Caracteristici Menzores Chitară și configurare ei

Caracteristici Menzores Chitară și configurare ei

Guitar Menzura este o parte destul de importantă a instrumentului pentru a studia dispozitivul și jocul său pe ea. Orice muzician ar trebui să se ocupe cu ea și configurați-l.

În general, Menzura este o lungime de lucru șir de caractere care este utilizat la redarea. Se măsoară în inci sau în milimetri. Când scăderea lungimii sale, tonalitatea crește.

În acest articol vom lua în considerare în detaliu aproape toate nuanțele ei.

Ce este?

Trebuie raportat că cuvântul „Menzura“ sa întâmplat din MENSURA latină și se traduce ca o măsură. Dimensiunea acesteia afectează instrumentul de sunet. Și să-l găsiți, suficient pentru a căuta informații cu privire la aceasta pe internet sau pentru a măsura această distanță.

Trebuie remarcat faptul că, în menzura chitara determină precizia sistemului. Instrumentul are un impact asupra modului în mod corect a fost mutat la vulturului.

În practică, anumite lungimi de Menzur sunt folosite pentru a crea chitare. Așa-numitele standarde. De exemplu, standardul american de la marca FENDER este de 648 mm. Clasicii Menzura 650 mm. Dar există, de asemenea, o versiune extinsă de 660 mm.

De exemplu, Două instrumente absolut identice cu diferite menzurs surprinzător va suna unic. Aceasta afectează un astfel de parametru ca senzații de joc. Acest lucru este, probabil, vă puteți explica de ce jucătorii profesioniști chitara au mai multe zeci de diverse chitare.

Sunetul menzura depinde sunetul chitarei și tonalitatea acestuia, precum și gama. Acesta este motivul pentru Bassuri creasta lungă a sunetului în octave joase.

Instrumente cu diferite Menzur da un răspuns diferit atunci când joacă pe ele. Iar diferentele sunt determinate de doar o lungime a Griff. Și, de asemenea, depinde de această distanță, unde și cum va suna steaguri pe chitară – atât naturale, cât și artificiale.

Cu o mare chitara Menzure sunete mai luminos, cu sunet de clopot. Dar, instrumentul cu o lungime de glob redusă adăpostește un număr mai mare de nuanțe pe un singur site. Se transformă sunetul într-un fatterest și caldă.

Să luăm, de exemplu, flagset naturale de obicei pe șirul 6 al 5-lea Lada. La schimbarea de o parte mai aproape de freturi mai mari vă puteți auzi un număr mare de note și conotații. Acest lucru face parte din acorduri atunci când acestea sunt de sondare, după cum observă, de fapt, este format din mai multe parti si imperceptibile conotatii.

Un alt punct este o combinație de gradul de tensiune siruri de caractere și lungimea menzura, care vă permite să reglați sunetul într-o direcție sau alta.

Ce se întâmplă?

Trebuie remarcat faptul că chitara cu multimenimize a devenit recent pe scară largă. Cu toate acestea, de obicei, instrumente similare sunt realizate pe o comandă individuală. Astfel de chitare oferă setări mai precise. Acest lucru este în avantajul lor incontestabil.

În chitară bas

Este necesar să se sublinieze că standardul Menzura la chitara bas este de 34 inch, sau 863.6 mm. Toate celelalte chitara bas cu un alt șir de caractere au același parametru.

Și, de asemenea, se aplică chitara bas, cu un Menzure mai mic. Dar aceste instrumente sunt construite în principal, la comanda si destul de rare.

Cu o scădere a lungimii șirului, sunetul va suna mai strans. Șirul la configurarea chitara va avea nevoie de mai puțină tensiune.

Discuție despre mărimea Menzur în chitarele. În prezent, chitara bas lung Scala, cu o lungime de 34 „“ sau 864 mm.

Dar, în timp, despre instrumentele scurtate, a existat o impresie proastă. De aceea, cei mai mulți muzicieni au început să aleagă un instrument mai profesional, de exemplu, branduri apărătoarea. In general, 4 grupe de Menzur se disting pentru chitarele în funcție de mărimea lor. Acest lucru este redus, secundar, standard si extins.

Cu aceeași mezură, un șir gros va fi mai puternic.

Pentru a înțelege chitara bas cu care oamenii ai nevoie de care aveți nevoie pentru a determina care instrument vă sunt mult mai convenabil pentru a juca și ceea ce vrei de la el.

Experiența dumneavoastră de joc afectează, de asemenea, alegerea Menzurs.

chitare clasice si acustice

Trebuie spus că nu este necesar să configurați menzur de o chitară acustică. Toți parametrii sunt inițial determinate de către producătorul de un astfel de instrument de. Aceasta este principala sa diferență.

Chitara clasica are o lungime de Menzura – 650 mm. Dar, de exemplu,, Producătorul mărcii de Fender este de 648 mm și este standardul.

Electricitate

Pentru detalii despre Menzura, este necesar să se adapteze astfel de parametri ca înălțimea corzilor și ancora. Și Este necesar să verificați sunetul primului șir pe data de 12 lada și, dacă este necesar, schimbați Menzur, schimbând șaua. Apoi face un șir de deschis – și din nou, verificați-l pe 12 Lada. Și astfel, cu fiecare șir.

Cum să se măsoare?

Atunci când măsurare, menzura ar trebui să se ia în considerare faptul că octavă este împărțită în 12 semitonuri egale.

Pentru aceasta, vom lua o dată Menzur și se calculează cu ajutorul unei formule matematice Ln = LN-1 / 12√2. Ca rezultat, vom obține lungimea șirului pe halfone de mai sus.

Apoi divizarea acestui coeficient va determina lungimea venei inferioare celui de al doilea Lada și așa mai departe. Astfel, un tabel se obține cu distanțe de hoț inferior la fiecare Lada. Chitara clasica, de obicei, se oprește la 20 Lada.

Cum se setează?

Pentru a face chitara corect construit, ar trebui să fie atașat unele eforturi. În cazul extrem, va trebui să-și exercite o chitară manzura. Pentru buna Menzura ai sa modifice avea nevoie de o cheie specială. De obicei, acesta este inclus în chitara. În caz contrar, acesta va fi format, și acorduri va suna ca.

Trebuie subliniat faptul că Practic, producătorul nu întinerește niciodată Meszur cu o chitară, deci trebuie să fie făcut și verificat independent.

Pentru a configura Menzura, factorul determinant va fi al 12-lea mod de pe Jif, care împarte șirul în jumătate. Lungimea șirului este modificată folosind elementul de jos. A De asemenea, va fi necesar să reglați ancora și să determinați înălțimea corectă a șirului de deasupra vulturii.

Pentru a configura mezusurile, utilizați tunerul. În primul rând, configurați primul șir deschis. Apoi, pe cea de-a 12-a lada, comparându-l cu un șir deschis de-a lungul tonului. Dacă totul se potrivește, atunci Menzura este bine configurată. Așa că facem pentru toate corzile.

Trebuie remarcat faptul că sistemul chitara este unul dintre cele mai inexacte și dificil de configurat printre multe instrumente. De aceea, ar trebui să fie achiziționată instrumente de înaltă calitate, altfel pur și simplu nu vor construi.

În plus, după joc, tensiunea șirului se schimbă, iar chitara începe să sune diferit. Acesta este motivul pentru chitaristi profesionale schimba siruri de caractere după discursuri.

Și este, de asemenea, necesar să se monitorizeze partițiile Lade ale Griff. Pentru clădirea corectă, suprafața lor ar trebui să fie rotunjite. Configurarea MoneyZara Bassuri nu diferă de configurarea obișnuită chitara electrica standard de șase șir sau chiar timp de șapte.

În cazul în care Treierătoare sunt prea dat pe chitara, acestea trebuie să fie rectificat pentru a configura Menzur. Și din cauza siruri de caractere prea vechi sau instalat incorect de topire la chitară superioară nu poate construi.

cu mașină

Pentru a configura chitara menzuru cu o mașină de scris, trebuie să achiziționați un instrument special pentru setarea. Prin urmare, stabilirea de menzures, fără o mașină este mai ușor.

Pentru a configura o briza sau o mașină, ar trebui să fie înțeles dispozitivul său. Locația Podul de pe durerea este, de asemenea, foarte important. În primul rând, înainte de a ajusta Bridge, aveți nevoie pentru a slăbi siruri de caractere, și apoi trece la setarea obișnuită.

Fără mașină de scris

Dacă chitara ta nu are nici o adiere, planul de acțiune va fi următorul.

În primul rând vă va configura cu ajutorul tunerului. Apoi, verificați siruri de caractere pe 12 Lada. După sa modifice, verificați sunetul deschis tuturor siruri de caractere.

La finalul acestei analize, trebuie spus că Menzura este un lucru destul de important și caracteristic instrumentului muzical, La care doriți să fiți atenți atunci când stabilesc sunetul de chitara. Este de la ea că aspectul depinde ca un sistem.

Citește mai mult cu caracteristicile setările instrumentelor de coarde menzura pot fi găsite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: