Cum sa faci parfum din uleiuri esențiale la domiciliu?

Cum sa faci parfum din uleiuri esențiale la domiciliu?

Daca visezi o aroma unica, care va fi potrivit pentru tine, încercați să creați-l singur, pentru că un astfel de experiment va necesita destul de puține materiale. Diferite mirosuri sunt create folosind uleiuri esențiale aromate. Atunci când se utilizează ingrediente de înaltă calitate și respectarea normelor de pregătire, puteți crea o aromă rezistentă și fascinantă.

Categorii de mirosuri

Toate aromele care ne înconjoară pot fi distribuite de către familii. Cunoașterea acestor grupuri va ajuta la crearea unui interesant și compoziție bine coordonată în parfum. Mirosurile de uleiuri esențiale sunt împărțite în următoarele categorii.

 • Citrice. Include mirosuri naturale de fructe citrice. Parfumuri familiare pentru a ne poate crea mirosuri interesante în combinație cu motive florale si lemn.
 • Floral. Aceste arome sunt adesea folosite în Parno parfumerie. Uleiurile esențiale ale acestui grup vă vor aminti de buchetul de trandafiri proaspeți sau despre liliacul înfloritor. O astfel de mirosuri lumina și primăvara.
 • Woody. Diferit cu dulceața și tartul neobișnuit. Astfel de mirosuri sunt sofisticate și atașate la spiritele prospețimii verzi. Acestea includ mirosuri moi, dar saturate pe bază de plante.

 • FUBERS (Fernic). Diferite prospețime. Această familie include un miros greu de mușchi de stejar, care este frecvent folosit pentru a fixa un parfum comun. Geraniumul de menta roz poate aduce o nuanță de prospețime la un produs de parfum care deține lungi.
 • Est. Dulce și foarte senzual. Acestea includ uleiuri de mosc și chihlimbar în combinație cu coaja de lemn, rășină și vanilie. O astfel de categorie este considerată una dintre cele mai vechi și include atât parfumuri de sex feminin, cât și bărbați. Miroase au întotdeauna o notă de pământ și distingerea prin reținere.
 • Picant. Similar cu estul, dar posedă mai multă tăcere. Pentru a crea un parfum combină uleiuri de scorțișoară, ardei, ghimbir și alte mirodenii.

 • Schiprovy. Acestea sunt la inima lui Bergamot, Moss de stejar. Astfel de mirosuri sunt considerate clasice pentru a crea spirite masculine. Dacă combinați arome cu citrice, atunci sunt obținute spiritele Unisex.
 • Piele. Astfel de arome numesc cele care combină mirosurile florale cu ienupăr de ulei și note de lemn. Utilizați astfel de amestecuri pentru a crea parfumerie de sex masculin. Parfumurile seamănă cu mirosurile obișnuite de fum, tutun sau foc.
 • Apă. Amintește mirosurile de rouă, ceață, ploaie de vară. Pentru a crea o compoziție combină menta cu uleiuri de plante și citrice. Această combinație este mai dificil de pregătit acasă. Pentru rezultatul final, sunt adesea utilizate componentele sintetice.

Pentru a crea arome complexe combină adesea diferite categorii de mirosuri. Deci, combinația de orientală sau picantă cu lemn sau fructe mai proaspete este foarte populară cu mai multe populare.

Materialele necesare

Pregătiți o aromă unică de uleiuri esențiale la domiciliu este destul de simplă. Pentru fabricarea băuturilor spirtoase lichide, vor fi necesare următoarele materiale.

 • Fundatia. Utilizați de obicei uleiul Jojoba, dar este important să urmați rețeta și să utilizați o cantitate mică de componente. În caz contrar, parfumul spiritelor va deveni mai slab. Puteți utiliza uleiul de măsline obișnuit, uleiul de migdale. De asemenea, alcoolul etilic se utilizează ca bază.
 • Uleiuri esentiale. Va dura cel puțin 3 componente.

 • Apa distilata. O astfel de componentă este necesară numai dacă faceți parfum de alcool.
 • Rezervoare de sticlă. Utilizați boluri mici pentru amestecarea componentelor.
 • Sticlă de sticlă întunecată cu spray. Puteți utiliza bule de la sub spiritele vechi pentru a stoca homemade.
 • Pipetă. Este mai bine să utilizați un instrument cu un distribuitor pentru măsurarea clară a componentelor.
Citește mai mult  Ginger Oil: beneficii și rău, opțiuni de aplicare

 • Sticks de sticlă. Utilizați-le pentru amestecarea uleiurilor între ele.
 • Benzi de hârtie strânse. Sunt necesare pentru testarea aromelor înainte de amestecare.
 • Creion sau pen. Benzi cu miros mai bine marș nu pentru a se confunda.
 • Caiet. Rețete și combinații de succes de uleiuri. Merită să fixați ambele arome a căror combinație nu vă place.

Dacă doriți să faceți parfum solid, atunci trebuie să luați albine și o capacitate specială de stocare. Este convenabil să utilizați mici staniu sau borcane de sticlă după creme sau balsamuri. Cumpărați capacitatea în magazine pentru decor. Veți avea nevoie de ulei de bază și uleiuri aromatice. Alegeți componente de înaltă calitate, altfel parfumul dvs. își va pierde rapid calitățile.

Cele mai simple combinații

Orice afacere necesită practică, astfel încât înainte de a crea arome neobișnuite, încercați repetarea scheme simple de.

Pentru a crea băuturi spirtoase de flori clasice, ar trebui să se amestecă trandafiri si uleiuri de lavandă sau scorțișoară. Pentru a da mister, puteți adăuga o cantitate mică de mosc. O astfel de aroma va fi cald destul și feminin. Dacă vă bucura de această combinație, atunci puteți trece la spirite florale complexe.

Combinatia de arome de grupe de flori și de lemn vor crea spirite dulci interesante și simple. O aromă mai blândă include un chihlimbar sau ulei de mosc, în combinație cu un trandafir cald sau narcise dulce. Puteți face aroma mai proaspata si verde, cu paciuli. Ultimul parfum face parte din mai multe băuturi spirtoase populare de branduri renumite.

Fetele pot suplimenta parfumuri cu un uleiuri afrodisiace care excita sistemul nervos și cauza iubirii magnetism. Este posibil să se amelioreze parfumul prin înlocuirea esențelor animale pe uleiul de trandafir sau ulei de lavandă proaspătă. Cologna masculină trebuie să conțină note picante și verzi. Componente ale unei familii de mosc Excelent Shadow Parfum.

Parfumul pentru un bărbat va fi mai strălucitor atunci când se utilizează un cedru – oferă un miros dulce interesant cu o nuanță de tutun. De asemenea, puteți aplica arome din lemn, balsamic, mosc și picant. Efectuați experimente cu o cantitate mică de ulei și faceți parfum cu porțiuni mici. Asigurați-vă că scrieți o combinație de arome care par a fi de succes pentru dvs.

Dacă doriți să obțineți parfum simplu și parfumuri blânde, apoi luați 100 ml din uleiul principal și adăugați 4 picături de iris, sandale. Amestecați stick-ul de sticlă și adăugați o picătură de iasomie, 2 picături de trandafiri. Astfel de spirite vor încânta fetele romantice și sofisticate.

Spiritele cu afrodisiac potrivite pentru femei pasionate. Pentru a începe încercați o rețetă ușoară. Luați 10 ml de nucă de cocos sau ulei de măsline, adăugați 4 picături de patchouli și 2 picături de scorțișoară, iasomie. O astfel de aromă poate fi folosit pentru o excursie la o întâlnire romantică sau cina cu soțul ei.

Cele mai bune rețete

Puteți face cu ușurință parfumul din uleiurile esențiale la domiciliu cu rețete detaliate. Puteți face parfumurile lichide obișnuite care vă vor încânta cu aroma preferată și puteți crea un parfum solid independent, ceea ce are o durată lungă de valabilitate și poate fi un cadou minunat.

– lichide alcoolice

apă de toaletă va deveni o finalizare excelenta a imaginii. Cu aceasta, veți crea în jurul dvs. o atmosferă specială care va afecta toți oamenii din jur. Amintiți-vă că toate componentele trebuie să adauge picături. Luați în considerare cele mai interesante rețete producător de parfumuri.

 • Pentru a crea un parfum de lumină, se amestecă 30 picaturi de ulei de trandafiri și 15 picături de var, vetiver.
Citește mai mult  Citronella Ulei: Proprietăți și aplicații

 • Asigurați-vă de vară Spirits proaspete din 25 picaturi de ulei de grapefruit, 10 – lavanda si portocala, 5 – chamomiles și salvie.
 • Puteți crea parfum cu un efect interesant ușor, care este perfect pentru un scop. Se amestecă 10 picaturi de cedru si patchouli, 5 picaturi de bergamot, ylang-Ilanga, lavanda si 20 picaturi de ulei esential de portocale.
 • Combinația corectă de arome vă puteți ridica starea de spirit chiar și într-o zi de toamnă slakful. Curs 5 picaturi de rozmarin, 15 picaturi de ulei de cedru, 30 – portocaliu și 10 – mentă.
 • parfumuri feminine pentru iarna cu note de ace va crea o atmosferă magică în jurul tău. Ia 30 de ulei esential de ulei esential, 15 – Bergamot, 6 – Vevethers, 11 Cedar Picături și se amestecă Destul de sticla Wand.

 • Se amestecă 35 picături de ulei de lavandă, 10 picături de cuișoare, 5 picături de vanilie și nucșoară și 3 picături de Ylang Ylang. Un astfel de parfum creează efectul căldurii și a excitării emoționale ușoare. Proprietarul unui astfel de parfum este garantat o dispoziție bună.
 • Parfum ușor și interesant se dovedește la conectarea a 35 kappel Gerani, 8 picături de tămâie și 15 picături de portocale. Mirosul este obținut discret, dar persistent.
 • Flori parfumuri se potrivesc agenților romantic. Este necesar să se amestece 30 picături de ulei de lavandă, 15 picături de mușețel, 3 picături de cedru și trandafiri (Geranium), 12 picături de cardamom.

– Spiritele solide

Parfumul solid atrag fetele datorită stocării pe termen lung și a timpului compact. Cutia frumoasă poate fi întotdeauna cu dvs. și folosește parfum în momentul potrivit. Să ne concentrăm pe rețete interesante de parfum persistent.

 1. Aroma blândă și proaspătă include 20 picături de lemn de santal și vanilie, 15 – Grapefruit și 7 – Bergamot.
 2. Fetele energetice vor dori o aromă exotică cu note citrice. Se amestecă 5 picături de Lyme, 20 – Orange Orange, 15 – Cedru, 25 – vanilie și 3 -Lang Ilanca.
 3. Combinați 15 picături de ulei de lavandă, 5 – Rozmarin și 3 – Lemongrass. Astfel de spirite simple au o aromă magică și sunt potrivite pentru majoritatea femeilor.
 4. Parfumuri parfumate de 40 picături de patchouli și 25 picături de mandarină pot fi completate cu 5 picături de ylang-yulang.
 5. Se amestecă 17 picături de grapefruit, 13 – Ginger și 10 – Vetiver. Parfumul feminin și blând pot fi folosite pentru o campanie la un cocktail sau un alt eveniment neoficial.
 6. Parfumurile foarte interesante pot fi create din 25 picături de ulei de trandafiri, 10 picături de var și același număr de vetiver. Parfumul blând, dar lung păstrează.
 7. Pentru o seară romantică, puteți crea un focus-afrodisiac. Este suficient să amestecați 25 picături de mandarină și grapefruit, 10 picături de trandafiri și 4 picături de lemn de santal moale și ylang-ylang cald.

Recomandări pentru gătit

Face parfum cu mâinile tale foarte distractive. Este important să alegeți dreptul de a alege baza pentru parfumuri.

Parfumurile de petrol au un parfum delicat, dar de lungă durată. O cale de atac bine fundamentată se caracterizează printr-o aromă mai puternică, dar repede expirații. Primul poate fi aplicat imediat după fabricație, iar al doilea trebuie să fie rupt timp de 30-60 de zile.

Dacă decideți să faceți parfumuri pe bază de ulei, atunci alegeți un produs din cacao, migdale, măsline, jojoba sau oase de struguri. Alcoolul etilic nevoie dacă faceți parfum de alcool. In orice parfumuri utilizate trei note de eter.

 • De bază, ea este de bază. Utilizați uleiuri esențiale care stabilesc tonul, dar vremea rapidă. Citricele bine adaptate, lavandă, trandafir, mimosa sau busuioc.
 • Cap notă. Alegeți arome care sunt în contact direct în piele și miros ca o lungă perioadă de timp. Uleiuri esențiale de ace, cimbru, scorțișoară, muscat, vanilie sau cedru.
 • Notă de mijloc, este „cardiacă”. Frecvente băuturi spirtoase ale grupului de lemn. Bine se potrivesc ulei de ulei, moss de stejar.
Citește mai mult  Proprietăți și recomandări pentru utilizarea uleiului de arbore de ceai din ciuperci de unghii

  Profesioniștii recomandă utilizarea nu mai mult de 10-11 uleiuri atunci când creați o melodie. Pentru conturile fiecare notă pentru 2-3 parfumuri. Se amestecă mirosurile pe note în proporție 1: 2: 3.

  La conectarea componentelor, este necesar să urmați următoarele reguli.

  1. Se amestecă în rezervoarele de mirosuri de sticlă ale notei capului, apoi se adaugă central, iar ultima bază este de bază.
  2. După amestecare aromele, se toarnă în recipientul de alcool sau uleiul principal pentru băuturi spirtoase.
  3. Se fierbe lichidul rezultat pe rezervoarele mici de sticlă. Acestea ar trebui să fie întunecate sau depozitate într-un loc în care razele soarelui nu penetrează.

  Instrumente de marcaje celebre

  Achiziționați parfumeria vă poate inspira pentru fabricarea spiritelor dvs. Parfumurile pot diferi ușor de la original, deoarece rețetele de parfumuri de marcă sunt păstrate secrete.

  Puteți încerca să faceți „Chanel numărul 5”: Pentru a crea note superioare, utilizați 14 picături de lămâie de înaltă lungime, 7 picături de bergamot puternic și 11 – Neroli Floral. Se amestecă 6 picături de vetiver de lemn greu, 16 – Vanilie dulce, 9 – lemn de santal saturat, și folosiți 15 picături de chihlimbar dulce.

  Repetați parfumul Dolce & Gabbana albastru deschis nu la fel de greu cum ar părea. Se amestecă 15 picături de măr verde și 11 uleiuri de lămâie pentru partea de sus. Notele de munte sunt realizate prin conectarea a 9 picături de trandafiri, 16 – bambus și 12 – iasomie. Pentru notele de jos, utilizați 16 picături de pin, 12 – chihlimbar și 14 – ulei de mosc.

  Pentru notele superioare Toate vii Utilizați 9 picături de lămâie, 5 – Mandarin și doar 3 picături de portocale. Mijlocul va avea nevoie de 6 picături de Neroli, dar pentru nota de jos – 7 picături de Ladan și 1 – Mirra.

  Uleiurile aromatice vă permit să creați arome de sex masculin popular. Ei exprimă perseverența și subliniază puterea proprietarului lor. Pentru notele superioare Givenchy turnați Homme Se amestecă 12 picături de coriandru, 13 – Grapefruit și 14 – Mandarin. Tonurile inimii sunt create prin conectarea a 11 picături de pelin și 22 – vetiver. Pentru elementele de bază, utilizați 13 picături de ulei de cedru și 24 de proprietari.

  Parfum popular Lacoste Vă puteți crea pentru omul iubit. Notele de top sunt realizate prin amestecarea a 20 de picături KEDRA, 14 – Grapefruit, 12 – Cardamom și 2 – Rozmarin. Pentru amestecul mediu senzual 15 picături de ylang-ylang și 18 tubers. 18 picături de cedru și 1 unt de gudron de mesteacan sunt utile pentru notele inferioare.

  Despre cum să faci parfum din uleiurile esențiale la domiciliu, vezi următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: