o nuanță mai naturală+
 • Cu o discrepanță notabilă de păr și sprâncene+
 • Dacă este necesar, sprancene rele ochi la mai multe tonuri imediat.

Cu toate acestea, nu întotdeauna colorarea este posibilă datorită contraindicațiilor. De exemplu, principalele dintre ele este o reacție alergică la componentele de colorant selectat. Este imposibil să picteze cu semne, cum ar fi bolile inflamatorii ale pielii. Dacă există chiar și o iritare nesemnificativă în zona de colorare, erupția cutanată sau alte deteriorări, atunci acestea sunt semne care interzic procedura de colorare a sprânceană, indiferent cât de mult au vrut să-și schimbe culoarea. În plus, este imposibil să pictați sprâncenele într-o astfel de boală oculară ca conjunctivită.

Avantaje și dezavantaje

Schimbarea culorii sprâncenelor are o mulțime de avantaje. De exemplu, aplicați de obicei coloranți persistenți care dețin destul de mult. Puteți vizita în mod repetat saună, baie, piscină și nu vă fie frică că umbra sprâncenelor se va înrăutăți, deoarece o femeie este importantă pentru a fi frumoasă și în orice situație. În plus, astăzi colorarea este radical diferită de ceea ce a fost acum câțiva ani.

Astăzi este un tribut adus naturalității și naturalității, care vă permite să dezvăluiți întreaga adâncime de vedere și să vă simțiți încrezători. Tonul ales în mod natural urmărește o față și ascunde efectul „make-APA” explicit „. Machiajul cu el arată mai ales, dar, în plus, vă permite să ascundeți unele imperfecțiuni. De exemplu, sprâncenele rare par mai luminoase, căzând afară nu sunt la fel de vizibile, iar mascarea de gri (apare și acest lucru) vă permite să păstrăm mai tânăr.

Procedura de colorare este simplă și, de regulă, nu durează prea mult timp. Pentru pictura, sunt necesare mulți bani și unele instrumente speciale. Totul este extrem de simplu și destul de fezabil, fără a atrage un specialist din salonul de înfrumusețare. Puteți să vă faceți acasă, bazându-vă pe principalele nuanțe, care sunt ghidate de artiștii make-up.

Este fără durere și practic nu are întotdeauna senzații neplăcute sub formă de ardere, când toate regulile de colorare urmează. Unul dintre principalele avantaje ale colorării sprâncenelor este faptul că, fiind scurt, această procedură este salvată semnificativ de zilnic „Make-AP”. De obicei nu durează mai mult de 20 de minute, în timp ce simplifică machiajul timp de câteva săptămâni. Acest lucru este deosebit de important pentru fiecare femeie, deoarece nu este nevoie să se alinieze sprancenele, să-și pregătească în mod minunat forma, observând în același timp simetria și identitatea umbra unui creion cosmetic sau umbre (gel, carcase).

Citește mai mult  Cum să scoateți sprâncenele fără pensete?

În plus, vopseaua se distinge printr-un spectru mare de nuanțe. Este convenabil și vă permite să alegeți cel mai natural ton cu culoarea caracteristicilor de culoare și față. Cu toate acestea, ca și în cazul oricărei recepții cosmetice, există deficiențe în colorare. De exemplu, unele fonduri conțin amoniac capabilă să provoace iritarea pielii și mâncărimea ei.

Cu privire la alte dezavantaje, este posibilă atribuirea vopselelor pielii, costuri ridicate la efectuarea unei proceduri în cabină, precum și necesitatea unei ajustări suplimentare a formei. De asemenea, este important să se țină seama de faptul că nu orice calitate a vopselei, care este capabilă, în unele cazuri, pentru a provoca arsuri de piele. Cu toate acestea, atunci când alegeți un colorant dovedit, rezultatul deține, de obicei, în termen de o lună, în conformitate cu revizuirile celor care adesea recurg la această procedură.

Vizualizări

Principalele soiuri de colorare sau schimbare de umbra de sprâncene sunt vopsele, tatuaj, tatuaj, tatuaj 3D. Machiajul zilnic cu un creion nu este capabil să dea sprâncene o formă ideală. Și el păzește fără a se adapta nu mai mult de câteva ore, ca și cum ar fi fost cu atenție. În ciuda faptului că ar părea, el dă spațiu pentru experimente cu aspect, metoda de procedură hrănit până la mulți reprezentanți ai unui sex frumos.

Principalele metode de vopsire sunt variate, fiecare dintre ele are avantajele și cons. De exemplu, utilizarea de vopsea este considerat cel mai ieftin si comun al tuturor tipurilor principale de proceduri de salon. În același timp, comandantul este de obicei selectarea vopselei tonul dorit prin amestecare nuanțe. Procesul ia în considerare grosimea parului, saturația culorii dorite.

O versiune de grafit, cu un creion sau umbre se caracterizează printr-o formă clară. În același timp, încearcă să folosească tehnica umedă. Cu toate acestea, umbrele sunt potrivite pentru sprâncene numai în cazul în care sprancene sunt groase. Atunci când pielea este vizibil între păr, colorare nu va arata natural. În plus, cu vreme caldă, astfel sprâncenele vor fi roșind după câteva ore, cu toate că acestea nu se imprastie, spre deosebire de un creion cosmetic.

Gel Nuanță este convenabil în aplicarea și vă permite să reglați forma, selectați saturația nuanței. Pictura rezistent la Permanent salvează multe femei din timpul petrecut zilnic pe crearea spranceana impecabilității. Și, deși astăzi există multe opinii contradictorii cu privire la naturalitatea sa, este una dintre cele mai căutate proceduri profesionale.

Această procedură este non-abuz, este mai ieftină și vă permite să creați un contur clar.

Biotatuage nu este altceva decât pictura sprâncenelor folosind Henna, Bass sau Antimoniu. Aceste opțiuni de culoare sunt convenabile deoarece sunt mascate perfect mascate sau așa-numitele balde între părul rar. Aceasta este o alegere bună pentru proprietarii de sprâncene abia notabile, deoarece pigmentul pictează pielea, oferindu-se astfel forma expresivitatea liniilor. Aceste coloranți sunt utilizate cu succes pentru arhitectura sprâncenelor, ceea ce vă permite să le faceți frumoase, naturale și bine îngrijite.tip semi-performent de colorare diferă de tatuaj prin faptul că vopseaua nu se aplică sub piele, dar pe ea.

Pregătirea

Înainte de a începe procedura de sprancene colorat, este nevoie de pregătire prealabilă. Timp de câteva zile înainte de culoare, experții nu se recomandă utilizarea Scrubs, cojile, loțiuni și alte mijloace de acest tip pentru față. Este important de a alege tipul de vopsea, care pot fi unice sau multiple, gel sau pudră. Puteți da preferință opțiuni de mediu: Henne sau Basme.

Vopsea de culoare încercați pentru a ridica aproape de culoarea naturala a parului. Cu toate acestea, este mai bine dacă acesta va diferi de la 1-2 tone. În același timp, este mai bine pentru brunete pentru a face sprâncenele mai ușoare, și blondele, dimpotrivă, nuanțe prezentate, usor mai inchisa decat culoarea lor naturală. fete cu parul rosu ar trebui să se uite la nuanțe de ton de teracota, cu un amestec de maro. Culoarea neagră este contraindicată tuturor: el nu numai că lovește o femeie, ci și-a privi punctul de vedere asupra expresivității.

Citește mai mult  Subtilitățile procesului de eliminare laser sprancene tatuaj

După vopsea achiziționată, pregătiți containere. Mai bine, dacă este o capacitate de ceramică sau sticlă, deoarece oxidantul conținut în vopsea va interacționa cu un rezervor de metal. Pentru aplicarea vopselei necesită o perie sau o perie a genelor. Cu absența lor, puteți utiliza în acest scop și o baghetă de bumbac, precum și o perie tăiată.

În plus, merită să aveți grijă de capele pe umeri, mănuși de protecție, discuri de bumbac, o oglindă confortabilă, precum și o cremă grasă (pentru îndepărtarea vopselei excedentare).

Tonul vopselei este ales în avans pentru a-l ridica cât mai aproape de natural.

Pașii principali

Astfel încât sprancena este clară de la colorare este vizibilă și eficientă, este mai rapidă pentru a efectua nu numai culoarea, ci și întregul proces de arhitectură a sprâncenelor. Astăzi este posibil nu numai în cabină, dar la domiciliu, din moment ce nimic complicat sub acest concept nu se înțelege. Desigur, puteți lucra la forma sprâncenelor și după pictura ei. Dar acest lucru se face mai des părul fără păr atunci când naturale și sunt dificil să ia în considerare.

Mai întâi trebuie să corectați formularul. Și aici este important să se ia în considerare faptul că există scheme chiar și pentru a găsi o formă ideală pentru fiecare femeie. Formularul se bazează pe markup și cele trei puncte principale: la început, coada și proeminente în sus parte. Pentru a plasa sprâncenele în mod corect, folosiți un creion.

Din aripa nasului petrece o linie verticală în sus – acesta va fi începutul sprancene. Apoi, de la el, prin pupila, aceștia își petrec o linie diagonală mental (puteți face un creion) și de a determina cel mai înalt punct sau vârf sprancene. Linia de aripa nasului prin unghiul exterior al ochiului este sfârșitul sprancene. Lățimea liniei de la bază nu trebuie să depășească jumătate din diametrul iris al ochiului.

După ce formularul este definit, și contururile sunt desenate, treceți la îndepărtarea excesului de păr, care este în afara. Aceasta va face forma mai expresivă. Puteți elimina firele de păr cu o pensetă, fire de mătase speciale, ceara sau pasta alba speciale. Această etapă este una dintre cele mai importante elemente de modelare arhitecturală a sprâncenelor.

De regulă, această procedură nu este plăcută și dureroasă. Pentru a calma pielea în locuri de îndepărtare a părului și a armei pe sprâncene sunt aplicate cremă specială. După ce calmeaza pielea redneed în jos, acesta trebuie să fie deguted, în caz contrar vopseaua pur și simplu nu va lua. În plus față de Plump, înainte de vopsire, se efectuează corecția lungimii. Această procedură este ceva de genul tunsoare de păr. Sprâncenele sunt pieptănate de-a lungul lungimii, ridică-te în jos, eliminând cei care se lipesc.

În cazul în care se efectuează colorarea semi-performer, primul tratat cu sprâncene cu o soluție specială în acele locuri în care sprâncenele cresc prea lent. După aceea, un fixator se aplica pe sprancene. De la alte tipuri de vopsele, astfel un fel este faptul că mai rezistent: de obicei, efectul este suficient de aproape 2 luni. Colorantul pulbere se amestecă cu apă, în acest caz, și apoi se aplică sprancenele de aproximativ 30-40 de minute.

După acest timp, se spală cu apă obișnuită.

Dacă colorația este standard, inițial protejează pielea de pigment cu ajutorul unei creme de grăsime. De obicei, nu este necesar să-l sau bas se amestecă pentru sprancene, deoarece este vândut în formă finită. Dacă lucrarea este utilizată în vopsea gel de lucru, trebuie să fie pre-amestecat cu agentul de oxidare. Compoziția se aplică pe întreaga suprafață a formei selectate de 15-20 minute. Puteți utiliza și Huhu în capsule, amestecând-o cu un dezvoltator de culoare. Durerea într-un astfel de mijloc de sprâncene nu trebuie mai mult de 5-6 minute, după care aveți nevoie pentru a spăla vopsea.

Citește mai mult  Brewings pentru bruneturi: Cum să alegeți o culoare și să o faceți bine?

Tonuri prea întunecate pentru colorare pentru a alege nedorite deoarece vor face orice femeie. Conform regulilor existente, vopseaua este aplicată în direcția de la marginea exterioară (începutul) la interior (coada). După terminarea timpului de culoare, masa suplimentară este curățată cu bastoane de bumbac umezite în apă caldă. În cazul în care culoarea sprancene sa dovedit a fi mai închisă decât este necesar, acesta este etichetat cu o baghetă de bumbac, umezit în soluție de săpun.

Îngrijirea după procedură

Îngrijirea pentru sprâncene necesită în fiecare zi, indiferent dacă sunt vopsite sau nu. Unele reguli stricte de îngrijire nu există. Cu toate acestea, experții acordă atenție faptului că în timpul zilei după colorare este nedorită la apă a sprâncenelor vopsite. Nu vă faceți griji dacă par prea luminoase după colorare. Ca o regulă, după 1-2 zile, tonul lor va deveni mai natural.

De obicei, sprâncene vopsite nu au nevoie de îngrijire suplimentară în cazul în care procedura se efectuează în conformitate cu toate regulile: acestea nu trebuie să fie pregătit cu un creion sau pentru a întuneca de umbre. Cu toate acestea, ca arma și părul, trebuie să fie conectate cu pensete, deoarece expresivitatea liniilor de sprâncene va scădea cu creșterea lor. În plus, nevoie zilnică de a combina sprancenele pictate de-a lungul lungimii unui ciucuri speciale. Cu alegerea dreptul de vopsea deține efectul lung.

Recomandări utile

Sprancenele de sprâncene – o soluție modernă pentru a-și menține frumusețea. Cu toate acestea, în cazul în care este frecventă, vopseaua poate cădea pe păr fără păr, ceea ce poate afecta efectul de durabilitate. Pentru a picta sprâncenele casei, este necesar să se cumpere un colorant într-un magazin dovedit, pre-întrebând pe site-ul web al vânzătorului, are el un astfel de furnizor.

În plus, aceasta este în valoare în considerare mai multe nuanțe de colorare:

 • înainte de pictura imediată aveți nevoie pentru a petrece testul pentru alergii pentru a fi siguri că vopseaua nu dăunează pielii și firele de păr+
 • trebuie să citească compoziția colorantului, mai ales în cazul în care există o tendință de a alergii+
 • Între pulbere, gel și compozițiile sub formă de pastă, este mai bine să aleagă între paste și gel+
 • Este important să se acorde o atenție la data de expirare, deoarece bunurile restante pot afecta pielea, și structura hairbrows+
 • Nu poți picta sprâncenele decât a căzut, deoarece poate cădea din acest păr, astfel încât sprancene vor deveni rare, iar pielea poate obține arsuri chimice+
 • Colorarea cu contururi clare Dens Se pare urât – nu atrage după vopsire linii bruște frontierele.

Mai mult decât atât, materialele sunt mai bine să cumpere de la companii de renume.

De obicei, este agenți de colorare profesionale, care nu dăunează pielii.

Recenzii

Brow de colorat este o recepție populară de proiectare de forma lor. Acest lucru este demonstrat de analizele multor reprezentanți ai sexului frumos. Acest lucru permite o femeie să se simtă încrezători în orice situație, fie că este vorba de înot în piscină sau baie, de odihnă în saună sau în baia. Vopseaua îi ajută în special cei care au sprâncene slab vizibile de la natură, deoarece cu ei se confruntă cu aspectul mai frumos.

sprancene decorate în mod corespunzător. Cu toate acestea, în cazul în care sunt planificate să fie vopsite pentru prima dată, este mai bine să aibă încredere în acest lucru de către un specialist, pentru a vizual putea vedea modul în care fiecare etapă este efectuat corect. Există destul de multe femei în acest lucru, deoarece, în opinia lor, este mai bine pentru a vedea 1 timp de 100 de ori pentru a auzi. După aceea, este mai ușor de a efectua pictura pe cont propriu la domiciliu, folosind o vopsea specială și un inventar simplu.

Cititi mai multe despre cum să picteze sprancene, vei învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: