Selectați corzi pentru chitara bas

Selectați corzi pentru chitara bas

Glumă despre chitarist bas, care stă pe margine și „tweet-uri 2 siruri de caractere“ devine niciodată depășită, printre muzicienii. Da, și, de fapt, alți oameni nu înțeleg de ce ai nevoie de un bas în muzică, până când am asculta, cum aude melodia fără ritmul intervalului inferior. Fără baza unei compoziții care plătește un model ritmic și accentuează sunetul tobelor, permițând o mai bună pentru a naviga muzicieni, orice sunete cântec defect. Acesta este motivul pentru chitară bas este unul dintre principalele instrumente în grupuri muzicale de orice stil.

Nu numai talentul și capacitatea muzicianului joacă un rol de lider în sunet de bas, dar, de asemenea, siruri de caractere – acestea definesc timbrul și tonalitatea sunetelor din registrul inferior.

Alegerea siruri de caractere pentru orice instrument este cazul responsabil în care trebuie să ia în considerare fiecare caracteristică a accesoriului.

Particularități

Corzi pentru chitara bass se disting prin grosimea lor impresionante: numai adevărat sterlină le poate subordona mediatorului, motiv pentru care sunt nou-veniți de conținut cu degetele lor exclusiv. Construit în patru (sau cinci) serii subțiri, acestea sunt configurate ca și corzile de bas duble – La urma urmei, a fost acest instrument care a fost strămoșul acestui tip de chitară. Una dintre diferențele decisive este, de asemenea, lungimea Menzura: este mărită și poate ajunge la 30-36 inci.

De obicei, chitara bas este folosit ca un instrument de acompaniament, astfel încât cele mai multe dintre compozițiile sunt executate pe ea nu mai mare de 12 Lada, Deși numărul de frezați este în intervalul de la 20 la 24.

Corzile pentru bas nu constau niciodată dintr-un fir întreg: este „laminarea” lor dă sunetului instrumentului că chiar farmecul. Miezul șirului se numește miez, iar luminozitatea sunetelor depinde în mod direct de grosimea sa – decât este mai subțire, cu atât mai mare sună sunetele. Sunetul adânc și în vrac va da doar miez îngroșat, dar depinde mult de forma sa: rotund sau hexagon. Core rotund – moale și flexibil – vă permite să extrageți un sunet ridicat de la chitară, în timp ce hexagonul publică un ton mai profund, care este realizat prin caneluri de aer formate între înfășurare și miez.

Înfășurarea afectează, de asemenea, o mulțime. De exemplu, Dacă stratul interior, realizat în principal din oțel sau aliaje de mai multe metale, este în egală măsură pentru toate tipurile de șiruri de caractere este înfășurat pe miez, atunci externul este plat, semicircular și rotund.

Panglica exterior nu numai că afectează ceea ce șirul va simți degetele, dar, de asemenea, pe sunetul ei.

Revizuirea speciilor

În funcție de panglica, siruri de caractere nu vor doar suna diferit, dar, de asemenea, se întind: metalul trăit cu un apartament de lichidare va fi flexibil, cântăreți, în timp ce pentru înfășurare runda este necesară pentru putere în mâinile – este greu și non-rafinare.

Citește mai mult  Stroy și crearea unui chitara cu șapte coarde

Principalele materiale din care fac siruri de caractere sunt:

 • nichel+
 • aliaje de nichel+
 • oțel inoxidabil+
 • aliaje de cupru.

siruri de caractere de nichel sunt considerate unul dintre cele mai întâi printre muzicieni. Acesta este sunetul unei școli vechi, atmosfera anilor ’60, cand chitarele a intrat primul pe piață, blues, rock romantic sau popness.

Aliaje de nichel pentru sunet diferă de nichel pur: ele sunt universale pentru orice stil muzical si sunt foarte populare în rândul creatorilor moderni. Iubitorii de muzică aleg călduros un oțel inoxidabil – scula sună mai strălucitoare și mai puternică cu ea, iar aliajele de cupru sunt ideale pentru muzică acustică datorită unui număr mare de accese.

Pentru a salva șiruri de caractere de la coroziune și uzură, un anumit strat de polimer. Nu afectează sunetul, dar totul depinde de producător.

Uneori, muzicienii folosesc șiruri de nylon pentru instrumentul de joc. Dar ei sunt de scurtă durată din cauza moalelor lor, deși servesc ca o alternativă bună la toate-metalul. Nylon Nylon subțire, atât de argint, alamă și bronz fosforic aplicat ca o înfășurare pentru ei.

Silierea de argint nu stabilește mâinile, arată frumos.

Nu cu mult timp în urmă, șirurile de neon și colorate au început să intre. Bright Neon va face sunetul muzicii și mai melodios, transformând o prezentare la prezentul spectacol. Astfel de corzi sunt strălucitoare atât în ​​lumina zilei, cât și în întuneric – sub razele ultraviolete. Ele sunt fabricate în principal din aliaje de nichel decât diferă de pur și simplu acoperite cu culori, cel mai potrivit material pentru care – oțel inoxidabil.

Opțiunea de culoare – o soluție excelentă pentru cei care sunt prinși în mod corespunzător de chitara lor. Datorită lipsei de câte ori, șirul tind să schimbe culoarea atunci când este utilizată. Purtarea, ștergerea, absorbția umidității, ei transformă galben și întunecat, ceea ce poate influența plăcerea generală din instrumentul de joc.

Citește mai mult  Totul despre spaniolă în chitară

Producatori populari

Trinitatea de aur a producătorilor de corzi pentru chitare ale tuturor maeștrilor include următorii giganți:

 • Compania italiană d’addario+
 • California Firma Ernie Ball+
 • Magnat chinezesc Alice.

Compania d’Addario – Pioneer în acest caz. Deja în secolul al XVII-lea, ei și-au înconjurat șirurile de la intestinul reprezentanților bovinelor. Pentru ei mulți ani de experiență, de calitate garantată și muzicieni faimoși.

Din coardele acestui producător, sunetele Lenny Kravitz, Josh Klinghoffer și John Schofield.

Ernie Ball este cu încăpățânare pe tocuri – una dintre piețele mondiale pentru producția de accesorii muzicale. Acest brand este utilizat pe scară largă în producția sa de nichel, bronz, titan, nailon, fosfor, aluminiu, cobalt, cupru și oțel inoxidabil. În gama lor sunt siruri de caractere pe orice instrument, gust si culoare.

Dar cal de povară Alice este remarcabil de potrivita pentru incepatori: Corzile producătorului chinez la cost sunt obținute foarte ieftine, deoarece procesul de creare a acestora este complet automatizat.

Ele sunt ideale pentru cei care sunt doar de învățare pentru a juca sau rehears.

Ce siruri de caractere pentru a alege?

Pentru a alege șirurile potrivite pentru chitara bas, trebuie să știți exact pentru care muzica va însoți.

În funcție de grosimea șirului, care de fapt este calculat în mii de inch, iar pe ambalaj este marcat cu un număr întreg, sunetul aceeași chitară poate fi foarte diferit.

Alocați astfel de dimensiuni ca:

 • Ultrathinsky+
 • subţire+
 • Mijloc+
 • Gros+
 • Overtoles.

Este mai gros siruri de caractere chitara, cel mai greu pentru a le clemă. Pentru începător, în medie set de 4 piese cu calibre este adecvat:

 • G45 (primul șir de caractere)+
 • D60 (a 2-string)+
 • A80 (3a string)+
 • E105 (4a).

Pentru o chitară cu 5 coarde, un set suplimentar care va fi necesar, a cărui grosime este de 125 – 145. Pentru 6-string, se adaugă o altă subțire – cu (cu interval de dimensiuni 28 – 35).

Ei bine, siruri de caractere selectate trebuie să se apropie de lungimea menzura.

Următoarele lungimi se disting:

 • până la 32 inci (scurt),
 • până la 34 inci (medie),
 • până la 36 inci (lungime),
 • până la 38 inci (super-lung).

În plus, o caracteristică importantă este tensiunea pe care este afectată masa, lungimea, diametrul șirului, valoarea miezului, materialului și tipului de înfășurare, precum și frecvența setării sale. Tensiunea este ușoară, medie și grea – volumul sculei și luminozitatea sunetului depinde de gradul.

În cazul în care satisface sunet calitatea sa, și este convenabil să se joace pe chitara, aceasta înseamnă că șirurile au fost alese corect.

Citește mai mult  Descrierea chitara Cort

Instalare și înlocuire

Corzile din fabrică care sunt deja introduse în chitară pot fi destul de bune. Mulți producători cooperează cu branduri, crescând astfel prețul instrumentului. Cu toate acestea, nimeni nu va spune în magazin, cât de mult timp a fost chitara acolo, astfel încât șirurile ar putea fi deteriorate dintr-o perioadă lungă de inactivitate.

Există mai multe „retete“ de modul de a pune corzile pe chitara bass – fiecare muzician are propriul. Cu toate acestea, sfaturile uniforme pot fi șterse în continuare, având orbind instrucțiunile perfecte pas cu pas.

Pentru a înlocui elementul și a deteriora riff-ul cu picăturile de tensiune, se recomandă să trageți șirurile pe una.

Așa că apare oportunitatea și puntea curată și nu vă întoarceți în setare, concentrându-vă pe deja întinse.

În primul rând, șirul este eliminat. Capătul său este tăiat, este scos prin mecanismul de trotuar. Un șir nou este introdus în locul ei, este introdus în gaura din spatele podului. Se trece prin întregul mecanism la inel, unde capătul său este introdus în gaură, după care este înfășurat folosind mecanismul până la limita sa. Șirurile ar trebui să fie întotdeauna întinse. Pentru a remedia corect, trebuie să-l apăsați lângă pod, când aproximativ jumătate rămâne până la sfârșit.

Toate aceleași etape trebuie repetate pentru restul celor trei șiruri de caractere.

grafice exacte pentru înlocuirea acestor elemente de chitara nr. Ai nevoie pentru a naviga în mod exclusiv pe frecvența de joc pe instrument și sunet. Dacă bas încetează să mai fie profund, saturate, pierde conotațiile, sună surd, apoi timp este de a cumpăra un nou set.

  Pentru a schimba siruri de caractere mai rar, trebuie să aibă grijă de ei în mod corect.

  Nu te juca cu mâinile ude: ea nu este doar capabil de a deteriora pielea, dar, de asemenea, poate duce la apariția ruginii. Umiditatea este un loc slab de orice instrument, astfel încât în ​​funcție de sezon, este necesar sau reduse, sau pot crește în mod artificial. Ulei, dimpotrivă, poate salva instrumentul: au nevoie pentru a lubrifia suprapunerea grilă după fiecare înlocuire a siruri de caractere, iar sistemul vărsat – o dată în sezonul.

  Numai de îngrijire de calitate, atitudine atentă și dragostea pentru muzica sunt capabile si chitara pentru a salva pentru o lungă perioadă de timp, și adevărata plăcere de a juca pe ea.

  Revizuirea Strings d’Addario în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: