Cum de a crea o chitară electrică?

Cum de a crea o chitară electrică?

Capacitatea de a configura instrumentul este inclus în lista competențelor necesare chitaristul. Jocul pe o chitară electrică cu un sistem rupt nu numai că denaturează compoziția, dar și ea perturbă treptat auzul artistului. Prin urmare, este important să cunoaștem sistemul instrumentului și căile, cum să configurați chitara electrică.

Ce metode sunt acolo?

MASTER SETARE EASY. Procesul este realizat mai ușor cu instrumentele auxiliare. Cu toate acestea, este posibil să se atingă rezultatul dorit fără echipamente suplimentare.

Descriem mai multe moduri populare în rândul chitarisților.

 1. În Carta cu o frecvență de 440 Hz. Sunetul LA, publicat de acest dispozitiv, corespunde celui de-al cincilea Lada de pe primul șir. Rotiți inelul este necesar, în timp ce sunetele camerei și chitarele nu se îmbină. Al doilea, al patrulea, al cincilea și al șaselea șiruri de caractere sunt construite pe cea de-a cincea Lada, care formează o blocuri cu precedentul. Numai pentru a configura cea de-a treia, trebuie să țineți a patra cale.
 2. Cea mai ușoară cale de a începe este considerată a configura tonul. Pentru a face acest lucru, conectați instrumentul la chitara, elimina sunetul, iar dispozitivul se va afișa erori la gradul de tensiune. Tunere variază în funcție de tipul de conexiune. Modele conectate cu cablu sunt mai precise. Analogii care surprind clinchetul sunetului la corpul poate da erori. Iar în condițiile unei baze de zgomotos repetiție, va fi imposibil de utilizat.
 3. În loc de tuner, puteți utiliza programul corespunzător de pe telefon. Cu toate acestea, exactitatea lor va fi, de asemenea, determinată de numărul de zgomot extern.
 4. Cu ajutorul steaguri. Primul șir este configurat de Chainton. Apoi compară sunetul steaguri pe coarde adiacente. La unison trebuie să fuzioneze steaguri din a patra Lada a treia șir cu al cincilea Flăcăul de pe al doilea. In alte cazuri, a cincea a șaptea ciudat pe șirul de grosime mai mică este comparată.

Configurarea completă a auzului implică o comparație de note cu privire la diferite siruri de caractere vărsat în ciudații specificate. O astfel de abilitate implică dezvoltarea abilităților muzicale și nu sub rasa. Cu toate acestea, ea ajută la aducerea sistemului la comanda, indiferent de disponibilitatea echipamentelor.

standard Stroy

Structura este sunetul de siruri de caractere în poziții deschise. Acesta este creat pentru comoditatea de a obține acorduri mai utilizate în mod activ. Pentru chitara șase coarde, sistemul de mai jos a fost dezvoltat:

 • Primele corespunde cu 1 oh octavă+
 • A doua sună ca un interval muzical mic+
 • Al treilea este configurată sub sarea unei octave mică+
 • În al patrulea rând – aceasta este o octavă re mică+
 • A cincea corespunde unui interval muzical mare+
 • Sixture înființat în lumile.

  Un astfel de sistem o asigură comoditatea de acorduri pentru aplicatii, asa ca foloseste cele mai multe chitaristi. Alternativele sunt rar utilizate – în caz de nevoie special.

  Reglarea prigid

  Trebuie avut în vedere faptul că ajustarea completă a chitara nu se limitează la reglarea tensiunii șir. Pentru sunetul complet al sculei în nevoia de control:

  • poziţia Anker+
  • siruri de caractere Înălțime+
  • Menzura.

  Aceste proceduri nu vor accounterate fără instrumente suplimentare și experiență specială.

  Cu intrinsicity forțelor proprii, se recomandă utilizarea serviciilor de Master.

  Cu auto-configurare este de a lua în valoare de:

  • șurubelniță+
  • șurubelniță în cruce+
  • Hex cheie pentru chitară.

  Unele modele instrument va avea nevoie de o cheie pic specială suplimentară.

  Setarea Anchor este realizată pentru a obține poziția optimă a grilei. Deoarece această tijă de metal subțire pe o clapă chitara reduce impactul factorilor negative asupra unui caz de lemn, poziția afectează confortul de recuperare a sunetului și de calitate a sunetului.

  În cazul în care ancora este slăbit:

  • Șiruri sunt prea departe de coca navei+
  • Ele sunt mai greu de clemă+
  • oscilație lor este asociată cu un apel crescută și un șobolan+
  • Setarea Menzura este rupt, ceea ce duce la o scădere a preciziei sunetului.

   Piulița de răspuns de ancorare conduce la faptul că șirurile cad practic pe vulturului. Ca urmare, durata sunetului nu poate fi lung. Prin slăbirea și tensionarea piuliței, este necesar pentru a atinge echilibrul dorit, care este determinată pentru un anumit instrument independent. Deformarea minimă este Evaluate mai ales aici, care nu interferează cu fluctuațiile. Prezența unei ușoare zornăit pe fort este permis. Calitatea îndurerate a grilei este determinată prin apăsarea șaselea șir alternativ Ladas No. 1, 17 (20) și 7, care corespunde cu începutul și sfârșitul șirului, precum și pe teren cu deformarea maximă.

   În funcție de modelul de chitara, ancora este situat pe cap sau la baza Griff. Pentru a ajusta poziția piuliței, va trebui să deșurubați capacul, introduceți cheia hexagonală, apoi rotiți-o spre slăbirea sau tensiunea. Toate manipulările sunt efectuate încet și cu grijă. Odată, Piulița nu este mai mare de 30 de grade.

   Deoarece reducerea îndurerate grilei crește automat tensiunea șir, acestea ar trebui să fie pre-slăbi. În caz contrar, există un risc de stâncă. La sfârșitul manipulării, sistemul este verificat de Tueu. În plus, în cazul în care fisurile se aud cu acțiunile, trebuie să fie atent returnate la piulița în poziția inițială, și să înlocuiască instrumentul.

   Setarea înălțimii corzilor

   Acest parametru afectează amplitudinea oscilațiilor șirului, care afectează viteza de execuție și puterea sculei. Înălțimea șirului este determinată la nivelul de 12 lada. Poziția cele mai bune dintre ele este în intervalul de 1-1,5 mm. Cel de-al șaselea șir este situat la 1,5-2,5 mm datorită grosimii sale. Ca instrument de măsurare, un mediator este adesea folosit sau mai mulți mediatori pliați.

   Pentru a executa virtuosul rapid trece pe o chitară, de preferință că șirurile sunt mai aproape de corp. Dacă volumul vine în prim plan, distanța trebuie să facă mai mult.

   Cum de a ajusta Menzur?

   Sub Menzur înțelege lungimea bate, acoperind șirul de la filarea Griffei la Bridge. Pentru a-l reconstrui pe chitara electrică este necesară pentru acuratețea și puritatea sunetului, precum și respectarea tuturor notelor de pe Jiff.

   Menzura este reglementată prin rotirea alergătorilor și șuruburilor la punctul de fixare a șirului la Bridge. Rândul său, se face în direcția în sensul acelor de ceasornic sau împotriva ei. Metoda de configurare este determinată de tipul de pod. În unele modele, acest parametru este configurat în fiecare dintre cele 6 șiruri separate. Și uneori setarea poate fi făcută imediat pentru toată lumea. Iată ordinea acțiunii pentru începători:

   • Configurarea unui șir deschis+
   • Verificați notele de pe 12 Lada+
   • Dacă sunetul rezultat formează o octavă cu o poziție deschisă, lungimea nu are nevoie de ajustare+
   • Atunci când este detectată o înălțime redusă sau ridicată, aveți nevoie de o setare mesager.

   Pentru o șurubelniță sau cruce, bolțul este introdus în șurubul și se rotește în direcția dorită până când se obține rezultatul ideal. Tender carving aici cu ușurință descompune. Prin urmare, este important în neatness manipulări. Finalizarea va fi lăsat să se adapteze șirurile în înălțime.

   Personalizarea chitara rock, este important să ne amintim că sistemul sculei nu se distinge prin perfecțiunea. Mulți factori pot afecta înălțimea finală a sunetului. Deci, setările de menzures sunt potrivite pentru noi siruri de caractere, deoarece capacitatea scăzută de vârstă nu oferă modelul de sunet dorit.

   În plus, precizia poate afecta starea pereților despărțitori Lade. pulverizare lor, offsetul suprafeței spre planul mai mare va determina trecerea șir mai aproape de margine când este apăsat, ceea ce poate afecta rezultatul.

   Rezuma Să: Corectitudinea construirea chitara electrica determină frumusețea sunetului muzicii, precum și formarea ședinței artistului. necesită control periodic sunetul corzilor în freturi deschise, care se poate face în mai multe moduri. În primul rând, este recomandat să tunere utilizare sau programe electronice. Pe măsură ce se dezvoltă abilitățile și aptitudinile, puteți merge la tuning de statut sau audierea.

     După achiziționarea unui nou chitara, precum și înlocuirea oricăreia dintre părți, este în valoare de plată în momentul în poziția de ancora, înălțimea șireturile și Menzure. Și în calcul aveți nevoie pentru a face un model și caracteristică a unui anumit instrument. Aceasta determină necesitatea unor dispozitive suplimentare, precum și poziția șuruburilor de reglare. În lipsa dispozitivelor necesare, aptitudinile și încrederea în propriile forțe, este în valoare de incredintarea munca unui profesionist.

     instrucțiuni detaliate pentru configurarea chitara electrica pot fi găsite în următorul video.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: