Decât diferite chitara de la ukulele?

Decât diferite chitara de la ukulele?

O varietate de instrumente muzicale amazes, fiecare are propriile caracteristici și sunet. Pentru a selecta cea mai potrivită opțiune, este în valoare de trafic de caracteristicile lor. Comparând chitară și ukulele, puteți găsi atât trăsături generale și diferențe. Pentru cei care intenționează să aleagă care dintre aceste instrumente muzicale va fi important să se înțeleagă care sunt diferențele consistente, cui și când este în valoare de a stăpâni chitara si ukulele.

Compararea spectrului de sunet

Guitar este una dintre cele mai populare instrumente muzicale cu coarde. O mare varietate de caracteristicile sale externe, capacitatea de a alege o chitară acustică sau electrică este de mare importanță pentru iubitorii de muzică.

Opțiunea Mai multe non-standard este ukulele. Acesta este un instrument de coarde din Hawaii, care arata foarte similar cu chitara, dar are diferențele sale, pe care trebuie să le știi de planificare sau chitara ukulele.

Chitară diferă de bandă de sunet ukulele. Datorită mai chitară șir supus unui sunet mai mare, acesta poate fi jucat diferite motive pe ea. Schimbarea grosimea siruri de caractere, puteți afecta, de asemenea sunetul care se obține în cele din urmă. Ukulele are mai puține siruri de caractere, iar sunetul acestui instrument este semnificativ diferit de chitara. Datorită dimensiunii mai compacte și a numărului de șiruri de caractere, sunetul se dovedește mai sus și sună, ceea ce o deosebește în mod semnificativ de la chitară.

Diferența în instrumentele de joc este destul de mare, deoarece acestea sunt folosite pentru scopuri diferite. La Ukulele, melodiile incendiare și rapide se joacă de obicei, chitara poate fi efectuată atât cântece bard, cât și pop.

   Utilizarea ambelor instrumente într-un singur ansamblu vă va permite să se extindă paleta de sunet și de a face o melodie mai interesantă.

   alte diferențe

   Pentru a compara astfel de instrumente muzicale cu coarde ca o chitară și ukulele, este în valoare de a vorbi despre diversitatea speciilor. Guitar are două opțiuni principale.

   1. Acustic – Are un bloc de locuințe din lemn, în interiorul gol, ceea ce este necesar pentru a îmbunătăți sunetul rezultat. Nu există comutatoare și pârghii pe marginea acestui caz. Pe instrumentul acustic există 21 de moduri, din cauza caracteristicilor structurii sale. Siruri de caractere sunt atașate la suportul strinet și strâns strâns. Voi diferi de chitara electrica.
   2. Chitara electrica – diferă de obicei așa că are un corp îngust-o singură bucată, amplificarea sunetului se datorează pickups magnetice și este transmis la difuzoarele. În caz pot exista switch-uri și tot felul de adăugiri care vă permit să schimbați instrumentul de sunet. Pe chitara electrică 27 a terenurilor, spre deosebire de clasic, deoarece vulturul este întărită suplimentar, iar lungimea sa poate fi mărită. Având în vedere un corp mai subțire mai ușor de jucat marfă extremă. Gâtul are o structură mai subțire, deci este posibil să ajungeți la lumini extreme pe șiruri mici. Corzile sunt atașate la suportul Strinet în care există o punte, care vă permite să reglați fin înălțimea și tensiunea șirului, în plus, vă permite să atingeți efectul strâmtorilor.
   Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra Guitars Hohner

   Ukulele are 4 soiuri:

   • Soprano – Cel mai frecvent aspect, are dimensiunile cele mai miniaturale+
   • Concert – are dimensiuni mari și sunet puternic+
   • Tenorul este un relativ nou tip, care a apărut în secolul 20, lungimea instrumentului este mai mare decât cea a chitara de concert, sunetul poate fi atât standard, și joasă+
   • Bariton este cea mai modernă opțiune care se caracterizează prin cele mai mari dimensiuni.

   Alegerea unui tip de instrument, este important să se înțeleagă diferențele de fiecare opțiune. Înainte de a stăpâni unul sau un alt instrument, este important să știi ce este potrivit pentru incepatori, în cazul în care să înceapă să învețe copiilor, și ce să aleagă un adult.

   Marimea

   Toate instrumentele de coarde au propriile lor dimensiuni, care au nevoie să știe, de planificare o selecție chitară sau ukulele. Dacă vorbim despre o chitară acustică, atunci există o astfel de clasificare de aici:

   • ¼ – este 29-30 inci, lungimea întregii chitara este de la 733 mm la 800 mm, Menzura – 440-486 mm, această opțiune este utilizată pentru a instrui cei mai tineri copii+
   • ½ este de 33 inch, lungimea întregii chitara este de la 860 mm, Menzura – 521-578 mm, folosit pentru a educa jocul copiilor din clasele de juniori+
   • ¾ – aceasta este de 36 de centimetri, lungimea chitara variază de la 895 la 922 mm, Menzura – de la 572 la 591 mm, potrivit pentru învățarea elevilor mai tineri și a copiilor de vârstă școlară mijlocie, pot juca, de asemenea, o creștere redusă a adulților+
   • ? – Este de 37 de centimetri, lungimea este de la 933 la 940 mm, Menzura – de la 610 la 619 mm, această opțiune este potrivită pentru absolvenții școlari, fetele studenților și bărbații mici+
   • 4/4 este de 38-40 inci, lungime – de la 965 la 1016 mm, Menzura – de la 630 la 664 mm, acesta este un standard care este potrivit atât pentru adolescent, cât și pentru adulți.
   Citește mai mult  De ce aveți nevoie de etichete (puncte) pe chitara guibe?

   În ceea ce privește chitara electrică, el are aici gradarea proprie de dimensiuni:

   • ¼ – 30 „, lungime – 733-800 mm, Menzura – 483-486 mm, potrivită pentru cel mai mic de la 3 la 5 ani+
   • ½ – 34 „, Lungime – 838-902 mm, Menzura – 549-578 mm, pentru instruirea copiilor de la 6 la 8 ani+
   • ¾ – 36 „, Lungime – 876-930, Menzura – 584-591 mm, pentru copii de la 8 la 10 ani și adulți mici+
   • ? – 38“, lungime – 924-991 mm, Menzura – 592-629 mm, pentru copii 10-12 ani și adulți+
   • 4/4 – 40-41“, Lungime – 1016-1067 mm, Menzura – 610-717 mm, chitara electrica full-time, potrivit pentru copii 11-12 ani și adulți.

   Dacă vorbim despre dimensiunile ukulele, gradația se realizează în ceea ce privește tipurile de acest instrument:

   • Soprano are o lungime de 53 cm+
   • Chitara concert ajunge la o lungime de 58 cm+
   • tenor – 66 cm+
   • Bariton este cea mai generală, lungimea sa este de 76 cm.

   A face o alegere de instrumente, este important să se respecte recomandările de mărime în ceea ce privește creșterea și vârsta de joc.

   Număr de șiruri

   În plus față de caracteristicile deja menționate, care diferă de la chitara ukulele, un alt factor important este numărul de șiruri care provoacă diferența în sunet și caracteristici ale jocului.

   Chitara acustica are sase siruri de caractere, precum și varietatea electronică poate avea atât o cantitate redusă și a crescut de siruri de caractere. Guitarul Bass are de obicei doar patru șiruri de caractere, alte opțiuni pot avea 7, 12 sau mai multe șiruri de caractere, în funcție de dorința unui chitarist. Pentru chitară puteți achiziționa șiruri de lemn de nailon sau oțel.

   Citește mai mult  Descrierea chitara Cort

   Radiao Ukulele, în majoritatea modelelor doar 4 șiruri, învață să joace instrumentul este mai ușor. Cu toate acestea, există soiuri cu șiruri de caractere, deoarece numărul lor crește de două ori. Această tehnică vă permite să faceți sunetul mai adânc și volumetric. Corzi pentru Ukulele cel mai adesea nailon.

   Preț

   Prețul unei chitară acustică este mai mică decât pe chitara electrică, care este asociată cu materialul și caracteristicile structurii. Chitara clasică poate fi cumpărată de la 2 mii de ruble, chitara electrică va costa de la 10 mii de ruble și mai sus. În ceea ce privește ukulele, prețul său poate fi diferit. Alegerea opțiunii de cea mai înaltă calitate, merită acordată atenție etichetelor de preț de la 3 mii de ruble, totul poate suna mai rău.

   În funcție de marcă, materialul de caz, șirurile și accesorii suplimentare, prețul instrumentelor muzicale șirului pot varia foarte mult. Înainte de a cumpăra oricare dintre opțiuni, merită compararea parametrilor și consultați-vă de specialiști, altfel puteți cumpăra un instrument rău sau o plată excesivă pentru bunurile mediocre.

   Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

   Pentru începători, ei sunt sfătuiți să achiziționeze Ukulele, deoarece poate stăpâni rapid abilitățile jocului pe un instrument de șir și treceți în această direcție. Cel care învață să joace pe chitară, atunci este mai dificil să se joace pe varietatea hawaiană.

   Pentru un începător, vă sfătuiți să alegeți un bitle, încercați diferite opțiuni, stăpâniți tehnicile principale, apoi mai ușor să vă deplasați pe o chitară acustică. Este mult mai ușor să lucrați cu cei care înțeleg elementele de bază ale jocului, citește note și se concentrează pe nuanțele de lucru cu instrumente de șir.

   Dacă există o oportunitate, ar trebui să vă încercați în joc pe chitară și Ukulele și să vă opriți la ceea ce va fi. În cazul în care există anumite dorințe și interes în instrument, puteți învăța să jucați exclusiv pe ea.

   Oricare ar fi instrumentul, este important să cumpărați opțiunea dorită în dimensiune, să ridicați șiruri bune și să alegeți un brand care va organiza prețul și calitatea.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: