Ulei de ricin pentru păr: aplicație și efect

Ulei de ricin pentru păr: aplicație și efect

Pentru o lungă perioadă de timp, uleiul de ricin este folosit ca o cosmetică. Cercetarea și practica perenei au demonstrat beneficiul acestui produs ca o vindecare și reducerea compoziției complexe pentru păr.

Pentru ceea ce se aplică?

Uleiul de ricin este folosit ca medicament independent, iar în linia de produse cosmetice ale producătorilor casnici și străini. Materiile prime pentru el servesc semințele lui Kleschinsky obișnuite. Aceasta este o plantă anuală ierboasă a familiei familiei. Uleiul extras din semințe de plante. Familiar pentru toate Casteca este uleiul de produs de petrol și vândut în farmacii în capsule sau bule de sticlă întunecată.

Conținutul mare al substanțelor utile specificate în instrucțiune caracterizează domeniul de aplicare ca o exterioară și internă. În exterior, pentru tratamentul și recuperarea părului, utilizați semințe de hitchseraine – Castor. Este capabil să restabilească structura keratină a buclelor și să-și hrănească rădăcinile. Combinându-l cu alte substanțe utile, puteți obține rezultate bune.

Uleiul de ricin are un efect cuprinzător asupra părului, și anume:

 • Întărește părul, împiedicând fragile, ajută la îmbunătățirea stării generale a părului datorită unei creșteri a flexibilității, a proprietăților elastice+

 • „Selele” zone deteriorate de păr, sfaturi divizate, făcându-le mai fină și strălucitoare, creând efectul laminatiei+
 • Are un efect protector, înconjurarea fiecărui păr cu cel mai subțire film care menține de la expunerea la mediu și de factorii adversali+
 • Creează condiții optime pentru creșterea părului sănătoasă, consolidarea alimentării cu sânge a foliculului de păr+
 • Afectează în mod benefic pielea capului, eliberând de mătreață, mâncărime și exfolierea particulelor moarte+
 • Stabilizează nivelul optim de aciditate, umiditate, precum și echilibrul de apă-lipidic pe suprafața pielii+
 • cel mai bine ajută la băieți și pierderea rădăcinilor+
 • Abilitățile vindecătoare ale uleiului terapeutic fac un element indispensabil pentru a păstra tinerii și sănătății.

Beneficiu

  Specialiștii Trichtarome includ ulei de ricin la cele mai eficiente substanțe de îngrijire a pielii și scalp. Efectul util se datorează prezenței în compoziția sa de acizi utile și vitamine:

  • Acidul ricinoletic care contribuie la creșterea crescută a părului și întărirea foliculului părului+
  • Acid oleic, care este un hidratant puternic, molecule de apă de legare, datorită cărora părul este protejat de pierderea și tăierea umidității+
  • Acidul palmitic implicat în transportul nutrienților și a elementelor utile la rădăcinile părului+
  • Vitaminele A (retinol) și E (tocoferol), normalizând activitatea glandelor sebacee și laminate, optimizând secreția pielii.

   Castor acționează în mod cuprinzător pe HairPro, și anume:

   • Utilizate pentru creșterea rapidă și tratamentul curl+
   • este un instrument puternic împotriva chelii+
   • Ajută la tratamentul capriciului și al seboreei+

   • Afectează în mod benefic apariția buclelor, consolidarea strălucirii și durabilității+
   • Folosit pentru a întări foliculul de păr, structura keratină+
   • Crește volumul, făcând bucle groase+
   • Promovează restaurarea buclelor deteriorate, eliminând consecințele impactului negativ al substanțelor chimice atunci când pictura și crenguțele.

   Coerența uleiului vâscos este realizată din cauza prezenței acidului ricinocheletic. Face părul moale și ascultător, crește alimentarea cu sânge a zonei rădăcinii, are efecte antiseptice și antibacteriene, mărește ciclul de viață al fiecărui fire de păr individual, tratează.

   Citește mai mult  Ulei de ulei pentru păr: Proprietăți și recomandări pentru utilizare

   Uleiul în timpul primului aplicat elimină foliculii și celulele moarte, care se pot manifesta în pierderea părului. Nu vă fie frică de acest lucru, deoarece creșterea puternică a părului nou va urma.

   Acidul oleic reglează schimbul de oxigen în celulele fiecărui păr, normalizează procesele metabolice în straturile adânci ale pielii.

   Stearinul și acidul linoleic înmoaie suprafața părului, penetrând adânc în adâncimea fiecăruia dintre ele. Acțiunea dublă din interior și în afara ca pe un film de protecție ajută la menținerea unui ton comun și a părului turgoră.

   Acidul palmitic este un vehicul, ajutând moleculele mari de ulei să treacă prin membranele celulare la părul okey. Ca rezultat, substanțele și mineralele necesare penetrează liniștit focarea deteriorării, elimină uscăciunea, nutriția slabă și alte încălcări.

   Tocoferolul și retinolul nu hrănește în plus capacul, protejându-le de pierderea umidității și tăierea cu stil constant folosind metode agresive: fier, pană, uscător de păr și alte căi.

   Contraindicații și daune

   Există caracteristici ale utilizării uleiului de caste pentru tratamentul capacului părului, pe care trebuie să-l cunoașteți.

   Uleiul Klecers nu sfătuiește în formă pură. Pentru utilizarea în aer liber, este mai bine să luați ulei cosmetic conceput special în aceste scopuri. Caster trebuie luat numai în combinație cu alte substanțe, deoarece este foarte vâscos și are higroscopicitate scăzută, care interferează cu penetrarea în structura părului.

   Stilii specialiști nu sfătuiesc să aplice remedierea pentru noapte, deoarece Cu expunere prelungită, uleiul poate înfunda porii, ceea ce poate duce la căderea nedorită a părului. Ca rezultat, se dovedește efectul opus.

   Efectele sporite ale substanțelor puternic concentrate pot provoca reacții alergice și conducând scalpul.

   O altă proprietate a casterului este de a elimina pigmenții de culoare vopsea. Părul după ulei este slab pictat și să cedeze prost la toate stilurile care utilizează substanțe chimice, cum ar fi substanțele chimice și decolorarea.

   Blondele naturale ar trebui să știe asta Uleiul de ricin și mijloacele cu conținutul său întunecat culoarea naturală a buclelor de lumină.

   Înainte de utilizare a uleiului, este necesar să se testeze testul pentru alergii, pentru care remedierea pentru cot. Dacă mâncărime și roșeață apar în timpul zilei, înseamnă că există contraindicații pentru aplicarea sa: reacții alergice și intoleranță individuală a produsului.

   Uleiul este stocat în medie de doi ani. La expirarea imposibilă. Folosind corect acest instrument eficient, moderat și asupra scopului, puteți obține rezultatele dorite și obțineți părul dvs. de vis.

   Cum se utilizează?

   Îngrijirea structurii părului poate fi utilizată diverse mijloace bazate pe caster. Pregătiți în principal măști, utilizarea căruia este utilizată utilizând unele metode:

   • După aplicarea unei mascuri speciale, trebuie să acoperiți capul cu un film impermeabil și pe o cârpă densă pentru a spori efectele substanțelor utile+
   • Pentru a elimina o mască pentru a utiliza un agent de înaltă calitate pentru părul gras+
   • Spălați-vă capul este cel mai bun înainte și după aplicarea măștilor pentru a spăla totul prea mult+

   • Aplicarea compozițiilor cu ulei de care aveți nevoie pentru a curăța părul – astfel încât acestea sunt mai ușor de spălat mai târziu+
   • Înainte de a aplica uleiul, trebuie să vă încălziți pentru a spori impactul și pentru a facilita penetrarea substanțelor majore în interiorul părului+
   • Pentru a obține o nutriție bună, precum și protecția împotriva peelingului și a mătreatului, este mai bine să frământați doar pielea capului+
   • Pentru a vindeca elementele de fixare, casele se aplică la capetele părului+
   • Pentru strălucirea părului și a tipului de farmec, bine îngrijit, cu toaletă de ulei se aplică pe întreaga suprafață a scalpului+
   • Consolidarea și restaurarea compozițiilor sunt deținute corespunzător de 60 de minute, apoi clătiți cu o cantitate mare de apă caldă, cu un detergent special+
   • Părul predispus la înfășurarea grasă în ulei o dată la șapte zile, uscată și deteriorată – de două ori pe săptămână+
   • Mască cu cursuri de uz caster pentru o lună, utilizarea pe termen lung poate da efectul opus, deci trebuie să aderați la instruire și să faceți totul corect.
   Citește mai mult  Părul uscat pentru păr: ceea ce este și cum să utilizați?

   Rețete măști

   Folosind anumite fonduri la domiciliu, este important să știți că pentru părul gras, avem nevoie de mască pe bază de ulei de Caski, patrunjel și lamaie. Pentru părul tăiat, o mască cu ouă și miere. Măști, consolidarea creșterii părului, conțin o tinctură de piper podpid, ceapă, muștar și usturoi. Salvarea măștilor bazate pe regiunea castrorului, petrol rapid, aloe și brandy salvate de la pierdere și pierdere.

   Pentru creșterea sporită a părului

   Această mască provoacă o consolidare a fluxului sanguin și a nutriției becurilor de păr.

   Veți avea nevoie de: o lingură de muștar de pulbere, cât mai multe aspira și kefir, o mică apă. Muștarul este sigilat cu apă încălzită, apoi toate ingredientele sunt bine amestecate și murdare pe scalp, distribuind un pieptene speciale cu dinți largi pentru întreaga lungime a părului. Masca este păstrată înainte de debutul arsurilor, după curățarea cu multă apă cu un șampon bun.

   De la pierderea părului

   Luke suc este cunoscut pentru proprietățile sale bactericide. Dacă părul cade din Seborrhy, atunci acest instrument se va potrivi așa cum este imposibil. Jucul de aloe este capabil să activeze trezirea minimă a părului de dormit.

   Cu pierderea părului, compoziția este preparată din zgomote, miere, luke și sucuri de aloe în aceleași proporții – două linguri mari. Instrumentul impregna părul și suprafața pielii capului, capacul deasupra capacului de izolație. După 60 de minute, masca este curățată în mod obișnuit.

   Pentru părul predispus la uscare și secțiune transversală

   Pentru fabricarea compoziției terapeutice durează 30 de grame de caster, drojdie și apă. Adăugați o gălbenuș de ou.

   În primul rând, drojdia înflorește în apă caldă. După ceva timp, toate elementele sunt amestecate și aplicate capului capului, distribuind întreaga lungime a părului. Așteptați 45 de minute, apoi spălați-vă folosind un detergent moale.

   Pentru laminarea și radiarea părului

   Pentru a da strălucirea părului și a vederii frumoase, utilizați ulei de ricin cu Kefir, ou și maioneză. Toate componentele iau de la calcularea lungimii și a masei totale a părului. Masca este distribuită pe întreaga lungime a părului, acoperită cu polietilenă, sus cu un prosop de terry încălzit și păstrează aproximativ o oră. Apoi este destul de spălat de mai multe ori până la eliberarea completă din lipință. Părul umed este piper cu apă cu suc de lămâie sau cu soluție de acid citric. După aceea, uscat în mod obișnuit.

   Din această procedură, buclele dobândesc oglindire, devin puternice și volumetrice.

   Pentru părul predispus la grăsime

   Pentru a normaliza secreția glandelor sebacee, ele utilizează în mod tradițional un agent de pătrunjel. Se amestecă 20 de grame de caster cu suc de pătrunjel și brandy. Totul este luat în aceleași cantități. Timp de cinci minute, masca se frecă în cap, apoi se lasă timp de o oră și se spală cu multă apă caldă. Pentru efect, buclele de lumină clătiți setările de camomi, sudarea ceaiului întunecat.

   Citește mai mult  Ulei de piersic cosmetic: Compoziție și sfaturi pentru utilizare

   Pentru bulgări

   Amestecul de substanțe benefice constând din ruloul, lenjeria de reumplere și uleiuri de măsline sunt utilizate pentru recuperarea terminalelor de păr și a părților deteriorate. Toate acestea sunt amestecate în aceleași proporții, încălzite și suprapuse pe părțile deteriorate ale buclelor. După 45 de minute, compoziția este spălată.

   Este important să știți că o astfel de compoziție concentrată trebuie utilizată numai pe vârfurile părului, evitând intrarea pielii.

   Cu perfuzie de piper

   Înainte de această mască a fost folosită pentru a reduce semințele chel și timpurii.

   Pentru utilizarea a 15 grame de caster amestecat cu o lingură de tinctură de piper Podpnoye. Compoziția este frecată în pielea capului în mănuși, masaj ușor și lăsați la ardere, apoi clătite de câteva ori.

   De asemenea, în măști cu ulei de ricin se adaugă glicerină, ouă de prepeliță, vitamine A și E, brandy și diverse uleiuri esențiale. Acești aditivi sunt utilizați în funcție de rezultatul dorit. Toate au o serie de proprietăți utile folosind care puteți obține efectul dorit.

   Recenzii

   Potrivit recenziilor clienților, semințele de petrol din Kleschevina obișnuite are proprietatea pentru a restabili părul după ce suferă de boli. Se știe că infecțiile orz și alte boli slăbesc imunitatea, care afectează negativ starea totală a părului. O serie de proprietăți utile ale uleiurilor sunt eliminate din pierderea asociată cu acești factori negativi. Aplicați suficient compoziții terapeutice în mod regulat în două săptămâni, Pentru a restabili pe deplin creșterea și puful părului.

   Se întâmplă că femeile care au părul frumos lung ard îngrijire excesivă folosind substanțe chimice. În acest caz, uleiul de ricin vine la salvare. Măștile bazate pe el cu Kefir, Honey, Ouă și alte ingrediente sunt capabile să restabilească pe deplin deteriorarea din prima dată, precum și să facă bucle cu matasos și ascultător.

   Mulți proprietari de uleiuri luxuriante folosesc uleiul ca agent de îngrijire a părului în mod regulat. Și a cumpărat, și compozițiile de casă elimină perfect părul de la luciu gras și gras, vindecă și regenera pielea, asigurând priveliștea sănătoasă a părului, volumul și pompul.

   Mulți sunt sfătuiți să sapun lichid, șampoane și detergenți adaugă treptat ulei de ricin. Astfel de fonduri îmbogățite sunt perfect înmuiate și protejează părul și pielea împotriva unui impact agresiv asupra mediului, creând un film de protecție.

   Uleiul are, de asemenea, o proprietate pentru a returna părul culorilor naturale și a elimina treptat însămânțarea. Folosind acest instrument de mult timp, puteți înscrie rezultatul pozitiv sigur. Conform numeroaselor observații, Castor, într-adevăr, restabilește structura keratină a părului, returnând culoarea și tinerii originală.

   Dezavantajele includ o pierdere a pigmentului luminos în blondele femeilor și nevoia de a-și spăla părul după utilizare.

   Proprietățile utile ale uleiului de ricin sunt evidente, deci este sfătuit să se folosească atunci când diverse probleme cu buclele. Cu ajutorul uleiului, sunt rezolvate principalele probleme asociate nutriției, pierderii și activării creșterii părului.

   Despre cum să utilizați uleiul de păr Castor, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: