Riff pentru chitara electrica

Riff pentru chitara electrica

De multe ori, atunci când ascult muzica rock, ne amintim melodia și în mod constant defilare sau cântă în timpul zilei. Repetarea fragmente muzicale în cântece care sunt redate pe chitare electrice sunt numite RIFF. De obicei, ele sunt un desen complet, care constă din mai multe ceasuri. Acestea joacă la cele mai mici note care sunt luate în a patra, a cincea și șase siruri de caractere.

Aceste fragmente se găsesc în intrările, achizițiile, precum și în pierderi. exemplu Bright – bine-cunoscut cântec al grupului Regina „Vom You Rock“. Multe cântece stancoase celebre sunt inventate de la riffuri foarte memorabile și se agăța. Mai jos vom analiza modul de a efectua astfel de riff-uri de pe chitara electrica si ceea ce se întâmplă.

Vizualizări

În general, riff de chitara este o expresie melodic se repetă în muzică. Se poate suna în orice parte a compoziției muzicale: la începutul sau la sfârșitul anului. Un astfel de desen muzical este în prezent bazele muzicii. Ea determină tonalitatea și armonia totală a compoziției.

Riff poate fi doar un plus față de aranjamentul sau întreaga bază. Cea mai mare parte muzicii rock se bazează pe riffuri și desenele lor.

Trebuie spus că sursa principală de RIFF este Khtinato. Acesta a fost folosit în muzică clasică încă din Evul Mediu. Apoi a avut loc dezvoltarea treptată a acestei direcții de muzică Riff. Și a început cu jazz și blues. Și apoi a trecut în heavy rock și metal. Este acele grupuri, cum ar fi Deep Purple, Led Zeppelin și AC / DC, a promovat și a dezvoltat această muzică.

În prezent, există un număr mare de desene muzicale pentru chitara electrica. Printre ei ei sunt împărțiți într-o varietate de categorii în complexitate, metoda de construire și natura melodiei în sine.

Potrivit melodiilor, ele pot fi împărțite într-un singur păr, coardă, arpegledled. Există, de asemenea, riffs cu un ton de pedale.

Riff-urile unice constau dintr-o notă. Nu există coarde în ele. Astfel de riff-uri au fost folosite în secolul trecut la vârsta de 70 de ani. De exemplu, au folosit grupuri cum ar fi LED Zeppelin și violet profund.

În desenele Chord, de regulă, mai multe note în același timp. Astfel de riff-uri se bazează pe un sunet relativ pur. O astfel de execuție a fost adesea folosită Keith Richards și Jimi Hendrix. În același timp, muzicienii nu au folosit Barre.

Arpeled de execuție diferă de riffuri coardă fiind folosit pentru a fi utilizat ca o recuperare a sunetului. Această metodă a jocului dă sentimentul misiunii de muzică și o face să sune destul.

Riffuri cu un ton de pedală au o similaritate cu o singură părul RIFF. Dar melodia lor este uneori înclinată cu alte intervale, note (între suportul). Sub forma unui ton de pedală folosiți șiruri superioare deschise.

Top cele mai bune

Să discutăm care există tipuri de bază de Riffs. Deci, riff-uri în stil de metal. Trebuie spus că Acum, aceste desene au o mare varietate și caracteristici în aproape toate genurile.

În metalul clasic predomină ritmul rapid al jocului. Toate riffuri sunt realizate pe ultimele siruri de caractere. Așa sună strâns și unitate.

O astfel de subsoine de metal bine-cunoscut, cum ar fi black metal, a primit o mare diversitate de recepții. Fiecare țară în care black metal este executat, există nuanțe în acest gen, dar există caracteristici generale.

Tehnica principală a acestui stil – tremolo sau luptă în cel mai înalt ritm. În același timp, o astfel de primire a jocului, ca „Palm-Mute“, nu se aplică, și accente sunt neclare.

Principala caracteristică distinctivă a riffs blues – în figura ritmică caracteristică numită Sfothfle. În această componentă, melodiile folosesc Piața Pentatonic și Blues. În combinație cu Schafffle, ele creează un ritm tipic și o greșeală a acestei muzici.

Să vorbim despre riff-uri clasice fatale care sunt foarte potrivite pentru începători să studieze jocul pe chitara electrică. În general, ei au similitudine cu desenele Blues, dar, în același timp, ascultătorii sunt mai ușor de înțeles.

În hard-rock, chitara nu este întotdeauna aplicată, t. La. Acesta poate fi înlocuit cu alte instrumente, de exemplu: bas sau tobe.

Listăm cele mai populare, în opinia noastră, riff-urile de chitară pentru existența genului. Acest „In My Life” – The Beatles, „Californication” – Red Hot Chili Peppers, „Come As You Are” – Nirvana, „Bohemian Rhapsody” – Regina, „Manic Depression” – Jimi Hendrix, „Smoke On The Water” – Deep Purple, ENTER SANDMAN – Metallica, „teen Spirit Smells Like” – Nirvana și multe altele.

Cum se joacă?

Învață să joace la chitara electrica rezultă din Riffs. Acestea sunt în mare parte la baza. Ele sunt puse pe anumite auditive și baze tehnice. De asemenea, riffuri servesc adesea ca un anumit exercițiu muzical pentru incepatori.

Sub riffuri, acestea înseamnă pierderi grele, care, practic, un sunet în suprasarcină. Adesea, ele joacă quints.

Quinta este una dintre intervalele muzicale, inclusiv 3,5 tone. Pentru a quints construi pe siruri de caractere închise, trebuie să conta pe dat Lada 2 Lada la dreapta jos și un șir de caractere.

Guitar Riff determină principalele armonii și melodie, tonalitatea și utilizate în cântec. Trebuie remarcat faptul că evidențiază Riff compoziția ritmicitate, împreună cu alte instrumente.

Învățarea jocului RIFF este necesar sub metronomul sau sub tobe pre-prescrise pentru dezvoltarea de calificare dreapta. aspect important În același timp, accentul și alocarea de lovituri de coarde.

De asemenea, trebuie să învețe despre intervalele muzicale și moduri de a construi. În prezent mod, Taba este folosit de multe ori pentru a înregistra muzică. Acest lucru se face astfel încât să puteți învăța cu ușurință să-l joace pe ele. În tabulatory, se arată pe ceea ce o doamnă și pe care șir aveți nevoie pentru a reda o notă specială.

Cele mai multe dintre riffurile sunt jucate de Quint. În același timp, muzicienii sunt de multe ori încearcă să-și diversifice compozițiile lor, pentru care le folosesc, septim litri, precum și intervalele de dissonating.

Nu există reguli speciale care descriu modul în care să joace RIFF. Acestea sunt diferite, și nu există modele aici. Fiecare desen ritmic poate avea propria sa caracteristică.

Riff Prezentare generală pentru începători în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: