Caracteristicile și aplicarea uleiului de șarpe

Caracteristicile și aplicarea uleiului de șarpe

Mulți oameni sunt disperați cu disperare de șerpi. Chiar și numele lor provoacă o emoție și o frică inconștientă și pentru că datorită otrăvirii acestor creaturi neprietenoase, au fost create multe medicamente pentru tratamentul celor mai grave boli. Locul central printre ei ocupă un ulei de serpentină, cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare nu numai în medicină, ci și în cosmetologie.

Particularități

De obicei, medicamentul este făcut din otrava celui mai mare șarpe pe pământ – cobra regală. Torsul său poate ajunge până la 6 metri lungime. Habitul acestei reptile – Asia de Sud și Sud-Est.

Poison Cobra este apreciată foarte mare. Este produsă în glandele speciale aranjate în cap peste zona ochiului, dar într-o oarecare măsură există și în grăsime, care se numește ulei de șarpe.

Acest remediu natural are un efect antiinflamator, antibacterian, antiseptic, poate anesteza și vindeca rănile. În grija părului, acest medicament nu știe egal. Orice păr slab și deteriorat, cu utilizarea corectă a produsului va revigora și va deveni strălucire naturală.

Într-o vânzare gratuită, instrumentul este reprezentat ca în formă pură (în flacoane), astfel încât sub forma unui produs cosmetic în combinație cu aditivi (extracte de plante benefice, felii de piele de reptile).

Nu costați să vă fie frică de preparate de ulei de șarpe. Nu utilizează otravă pură, ci grăsime, care se crede din spatele pielii reptilei.

Compoziţie

Proprietățile de vindecare ale produsului sunt explicate prin conținutul mare de acizi nesaturați grași necesari pentru producerea celulară, cantități mari de vitamine: a, d, c, e, grupa B, antioxidanți, precum și prezența substanțelor antiseptice.

Combinația tuturor acestor componente creează un efect dublu atunci când se regeneră epiderma, reluarea funcțiilor sale și reglarea glandelor sebacee.

Aplicație

În grija părului este foarte important să utilizați în mod corespunzător acest instrument. Cu un ulei de masaj latrat (3 sau 4 picături) trebuie să vă încălziți în mâini, astfel încât să dobândească temperatura corpului și apoi să fie lansată cu atenție în rădăcinile părului.

Citește mai mult  Cum sa faci un ulei de top la domiciliu?

Masați-vă capul are nevoie de cel mult 5 minute. Apoi lăsați compoziția timp de încă 15 minute. Nu trebuie să fii înspăimântat dacă pielea capului este ușor amorțită. Este în regulă. La sfârșit, este necesar să se spele cu șampon (o doză triplă va fi necesară).

Porii cu o astfel de procedură deschisă, celulele sunt saturate cu oxigen. Părul începe să crească mai repede, să devină mai moale, la capetele încetează să se stabilească. După ceva timp, va apărea un tun, care se va transforma apoi în fire complete.

Dacă faceți o astfel de operație la fiecare 2 sau 3 zile, rezultatul nu va aștepta mult timp pentru o lungă perioadă de timp. Se remarcă faptul că această metodă de penetrare a uleiului de șarpe în piele elimină durerile de cap.

Apropo, extractul poate fi folosit și mai ușor, trebuie să scăpați puțin în șampon, balsam sau aer condiționat. După spălare după spălare, va restabili strălucirea naturală, va fi mai ușor să se calculeze și să nu acumuleze electricitate statică.

Unele fete cu ulei fac chiar și o așezare. Pentru a face acest lucru, produsele sunt aplicate la firele curate, distribuie-o de-a lungul întregii lungimi a buclelor. În acest fel, părul este mai bine să dețină forma și protejată de temperaturi ridicate. Apoi continuați să așezați un uscător de păr sau un puffer. Judecând după recenziile, coafura rezultată are o lungă perioadă de timp, iar părul strălucește cu o luciu sănătos.

Cu utilizare frecventă, extractul elimină seboreea, alopecia, mătreața, grasime excesivă și pierderea părului. Chelleurul dobândește o protecție naturală împotriva impactului negativ al luminii solare reci și directe. În general, pielea capului este vindecă.

Dacă există zgârieturi sau răni pe cap, este mai bine să se abțină de la utilizarea uleiului de șarpe. În timpul sarcinii și în timpul perioadei de lactație, nu merită să utilizați medicamentul.

Produsul sa dovedit în tratamentul bolilor cutanate (dermatită, psoriazis, eczemă). Ajută perfect la bolile oaselor și articulațiilor.

Apropo, este foarte important să faceți un test pentru o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, aplicați o picătură de ulei în zona de încheietură sau țigară. Dacă nu există roșeață, puteți începe în siguranță procedurile.

Măști

Uleiul de șarpe este bine combinat cu diferite componente, pe baza sale puteți găti o mulțime de măști, care vizează rezolvarea problemelor specifice.

 • Este folosit pentru o creștere rapidă și întărirea părului. În acest caz, un amestec de henna uscată incolor va ajuta (1. L. ), scorțișoară (1 oră. L. ), ulei de serpentină (de la 5 la 10 capac. ) și apă caldă. Compoziția rezultată trebuie aplicată la rădăcini umede, înfășurați capul cu un film și lăsați o masă timp de 15 minute.
 • Pentru restaurarea părului. Este potrivit pentru o mască simplă de la miere (3 ore. L. ), Făină de secară (1 st. L. ), ulei de serpentină (1 oră. L. ). Este necesar să distribuiți masa de-a lungul întregii lungimi a buclelor și după o jumătate de oră, spălați. Este recomandabil să repetați o astfel de operație de 3 ori pe lună.
 • Din grăsime. Rare masca din farmacie de mușețel (1 st. L. ), ceai verde (2 st. L. ), lut albastru uscat (1 st. L. ), uleiuri de șarpe (0,5 st. L. ). Este necesar să se aplice un amestec asupra rădăcinilor părului, înfășurați capul cu un film și după patruzeci de minute sau o oră pentru a spăla compoziția.
 • Cu mătreață. Ajuta combinația de plantain uscat (1 st. L. ), sodă de ceai (1 oră. L. ), ulei de șarpe (0,5 ore. L. ). Masa rezultată trebuie păstrată pe cap cam o jumătate de oră.
 • Când părul cade. Corectați situația mascului de gălbenuș de ou (1 PC. ), ulei rapid (3 ore. L. ) și extract de șarpe (0,5 ore. L. ). Amestecul ar trebui să rămână pe cap sub film și prosop toată noaptea. Seria mai eficientă de 10 proceduri făcute în fiecare zi.
 • Parul ascuțit. Va veni la compoziția de ajutor din otrava șarpelui (0,5 ore. L. ) încălzită într-o baie de apă și bergamot eter (3 sau 4 picături). Agentul rezultat trebuie să țină o jumătate de oră. Repetați procedura mai bună săptămânală.
 • De la uscare. Kefir (4 ore. L. ), extract de șarpe (0,5 ore. L. ), Vitamina B (0,5 fiole). Compoziția trebuie să păstreze 2 ore și să facă o astfel de mască în timpul iernii.
Citește mai mult  Ulei de ulei pentru păr: Proprietăți și recomandări pentru utilizare

Producătorii

Mai ales uleiurile de șarpe produc producători importați din Asia de Est și de Sud-Est.

 • Ulei de șarpe Hemani recunoscut ca cel mai bun produs cosmetic pentru păr. Se hrănește și întărește bulbii, restabilește structura trunchiurilor de păr după colorarea frecventă, asigură creșterea rapidă și oprește nivelul de chelie. Produce-l în Pakistan. Echipamentul include sandale de ulei, susan, măsline și muștar. Prețul de 120 ml este de aproximativ 700 p.

 • Analogul său turc Tala Snake Oil accelerează creșterea părului și rezolvă problema baldness. Blocul 20 ml poate fi cumpărat pentru 450 de ruble.
 • Snake Oil Banna – Ulei de șarpe fabricat în Thailanda. 85 ml costă 450 de ruble.
 • Potrivit recenziilor, Zafayer ulei de șarpe – Ulei de șarpe foarte de înaltă calitate. Este mai ieftin decât restul produselor. Este fabricat în EAU. Este o sticlă de 120 ml de aproximativ 500 r.

Dacă prețul produsului este foarte scăzut, ar trebui să vă avertizeze, la fel de des, sub masca de ulei de șarpe, preparatele din lipidele plantelor sunt vândute, în realitate care nu conțin nici măcar această componentă.

Recenzii

Specialiștii consideră că remedierea serpentină într-un medicament indispensabil în combaterea chelnerii. Se poate folosi atât femeile, cât și bărbații (pentru îngrijirea părului sau barbă).

Blocarea după utilizarea acestui produs devin strălucitoare, umezite, dobândesc protecție împotriva razelor ultraviolete și, ca urmare a masajului rădăcinii, circulația sângelui a scalpului este îmbunătățită. Ca rezultat – există o consolidare și nutriție de rădăcini de păr.

Uleiul de șarpe în sine, penetrarea straturilor profunde ale pielii, lansează procese metabolice la nivel celular. ASLEEP Ceapă se trezește și intră în modul de creștere activă.

Citește mai mult  Proprietăți de ulei de salvie și opțiuni pentru utilizarea sa

Cu privire la utilizarea uleiului de șarpe pentru creșterea părului, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: