Chitare Greg Bennett

Chitare Greg Bennett

Greg Bennett chitarele – de la acustic la Hawaii și energie electrică – produse de filiala a unuia dintre cele mai importante branduri americane. Samick produce în principal cu coarde (cu excepția chitara, mandolina si banjo, ukulele și harpa), de la clape – pian, există instrumente pleoapelor. Chitarele de base produc în China, Coreea și în Statele Unite. Greg Bennett este un sortiment variabil de lemn care corespunde categoriei de prețuri, în 5 stiluri grupate în mai multe serii populare.

Particularități

Fiecare stil are propriile sale diferențe unice datorate accesoriilor pentru tipul și seria. Există semne generale pentru care produsele de marca Greg Bennett se pot distinge între varietatea oferită pe piața mondială a popular instrument.

 • În mod constant de înaltă calitate din lemn: vulture – de arțar, măcinare pad – de la un scump rosewoman indian. Modele ieftine realizate din NATO (mahon din est), Agathius poate fi utilizat, cel mai prestigios este un lemn OLCH.
 • Unii monotonie în valoare de secții este compensat de rapid, netedă și de înaltă calitate de tuning, durabilitatea și calitatea mecanismului de cameră, capacitatea de a menține la nivelul dorit, un șurub de încredere de fixare a Griff.
 • Menzura este de 24 inch, un sunet excelent (, dens plin saturate și), foarte mici de fundal, scăzut.
 • Cap de prindere cu compact, distanța abreviat între pragul de sus și mecanismul de reglare (îmbunătățirea atacului și extinderea susține). Printre avantajele – stabilitatea și rezistența podului tăișuri, aliniat pe toată lungimea șirului, crescând în mod benefic posibilitățile de vibrato.

Potrivit experților, în fiecare stil și în fiecare formă, marca comercială Greg Bennett poate oferi un instrument minunat pentru incepatori (3/4 pentru un adolescent) și justifică pe deplin numele prin design dezvoltat de celebrul designer american Greg Bennett.

Gama

brand popular ofera chitare acustice si electrice, bas, modele electroacustice.

Citește mai mult  Cum să faci o poziție de chitară cu propriile mâini?

Chitare acustice Greg Bennett

Prezentat în cea mai largă gamă, pot varia în funcție de cost, forma corpului, materialul de fabricație. Consumatorul poate alege un instrument de învățare, execuție a melodiilor Bard sau a activităților de concerte solo.

 • D2 / 12 – Cu cea de-a 20-a Ladas, ¾, cu puntea superioară a mâncării, a locuințelor și a unui vultur al NATO, o căptușeală din lemn de trandafir indian, în cazul unei acoperiri cromate pe un mecanic închis Osciller. Aspectul respectabil și estetic dă un instrument lucios ornament pe lemn natural.

 • GA100S / N – de asemenea, în culoarea naturală, cu 20 de libertăți, vultur și stripper de barinader. Caracteristica sunetului se datorează combinației unei matrice de molid solid pe puntea superioară, NATO – pe spate și mantaua. Tipul de caz – Mini Jumbo, Corzile excelente sunt bine situate pe o căptușeală de lemn de trandafir.

 • D5 – Molid Dreadnought, realizat și din NATO tradițional, Rosewood și Maple (pe Jif).

 • D1 / bs – Complet din lemn oriental roșu, de la lemn de trandafir indian – numai tamponul de pe gât și praguri. Există o cheie și o ancoră, acoperire cromată pe tije, tipul corpului este convenabil, clasic Dreadnought.

variații speciale în disponibilitatea accesoriilor, funcționalitate și puterea sunetului nu este marcat. Cu toate acestea, toată lumea poate alege o chitară preferată pentru caracteristicile sale distinctive: proiectarea cazului, mărimea, intensitatea sunetului și materialul de fabricație.

Cu energie electrică

Guitarul electric Greg Bennett va satisface chiar și cei mai pretențioși profesioniști. Principalul lucru nu este de a vă grăbi – și de a face alegerea potrivită, beneficiul, în produsul de a alege din ce.

 • AV1 / VK – opțiunea Absolut clasic, cu un corp de podea negru „Pădurea“ de la NATO și vulture arțar. Avion Series Bright Reprezentant cu flanșă Strină și tapițerie electronică, o decupare și mecanică fiabilă. Prețul vă va permite să achiziționați atât un amator, cât și un interpret profesional, fără a cădea într-o stupoare financiară.
Citește mai mult  Dreadnought tip chitare

 • IC20 – întâlnit o mulțime de cronici entuziaste, datorită unei calități decente, costul democratic, minte frumos și sunet excelent. Convenabil în circulație, dar un pic mai greu pentru un adolescent. Dar va trebui să facă cu orice metal.

 • TR4 – Cumpărători, sărbători instrument de înaltă calitate de fabricație, un sunet bogat și adaptări utile pentru profesioniști.

 • AV5 – cu un pod fix și coca „podea Forest“, incrustatii pe caz și 22 freturi. Cantul si siruri de caractere Prin caz, senzorii necesare și electronice de înaltă calitate. Modelul Surrected cu caracteristici excelente și recenzii prietenoase de muzicieni.

 • AV6LH / Ltd – Un model similar destinat pentru stângaci, cu încrustații simplu, din rosewandra și mahon de est, cu forma tradițională a cazului. Produs în cantitate limitată și este în cerere pentru cei pentru care.

 • chitara electro-acustica de la marca de tranzacționare Greg Bennett – componentă importantă a gamei. Modele populare D4CE TR, GD101SCE / N, ASDMCE.

Cum de a alege?

Decide cu privire la subiectul de preferință este ușor, având în special o gamă largă de propuneri. În primul rând, muzicianul novice decide ce fel de instrument de care are nevoie – acustic, chitara electrica sau electroacustice. Unii dintre muzicieni profesioniști a achiziționat produsele de acest brand forțat din cauza lipsei de mărci scumpe și mai populare, dar, ulterior, nu a schimbat obiectul de preferință, chiar și cu mijloace semnificative. În magazin este recomandat să arate mai mult curaj – să creeze o chitară, să evalueze sunetul este deja în stare bună.

Uneori, principalele argumente în favoarea achiziției sunt greutatea și comoditatea, forma originală a corpului navei și culoarea preferata, dar principalul criteriu – latitudinea de oportunități și profundă, un sunet bogat. Toate acestea plus calitatea adunării și rocile valoroase ale copacului pentru fabricație au un brand Greg Bennett. Ai nevoie să acorde o atenție la forma capului și caz, distanța dintre freturi, precum și alte piese mici, care de obicei nu dau valorile – umflătura și integritatea cazului, montarea sigură a podului sub șirurile.

Susțin că muzicianul său de chitară învață imediat – este suficient să o țin în mâini și să ia câteva coarde.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: