Cum de a conecta chitara electrica la calculator și să se joace?

Cum de a conecta chitara electrica la calculator și să se joace?

Relativ recent, tinerii adolescenți visat de a avea propria lor acustică. Ei au reprezentat în imagini cap, cum să joace compoziții diferite în compania rudelor și a celor dragi. Unii chiar am visat de viitor stele, având în vedere că prezența acustică ar fi suficient pentru a învăța abilitatea de joc. Astăzi, tinerii caută pentru a obține chitara electrica. Da, cu un astfel de instrument de, stau în natură în cercul de prieteni, nu va fi capabil să.

Fără conectarea la un echipament special de la acest obiect gadget muzical nu există nici un sens. Dar, în condițiile camerei de origine, problema lipsei de sunet de chitara electrica dispare de la sine. Prin conectarea scula la centrul muzical, chitaristul va fi capabil să arate talentul său. Dar nu este necesar să ne gândim că numai acest tip de electronice poate transmite sunetul de chitara electrica. Există o mulțime de tehnologie, datorită instrumentului muzical la care devine activ.

Metode de conexiune

Fiecare proprietar de chitara electrica stie ca cele mai bune echipamente pentru redarea sunetului acestui instrument este de amplificator. Cu cât mai bine parametrii și specificațiile sale, cu atât mai bine melodia reproductibilă va fi mai bine. Cu toate acestea, un astfel de dispozitiv este de o mulțime. Doar unele dintre noile muzicieni își pot permite astfel de cheltuieli la etapa inițială de formare.

Practic, băieții folosesc opțiuni alternative, cum ar fi un PC sau laptop.

Apropo, vorbind, producătorii de echipamente de muzică sunt conștienți de abordarea tinerilor muzicieni. Acesta este motivul pentru care au fost hrăniți la crearea unor programe speciale de calculator capabile nu numai pentru a instrui începători, dar, de asemenea, să permită să lucreze ca în cazul în care într-un studio de inregistrari profesional.

În ceea ce privește conexiunea: conectarea echipamentului de chitară și de calculator electric are loc prin conectorii încorporate în TRS, care implică utilizarea de Jack 6.5. Pe chitara electrica este situat în partea de jos, adiacent timblock. Dar, în calculatoare și laptop-uri, al doilea capăt al cablului este oarecum diferit.

În primul rând, chitaristul va trebui să achiziționați Adaptor cu conector TRS per mufă minijack 3.5. El este cel care se apropie de orice dispozitive care pot primi și sunetul. În ceea ce privește cablul însuși, dacă camera de chitară este mică, 5 m va fi de ajuns.

Computerele încorporate și cardurile de sunet laptop-uri nu se pot lăuda, respectiv, parametrii excelenți, sunetul reproductibil va fi însoțit de interferențe. Prin urmare, se recomandă dotarea placa de sunet a laptopului sau a PC-ului.

Și acum este necesar să se ocupe de problema conectării chitara electrice la laptop. Toată lumea știe că în multe modele de laptop nu există o intrare liniară de microfon. Deci, chitarisi trebuie să caute un instrument alternativ și o conexiune portabilă PC. Și aici este cel mai potrivit:

 • În conectorul TRS, conectorul de chitară electrică conectează un capăt al cablului+
 • Sârmă se răspândește în jurul camerei, astfel încât să nu existe curbe și șanse+
 • La al doilea capăt al cablului de chitară este pus pe adaptor cu TRS pe Minijack+
 • Conectați-vă la un laptop+
 • Pe desktop, laptopul va afișa o fereastră cu o selecție a unui nou tip de dispozitiv – trebuie să faceți clic pe microfon și faceți clic pe OK+
 • Volumul este ajustat, setarea egalizatorului se face.

Rămâne doar pentru a descărca aplicația pentru a juca pe un instrument muzical.

Conectarea chitarării electrice la un computer staționare, în principiu, se întâmplă cu aceeași schemă. Singura diferență dacă coloanele sunt conectate la PC, puteți face o conexiune a unui instrument muzical cu un subwoofer. Este demn de remarcat faptul că modelele moderne de coloane conectate la PC sunt echipate cu mai mulți parametri și au o listă impresionantă de posibilități. Ei bine, modelele cele mai modificate au un conector TRS încorporat, în care nu este nevoie să achiziționați un adaptor.

Nu uitați asta și blocurile sistemice moderne sunt echipate cu o multitudine de conector, unde uneori există 2 sau mai multe Ieșire TRS. Acest lucru înseamnă că mai multe persoane pot fi conectate la o dată.

Pentru ferestre

Cum a devenit clar, conexiunea chitara electrica la calculator are loc mult mai ușor decât în ​​cazul în care laptop manipulări suplimentare sunt necesare cu instalarea adaptorului. Și atunci se pune întrebarea cu privire la conectarea instrumentului muzical cu sistemul de operare echipamente de calculator.

Potrivit muzicienilor care au încercat metode de conectare la diferite sisteme de operare, este mai bine și mai ușor pentru a continua cu Windows. Acest sistem de operare nu necesită instalarea unui nou card de sunet – este suficient pentru a avea o procesare a sunetului, cu un sunet set complet standard de. Singura Nuanța nu este de a folosi adaptoare. Cel mai bine este de a cumpăra cablul corespunzător și la fiecare capăt al său capăt sudat fișa necesară.

Cineva crede că deranjez la fabricarea auto independent de cablu. Dar nu este. Proiectarea fișei cu adaptorul oferă o sarcină serioasă pe mufa de sunet a PC-ului, care este motivul pentru care este redus prin durata sa de viață.

Procesul de conectare în sine a fost prezentat anterior. Cu toate acestea, după conectarea tuturor elementelor, creierul sistemului de operare intră într-. Este demn de remarcat faptul că fiecare versiune a sistemului de operare diferă versiunea pe principiul de prelucrare a informațiilor. Prin urmare, întrebările care decurg din sistem și propunerile diferă unul de altul. mai Dezasamblați, modul în care echipamentul conectat la PC-ul este activat în sistemul de operare Windows 7:

 • După mici „ponday“ de pe desktop-ul monitorului, va apărea o fereastră cu driverele plăcii de sunet+
 • Chitaristul ar trebui să fie apăsarea butonului OK, după care sistemul va reproduce sunetul de test din coloana din stânga+
 • Verificarea În continuare se execută difuzorul din dreapta+
 • În cazul în care totul costume chitarist, acesta ar trebui să faceți clic pe „Aplicare“ sau OK.

Sunt momente când sistemul de operare nu se poate face controale de sunet cu o parte dintre vorbitori. În același timp, pe partea de sus a tuturor ferestrelor, informații cu privire la necesitatea de a actualiza unul sau mai multe drivere. După actualizarea lor, sistemul va verifica, după care chitaristul poate începe munca.

Pentru MAC

Mult mai complicată de Mac. Da, ei vor trebui să-și petreacă mai multe manipulări, care va permite în cele din urmă de a conecta chitara electrica. Dar, cum se spune, nimic nu este imposibil.

Calculatoare, „ascuțit“, sub Mac, sunt conectate în același mod ca la un PC cu sistem de operare Windows. Singura diferență este că pentru a conecta cablul instrumentului muzical va trebui să achiziționați un adaptor pentru USB. În Mac Operations, nu există aplicații care sunt responsabile pentru reducerea zgomotului, din cauza pe care un chitarist va urmări în mod constant fundal măcinare în coloanele. Desigur, dacă nu ascultă, apoi, în principiu, puteți și nu recunoaște suportul de fond. Cu toate acestea, această nuanță încă strică sunetul pur de siruri de caractere.

asa de, Procesul de conectare la computere cu Mac OS este similar cu conexiunea de chitara electrica si laptop. Diferența numai în conectorul de adaptor de ieșire. După conectarea în difuzoare, sunetul radioului pot să apară, unele conversații sau alte zgomote. Nu este în valoare de speriat. În acest caz, chitaristul se propune să se adapteze semnalul. Unii susțin că este mai bine pentru a seta volumul la maxim, altele sfătui să utilizeze un indicator în termen de 70-80%.

De fapt, consilia pe această temă este imposibil. Fiecare jucător chitară setează volumul în funcție de propriile sale cerințe.

Dacă nu a reușit să scape de zgomotul sau alte defecte de sunet, va trebui să instalați software-ul echipamentului conectat, care este, chitara electrica. În acest software sunt parametri importanți de lucru cu sunet, inclusiv prin reducerea zgomotului și filtrul de semnal.

Setare

După conectarea chitarăi electrice și percepția calculatorului noului echipament, trebuie să faceți o setare completă a sunetului:

 • Desktopul PC-ului apare fereastra software REALTEK HD+
 • Programul va oferi utilizatorului să selecteze echipamentul de conectare – în acest caz, faceți clic pe intrarea liniei+
 • După trecerea la linia din fila Panoul din spate, unde este setat volumul+
 • Ca un test, puteți juca câteva acorduri pe chitara pentru a auzi sunetul de note prime.

Acest sistem stabilește acest sistem, iar programele dezvoltate în mod specific intră în vigoare. Potrivit majorității chitariști, Guitar Rig este considerat cel mai bun de utilitate. Ea are mai mulți parametri și funcții care vă permit să facă un sunet curat, ca efecte se adaugă melodii și mult mai mult. Vorbind cu cuvinte simple, acest utilitar este o înregistrare de studio de origine.

Principalul lucru este că toate driverele audio au fost actualizate la cea mai recentă versiune.

Cum se joacă?

Inainte de a ajunge la joc, chitara nu trebuie doar să pornească, ci și să configureze. În acest caz, vorbim despre ajustarea corzilor în notele corespunzătoare. Fiecare nou venit va putea face față cu ea, deoarece în programele instalate pe programe PC pentru a reda un sunet de chitară există o secțiune a sunetului sunetului fiecărui șir de individ, care este, tunerul.

Acum, instrumentul este complet pregătit pentru muncă. Muzicianul din anticipare este luat pentru Mediator și lovește șirurile. Elevii de la prima nu este necesar de a utiliza comentariile construit în cazul chitara. Dar chitariști mai experimentați pot folosi controlul timbrul și volumul, astfel încât să se înece compoziția sau, dimpotrivă, face mai luminos.

Uneori, chiar și după conectarea corespunzătoare a instrumentului muzical, pot apărea probleme. De exemplu, în loc de sunetul corzilor de difuzoare, doar se aude zgomot. În acest caz, motivul pentru care nu se află în elemente electronice sau dispozitive în sine – acesta se află în tipul de cablu. Pe scurt vorbind, semnalul de la chitara merge de-a lungul canalului din stânga, iar funcțiile de program cu dreptul. Poate fi exact opusul.

Ajunge în aplicația în secțiunea de intrare, modificați parametrul cu L pe R.

Cu siguranță mulți chitariști observat că semnalul de la chitara pe computer trece cu o întârziere. De fapt, toate dispozitivele de lucru pentru acest principiu. Numai echipamente muzicale profesionale nu permite unei persoane să se simtă intervalul de mișcare a sunetului, precum și cu activitatea pe PC-ul este în mod clar auzit. Problema problemei va fi protocolul ASIO, care este disponibil în toate plăcile de sunet profesionale. Cu aceasta, va fi posibil pentru a minimiza întârzierea semnalului. Aproximativ aceeași caracteristică are driverul ASIO4ALL. Este în sistemul de carduri de sunet PC standard. Acesta este un fel de ASIO protocol de emulator pentru a descărca, instala și actualiza în mod regulat.

Acest videoclip descrie în detaliu toate nuanțele importante ale conexiunii chitara la calculator și acțiunile ulterioare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: