Cum să joace o chitară timp de șapte?

Conținutul articolului
 1. reglaj
 2. Bazele de joc
 3. Recomandări

Cum să joace o chitară timp de șapte?

septuplul Guitar a fost o dată a avut o mare distribuție în țara noastră, iar popularitatea sa a depășit passionateness unui instrument de șase coarde clasic. In zilele noastre, totul sa schimbat cu precizie dimpotrivă: sevenruts, chiar și în magazinele de muzică, nu puteți vedea întotdeauna. Cu toate acestea, există întotdeauna doresc să învețe cum să joace o chitară cu 7 corzi, care se numește „rusesc“, apoi „Gypsy“. Pentru a le ajuta – un articol de mai jos, spune despre configurația acestui instrument și elementele de bază ale jocului pe ea.

reglaj

De fapt, ruși și țigani sevenrigers au același design, care diferă doar prin setările lor. Rusă Stroy – Sare Ajorny (G-Stroy) și țigani – sare Minor (GM-Stroy). Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare mai detaliat.

Corzii șirul rusesc este după cum urmează, în cazul în care începe de la Tolstoi – a 7 – siruri de caractere: D-G-B-D-G-B-D.

Același lucru pe o nouă moară și tabulature:

sunet real de orice chitară șir – la octavă mai jos de moara specificat. De exemplu, al șaptelea șir pe camera notonic este marcat cu o notă de „re“ octavă mică, dar se pare de fapt, o notă de „re“ o octavă mare. Un pic, desigur, confuz, dar a fost luat decizia privind o astfel de intrare pentru a facilita citirea notelor cu o foaie de muzician.

În cazul în care înregistrarea de melodii chitara dintr-o cheie de vioară pentru a conduce în sunet reală, majoritatea părților ar fi într-un registru notonic foarte scăzut, cu o varietate de linii suplimentare.

Dar, mai ales de gândire despre cum suna corzile, nu ar trebui să. Toată literatura strânsă pentru chitara este transpusă de la original la octavă mai sus, astfel încât se poate considera că acest lucru sună instrument exact cum este scris în notele. Și în cazul în care aveți nevoie pentru a reda o melodie din scorurile unui alt instrument muzical, sunetul care coincide cu notația din înălțimea specificată, va trebui să se adapteze în mod independent sunetele de mai sus pentru a octavă.

Citește mai mult  Guitar Review Prado

siruri deschise de chitara Gypsy sunt configurate un pic diferit: D-G-BB-D-G-BB-D. Asta este, aici sunt coborâte pentru semitonuri al doilea și al cincilea siruri de caractere: în limba rusă, ei au fost „SI“, în oțel Gypsy „Si-Beleol“. tonalitate Chord sarea sa schimbat din Major la Minor.

Pe o moară și tabulature strâns, accident vascular cerebral Gypsy de sevencrews arata ca acest lucru:

Clase de învățare sau un joc pe chitara timp de șapte ar trebui să înceapă întotdeauna cu verificarea obligatorie și ajustați conformitatea setării coardelor instrumentului pentru a sunetelor standard,. Configurarea poate fi realizată în diferite moduri:

 • Pentru zvon, ce să facă imposibilă pentru a începe învățarea+
 • pe Carta, acordat la „La“ sunetul primei octava+
 • Pe un alt instrument muzical (pian, Harmoshka, Acordeon, mandolină, și așa mai departe)+
 • prin tuneor electronice+
 • cu ajutorul unui program de calculator.

Pentru cei care au decis să stăpânească jocul pe sevenrigence pe cont propriu, cele mai corecte metode de a avea setările sunt ultimele două: un tuner electronic de la magazin pentru vânzarea de instrumente muzicale sau a unui program de ajustare, care este împrumutat pe Internet gratuit.

Principiile de acțiune ale acestor dispozitive digitale sunt aproape la fel, și interfața lor va fi ușor de înțeles pentru toată lumea. Ei prind sunetul șir, determină înălțimea și sugerează, prin intermediul indicatorului, trageți-l în sus, fie să slăbească șir la frecvența de fluctuație dorită. Iar simbolurile simbolurile sunetelor au aceleași cu cele indicate mai sus: D-G-B-D-G-B-D (sau oarecum diferit).

Setările pentru zvon sau alte instrumente pot fi făcute după achiziționarea de o anumită experiență de joc în instrument. Ea nu trebuie să uităm că sunetele de chitara la octavă mai jos. Prin urmare, la stabilirea, de exemplu, primul șir la pian ar trebui să fie apăsat pe „re“ marginea primei octava, realizarea inelului corespunzător de pe chitara, astfel încât primele sunete de coarde la unison (același) cu sunetul acestei taste.

Citește mai mult  Setarea mâinilor pe chitară

Bazele de joc

Formarea joc pe o chitară de 7-string are propriile sale specifice, altele decât alte tipuri de chitare. Undeva este mai dificil, care este explicat printr-un număr mare de șiruri decât chitara clasică sau acustică de șase șir, iar undeva, dimpotrivă, este mai ușor să o considerați deschisă. Recepția Barre pe șapte sunt, de asemenea, dificil (șir prea mult), în comparație cu un instrument clasic. Multe inconveniente creează o creastă mai largă a chitara rusească.

Este important să vă amintiți: în chitara rusă, ar trebui să se joace numai cu utilizarea șirurilor de metal. Nylon sună rău, în liniște (în special primele două), susține nu este cel care este nevoie de sevenrorsk, și dispare Romantismul.

Pentru incepatori de la chitariști zero, puteți recomanda următoarea procedură pentru a studia elementele de bază ale jocului pe instrument.

 • Stăpânește aterizarea corectă cu instrumentul și aranjamentul optim al mâinilor. Acest lucru se poate face cu ajutorul literaturii de învățare – școli și tutoriale relevante. În ele, afla mai multe despre ceea ce înseamnă Appliqué și modul în care sunt indicate degetele de la ambele mâini și șiruri.
 • Pe siruri de caractere deschis să învețe să acționeze cu degetele mâinii drepte. Asta este, vom profita de tehnicile Tweezing (unspecorable) și alunecare (cu un suport pentru următorul șir) de șocuri, mai multe tipuri simple de ardere, un joc separat cu degetul mare, un joc variabil pe degete adiacente un șir. În același timp, pentru a studia o alfabetizare strâns, în caz contrar învățătura va dispărea. Aici sunt note și file câteva astfel de exerciții:
Citește mai mult  tije Cap pentru chitară: numire și caracteristici de alegere

 • Exploreaza mai multe exerciții cromatice folosind degetele de la mâna stângă.
 • Începe stăpânirea gammas neîncasate în termen de două octave într-o singură poziție. Având în vedere sistemul de chitară deschis, se poate face într-o singură poziție. Primul exercițiu de acest gen va fi re gamma majore:

 • Joaca neacceptate Brokes (Arpeggio), cu o schimbare de acorduri simple, în care sunt șiruri deschise. De exemplu, bustul ascendent, în aval și amestecat cu participarea basului și a trei șiruri mai subțiri.
 • Examinați câteva coarde pe exemplul Bătăliei de luptă de la Pinch Waltovoy. De exemplu, coarde c, dm și am. Waltching Battle este jucat: basul joacă un deget mare, iar două coarde se joacă între ele, în timp ce dopurile simultane ale indicelui corzilor corespunzătoare, degetelor medii și inelului din mâna dreaptă.

Acest lucru poate fi considerat „un jucător de chitară de la zero” finisat. Apoi, întreaga tehnică de bază va trebui să fie îmbunătățită și dezvoltată în combinație cu tehnici tehnice complexe ale jocurilor de chitară.

Recomandări

Aceasta este ceea ce puteți recomanda chitara novice:

 • Studierea jocului pe instrument, temperați imediat scrisoarea muzicală+
 • Nu ignorați profesioniștii recomandați care aterizează cu o chitară: este elaborat de multe generații de interpreți la ideal, convenabil și practic, va salva de la oboseală+
 • Pentru copii, este mai bine să utilizați un model de parbriz sau un model de sapaturi care au dimensiuni mai mici ale uneltelor+
 • Lecțiile cu profesorul trebuie să aibă loc cel puțin 1-2 ori pe săptămână și să facă independent – zilnic.
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: