Ce ulei pentru sfaturi de păr este cel mai bun?

Ce ulei pentru sfaturi de păr este cel mai bun?

Frumusețea părului se datorează în mare parte stadiului sfaturilor firelor. Datorită alimentelor insuficiente ale părului se poate asemăna cu o mătură uscată. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să utilizați cu pricepere uleiuri speciale care conțin substanțele nutritive necesare care contribuie la îmbunătățirea stării părului.

Proprietățile uleiurilor

Există multe motive diferite pentru care scopurile firmelor sunt împărțite și pierd o frumoasă priveliște:

 • Spălare greșită sau prea frecventă+
 • Nutriție incorectă+
 • Impactul razelor uscate de aer și ultraviolete+
 • Impactul chimic asupra turului pentru colorare și curling+
 • Utilizarea benzilor de cauciuc și părul de păr hardware+
 • Instrumente de tunsoare.

Soiuri

O parte din măsurile de restabilire a frumuseții „Mane iubită” este utilizarea diferitelor instrumente petroliere. Ele sunt o varietate de minerale și vitamine care hrănesc. Astfel de substanțe se hidratează și se termină „, împiedicând separarea. În plus, rezultatul impactului lor este foarte vizual.

Dacă terapia părului a fost supusă terapiei cu ulei, este imediat vizibilă din partea. Și dacă utilizați astfel de medicamente în mod regulat, cel mai bun efect poate fi realizat cu opt săptămâni mai târziu. În acest caz, o cantitate mare de uleiuri pentru a obține rezultatul nu va avea nevoie.

Pentru sfaturile părului divizat, sunt utilizate uleiuri de bază și esențiale.

Pe baza de bază poate fi creată de un agent profesionist pentru firele uscate. Și, de asemenea, o astfel de compoziție poate fi utilizată în sine împotriva secțiunii transversale.

Basic include o gamă de uleiuri.

 • Reperrya. Are un preț mic, se referă la active fixe pentru tratamentul buclelor. Promovează nu numai creșterea, ci și o stare bună de păr.
 • Ulei de in. Adânc penetrează tija de păr și restabilește perfect firele deteriorate. Dacă poate fi folosit în mod regulat, se fixează perfect părul, le face foarte neted. Lipsa lui este cea mai slabă spălată. În plus, capelele dobândesc un miros specific care nu-i place toată lumea.

 • Ulei de masline. Finist pentru un conținut ridicat de componente utile. Și din moment ce în orice mod în aproape orice bucătărie, în scopuri cosmetice este întotdeauna disponibilă.
 • Castor. De asemenea, în mod eficient cu probleme cu vârfurile firelor.
 • ulei de argan. Una dintre cele mai scumpe, deși, în același timp, una dintre cele mai eficiente pentru părul de păr. Are o acțiune excelentă de regenerare, în timp ce nu face fire cu greu. Cel mai rar, care conține o cantitate mare de substanțe benefice. Cele mai bune spectacole proprietățile sale pe fire poroase, uscate.
 • Carritul de petrol. Conține un număr mare de caroten, astfel încât atunci când utilizați această compoziție, părul devine mai fină și mai gros.
 • Ulei de cocos. Ajută la menținerea umidității în păr. Datorită faptului că această compoziție este groasă, consumul său foarte economic. Suficientă un astfel de mijloc pentru o lungă perioadă de timp.

 • Ulei de avocado. Are o cantitate imensă de substanțe benefice care vindecă pe fire ca un întreg, inclusiv sfaturi.
 • Jojoba. Afectează bine creșterea și starea generală a capelelor. Folosit în loc de ceară pentru a fi așezate. Nu necesită spălare.
 • Persikova. Efectiv nu numai pentru sfaturi, ci și pentru starea generală a părului. În timpul iernii, nu permite acumularea în electricitatea statică „Meliv”.
 • Ulei de migdale. Un instrument bun pentru sfaturi dacă titularul capetei folosește adesea un uscător de păr și un păr de vopsea. Acest ulei ajută la actualizarea celulelor din păr, care îi evoluează de la expunerea la lumina soarelui.

 • Ulei de macadamie. Previne uscăciunea și fragilitatea. Face fire mai moale. Are o structură ușoară și nu lasă urme de grăsime pe capelă.
 • Ulei de ulei de struguri. Este eficient împotriva căderii părului și restabilirea sfaturilor acestora. Conține vitamine de grup B, precum și utile pentru fire vitamine A și E. Împiedică grăsimea să consolideze rădăcinile.
 • Grâu de grâu de ulei. Se luptă cu disecția la capete, promovează o creștere rapidă a capelelor. Hidratează din interior.
 • Ulei de cătină de mare. Pune la marginea firelor efectului de alimentare și de înmuiere. Deoarece are o nuanță portocalie, acesta nu trebuie utilizat pe părul clarificat și pe blonda naturală. Urmele galbene vor rămâne pe buclele de lumină.

Uleiul esențial diferă de la baza că nu creează un efect de ponderare, deși componentele volatile benefice sunt evaporate la temperatura camerei, ceea ce trebuie ținut minte atunci când depozitați și utilizarea unor astfel de substanțe. Cea mai eficientă pentru îmbunătățirea statutului campionilor sunt luate în considerare:

 • Olang-ylang ulei+
 • Bergamota+
 • Arbore de ceai+
 • Rozmarin+
 • patchouli+
 • Salvie+

 • Ienupăr+
 • brad+
 • Garoafe+
 • Lămâie+
 • Melissa+
 • Porumb+
 • Grapefruit.

Trebuie amintit că concentrația de substanțe active în astfel de uleiuri este foarte mare. Din acest motiv, ele nu sunt folosite de ele însele, ci diluate cu bază. Pe o lingură de ulei de bază, două sau trei picături de eter.

Având în funcțiune diferite compoziții de ulei în lupta pentru frumusețea sfaturilor de fire, trebuie să rețineți că soluția la problemă necesită o abordare integrată. Lucrați puțin pe capetele buclelor. Este necesar să se punem în ordine și starea becurilor părului. Dacă acest lucru nu se face, problema disecției se va întoarce din nou și din nou.

Uleiurile sunt aplicate firelor de umiditate și „întinderii” întregii suprafețe. În plus, această compoziție este frecată în piele. Pentru un efect mai mare, capul trebuie închis cu polietilenă, de exemplu, pentru a purta o pungă de plastic și pentru a face o cremă dintr-un prosop de sus. Cu o astfel de „clădire” pe cap, ar trebui să fie ținute patruzeci de minute, după care a spălat șamponul și a procesa părul la creier.

Uneori, o substanță de grăsime nutrițională are o structură grea, iar una sau două buhes nu este suficientă pentru a îndepărta grăsimea din păr. Având în vedere acest lucru, este de dorit ca astfel de manipulări cosmetice să aleagă timpul când nu trebuie să mergeți la oameni. În același timp, compoziția uleiului însuși, nu a fost spălată din păr, va continua să fie benefică pe ele.

Evaluarea celor mai bune instrumente

Cinci uleiuri de bază cele mai eficiente pentru sfaturi de păr Următoarele sunt:

 • Repene – se situează pe locul cinci+
 • Germul de grâu – al patrulea+
 • Lenjerie – a treia în eficiență+
 • Argan – în al doilea rând+
 • Coconut – lider de eficiență asupra efectelor părului.

Puteți găsi o varietate de branduri pe bază de ulei pe bază de uleiuri de bază și esențiale. Cele mai bune aparține Pantene pro-V. Acest agent formează un film pe fir, creând protecția împotriva influențelor externe negative. Nu pierde buclele și impregnările bune, fără a permite disecția.

Mijloace Garnier Făcute pe baza arganului. Eficace pentru părul slăbit, colorarea continuă „bătut” și crengi. Nu poate vindeca, dar da o stralucire sanatoasa in ziua destul de capabila.

Unt Esență capabil să facă strălucirea strălucitoare și să le împiedice. În plus, eficacitatea este cea mai vizuală cu utilizarea pe termen lung a unui astfel de fond. Datorită acestui instrument cu bucle, devine mai ușor de controlat, oferindu-le forma potrivită.

L’Oreal altfel Potrivit pentru părul de orice tip. Cu utilizare sistematică adăpostește calitatea cisei în general și în special sfaturile acestora. Firele devin mai puțin uscate. Arata bine pastrat si ascultat.

Categoria de prețuri a tuturor fondurilor de mai sus de la două sute la trei sute de ruble.Tot ce este mai scump poate fi atribuit fondurilor profesionale.

De exemplu, o emulsie incluzivă specială Estel, Proiectat pentru păr lung, elimină drone de la sec și pachet la capete. După utilizarea „pe coama“ apare o stralucire sanatoasa. Este mai ușor să pieptene și așezați-.

Ulei fluid Orofluido Revlon Este o substanță de aer pe bază de esteri care pot dona de îngrijire a părului ei. Acesta acționează asupra bucle consolidarea, sigilii capete.

Mijloace L’Oreal Mythic Oil este nutritiv pentru sfaturi. Datorită acestui fapt, puterea fire dobândi și un aspect neted, devin strălucitoare și elastic.

Dacă instrumente profesionale anterioare sunt stivuite în prețul de aproximativ o mie de ruble, apoi uleiul numit Ulei marocan va fi nu mai puțin de trei. Costul ridicat este justificat de eficacitatea acestui fond. Găsiți pentru bucle fragile. Acestea vor deveni mai elastice, acestea vor fi mai ușor de pieptănat. Instrumentul este indispensabil pentru cei care îndreptați în mod regulat sau păr buclat aparate electrice pentru ouat.

Pentru numărul de agenți de elită includ Macadamia Uleiul natural, Există, de asemenea, de aproximativ trei mii de ruble. Baza de ulei de argan sale și Macadamia. Acest instrument se întoarce aproape instantaneu o strălucire sănătoasă, saturarea ei de umiditate.

Sfaturi pentru alegerea

Pot exista două abordări pentru achiziționarea unor compoziții de ulei pentru semințe. Uleiurile pot fi achiziționate ca atare, dar puteți alege produsele gata preparate cosmetice ale producției industriale pe baza acestora.

Prin achiziționarea obișnuită, salvați în mod semnificativ, știind exact că nimic, cu excepția substanței nutritive de grăsime nu este în balon prețuite. La domiciliu, folosind astfel de agenți, diverse măști pot fi făcute.

cosmetice finite pare a fi mai convenabil de a folosi. În cazul în care alegerea este făcută în favoarea unui magazin pur, ar trebui să intenționează să examineze informațiile de pe etichetă. Nimeni nu garantează că nu există componente dăunătoare ca parte a unor astfel de produse cosmetice. În plus, trebuie să țineți cont de tipul părului persoanei care va folosi mijloacele.

Uleiurile sunt potrivite pentru duritatea cu vâscozitatea medie. Ei nu sunt mai greu, dar sunt bine saturate cu substanțe nutritive și dau moale.

Pentru buclele subțiri, este mai bine să alegeți uleiuri lichide – fluide. Curbarea unor compoziții mai potrivite cu consistență densă.

Dar, de asemenea, alegerea unui ulei specific, trebuie să țineți cont de alte caracteristici ale capelelor. De exemplu, pentru rădăcinile părului gras – unii, pentru alții uscați și așa mai departe.

Părul gras, ștampilat la capete, de obicei, duce la normal cu un ulei osos de struguri sau de migdale. Pentru uscare, partea de sus sau de nucă de cocos va fi potrivită. Pentru normal – Argan și aceeași migdale.

Cel mai bun dintre toate avocado, nuca de cocos și ulei de măsline penetrează în tija de păr. Alții acționează încet, cu toate că acestea au un efect mare.

Alegerea unui anumit instrument de ulei, nu puteți uita de securitate. Este mai bine pentru a face un test pentru alergii în prealabil, o scădere a unei substanțe puțin pe piele, de exemplu, pe cot. În cazul în care nu se produce, în cazul în care locul acoperit cu substanță nu fard de obraz, atunci puteți cumpăra în condiții de siguranță.

Și ar trebui să fie, de asemenea, avut în vedere faptul că unele uleiuri sunt în măsură să se spele off vopsea cu „mane iubit“. Înainte de a cumpăra un anumit motiv, este de dorit să se consulte cu un coafor cu experiență, care va spune dacă este în valoare de cumpărare un mijloc, și ce măsuri pentru a proteja părul vopsit pentru a accepta, în cazul în care este încă nevoie de terapia de ulei.

Recenzii

Potrivit experților și femei obișnuite care au experimentat efectele uleiurilor, rezultatul procedurilor cu utilizarea lor depinde de modul în care acestea au fost organizate corect.

Puteți aplica aceste fonduri fără aditivi la capetele de fire sau de a folosi combinațiile de elemente esențiale de bază și, să includă aceste substanțe în măști de păr, fierte personal, precum și lubrifia cu uleiuri direct pentru a spăla doar o dată la două zile sau două la următoarea utilizare de șampon.

Ulei de bază cu mișcări ușoare frecare în sfaturi. Ar trebui să acționeze cel puțin într-o oră la.

Și, de asemenea, trebuie să se țină seama de faptul că uleiul esențial este adăugat la bază. Dimpotrivă, este imposibil de a face. Experții act de faptul că se observă efectul folosirii compoziției uleiului în cazul în care este utilizat de câteva ori pe săptămână. În același timp, exercitarea de zi cu zi, în procedurile de ulei pe spectacole de păr nu are nici un sens.

Multe femei nota eficacitatea grași compozițiilor după spălare. De exemplu, uleiurile de jojoba și migdale, aplicate uniform, nu fac șuvițe spălate cu grase. Dimpotrivă, ei încep să strălucească buclele curate de la ei și să nu se rupă.

Și, de asemenea, răspunsurile pozitive se referă la utilizarea uleiurilor ca aditivi la șampon. Pentru a atinge efectul, este suficient să includeți câteva picături ale uleiului selectat în porțiunea compoziției de detergent.

Din dezavantajele uneori dificultatea de a spăla uleiurile, precum și unele mijloace afectează părul aprins, adăugând o nuanță gălbuie.

Cum de a găti ulei pentru sfaturi de păr la domiciliu, învățați din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: