Cum să picteze chitara la domiciliu?

Cum să picteze chitara la domiciliu?

Instrumentele muzicale sunt o parte integrantă a vieții pentru cei care nu pot fără muzică. Dragostea pentru melodii și ritmuri poate fi atât de puternică încât clasele pe instrumentele muzicale din hobby cresc în ceva mai grav. Pentru a putea face o mulțime și de multe ori la porumb, este important să se păstreze instrumentele dvs. într-o formă adecvată.

Guitar, ca cel mai instrument muzical popular, se poate trece cu vederea acoperirii și crumble. Dar îl puteți decora în mod special pentru un aspect mai spectaculos. Prin urmare, trebuie să fie în măsură să picteze instrumentul la domiciliu.

Alege lac chitară și vopsea

Prin achiziționarea o chitară, nu întotdeauna rămâne cumpărător mulțumit cu aspectul său, iar în unele cazuri poate fi necesară utilizarea unor lacuri sau vopsele.

Enumerăm cele mai frecvente cauze.

 • Vârsta și instrument de stare. Achiziționarea unui instrument de non-nou sau utilizarea unei chitare, care de mai mulți ani, fără a stabili. În acest caz, se recomandă să se actualizeze suprafata cu un nou strat de lac.

 • Mici probleme la cazul. Având în vedere utilizarea frecventă, zgârieturi pot apărea în cazul chitară, care îndepărtează de preferință în timp util, pictura.

 • Dorința de a transforma aspectul instrumentului. Pentru spectacole, concerte și experimente muzicale de acasă pot decora chitara prin aplicarea diferitelor vopsele și lacuri.

Refinisare corpul unui instrument muzical nu este cea mai dificilă sarcină, dar are propriile sale caracteristici. Pentru chitara electrica poate fi folosit orice număr de vopsea sau lac, deoarece nu afectează sunetul, dar pe versiunea acustică trebuie să fie aplicat în strat subțire, în caz contrar, sunetul poate fi distorsionat.

În cazul unor defecțiuni sau unor lucrări cu echipamente muzicale pot fi necesare pentru a acoperi corpul cu lac sau vopsea după reparații capitale. A are, de asemenea, tehnologia de a folosi astfel de compoziții pentru gât.

Cu combinația potrivită de materiale lacuri si vopsele și utilizarea lor a dreptului rezultatul va fi pozitiv, în caz contrar, rezultatul lucrării poate fi frustrant.

Pentru a gestiona chitara poate fi utilizat:

 • lac nitrocelulozic+

 • Poliuretan+

 • compoziţie poliester+

 • compoziţie Acrylohethane+

 • acril+

 • Ulei+

 • lac pe bază de alcool+

 • lac pe bază de nitroceluloză+

 • lac pe bază de apă.

Fiecare opțiune are propriile sale caracteristici pe un anumit material, astfel încât înainte de a aplica chitara este în valoare de verificat tipul selectat de compoziție pe un material similar. În cazul în care rezultatul mulțumit, este posibil să se aplice pe produsul principal.

Pregătirea suprafeței

Pentru a lucra cu privire la aplicarea unei noi pe chitara vopsea, este necesar să se organizeze un loc de muncă, pregătește toate acțiunile de inventar și de conduită necesare în ordinea corectă. Cerința principală pentru locul de muncă este bună ventilație.

Pentru a asigura rezultatul dorit, este în valoare de a avea un set de astfel de instrumente:

 • Șmirghel de diferite cereale sau măcinare+

 • grund și rola sau pensula pentru aplicarea acesteia+

 • Mască de gaze, se poate folosi ochelari de protecție+

 • Șurubelnițe de diferite forme și dimensiuni+

 • ciocan de lipit+

 • acoperire care va fi de bază+

 • Dispozitiv de pulverizare a vopselei+

 • Finish Lacquer+

 • Uscător de păr pentru uscare mai intensă.

Pentru a picta chitara cu înaltă calitate, va fi necesar să o dezasamblați pe deplin. Dacă nu a existat o experiență de muncă, este recomandabil să se practică pe unelte inutile vechi, astfel încât procesul de demontare să meargă corect și apoi să colecteze totul corect.

Procesul de analiză a chitara începe cu șirurile – primele fapte sunt răsucite, după care regulatoarele și șuruburile sunt retrase. Este mai bine să puneți detalii fine într-o cutie și, dacă este necesar, semnați. Când totul este gata, trebuie să deșurubați șuruburile din spatele chitara, care sunt fixate pe corp. De îndată ce produsul este dezasamblat, puteți începe să lucrați cu el.

În primul rând, este necesar să eliminați întreaga acoperire veche, pentru care hârtia elastică cu o granulă mare. De îndată ce rezultatul dorit este atins, este necesar să se folosească hârtie cu o granulozitate mai mică pentru măcinarea toate părțile și obținerea unei suprafețe netede complet.

Acesta este, după această etapă pe care o puteți trece la procesul de vopsire.

Tehnologia pictura chitara face singur

Procesele de colorare chitară acustică și electrică pot varia ușor. Chitara clasica ar trebui să fie dezasamblate și împământat, soiul electric nu necesită întotdeauna astfel de măsuri cardinale, este adesea necesar pentru ea pictura suplimentare, care nu necesită separare pentru baza carcasei. Pentru a picta sau vopsi un instrument de la domiciliu în mod corespunzător, este important să se acopere din lemn baza de grund preparat.

Pentru această procedură, puteți utiliza atât pensula si cu role, se aplică un strat dens. Păstrați primerul va fi de la 3 la 4 ore, după care puteți continua.

Pentru a minimiza neregulile corpului, după primare merită să o transforme din nou cu hârtia cu șlefuirea cu șlefuire fină sau cu șlefuirea. De îndată ce totul este gata, puteți începe pictura. Pentru rezultate optime, este important să citiți instrucțiunile pentru compoziție pentru a respecta toate recomandările.

Procesul de colorare este redus la mai multe manipulări.

 • Aplicați primul strat de vopsea utilizând pulverizatorul. Nu aplicați o cantitate mare de instrumente selectate, altfel ar putea apărea. Concediu timp de 10 ore.

 • Verificați rezultatul final – atunci când se formează neregularităților pentru a le poloneză, aplică un nou strat de compoziție. În acest caz, merită să utilizați 2 și apoi 3 straturi pentru a obține rezultatul dorit. Lasă chitara pentru o zi.

 • Când compoziția este complet uscată, aplicați acoperirea finisajului. Suprafața lacului este nevoie de strat subțire. Lăsați un produs timp de 8 ore.

 • Atunci când lacul este uscat, polyrolol se aplică pe partea de sus a acesteia, care conferă luciul produsului și netezimea. Pentru un rezultat mai bun, este necesar să se repete procedura de mai multe ori.

 • Odată ce toate straturile sunt complet uscate, puteți începe asamblarea instrumentului muzical, eu nu topesc nici lucruri mici.

Pentru a da corpul de culoare, puteți utiliza atât pigmenți cât și vopsea de orice umbră. Cel mai adesea instrumente de vopsea în culorile negru și alb, dar pot exista și alte variante. Chitare electrice sunt adesea acoperite cu desene sau divorturi de culoare, care conferă produsului aspect mai interesant și non-standard.

Cu munca construit în mod corespunzător și utilizarea de materiale adecvate, puteți obține un instrument muzical foarte frumos.

Etapa finală – Lustruirea

Polyrol este folosit pentru a avea grijă de chitare, deoarece o astfel de compoziție ar trebui să fie o fiecare, chiar și un muzician novice. Selecția corectă a acestui mijloc de procesare a suprafeței corpului va permite rezultatul dorit. Nu cumpăra nici soiuri de polyrolles, deoarece acestea nu sunt destinate pentru toate acoperiri. Chiritele clasice, care au fost acoperite cu lac de nitroceluloză, nu pot fi acoperite cu pololola, deoarece rupe stratul lacului existent. Opțiunea cea mai potrivită pentru această plecare este lacul poliuretan.

Procesul de frecare a carcasei este în așa fel:

 • Selectarea bulei dreapta cu polyrol+

 • Pregătirea unei bucăți moi de țesături+

 • Aplicarea unei cantități mici de compoziție pe țesături+

 • Pololol de frecare în jurul corpului cu mișcări circulare, lăsați compoziția timp de 10 minute+

 • În prezența unei compoziții excesive, atunci când se ocupă, merită să se îndepărteze, procesul de lustruire după colorare la fel.

După ce a obținut o acoperire netedă și uniformă a carcasei după o acoperire cu lac, este necesar să o trateze suplimentar cu un polioller, care va proteja scula de factori negativi, va da o atracție mai mare și în viitor va fi necesar să se îngrijească . Datorită polichololului, puteți elimina zgârieturile zgârieturi și superficiale, ceea ce va permite extinderea duratei de viață a produsului în forma sa optimă.

Sfat util

Procesul de colorare a chitara nu este foarte complicat, dar pentru a obține rezultate bune, merită efectuarea procedurilor de probă. Cu cât ideea este mai dificilă, cu atât mai atent aveți nevoie să vă apropiați de implementarea acestuia, deoarece colorarea de încercare a unei suprafețe similare este cheia transformării cu succes a instrumentului muzical.

În cazul în care, în lucrare, este necesar să se utilizeze diferite tipuri de vopsea sau lacuri, merită să examinați compoziția și proprietățile acestora. Nu toate opțiunile pot combina bine între ele și pot da indicatori de adeziune buni, având în vedere că rezultatul va suferi.

Cel mai adesea, pe produs se aplică un lac transparent, dar este posibil să se adauge vopsea, folosind lacuri de diferite nuanțe, aplicându-le în mai multe straturi. Pentru a oferi un aspect interesant, puteți utiliza elemente luminoase care sunt aplicate pe chitară: bandă, desene, logo-uri. Ele sunt acoperite cu lac și dau un tip complet diferit de produs finit. Toată lumea însuși poate decora instrumentul, având în vedere abilitățile sale, artiștii pot picta cazul, și pentru o opțiune mai simplă, puteți utiliza Stencil. Compozițiile selectate corespunzător și combinațiile lor vă permit să obțineți rezultatul perfect.

Pentru a obține o chitară actualizată și atractivă dintr-un instrument vechi sau furat, este important să se găzduiește organizarea locului de muncă. În procesul de curățare a suprafeței de chitară și aplicarea lac, este important de a lucra în încăperi bine aerisite, dar pentru stratul de finisaj este în valoare de organizarea unui spațiu închis, în care totul va fi cel mai curat și îndepărtat, astfel încât particulele de praf nu va cădea pe suprafața de chitară. Pentru cei care nu sunt încrezători în puterea lor și se teme să strice chitara, este mai bine să apeleze la profesioniști care vor efectua orice cereri și dorințe.

Cum să picteze chitara, uita-te în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: