Descrierea chitarele Rockdale

Descrierea chitarele Rockdale

Compania americana Rockdale este cunoscut în întreaga lume. Instrumente muzicale si accesorii pentru ei de la Brand preferă să utilizeze muzicieni profesioniști care pledează pentru public. Cu toate acestea, produse de înaltă calitate sunt potrivite pentru învățarea de calificare. Într-o gamă largă, sunt evidențiate modele populare.

Particularități

Producator Tara Guitar – Statele Unite ale Americii. Sediul central este situat în Los Angeles. Chitare Rockdale sunt populare în întreaga lume. Compania combină mulți ani de experiență și tehnologii moderne. Misiunea principală a producătorilor în fabricarea de unelte de înaltă calitate, disponibile pentru muzicieni de orice nivel. Acesta a fost de a atinge acest obiectiv că producția în sine a fost transferată în China. Ca urmare, fabricarea de chitare necesită costuri mai puțin financiare.

Modele de Rockdale sunt ideale pentru începători și chitariști începători. Combinația de tradiție cu tehnologii moderne, oferă un sunet de înaltă calitate.

Cele mai bune modele

RockDale oferă consumatorilor o gamă largă de gite de înaltă calitate de diferite tipuri. Fiecare chitarist poate ridica un model potrivit. Aflați mai bine pe chitarele clasice, iar profesioniștii pot folosi orice tip. Luați în considerare cele mai populare modele.

Modern clasic 100-n

Chitara clasică are 6 șiruri de caractere, pickupul nu este furnizat. Sunet echilibrat și melodios. Vultura este făcută din NATO, iar căptușeala este făcută din lemn negru artificial. Partea sonoră a șirului este de 65 cm. Chitara are un lemn natural, acoperit cu lac lucios. Întregul caz este făcut din Agatis. Ochelanele și sunetul echilibrat în toate benzile vor fi utile pentru chitaristi începători.

Citește mai mult  BRUEP G8 chitara

Aurora D1cbk

Modelul acustic este ideal pentru învățare. Rock de la MAHAGONY cu un profil convenabil poate fi ajustat folosind tija de ancorare. Cheia pentru acesta este în set. Căptușeala pe durerea compozit polimeric de lemn nu se teme de umiditate. Inele de tip închis au o durată lungă de viață. Partea superioară a carcasei este realizat din Agatis, iar partea de jos și adăpost – de la Sapel.

RS-P200 HB

Bună chitară bas de calitate, cu preț accesibil – Soluția perfectă pentru muzicieni începători. Cazul este realizat din plop, gât lipite de arțar. Pus în aplicare printr-un sistem de preluare. Există un pod fix.

AG-6

chitara acustica optimizat, sub mâna dreaptă. Cazul este realizat din tei, precum și toate celelalte părți sunt din lemn de trandafir. Pichard are o formă și picătură din plastic negru. Pad-uri de pe jelf de arțar. Gauri de rezonatoare sunt decorate cu elemente grafice atractive. Laudele din plastic, dar stilizat sub osul de elefant. Strings sunt fixate printr-o vedere pin de elemente de fixare, au un strat de crom lucios. Guitar este mare pentru acorduri de joc.

OE-EG3 SB

chitara electrica a primit S-S pickups-S. Podul de implementat de către sistemul Tremolo. Gâtul este realizat din arțar, și căptușeala pe ea – din lemn de trandafir. Toate accesoriile de pe crom chitara. Este demn de remarcat faptul că gâtul este bine fixat prin șuruburi.

FOLK NOVEL F1BK

chitara acustica cu un profil grilă confortabil bine potrivite pentru muzicieni novice. Inele de tip închis, se disting prin fiabilitate și durabilitate. tija de ancorare vă permite să reglați dispunerea grilei. Puntea superioară este confecționată din Agatis, dar partea de jos și adăpost sunt realizate din sapele. Macara de Mahagony are praguri și căptușeală din compozit polimer lemn.

Citește mai mult  Lupta Patru Guitar

CG-2CE

Destul de atractiv chitara electroacustica clasic. decizie bună de învățare. Guitar preluare nr. locuințe corp natural este acoperit cu lac lucios. Pe suprafața superioară a grilei de lemn de trandafir, există markeri Laborator. Acestea vă permit să joace confortabil în orice poziție. punți Lime oferă frecvențe moale ultra-joase și înalte. Inclus cu o chitară sunt 6 corzi de nailon și preamp de tip activ. Inele au un strat de crom atractiv.

SST-112R-WH

Intrarea chitara electrica are 6 corzi. Modelul Stratocaster are un sunet autentic. Pickups „unice“ sunt puse în aplicare, care sunt situate în pod. Este destul de convenabil atunci când învățarea. Trecerea la 5 poziții vă permite să alegeți pick-up dorită sau să le combine. Există butoane pentru un sunet de reglare și de ton. Modelul a primit flacoane turnate și tremolo sistem cu 6 bolțuri. Cazul este facut din tei, dar marca este.

SYC 39-STN

O chitară clasică demonstrează o combinație de calitate și disponibilitate. Modelul a primit șirurile de nailon, care nu cauza leziuni ale degetelor. Deci, chitara este potrivit pentru chitaristi novice, chiar copii și adolescenți. Cauza și puntea superioară făcută din tei. Acesta oferă un sunet moale, cu bas și sunet saturate, frecvențele superioare curate. Gâtul este realizat din arțar și are o căptușeală din lemn de trandafir. Încrustat flacailor nu este furnizat. Modelul are o culoare de un copac natural și decorat cu un lac mat. Pick-up este absent.

Aurora 120-BK

acustică clasică fără preluare. Great Deck Dreadnote face sunetul ca saturate și profund. Vulture și căptușeală pe ea sunt realizate din arțar. Corpul negru este acoperit cu lac lucios, care dă o chitară de o prezentare specială. Puntea superioară a mâncat, iar partea de jos și adăpost – de la Agathis.

Citește mai mult  Totul despre Gitare Gibson

NOVEL 110-N

chitara acustica folk cu bun mare de sondare pentru începători și iubitorii. Modelul nu are un pick-up. Case și adăpost făcut din Agathis. Materialul oferă un sunet profund și bogat. Vulture și căptușeala din arțar. Guitar culori naturale acoperite cu lac lucios.

Chitarele clasice acustice folosesc popularitate maximă. Stringurile de nylon moale sunt ideale pentru prima cunoaștere a instrumentului. Oțelul poate deteriora degetele și nu există riscul cu un astfel de material. Cost disponibil și sunetul pur fac chitarele de la RockDale populare printre iubitorii muzicieni.

Accesorii

Chitarele RockDale au un cost accesibil și un sunet de înaltă calitate. Acest lucru se datorează utilizării materialelor de calitate și a asamblării bune. Toate chitarile sunt imediat vândute cu șiruri, dar este posibil să se achiziționeze și un kit suplimentar. Sortimentul companiei are variații de nylon și oțel. Se confundă în ele nu va funcționa, ambalaje pictate în diferite culori.

Tot producătorul necesar pune mereu într-un set de chitară. Modelele care au covoare reglabile sunt vândute împreună cu o cheie de ancorare. Dar caisis pentru depozitare și transport vor trebui în continuare să achiziționeze separat. Ofertele Rockdale opțiuni din lemn și plastic.

Dacă este necesar, puteți achiziționa un stand instrument.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: