Selectarea și utilizarea uleiului din vergeturi în timpul sarcinii

Selectarea și utilizarea uleiului din vergeturi în timpul sarcinii

În timpul instrumentului copilului, femeia se confruntă cu multe schimbări diferite. În primul rând, ele sunt supuse pielii. Datorită întinderii excesive atunci când pot apărea creșterea în greutate, semnele de întindere, care provoacă femei o mulțime de complexe. Cu toate acestea, un astfel de defect poate fi prevenit folosind diferite uleiuri și creme. În acest articol, vom descrie în detaliu despre soiurile și metodele de aplicare a diferitelor instrumente petroliere.

Proprietăți

În timpul sarcinii, pielea are nevoie de îngrijire specială, deoarece își pierde elasticitatea de la întindere. Utilizarea vergeturilor este cea mai accesibilă și mai ușoară metodă de regenerare a pielii. Principalele sale avantaje sunt Compoziție naturală și alergenicitate scăzută. Dar merită remarcat faptul că astfel de fonduri sunt utilizate în principal de către femeile nu numai pentru a preveni sporii, ci și pentru prevenirea aspectului lor. Rezultatul vizibil depinde de aplicarea regulată și de durata tratamentului.

Se recomandă utilizarea uleiurilor stretch pentru a utiliza femeile însărcinate din prima lună. Această procedură ar trebui alocată zilnic timp de câteva minute. Ca rezultat, pielea va deveni mai hidratată și catifelată, iar mișcările de masaj vor contribui la îmbunătățirea circulației sângelui în țesuturile moi. De asemenea, contribuie la îmbunătățirea educației colagenului.

Substanțele utile conținute în uleiurile naturale sunt bine acționând nu numai cu vergeturi în timpul sarcinii, ci și la eliminarea unui astfel de defect cosmetic ca celulita. Aceste substanțe sunt aminoacizi, care sunt similare cu colagenul în structura lor. Aplicarea mijloacelor de pe piele ajută la alcătuirea mai elastică și matasoasă. Alte uleiuri au o acțiune de regenerare, în care toate defectele de pe piele sunt netezite în timp.

Contraindicații

Nu toate uleiurile pot fi aplicate imediat corpului în cantități mari, de exemplu, eteri sunt foarte concentrați și capabili să provoace iritații, alergii sau piele uscată. Există, de asemenea, unele tipuri de uleiuri care sunt complet contraindicate gravidă. Astfel de uleiuri sunt capabile să provoace întârzierea placentă, a cărei forță de muncă prematură. Rețineți că numai consultat în prealabil cu medicul dumneavoastră, puteți utiliza fonduri de la Strya în timpul sarcinii.

Care ulei pentru a alege?

În orice moment, femeile au încercat să prevină imperfecțiunile pielii și cel mai des recurs la utilizarea uleiurilor naturale. În prezent, în magazinele cu produse cosmetice puteți găsi uleiuri cu diverși aditivi artificiali și nu compoziția de calitate suficient, astfel încât să trebuie să facă mai întâi sigur care produsul poate fi utilizat în timpul sarcinii. Dacă sunteți din cei care preferă produse naturale, atunci ar trebui să fie luate în considerare următoarele tipuri de uleiuri de vergeturi.

 • Ulei de masline Este util nu numai pentru a adăuga la produsele alimentare, dar, de asemenea, să se aplice un mijloc care realizează pielea corpului. Acest ulei conține o astfel de substanță o ca oleina, care afectează în mod pozitiv pielea. Uleiul de măsline este capabil să se absoarbă profund în straturile superioare ale pielii, să le hidrateze și să umple celulele cu substanțe utile.

 • Uleiul de la cătină de mare – Acesta este un depozit real al acizilor grași Linolev, care reduc expunerea la întinderea pielii, păstrându-și aspectul sănătos și strălucitor de mult timp.

 • Ulei de semințe de migdale Este considerat cel mai hipoalergenic și utilizat cu succes de multe femei însărcinate. Diferitele elemente și macroelemente din această semințe activează formarea proteinei elastină și a colagenului în piele și, de asemenea, restabilește balanța de apă în celule și reduce apariția Strya.

 • Ulei de cocos Cel mai popular agent de îngrijire a pielii. Compoziția de vitamina din acest instrument are un efect uimitor asupra dermului. O altă esență de nucă de cocos protejează de diferite defecte și netezește relieful pielii. O astfel de îngrijire este capabilă să împiedice dezvoltarea Strya, precum și celulita.

 • Ulei de oase de piersic În structura sa este foarte ușoară, totuși, destul de hrănitoare. Se adaugă la crema de masaj și se utilizează, de asemenea, în formă normală. Uleiul poate lupta pentru vergele vechi, cicatrici, are, de asemenea, un efect de întinerire asupra pielii, care și-a pierdut speciile proaspete și elastice.

 • Ulei de jojoba – Acesta este cel mai puternic antioxidant natural. Compoziția acestei plante conține proteine ​​care sunt similare cu colagenul. Acest ulei pătrunde foarte bine în straturile superioare ale pielii, îl trage, face mai elastic, ca rezultat al căruia pielea dobândește o viziune actualizată.

 • Ulei de migdale dulce obțineți de la nucleele nuci de migdale cu rotire rece. Compoziția acestui ulei este o mulțime de vitamine care ajută pielea să ia o privire sănătoasă. Uleiul de migdale are o textura foarte aeria, care o permite bine atat de absorbita in piele si tonifierea. Hood de la migdale poate fi folosit ca bază pentru amestecurile de ulei și dizolvarea esterilor.

 • Ulei de struguri Este considerat unul dintre cei mai buni hidratanți naturali. Are un efect protector asupra pielii, nu înscrie porii și nu dă o strălucire grăsime. Potrivit pentru toate tipurile de piele, poate fi folosit ca o cremă, precum și în formă pură.

 • Ulei de caise De asemenea, potrivit pentru prevenirea și eliminarea vergeturilor. Ca toate uleiurile hrănește și hidratează, deoarece conține vitamine de grup A și C. Avantajul acestui fond este că este posibil să se aplice nu numai adulților, ci și copiilor. Ulei din osul de caise, care este ingredientul principal în diferite creme și balsamuri de corp.

Apoi, luați în considerare evaluarea celor mai bune produse cosmetice de la diverse mărci.

 • WELEDA – acesta este un mijloc realizat pe baza germenilor de grâu, care umple pielea cu umiditate bine, pregătește pielea unei femei însărcinate la o mai mare dificultăți asociate cu schimbări corporale hormonale. Substanțele active sunt aproape instantaneu începând de a lucra, îmbunătățind procesele metabolice în celulele pielii. WELEDA ajută la scăparea diferitelor imperfecțiuni cosmetice ale pielii și, prin urmare, se recomandă utilizarea femeilor ca prevenind Strya la lansatorii timpurii ai copilului.

 • Ulei de marcă populară Copilul lui Johnson De asemenea, în stare frumos, restaurarea și îngrijirea pielii. Acest agent poate fi utilizat în combinație cu diferite uleiuri naturale de legume. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați uleiuri în părți egale și să aplicați în mod regulat în zonele deteriorate.

 • Frei s-au brevetat ca unul dintre fonduri pentru a preveni Stry. De exemplu, ele pot fi utilizate dintr-o perioadă de sarcină timpurie pentru a preveni apariția lui Striy. Hodele de mușețel și varză de grâu sunt folosite ca o bază adecvată pentru nutriția și regenerarea pielii uscate și deteriorate.
 • Produse Ulei bio considerată autentică și una dintre cele mai eficiente. Se face pe baza uleiurilor de diferite plante, care într-adevăr ajută. După ce ați utilizat vergeturile de bio-ulei, iar Derm este actualizat.

 • Cosmetic Bubchen Vanzare in multe magazine si farmacii. Compoziția piuliței de migdale și fructe de tufișuri roz, care vizează actualizarea pielii, precum și pentru a elimina Strya, tot felul de cicatrici și cicatrici. Instrumentul trebuie utilizat în timpul peelingului și când umiditatea este scurtată. Este demn de remarcat faptul că firma inițială a dezvoltat produse cosmetice pentru copii, deci nu ar trebui să vă temeți de reacții alergice.

 • O altă companie fabricată de petrol este Hipp. Agentul include mai multe uleiuri naturale –simondsia, piulița de migdale și cătină de mare, care împiedică deteriorarea pielii. Produsele acestui brand trebuie aplicate din primele luni de sarcină.

Sa constatat că uleiurile esențiale sunt mijloacele cele mai eficiente atunci când dermis de tracțiune. Cu toate acestea, este necesar să fie foarte îngrijit cu ei, deoarece multe dintre ele sunt interzise în timpul sarcinii. Aceste fluide uleioase sunt adăugate la diferite creme, crescând acțiunea cremei sau a oricăror alte mijloace și reducând mirosul ascuțit de ulei. Apoi, vom descrie în detaliu proprietățile unor esteri utilizați la cărucioare.

 • Eter portocaliu – acesta este un mijloc care va umple cu pielea cu vitamine, îl hidratează și îi dau un miros de citrice.
 • Ether Roshovnika va ajuta la acoperirea netedă a pielii și o ține de la celulită.
 • Eter anisa este un instrument puternic și cel mai adesea folosit ca un antiseptic.
 • Ulei de lemn de santal Este cunoscut oamenilor din cele mai vechi timpuri. A fost folosit pentru întinerirea și vindecarea diferitelor răni.
 • Ilang-Ilanga ajută la reînnoirea pielii și, de asemenea, îl tonifică și face mai moale.
 • Extract de Mozhelova Are un efect puternic de dezinfectare și vindecare. Are un efect de regenerare, proprietăți de droguri detoxice și limfatice.
 • Eter ghimbir El are un miros ascuțit, totuși, contribuie la eliminarea celulitei, cicatricilor și lui Stry. Îmbunătățește circulația sângelui în țesuturile corpului.

7

Fotografii

Cum să-l aplicați?

Cumpărarea unui mijloc de prevenire a Strya, trebuie să o testați mai întâi pentru a evita cele mai puternice consecințe negative pentru sănătatea dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, luați puțin mijloace și aplicați într-o zonă mică a pielii, apoi așteptați o zi. Instrumentul poate fi utilizat în mod regulat dacă nu va exista roșeață sau iritare în timpul zilei. De asemenea, la cumpărare, vă puteți baza pe gusturile dvs.

Pentru ca fondurile de la Strya să acționeze eficient și fără diverse consecințe negative, este necesar să se cunoască secretele speciale ale aplicării acestora. Înainte de a aplica o cosmetică uleioasă, trebuie să faceți un duș, apoi să încălziți produsul în palme. Frecare ar trebui să fie efectuată cu ajutorul mișcărilor de masaj, astfel încât efectul procedurilor să fie mai eficient. Smestrăul stomacului nu trebuie să fie prea intens, dar numai mișcări netede.

Pentru a evita mijloacele excesive pe pielea și petele de ulei pe haine, nu se îmbată și nu aplicați ulei în cantități prea mari.

Uleiurile naturale recomandă aplicarea în fiecare zi, deoarece acestea sunt cele mai sigure pentru femeile însărcinate. Și să aplice crema cu eteri la fiecare 4 zile. Este demn de remarcat faptul că astfel de fonduri nu ar trebui să fie stocate în locurile în care razele soarelui pătrund, altfel durata lor de valabilitate poate reduce semnificativ. Înainte de a găti o astfel de cremă din Strya, calculați numărul de porții care vor fi suficiente pentru utilizare timp de câteva zile sau săptămâni.

Esterii pot fi utilizați nu numai ca bază pentru cremele de masaj. De exemplu, există și alte metode de utilizare a acestor fonduri. Comprimarea pe zona pielii deteriorate vă va ajuta să scăpați de Strya pe stomac pentru o perioadă foarte scurtă. De asemenea, în timpul sarcinii este permisă să ia băi cu capote de ulei, deoarece împiedică apariția diferitelor peeling, mână. Înfășurarea va ajuta, de asemenea, la prevenirea celulitei și a lipsei de vitamine.

Recenzii

Toate uleiurile cosmetice vizează în principal menținerea unei anumite afecțiuni ale pielii. Cu toate acestea, uleiurile naturale sunt capabile să împiedice apariția lui Striy. Prin urmare, femeile care au trecut perioada de instrumente fetale sunt recomandate pentru a utiliza uleiuri ca mijloc de îngrijire a corpului. La urma urmei, este mult mai ușor să pregătiți corpul asociat cu sarcină decât să-și corecteze consecințele.

Majoritatea femeilor spun că uleiurile ajută doar la prevenirea lui Strya, dar abia elimină problemele existente. Multe sfătui să abordeze problema în mod cuprinzător, care este, folosind diverse creme, masti, împachetări, alte proceduri cosmetice și, desigur, să adere la un stil de viață sănătos și nutriție adecvată. Odată cu apariția vergeturilor, ulei de migdale sau de nucă de cocos ar trebui să fie aplicate acestora, astfel încât să devină urmele roșii mai repede lumină și imperceptibil. Astfel, se poate observa că numai cu un tratament regulat cuprinzătoare a acestui defect poate realiza un progres.

Privire de ansamblu Grăsimea de vergeturi in timpul sarcinii A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: