Alegeți un tampon pe chitara gâtului

Alegeți un tampon pe chitara gâtului

PAD are o valoare decisivă în proiectarea Guitar Grifna, deoarece poate fi creată cu mai multe caracteristici de sunet mai voluminos și rezonante suplimentare. Pentru a selecta în mod corespunzător mucoasa pieptene chitara, trebuie să vă familiarizați cu parametrii și rocile din lemn utilizate pentru producerea acestuia, precum și regulile de studiu pentru suprafața detaliilor chitara.

Ce este?

Tamponul pe chitara gât este numită parte a sculei de coarde, reprezentat sub forma unei plăci dreptunghiulare lungi de lemn, care este lipit pe partea de sus a gâtului cu partea din față. Adesea echipat cu semne scobiturii. La unele modele de chitara, a fost folosit o bucată solidă de lemn pentru grilă și căptușeală.

Sunetul unui instrument de chitara este format dintr-un set de proprietăți acustice ale detaliilor de design. Acest element important în primul rând primește o vibrație care emană din terenurile și apoi transmite printr-un vultur.

În procesul de joc, chitaristul poate schimba tonalitatea sunetului, scurtarea lungimii șirului oscilant, apăsând-l căptușelii.

Îndoirea căptușeala poate fi reglată printr-o tijă de ancorare inserată într-un vultur la modelele cu corzi de oțel. Dacă trageți ancora mai puternică, vom îndoi mai puțin dacă slăbiți – crește. În copii clasice cu un cot mic, echipat cu corzi de nailon, schimba tensiunea, de regulă, nu este necesară.

Vizualizări

PAD de protecție este conceput pentru a proteja carcasa de chitară de la deteriorarea mecanică a mediatorului sau degetelor, pentru a proteja dieta de chitară din zgârieturi. Vă permite să păstrați lustruirea inițială a designului. Fixat sub orificiul rezonatorului de pe puntea de sus.

Atenuarea tampoane pe chitara îndeplini funcția de protecție a carcasei de la șocuri și deformare, care este deosebit de important în stiluri de stil agresiv, si sunt, de asemenea, un decor de design al unui model de chitara. Puteți alege dimensiunea corespunzătoare, formularul și soluțiile de culoare.

Materialele

Plăcuțele pentru chitară sunt obișnuite să facă din lemn de trandafir, arțar și abanos (abanos). Condiția obligatorie este utilizarea lemnului solid. În modelele de chitară moderne, fibra de carbon poate fi utilizată ca material pentru măcinare.

Suprapunerile din cele mai multe cazuri au o acoperire de lac, este folosit și un copac neprelucrat, în special pentru lemn de trandafir.

Klenova PAD vă permite să reproduceți un sunet saturat cu o susținere pronunțată și un ton bogat atunci când. Lipsa sunetului este în accesele de sticlă și o mândrie specifică de înaltă frecvență.

Textură Palisandra Are un sunet elastic mai moale, cu o gamă medie de frecvență dezvoltată. Acest lemn este caracterizat printr-o structură granulară și poroasă, care simplifică controlul mișcării șirului, dar complică tehnica de mastering a jocului. Un astfel de tampon este aplicabil pentru chitara si cu pickups single, și cu hambakers.

Materialul este Abanos combină demnitatea de arțar și lemn de trandafir roci. utilizat Predestly în producția de chitare fără terenuri. Structura sunetului devine uniformă. Are mediu simultan pronunțat și frecvențe de bas profund, precum și accente de apel.

Cu toate acestea, copacul este recunoscut de dispariția, Prin urmare, utilizarea acestuia crește în mod semnificativ costul de chitara, dar foarte apreciat de colecție. Modelele sunt realizate în culoare neagră sau nuanță de cereale variabile.

Spre deosebire de lemn de trandafir, un copac abanos este mai puțin granulat în textura sa.

Tampoane out Duba au o rigiditate suficientă și un sunet bun, diferă în disponibilitatea materialului, dar acum este rar folosit din cauza likelipatibility de formarea de fisuri, alocând caracteristici de suc și de sunet, care nu corespund preferințelor multor muzicieni.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o suprapunere pentru o grilă în primul rând, este necesar să se concentreze asupra materialului, forma curburii, evalua propriile senzații atunci când joacă.

Rezoluția șirului este determinată de densitatea materialului, care afectează sunetul recuperabil. Și, de asemenea, pe timbrul instrumentului muzical, lățimea, grosimea și lungimea cozii utilizate sunt influențate de lățimea. Ea poate fi cu ciudații sau fără ca în chitarele. Forma de parte depinde de raza și este împărțit în plat, cilindrice, conice și amestecate.

Dimensiunile suprapunerii grilei sunt măsurate prin raza sa și sunt selectați în funcție de model și de tipul de instrument. Deci, pentru acustică, lățimea standard, grila are 43 mm. Raza de căptușire este executat în diverse variante.

Pe chitara electrica, varianta optima de acoperire va fi materialul din lemn de lemn cu greutate medie, în special, copacul roșu și arțar va deveni.

Chitara de bas necesită instalarea lemnului greu, dar contribuie la crustaceii susteinei și creând o sarcină puternică datorită greutății ridicate a sculei.

Îngrijire

Un cluster de murdărie, sudoare și grăsime de piele este format pe suprapunerea rețelei după un joc lung. Pentru ca chitara să piardă vederea inițială și natura sunetului, trebuie să vă periați și să vă îngrijiți de suprafața sa. Pentru a curăța căptușeala, ar trebui să cumpărați un instrument special pentru curățarea chitarelor.

Măsura de bază de prevenire a pieselor de arțar și de trandafir este considerată a șterge suprapunerea de măcinare cu o cârpă uscată, cu un interval de câteva ore când se joacă. În plus, detaliile instrumentului este recomandată cu o periodicitate de 2 săptămâni pentru a șterge cu o cârpă umedă, cu adăugarea unui picură de detergent. În plus, lemnul de trandafir are nevoie de umezeală cu ulei.

Ca alternativă, uleiul de lamaie este potrivit pentru un arbore de prevenire din uscat.

Pentru Ebony, distins durabilitate și rezistență la uzură, Vulture trebuie să fie curățate cu o cârpă uscată de culoare albă. Uneori mucoasa trebuie tratate cu ulei special, să acorde o atenție deosebită locurilor lângă flăcăii.

Pentru a da luciul suprafeței lăcuit, este în valoare folosind o scurgere specială de lac, și apoi ștergeți cu un șervețel de lustruit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: