Mink Oil – Ce este și cum să-l utilizați?

Mink Oil - Ce este și cum să-l utilizați?

Uleiul de nurcă are proprietăți uimitoare, ceea ce vă permite să îl utilizați în mod activ în cosmetologie. Poate încetini procesele de îmbătrânire, ameliorează iritarea pielii. În plus, produsul este adesea folosit pentru a trata acneea, care este deosebit de important pentru adolescenți.

Compoziția și metoda minieră

Uleiul de nurcă este extras din nurca subcutanată de grăsime. Pentru a face acest lucru, utilizați o prelucrare specială, datorită căreia compoziția păstrează toate calitățile utile. Se crede că acest produs este similar cu compoziția țesăturilor umane, care vă permite să o utilizați în scopuri cosmetice fără temeri.

Cel mai adesea, tipurile de animale americane și europene sunt luate pentru a produce ulei de nurcă, deoarece grăsimea lor conține acizi grași saturați, gliceride și acid palmitoleic. Compoziția acestor substanțe permite mijloacele de a pătrunde adânc în țesut și de a lupta împotriva diferitelor boli ale pielii.

În grundurile conțin acizi cum ar fi un mitian, linoleic, oleic și myrolein. Acest lucru permite produsului să afecteze în mod benefic dermisul. Grăsimea este capabilă să protejeze pielea de razele ultraviolete, pe deplin sigure pentru om.

Chiar și după câțiva ani de depozitare, uleiul de nurcă își păstrează proprietățile unice.

Beneficii și daune

Uleiul de nurcă conține un tip special de acizi grași grași, care îi permite să aibă calități uimitoare de înmuiere și penetrare. Dacă loviți derma, instrumentul îmbunătățește calitatea țesăturii, dându-le moale și catifea. Protejează suprafețele pielii de la lumina soarelui și ultraviolete, care se datorează unui conținut mare în vitamina E.

Grăsimea nu își schimbă consistența și miros chiar și zece ani mai târziu. Utilizați produsul în principal în scopuri cosmetologice pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a părului. Ea intră în multe creme și loțiuni care sunt concepute pentru a restabili și a alimenta pielea și foliculul părului.

Uleiul de nurcă este necesar pentru a regla schimbul pielii lipidice, deoarece are capacitatea de a pătrunde adânc în țesut și de a afecta procesele interne. Remediere înmoaie capacul pielii, îi hrănește.

Cu ajutorul grăsimii de nurcă, puteți să umeziți și să trageți pielea feței, îmbunătățind culoarea sa. Compoziția vă permite să vă lăsați ridurile mici și să protejați țesăturile din lipsa de umiditate, care întinerește vizual fața. Datorită acestor abilități, uleiul încetinește procesele de îmbătrânire și păstrează tinerii dermei de mult timp.

Acest produs ajută la regenerarea și vindecarea țesăturilor deteriorate. El este capabil să salveze pielea de peeling și Diallos, va ajuta într-un timp scurt pentru a întârzia zgârieturi și răni mici.

Uleiul de nurcă este necesar pentru a proteja pielea de expunerea la vântul rece. Este adesea folosit pentru a reduce consecințele după mușcăturile de insecte, cum ar fi țânțarii, albinele și furnicile.

Acest instrument are proprietăți excelente de îngrijire a părului. Împiedică chelie și promovează creșterea accelerată a părului. Pielea capului după utilizarea grăsimilor devine moale și umezită, iar părul dobândește un aspect viu.

Grăsimea de nurcă în formă pură nu poate aduce niciun rău, deoarece este un mijloc absolut natural și nu provoacă o reacție alergică. Datorită absenței contraindicațiilor, uleiul poate fi utilizat chiar de către copii de diferite vârste.

Indicații pentru utilizare

Mink Oil are un număr mare de proprietăți unice, ceea ce îl face indispensabil pentru o anumită categorie de oameni. Ar trebui să fie aplicată persoanelor în vârstă care visează să scape de riduri mici și să tragă pielea.

În plus, grăsimea este demonstrată pentru persoanele care suferă de pigmentare, uscăciune, iritare și peeling a pielii. Remedierea poate chiar să salveze o persoană din erupția cutanată și mâncărime cauzată de alergii.

Pentru copiii mici, produsul este necesar pentru tratamentul paterului, precum și al altor inflamații ale pielii. Pentru adolescenți, uleiul de nurcă va deveni un asistent indispensabil în tratamentul acneei, acneei și psoriazisului.

Femeile gravide și de lactare pot folosi un mijloc de prevenire sau tratare a vergeturilor. Printre altele, grăsimea se dovedește a reduce cicatricile, cicatricile și arsurile de la arsuri.

În sezonul rece, uleiul de nurcă poate proteja pielea sensibilă de la înghețuri, iar în zilele fierbinți pot împinge razele solare și ultraviolete.

Aplicația de grăsime va ajuta persoanele cu păr uscat uscat. Este eficient în tratamentul matrețului și a cheluirii.

Uleiul de nurcă poate fi utilizat în două moduri.

  1. În formă pură – Potrivit pentru piele nutritivă și gât. Cu ea, puteți scăpa de astfel de afecțiuni de piele, cum ar fi arsurile, tăieturile, acnee și pigmentare.
  2. Ca parte a altor mijloace – este un aditiv biologic și intră în multe creme, unguente, șampoane și chiar săpun. Aceste instrumente sunt potrivite pentru îmbunătățirea pielii și a părului, precum și pentru a proteja o persoană de la Ultraviolet și Frost.

Metode de gătit

Producătorii moderni de produse cosmetice oferă multe medicamente diferite care conțin în compoziția sa. Mulți oameni pot face crema pe baza acestui ulei acasă.

  • Pentru a pregăti masca de pierdere a părului, este necesar să se ia 30 g de ulei de nurcă preîncălzită și să se amestece cu 30 g de bani, 25 g de glicerină, 25 ml de ulei de cătină și 5 ml de extract de lavandă. Compoziția este aplicată în zona de prăjire și rezistă la 60 de minute, după care este spălată în mod obișnuit.
  • Pentru a face un mijloc de a alimenta pielea în jurul ochilor, trebuie să luați o cremă hidratantă și să adăugați 20 g de nurcă de grăsime. Acest amestec este necesar pentru a procesa ochiul în jurul ochiului de cel puțin două sau trei ori pe săptămână.
  • Pentru a crea o compoziție concepută pentru a elimina peelingul, va trebui să luați ouă de pui, smântână și făină. Gălbenușul trebuie să se amestece cu o coajă risipită, 40 g smântână și 40 g de făină. Amestecând bine amestecul, la scula rămâne să adăugați 20 g de grăsime de grăsime. Această compoziție trebuie să lubrifiați secțiunile deteriorate o dată pe zi până când problema este complet eliminată.

Feedback-ul utilizatorului vă permite să vă asigurați că eficiența și siguranța uleiului de nurcă. Ei sugerează că grăsimea acestui animal nu are contraindicații și poate elimina multe probleme ale pielii.

Majoritatea oamenilor cu ulei de nurcă nu numai că au scăpat de căderea părului, mărcile mici și rănile mici, dar, de asemenea, ar putea proteja pielea în sezonul rece.

Citiți mai multe despre Oilk Oil Vedeți mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: