Producția de petrol hidrofil, cu propriile lor mâini

Producția de petrol hidrofil, cu propriile lor mâini

În fiecare an, numărul de fete care preferă produse cosmetice naturale pentru îngrijirea pentru derma și bucle sunt în creștere neobosit. O astfel de tendință se datorează faptului că mulți reprezentanți ai sexului frumos din dorința de a fi frumos nu doresc să dăuneze corpul lor cu produse cosmetice care conțin substanțe chimice agresive.

Caracteristicile produsului

Una dintre cele mai recente inovații printre produsele de îngrijire a pielii faciale este ulei hidrofil. Acest produs este o combinație de diferite uleiuri care sunt utilizate nu numai pentru a îndepărta impuritățile, glande de cusut, dar, de asemenea, satura pielea cu substanțe utile.

În plus față de aplicarea uleiului hidrofil pe pielea feței, este încă folosit pentru spălarea părului.

În ciuda faptului că astfel de produse pot fi achiziționate cu ușurință într-un magazin specializat în vânzarea de produse cosmetice, multe fete sunt interesate de cum pot face un ulei hidrofil cu mâinile lor.

Luați în considerare cele mai populare rețete pentru pregătirea unui astfel de produs la domiciliu.

Componentele principale

Înainte de a trece prin fabricarea directă a uleiului hidrofil cu propriile mâini, trebuie să achiziționați componentele principale.

Cele mai multe substanțe aparțin componentelor principale.

 1. Ulei de bază. Acționează ca principal ingredient. Acesta trebuie selectat în funcție de tipul de piele sau de nevoile dermei.
 2. Emulsifier. Aceasta este o substanță specială adăugată la uleiul hidrofil, astfel încât acesta să fie ușor spălat, fără a lăsa pe pelicula grasă pe față. Acidul oleic obținut din uleiul de măsline este utilizat ca mijloc similar. Se numește și polisorbat-80. Dar puteți cumpăra, de asemenea, polisorbat-20. Notă: Numărul mai mare este indicat ca o etichetă de pe eticheta produsului, cu atât este mai mare capacitatea de a emulifica acest lucru. Adică, un emulgator cu un număr mare va contribui la cea mai bună dizolvare a uleiului hidrofil sub influența apei. Deoarece un emulgator poate fi, de asemenea, Olivander. În esență, o astfel de substanță se referă la grăsimea hidrogenată.
 3. Uleiuri esentiale. Nu numai un produs plăcut de produse de îngrijire a produselor gata făcute, dar oferă, de asemenea, un anumit rezultat.

În plus față de ingredientele de date, puteți adăuga, de asemenea, vitamina E sau alte componente caracterizate printr-o structură solidă. Astfel de particule nereolubile vor da un efect suplimentar prin uleiul hidrofil, ca de la utilizarea scrubului pentru spălare.

Toate componentele pot fi ușor achiziționate în magazine specializate pentru auto-producție de săpun și cosmetice pentru îngrijirea pielii și părul și părul.

Ce să acorde atenție?

Mergând la magazin sau făcând o comandă pe site pe internet, achiziționarea de ulei de bază sau esențială, este necesar să se ia în considerare tipul de piele.

 1. Sex frumos, cu o derma de grăsime, mai bine să oprească alegerea lor pe petrolul de susan, struguri sau jojoba pentru ao folosi ca bază de bază. Dacă vorbim despre componentele esențiale, atunci opțiunea optimă este un ulei esențial de grapefruit, ceai, lămâie sau cânepă.
 2. Fetele care au piele uscată, un ulei mai bun de cumpărare bazat pe in, Shi sau nuca de cocos pentru a crea o bază. Ca o componentă suplimentară, opțiunea optimă va fi bergamot, iasomie sau ulei de trandafir.
 3. Pentru piele combinată, precum și epidermă, predispuse la diferite erupții cutanate și acnee, ulei cumpăra mai bine obținut din oase de piersici sau de migdale. Stai alegerea pe componente esențiale de mentă, lămâie și ceai. Astfel de componente în procesul de spălări nu va avea doar o răcoritoare, dar, de asemenea, liniștitor, precum și un efect dezinfectant.
 4. Dacă vârsta unei femei depășește semnul de 30 de ani, apoi ca o bază, este mai bine să uleiurile de utilizare obținute pe baza macese, macadamia si germeni de grau ca bază. Ca și componente esențiale este mai bine să cumpere extracte de patchouli, neroli sau ulei de trandafir.

Rețete populare

Deci, ia în considerare cele mai căutate opțiuni de gătit pentru prepararea uleiului hidrofil.

Pentru dermul predispuse la grăsime

Luați un recipient mic și turnați acolo timp de 90 de mililitri de ulei obținut de la grapeți. Se toarnă 10 mililitri Polisorbata-80. Sticla trebuie să fie agitată cu atenție, astfel încât lichidul să fie amestecat bine.

Adăugăm în proporții egale de 10 picături uleiuri esențiale:

 • Rozmarin+
 • ceai+
 • Persikova.

Capacitatea este închisă din nou cu un capac și se agită cu grijă. Ca rezultat, aveți o suspensie omogenă. Dacă adăugați apă la el, acesta va deveni similar cu laptele albă.

Acest instrument va restrânge porii și va contribui, de asemenea, la stabilirea funcționării glandelor sebacee.

Pentru pielea combinată

Ca bază de bază, se folosește uleiul de pădure nerafinat. Va fi necesar să se ia în valoare de 40 de mililitri. 5 mililitri de polisorbat-20 și 2 mililiți polisorbat-80 turnat. Toate componentele trebuie amestecate bine. Se toarnă 20 de picături de ulei de lamaie. Încă o dată, recipientul se agită. Amestecul este lăsat timp de 1 zi, astfel încât acesta este suflat.

Pentru piele uscata

Veți avea nevoie de 85 de mililitri de ulei de măsline (acordați atenție calității sale, deoarece efectul utilizării produsului sursă) și 15 mililitri ai emulgatorului va depinde de el. Utilizați polisorbat-80 în aceste scopuri.

După agitare, adăugați 10 picături de uleiuri esențiale:

 • Jojoba+
 • avocado+
 • portocale+
 • Migdale.

Capacitate Shakes. Și puteți utiliza mijloacele care rezultă pentru spălare: se înmoaie perfect și alimentează tipul de piele uscată.

Pentru epiderma normală

Baza folosește o combinație Mai multe tipuri de uleiuri:

 • Caise și nuc – aceste tipuri de uleiuri sunt luate în aceleași proporții în valoare de 20 de mililitri+
 • Struguri – o va lua 30 de mililitri+
 • Migdale – luați în valoare de 8 mililitri+
 • obținută din Branul de orez – va fi nevoie de 10 mililitri.

Toate componentele ar trebui să fie bine amestecate și adăugați polisorbat-20. Ca un accident vascular cerebral final, veți avea nevoie de mai multe picături de rozmarin.

Utilizare

După cum sa menționat mai sus, uleiul hidrofil este utilizat nu numai pentru îndepărtarea produselor cosmetice decorative și curățarea dermelor de la poluare. Acesta poate fi folosit ca o alternativă la șampoanele obișnuite și la balsamurile în timpul spălării capului.

Amestecarea uleiului și a apei, veți avea o emulsie chiar pe păr. Emulsie similară poate fi, de asemenea, pregătită în avans. Acesta trebuie distribuit cu atenție peste buclele și mișcările moi de masaj pentru a lansa în scalp. Pentru a obține un efect uimitor, ar trebui să purtați un capac de duș timp de 15 minute. Uleiul hidrofil va funcționa, de asemenea, ca o mască de nutrienți. Datorită impactului său, va returna forța și strălucirea stralucitoare și slabă.

Recenzii

  Fetele care pregătesc uleiul hidrofil cu propriile mâini sau cumpără un instrument gata realizat în magazin, lăsați recenzii entuziaști după utilizarea sa.

  Ei observă o formulă naturală care curăță cu ușurință dermul fără a provoca rău. Mulți utilizatori de femei au observat că după ce a folosit o astfel de spălare, sentimentul de măcinare a pielii nu este. Derma dobândește un aspect sănătos și odihnit.

  Datorită ingredientelor active care parte dintr-o astfel de emulsie, există o purificare profundă a porilor, ceea ce este foarte important pentru reprezentanții genului frumos, care are o piele de grăsime și combinată.

  Fetele care posedă un tip foarte sensibil de dermă care reacționează la alte mijloace pentru demicatare, a apărut tocuri hidrofilice care nu provoacă reacții alergice.

  Mi-a plăcut faptul că acest instrument poate fi folosit chiar și în zona pielii delicate în jurul ochilor.

  Singurul dezavantaj care este remarcat este creșterea timpului de spălare, deoarece instrumentul trebuie să fie în același timp cu atenție folosind o cantitate mare de apă. Dar efectul realizat după aplicarea unui astfel de produs nivel de produs această deficiență.

  Dacă doriți să utilizați produsele cosmetice naturale pentru a avea grijă de derma și părul casei, atunci este necesar să faceți una similară cu propriile mâini sau să achiziționați produse finite în magazin.

  Cimentul video al fabricării de ulei hidrofil cu mâinile lor este administrat mai târziu.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: