Gitár Review Denn

Gitár Review Denn

Denn de brand a apărut în Rusia în 2005 și foarte repede a devenit popular. Totul a început cu căști simple, design-ul original și calitatea executării care a atras imediat atenția cumpărătorilor. Ei au pus începutul afluxului pentru piața rusă a altor produse ale acestui brand, inclusiv instrumente muzicale. Articolul va vorbi despre chitări Denn. O scurtă descriere a caracteristicilor chitara acestui brand va fi prezentat, variantele modelelor pe care este cu siguranță merită atenție.

Particularități

Chitare DENN – opțiune de buget excelent. caracteristica lor este ușor, subtilități și în același timp puterea cazului. Instrumentul are un sunet minunat pentru categoria sa de preț. Acesta este cel mai bun exemplu al raportului optim al prețului și al calității. Pentru a crea soiuri de lemn de înaltă calitate. Designul fiecăruia dintre chitarele prezentate este simplă, laconică.

Descrierea chitarelor acustice

Compania a lansat mai multe modele de chitare care au primit cea mai mare distribuție.

Denn DCG395 – chitara acustică, care merită cumpărare celor care sunt doar pe abordările jocului de chitară de învățare.

Și aceasta este o opțiune de încercare pentru cei care nu au acceptat încă decizia finală cu privire la instrumentul de jucat.

Modelul este realizat din material de înaltă calitate, este convenabil să îl păstrați în mână (ceea ce este important în procesul de învățare). În cazul în care există o tăietură netedă, oferind acces confortabil la fretele superioare.

Instrumentul Easy – un alt avantaj. Este convenabil să o dați cu dvs. într-un caz. Întregul corp este făcut din Linden, iar căsătoria însăși și căptușeala pe ea – de la Maple. Pe durere există 19 de terenuri, puncte clasice inalide. Dimensiunea Menzura 65 cm.

Citește mai mult  Totul despre chitare sovietice

Culoarea neagră a cazului și Grid – soluție de design elegant pentru acest model. În configurația, totul este de asemenea furnizat pentru a începe de învățare:

  • O pereche de mediatori+

  • Set șir de metal+

  • tasta de reglare.

Nu trebuie să cumpere în plus accesorii.

DENN DCG390 – model de chitara acustica clasic. Amploarea menzura este la fel ca modelul anterior. Există o ancoră, care reglementează deformarea Griff. Există un stativ atât cu fixare pe bolțuri și folosind clei ca liant, în plus față de bolțuri. Puteți instala siruri de caractere de metal. Guitar are un caz îngust și ușor. Greutatea sculei nu depășește 2 kg. Guitar este prezentat în culorile alb și portocaliu.

Echipament:

  • cutie+

  • cheie+

  • Instrumentul în sine, cu siruri de caractere din nailon+

  • O pereche de mediatori.

Din neajunsurile este în valoare de a spune despre un ansamblu de dur. Trebuie să căutăm chitara cu un vultur ferm fixat.

Modelul de multe ori îndeplinesc următoarele defecte pe carcasa: căsătoria unui strat de lac, pragurile superioare prea înalt localizate și altele. dim sunet. Modelul cu sunet de metal siruri de caractere este mai tare.

Denn DCG230 – chitara pentru copii pentru începători predare tineri chitariști. Este perfect pentru mânerul unui copil, permițându-vă să dezvolte în mod corect puterea degetelor, dexteritate, stăpânirea echipamentul de instrument de joc.

Gâtul este introdus foarte ferm și devine un suport de încredere, care susține jocul pe tot parcursul procesului. Șiruri sunt realizate din nailon, care este cea mai bună opțiune pentru copii degetele delicate. Fiecare notă sunete exacte cu articulație maximă.

Citește mai mult  Numele corzilor pe chitară

Alte modele

Printre alte modele este demn de remarcat Denn SB100 BK chitara. Acesta este prezentat în versiunea clasică a cazului și culorile. Aceasta este alegerea optimă pentru un chitarist incepator. Cazul este în întregime din platanul, iar vulturului este făcută din arțar. O astfel de combinație a asigura un sunet subțire.

Există Doze standard, responsabile pentru sunetul chitarei, Single-Coil. Datorită ei, instrumentul este capabil să producă frecvențe joase profunde și luminoase saturate de top. chitara electrica este reprezentat în negru elegant, în contrast cu picgard alb și accesorii de crom strălucitor.

Chitare DENN sunt concepute pentru cei care sunt chiar la începutul căii muzicale, precum și pentru instrumentul care încă nu au selectat pentru ei înșiși.

Există un model creat special pentru copii, ținând cont de caracteristicile structurii de mână pentru copii. Acest lucru este cu siguranta face mai eficient de învățare.

Toate modelele sunt compacte, plămânii, ei sunt ușor de transportat. Calitatea sunetului și corespunde instrumentului categoria de preț.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: