Cum de a crea o chitară pe ton și jumătate de jos?

Cum de a crea o chitară pe ton și jumătate de jos?

Unicitatea instrumentelor de coarde, în afară de sunetul lor, este, de asemenea, faptul că acestea pot fi de restructurare. Uneori, ele reconstrui siruri de caractere individuale la un alt sunet (mai mare sau mai mică decât standardul), și apoi dintr-o dată, schimbând astfel instrumentul de sistem. Este posibil și pe mandoline, iar la domra, și la chitară și la toate aceste modificări nu sunt rare. Iată ce modalități există modalități de a reduce construirea chitara si schimbarea tonalității, și pentru care se face acest lucru, este descrisă în acest articol.

De ce este necesar?

Guitar – Instrument muzical universal.

În conformitate cu funcționalitatea chitara, este, practic, nu este diferit de pian.

Este folosit:

  • ca instrument solo+
  • ca agent de însoțire, ca parte a ansamblului+
  • ca un instrument de însoțire cântând și dansând.

Nu e de mirare chitara este numit „Orchestra Mica“. Solo piese jucate de doar un singur chitarist sunt saturate cu un polifonie: a auzit în mod clar linia de bass, cu care sunt ecou voturile mediu arpeggled, frumos și într-un fel în mișcare romanticically melodia principală în vocea superioară, forțând ascultător să-l cucerească. Uneori nu este chiar crede că toate acestea joacă un chitarist.

Cu toate acestea, chitara are o gamă de sunete nu atât de mare ca la pian.

Ai nevoie pentru a înțelege: multe lucrări joacă chitară în forma originală.

in afara de asta, Multe tonalitate originale nu sunt foarte convenabil pentru a juca chitara. În astfel de cazuri, dacă este posibil, chitaristi încearcă să schimbe tonalitatea, precum și extinde ca ușor gama de sunete. Este de multe ori că nu este suficient de una sau două sau chiar jumătate din tonul pentru a păstra în lucrarea originală în intervalul.

Pe baza acestui fapt, se poate presupune că schimbarea tonalității pentru a executa piesa scrisă de compozitor, de exemplu, pentru pian, în sunetul original este prima cauză, ceea ce duce la necesitatea de a reduce tonul sau jumătate din chitară.

Citește mai mult  Prezentare generală a chitarelor albe

Cea de-a doua cauză comună a necesității de a reduce sistemul de chitară este considerată a fi o ajustare artificială a instrumentului sub vocile cântăreților sau cântăreților, cântând într-o anumită tonalitate. De exemplu, multe barduri și-au stabilit chitarele nu pe tunel sau tuner la sunetul standard, și anume, tonalitatea de care aveți nevoie, ceea ce nu este doar convenabil să cânte, dar încă confortabil și de joc.

Cel de-al treilea motiv pentru care muzicienii sofisticați mai jos sistemul de chitară pe coloană este performanța muzicii vechi care necesită o anumită autenticitate în sunetul instrumentului. Acest sunet corespunde sistemului standard MI-MINING al unei chitară clasice, ci re-coloranți-minoră (pe o jumătate de piatră de mai jos).

Cel de-al patrulea motiv forțează să slăbească tensiunea corzilor de chitară pe jumătate sau tonul în cea mai mare parte a chitarisților novici. Aceasta este durerea în degete, strângere de strângere pe băieți.

Nu formează porumb pe degetele mâinii stângi a noului nou, va fi dificil pentru el să se angajeze într-o chitară cu pași strânși.

Motivele sunt clarificate, acum rămâne să înveți despre metodele care pot fi folosite pentru a reduce sistemul de chitară pe jumătate sau ton dacă este necesar. Acum este destul de simplu să o faceți cu ajutorul dispozitivelor electronice moderne sau al programelor și aplicațiilor speciale de calculator pentru smartphone. Este ușor să configurați o chitară pentru un ton redus folosind un capac de chitară. Luați în considerare fiecare metodă numită mai mult.

Cum să configurați tunerul?

Cel mai precis mod de a reduce sunetul de chitara la tonul dorit este setarea de electronice tuner-de rufe, instalat pe capul de prindere.

Acest dispozitiv folosește chitariști vorbind pe scenă, așa cum acestea au, uneori, să se adapteze la chitară după fiecare număr. Acest tuner este cromatică, adică, dă rezultatul la sunet, de fapt,. Având, de exemplu, primul șir (E) pe halfone de mai jos, trebuie să așteptați pentru momentul în care pe ecran apare sunetul dorit al literei E cu semnul Bimol (EB) sau litera D cu semnul Diese ( D #).

Citește mai mult  Totul despre Gitare Gibson

În același mod, toate corzile sunt configurate. Cu standardul Stream (EADGBE) redus la halfone, sistemul ar trebui să arate ca D # G # C # F # A # D # (sau EBABDBGBBBBB). Atunci când se micșorează clădirea de pe tonul, va arata astfel: DGCFAD.

În plus față de tunere de pe (de rufe agățători), există opțiuni desktop pentru dispozitiv, dar mărturia lor nu este la fel de precisă ca primul. Și de obicei au o configurație numai pentru un sistem standard. Deși există excepții.

Împreună cu un tuner desktop, puteți utiliza tuneri sau aplicații speciale de calculatoare pentru smartphone-uri. De exemplu, în ultimul caz, aplicația Guitartuna este foarte convenabilă, care poate ajuta la înființarea de aproape orice instrument muzical de șir.

Există în ea și funcția de setarea chitara cromatica, dar această funcție, din păcate, plătită. Setarea gratuită a uneltelor numai pe sunetul standard, dar poate fi folosit pentru a reduce sistemul de chitară pe ton și jumătate, dacă apelați la capodistul de ajutor. În continuare, ia în considerare metoda de schimbare a sistemului de chitară folosind un Capodastra să se asocieze cu un tuner care are o funcție de setare standard de chitara.

Utilizarea Capodastra

Pentru a reduce sistemul de chitară pe coloană folosind un capac și un tuner de chitară standard, este necesar:

  • Configurarea o chitară tuner pentru un sistem standard+
  • Fixați Capodist pe prima Lada a sculei, în timp ce grupurile nu prea mult siruri de caractere, principalul lucru este că șirurile sunt bine situată în pragul primei Lada și a schimbat sound-ul lor la un nivel superior (ca urmare a acestei acțiuni , sistemul se va schimba pe jumătate a standardului)+
  • Tuner re-înființat o chitară pentru un sistem standard (trebuie să slăbiți siruri de caractere)+
  • După primirea clădirii standard, atunci când este fixat pe primul Lada Capodist, acesta din urmă trebuie să fie eliminate.
Citește mai mult  Care sunt pantalonii pe chitară și cum să le configureze?

Procesul este finalizat – corzile deschise de chitara va suna pe halfone sub clădire standard,.

După ce a instalat capodist cu sunetul standard al chitara de pe al doilea mod, aceleași acțiuni pot fi obținute prin instrumentul, care va fi mai mic decât standardul exact un ton.

În practica de a juca o chitară utilizând metoda degetelor, tonalitatea instrumentului este adesea redusă într-un re-major sau re-minor, pentru care trebuie să schimbați sunetul a patru șiruri de caractere de la șase (cu excepția a cincea și a patra). Toate acestea pot fi făcute cu ușurință cu un tuner cromatic.

Sfat util

Pe tema modificărilor de chitare de construcție există mai multe sfaturi utile.

  • Cu orice restructurare a sunetului corzilor, trebuie să încercați să faceți ultima acțiune pentru a fi tensiunea lor. Aceasta este, în cazul nostru, atunci când înălțimea sunetului șirului ar trebui să fie slăbită într-o măsură mai mare decât este necesar să se atingă apoi nota dorită ca tensiune treptată. Astfel încât șirurile nu vor fi supărate.
  • Cel mai precis dispozitiv pentru reglarea chitara din cele de mai sus este un tuner-cârlig de rufe, deoarece este situat mai aproape de toate celelalte dispozitive de tuner la șiruri.
  • Pentru siruri de caractere de pe Configure tonul on-line, trebuie să obțineți un microfon de înaltă calitate, în caz contrar de lucru va fi de slabă calitate.

Asigurați-vă că pentru a învăța să configurați un instrument de audiere. Nu este întotdeauna posibil să se profite de mijloace electronice.

Cum de a crea chitara pe tonul și halfton de mai jos, uite în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: