Chitare negre – Color Classic

Chitare negre - Color Classic

Alegerea instrumentelor muzicale, oamenii plătesc adesea multă atenție aspectului lor. Deci, una dintre cele mai populare sunt chitare negre. Ele arata spectaculoase si brutale. Mulți muzicieni preferă tocmai astfel de instrumente de șir. În acest articol ne vom familiariza cu chitarele de colorare și vom afla ce branduri sunt eliberate.

Vizualizări

Chitara este una dintre cele mai populare și solicitate instrumente muzicale. Mulți sunt familiarizați cu aceste produse și le propun. Producătorii actuali produc aceste instrumente într-un sortiment imens. O gamă de modele de multe firme este reprezentată de chitare elegante negre.

Luați în considerare instrumentele de șir din care specii pot diferi în culori brutale și frumoase.

 • Clasic. Acest tip de chitară a servit ca prototip al tuturor celorlalte specii. Practic, chitarele clasice moderne sunt echipate cu șiruri de nylon de înaltă calitate. Jucați pe ele cu degetele. Excepțiile sunt doar ca tipul „Flamenco”, care au un design ușor diferit, precum și un alt sunet. Pe ultimele instrumente de joc folosind mediatorul.

 • Acustic. Modificarea foarte populară a instrumentelor de șir. Chitarele acustice sunt vândute în multe magazine și produse de mulți producători majori. Adesea oamenii încep să cunoască elementele de bază ale jocurilor exact pe acest instrument convenabil și simplu. Chitarele acustice are multe în comun cu clasicul, dar echipat cu șiruri de metal, deci are un caz mai greu, cu prezența obligatorie a unui bolț de ancorare.

Pe acustică puteți juca în siguranță nu numai degetele, ci și mediatorul.

 • Electroacustic. Nu mai puțin popular un instrument muzical. O astfel de chitară este un fel de legătură de tranziție la următoarea categorie de modele. În general, aceasta este aceeași acustică, dar numai cu o piezodatchik special instalată în interiorul cazului. Acest element face posibilă conectarea instrumentului la tehnică îmbunătățită. Sunetul, forma și proiectarea specimenului în cauză sunt practic diferită de acustică.
Citește mai mult  Valencia Guitar model

 • Chitare electrice. Acesta nu este un instrument muzical mai puțin popular, care este proiectat să se conecteze la echipamente de amplificare. Sunetul independent Guitarul electric nu este publicat practic, deoarece în dispozitivul lor există un corp solid. Semnalul cerut este creat de unul sau mai multe pickup-uri de tip magnetic care sunt încorporate în partea carcasei. Din acest motiv, semnalul rezultat este destul de posibil să se consolideze, precum și procesul în moduri diferite sau chiar distorsionate.

Chitara poate fi un șir de 6 șir, șir, 4-șir, 7-șir și chiar și șir de 12. Multe opțiuni. Desigur, cele mai populare sunt copiile cu șase șir. Toate modificările de chitară listate pot fi făcute în negru spectaculos. Ele arata atractive si prezentate intr-un sortiment bogat.

Populare mărci și modele

chitare negre produce multe branduri renumite. Luați în considerare unele dintre ele, și, de asemenea, să învețe despre caracteristicile instrumentelor întunecate emise de acestea.

Zbor

producătoare de instrumente cu coarde ieftine, dar de înaltă calitate, marca Famous. Luați în considerare parametrii unor cazuri.

 • EST11 BK. Acesta este un foarte frumos alb-negru marca chitara electrica. Corpul sculei se face sub forma unui Stratocaster. Există 22 Lada, 3 pickup. Guitar din lemn natural.

 • EST13 BK. chitara electrica, de asemenea, realizate în spectaculos alb-negru. Modelul Stratocaster are o carcasă de tei și arțar creasta cu o căptușeală din lemn de trandafir. Există 1 Hambaker și 2 single.

 • D-145 BK. Se răcește de Vest chitara cu 20 de Ladas. Spectacol de culoare negru foarte interesant, cu finisaj mat. instrument Menzura este de 648 mm. Doze în design-ul nu este furnizat.

ARIA

O altă companie faimoasă care produce chitare ieftine de diferite tipuri. Instrumentele acestui producător sunt caracterizate de o calitate foarte bună și un sunet curat. Faceți cunoștință cu chitari negre Aria.

 • ARIA PRO II AK-30CETN BK. Chitare clasice cu tăiere standard. În aspect negru strict și prezentabil. Decorarea superioară a designului se scurge din Ate, iar puntea inferioară și adăpostul – de la Sapel. Vulture – NATO, Paddle Pad – lemn de trandafir. Instrumentul are accesorii cromate.
Citește mai mult  Configurarea o chitară pe typyr

 • Aria Pro II AK-25 BK. Ieftin, dar bine sonor – pur și luminos. 4/4 model de tip corp. Conexiunea electronică aici nu este furnizată. Deca este facut din naturale au mâncat și este echipat cu o scară de la un lemn de trandafir. Partea de cabinet a sculei se face din tei.

 • Aria PRO II A-48CE SBK. instrument clasic de preluare. Colectarea din lemn natural, are o clădire foarte convenabilă a cazului. Acestea din urmă este fabricat din arțar, are punți de mâncat.

Esteve

Ofertele producătorului spaniole de a alege de la cumpărători giters modele în prima clasă de diferite culori. În sortimentul puteți întâlni specimene făcute în strictă negru. Învățăm despre caracteristicile unuia dintre cele mai cunoscute modele.

 • Esteve Gamberra negru. chitara clasica excelenta de o calitate excelenta. Se pare foarte frumos în negru solid. Tip instrument – 4/4. În proiectarea există o punte de cedru, un vultur de mahon și un tampon pe o creasta de lemn de trandafir. Cazul componentă este fabricat din arțar.

Yamaha

chitara producător japoneze se disting prin calitate impecabilă, sunet saturat si design atent. Vom face cunoștință cu caracteristicile instrumentelor de coarde de brand negru.

 • Yamaha C40 BL. Modelul clasic de tip chitara 4/4. Există o carcasă din Meranti, iar puntea superioară se iese din mancat. Conectarea electronica instrument nu este furnizat.

 • Yamaha AES720 QOJ0122R. Printre cumpărătorii sunt foarte populare chitara negru și roșu și alb-negru. Dar instrumentele întunecate originale cu insertii de o nuanta de verde arata foarte impresionant. Specimenul specificat are un H / H drivere de preluare, un vultur și o carenă din Mahagon, precum și o umplutură pe un lemn de trandafir. Numărul de flăcăi de chitară – 22, Menzura Lungime – 24,75 inchi.
Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra Guitars ELITARO

 • Yamaha PB400R 144701. Acesta este un foarte frumos chitara bas negru al celebrului brand. Ea atrage imediat atenția asupra design-ului său de lux. Creasta în proiectarea este înșurubat, există produse electronice pasive. Corpul produsului este asamblat din arin natural, gât – de arțar, pad pe gat – din lemn de trandafir. Sunt doar 20 de secții, există un MENZUR, care este de 34 de inci, precum și PB Pickups.

Famous și chitare de cult

chitare negre au fost întotdeauna foarte populare. Există, de asemenea, sunt bine cunoscute, specimene de cult, faimos pentru întreaga lume. Faceți cunoștință cu unele dintre ele.

 • Blackie – Stratocaster Hybrid Eric Clapton. Una dintre cele mai scumpe și celebre chitarele negre. Modelul are un design foarte frumos. Sub influența preferințelor Jimmy Hendrix, Eric în anii 70 au refuzat lui favorit „Gibsons“ și a început să aleagă Fender Stratocaster.

 • FENDER Stratocaster Jimmy Hendrix. chitara electrica elegant dezvoltat în 1954 de către George Fullerton, Leo Fender si Freddie Tavares. Acest model de instrument muzical este extrem de popular în ziua de azi.

 • Gibson Lucille bi bi rege. Adevărat Blues Blues Bi Regele numit său favorit Gibson chitara cu frumoasa numele de „Lucil“. Cu acest nume, regele a fost asociat cu o poveste foarte interesantă. Faptul este că el a avut posibilitatea de a salva acest instrument de la un incendiu, a început din cauza unei lupte, motivul pentru care o femeie a servit.

Există încă o mulțime de chitare negre celebre. instrumente similare au ales mulți muzicieni celebri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: