Ulei de ulei pentru păr: Proprietăți și recomandări pentru utilizare

Ulei de ulei pentru păr: Proprietăți și recomandări pentru utilizare

Orice fată care încearcă să posede un wop de păr frumos și gros, ar trebui să-și îndrepte atenția asupra uleiului de carti sau Shi. Această componentă naturală se confruntă cu numeroase probleme și nu aduce niciun rău organismului datorită absenței componentelor chimice din compoziție.

Particularități

Uleiul de shea pentru păr este numit uneori carti. Este demn de remarcat faptul că utilizarea sa nu este limitată la îngrijirea exclusiv a părului – produsul este afectat cu succes de piele și de piele și, prin urmare, este adesea folosit pentru creme de gătit. Uleiul însuși pentru tehnologia lungă și destul de dificilă este extrasă din osul fructelor copacului eponim de pe continentul african. Substanța rezultată este foarte grasă și saturată cu substanțe utile. Dacă îl stocați conform instrucțiunilor, adică în frig, atunci consistența uleiului de Shea va fi solidă. Când este încălzit, se înmoaie treptat și la o temperatură de 27 de grade se topește. Apropo, depozitarea Si este permisă la temperatura camerei, dar într-o capacitate strâns închisă.

Culoarea uleiului poate fi diferită în funcție de regiunea în care a crescut copacul, precum și de metoda de producere a produsului. De obicei, nuanțele variază de la alb la ușor gălbuie. Mirosul untului de piuliță Shi cu incinte de nucă de cocos ușoară.

Pentru ca produsul să își păstreze proprietățile benefice, este extrem de important să-l izolezi de la lumina directă a soarelui.

De regulă, perioada de depozitare este de douăzeci și patru de luni de la data producției.

Compoziţie

Aproximativ 80% din caritul de ulei – este trigliceride. Restul 20 sunt o combinație de mai mulți acizi, incluzând linoleic și olein, vitamina E, squalena și carotenul. Alte substanțe utile sunt, de asemenea, prezente în volume mult mai mici. Fiecare componentă are proprietăți utile, de exemplu, un squalen Sativ Bulburile părului cu oxigen, carotenul este responsabil pentru metabolismul celulelor, iar vitamina E copează deteriorarea. O astfel de compoziție bogată oferă principalele funcții ale produsului – atenuarea, protecția și regenerarea produsului.

Beneficiu

Dacă vorbim doar despre păr, este necesar să alocăm astfel de proprietăți ale uleiului de Shea, cum ar fi nutriția, hidratarea și protecția. Substanța îmbunătățește rădăcinile și, în general, îmbunătățește structura, precum și efectul benefic asupra stării scalpului. Uleiul ajută la vindecarea numeroaselor boli, de exemplu, mătreață și eczemă. Acesta poate restabili părul pierdut răsfățat după colorare și tratament termic, precum și vin la salvare în situația pierderii abundente a acestora.

Dacă sistematizați efecte benefice din carne de utilizare a uleiului, În primul rând, ajută la protejarea părului de orice impact termic, inclusiv uscător de păr. De asemenea, restabilește conținutul de umiditate din interiorul părului. În al doilea rând, protejează de soare, care este deosebit de relevant în lunile de vară, când razele ultraviolete sunt deshidratate și decolorate bucle. În al treilea rând, uleiul ajută la combaterea altor manifestări negative ale mediului, cum ar fi gazele de praf și gaze de eșapament. Produsul împiedică dezvoltarea de boli de ciuperci și microbiene, iar în cazul apariției lor, vindecă cu succes. EASY SHI se confruntă cu mătreață, fără a înscrie porii și activează creșterea părului.

Citește mai mult  Uleiul Kumkumadi: caracteristici și domeniul de aplicare al cererii

Contraindicații

Principala contraindicație a utilizării acestei substanțe este intoleranța individuală a piulițelor, manifestată în diferite reacții alergice. Pentru a afla dacă există un astfel de pericol, este necesar să se aplice o mică parte a substanței la îndoiala cotului și să aștepte câteva ore. Dacă nu arată nici o roșeață, nici o peeling, ar trebui să fie folosită pentru măști. În plus, există o recomandare pentru proprietarii părului gras și chiar combinat – nu sunt regulați și nu în forma sa pură. Este mai bine să oferiți preferință măștilor, care vor fi componente cu efect de uscare.

Cum de a alege?

Uleiul de Shea este achiziționat în farmacii, magazine ecologice, magazine online și, uneori, unități pentru apă de ac.

În timpul achiziției, este necesar să se studieze compoziția, deoarece hexanul nu ar trebui să fie prezent în ea.

În plus, merită să examinăm recenziile și să dea preferință numai producătorilor dovediți. De exemplu, multe fete laudă uleiul de marcă „Spivak” – se manifestă cu succes în măști și când adăugați la cumpărare șampoane.

Când uleiul este vândut într-un borcan corporativ, este mai bine să alegeți cel care este nerafinat și are o etichetare „A”. Este cel mai eficient și beneficiu. Cu toate acestea, un astfel de ulei are o durată de valabilitate mică, deci trebuie să o utilizați destul de repede. Cea mai bună țară de producție este, desigur, Africa. Produsul realizat de mâinile locuitorilor locali este cel mai apreciat de cosmetologi. Trebuie să fie prezent un miros ușor – absența sa vorbește despre prezența componentelor străine sau a unei date de expirare restante.

Cum se utilizează?

Deși este destul de simplu să se găsească în magazinul de balsamuri și șampoane, inclusiv caritul de petrol la compoziție, este mult mai bine să vă pregătiți să părăsiți fonduri la domiciliu sau chiar să folosiți o substanță pură. Utilizarea substanței este posibilă numai după o scurtă pregătire – trebuie să se topească într-o baie de apă sau într-un loc cald. Astfel, substanțele utile vor începe să ajungă mai repede la suprafața capului sau părului. Dacă masca sau balsamul finit este îmbogățit cu SHI, toate componentele sunt importante pentru a se amesteca până la realizarea completă omogenă. De îndată ce compoziția este aplicată părului, este mai bine să le acoperiți cu polietilenă și pe partea de sus pentru a ucide cu un prosop gros. Timpul de utilizare va depinde de funcția cosmetice.

Citește mai mult  Utilizarea uleiului de ricin în cosmetologie

Când uleiul de scobit este folosit ca o mască, se recomandă aplicarea acestuia pe părul uscat, doar spălat pe întreaga lungime. Dacă sfaturile sunt secvente sau aspect fără viață, atunci cantitatea de masă utilă în această zonă ar trebui mărită. Suprafața capului este ușor mascată, după care este înfășurată în polietilenă și prosop. O astfel de mască ar trebui să acționeze de la patruzeci de minute la o oră. Dacă depășiți intervalul de timp, atunci nu este înfricoșător – rău mijloace de utilizare excesive nu vor aduce. Unele femei se aplică chiar o mască pentru noapte și se spală dimineața, dar în acest caz există probabil solidificarea uleiului care este dificil de eliminat.

Masca cu uleiul Chi de la mătreață este preparată după cum urmează: Masa este topită și agitată cu mai multe picături de uleiuri esențiale, de exemplu, arbore de ceai sau rozmarin. Utilizarea unui astfel de instrument este în valoare de două ori pe săptămână pentru un interval de la o oră până la trei ore. Se crede că după o lună, problema cu mătreața dispare. În plus, dacă îmbogățiți compoziția lingurii de ulei de măsline, va fi posibilă tratarea firelor de păr înREC. Un alt tip de masca împotriva acestei boli include în compoziția sa o linguriță de carnet de ulei, patru picături de ulei esențial de menta și un ou.

Oul va trebui să fie luat într-o spumă groasă, cu ajutorul unui blender, apoi se combină cu eterul încălzit al Shi și menta. Aplicați o astfel de mască trebuie să fie părul umed curat, acordând o atenție maximă la rădăcini și pielea. Nu trebuie să uităm de standardul înfășurat cu prosop de polietilenă și terry. O astfel de soluție este rezistentă la doar treizeci de minute, după care este spălată de șamponul obișnuit. Nu este mai puțin utilă este o mască nutritivă, care include 40 de grame de ulei de shea, două linguri de ulei de in, o lingură de ulei de brusture și o vitamină lichidă.

Amestecând ușor componentele, substanța trebuie aplicată pentru întreaga lungime a părului. Înainte de începerea procedurii, sau după absolvire se recomandă efectuarea de auto-masaj ușor, astfel încât substanțele benefice să fie mai bine absorbite. Masca de nutrienți este obișnuită să se aplice timp de trei sau patru ore. În cazul în care fata suferă de un „hair” abundent, va trebui să conecteze două linguri de ulei grosier cu o lingură de caster și o pereche de ulei esențial de rozmarin. Masca finisată este aplicată și păstrează părul de la două până la patru ore.

Apropo, spălați-l cu ușurință cu ajutorul unui șampon obișnuit.

Apa ar trebui să fie o temperatură medie confortabilă, dar șamponul va trebui folosit de două ori. Dacă, la sfârșitul procedurii, nu se întâmplă sentimentul de cap pură, puteți clăti părul cu o lingură de oțet de mere dizolvat într-un litru de apă. Numărul tradițional de proceduri efectuate este de cincisprezece ani și ar trebui să aibă loc nu mai mult de patru zile.

Citește mai mult  Uleiuri pentru sfaturi de păr: Care sunt și ce mai bine de ales?

Setul de shea este recomandat să se combine cu nucă de cocos, ușor încălzit ambele componente. In plus, de succes va fi o combinație cu unt de cacao, care conferă strălucire, oferă mese suplimentare și întărește rădăcina. Problema capetelor secvențiale este rezolvată de un amestec de două linguri de ulei esențial de migdale, o ouă și două linguri de ulei grosier. În acest caz, apropo, se utilizează numai gălbenușul, iar masca în sine se aplică cel puțin trei ore și jumătate.

păr Bold va incanta masca de lingura de ulei de shea, lingura de ulei de avocado, trei picături de ulei de vetiveer și trei picături de ulei esențial de mușcată. Masca este aplicată în principal pe rădăcini, iar apoi pieptenele sunt distribuite pe întreaga suprafață a părului. O astfel de soluție este lăsată singură timp de treizeci de minute, după care este spălată de agentul obișnuit. Parul deteriorat va fi capabil să salveze cu ajutorul amestecului, ingredientele care includ o linguriță de șartaj, trei linguri de Kefir, trei picături de ylang-ylang și trei picături ale uleiului esențial de aer. Untul de shea podopal, va trebui să fie combinat cu Kefir și să-l dați să se prelească aproximativ zece minute. După aceea, se fac uleiuri esențiale și totul este amestecat. Masca finisată este aplicată timp de 45 de minute.

Foarte spectaculos este considerat o mască îndreptată împotriva pierderii părului. Pentru pregătirea ei, un bec va avea nevoie, o linguriță de carti, o lingură de Kefir și trei picături ale esterului de lamaie. Becul este curățat de la coji, se rostogolește în patru fragmente și se freacă de grater. Casmul rezultat este filtrat prin sită. Uleiul de fund topit amestecat cu suc de ceapă, apoi încălzit și agitat cu temperatura camerei Kefir. Limon este adăugat în ultima etapă. O astfel de mască ar trebui aplicată pe un cap murdar și când arderea imediat se spală. Utilizați-l în valoare de cel mult o jumătate de oră sub un film de plastic.

Pe proprietățile și aplicarea uleiului de shea, a se vedea video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: