Setarea chitara acustica

Setarea chitara acustica

Achiziția chitara este doar jumătate din drum la începutul jocului de învățare pe ea, pentru că la început este necesar pentru a pune structura potrivită. Mulți nou-veniți cred că pentru a configura instrumentul șir pe care trebuie să le știi o alfabetizare strânsă și au o audiere muzicală ideală. Cu toate acestea, există multe moduri simple de a stabili sunetul acusticii la domiciliu – ambele cu ajutorul unor echipamente speciale sau de programe on-line și pentru zvon.

Opțiuni Clădire

Dacă se îngropa în esența întrebării, puteți găsi un număr foarte mare de clădiri diferite pentru o chitară acustică. Dar, dintre toate soiurile, trei sunt alocate: Standard, drop-sistem și deschis. Luați în considerare mai mult în fiecare dintre ele.

Standard

Acest grup intră nu numai clasic chitara cu 6 corzi (EADGBE), dar și altele, în care se păstrează principiul general al acestei setări. Sistem standard arata ca acest lucru: înălțimea sunetelor primelor patru siruri de caractere are un interval de quart între ele, iar al patrulea și al cincilea sunt configurate într-un cvintet redusă. De aceea, de exemplu,, Sistemul de chitară DGCFAD este, de asemenea, standardul, are doar denumirea „D“ în literatura de chitară.

Picătură D

Această setare de șiruri repetă aproape complet structura standard, doar sunetul de-al șaselea șir este diferit. Acesta este ajustat pentru 1 tonă de mai jos – la intervalul octavă la al patrulea și în Quintu la a cincea. Din cauza unor astfel de ranguri muzician kvintakkordy de prindere mai ușor, efectuarea de compoziții complexe. Cel mai adesea picătură de sistem D este utilizat pentru joc în stilul de metal.

sistem deschis

Metoda destul de comună pentru tuning o chitara interpreți în stil popular. Sistem caracterizat prin aceea că nu este configurată pentru intervale de quart sau în a cincea, precum și etapele de o anumită coardă. Atunci când un sistem deschis chitara, toate corzile de chitară coardă emit tuner definit pur.

Pentru fiecare setare de tip standard, este posibil să alunece în jos (sistem scăzut de la unele special). În acest scop, întregul sistem este schimbat la o mai mică decât cea standard (sau ton de un semiton).

Această metodă permite să se obțină un nivel scăzut și un instrument de sondare grele cele mai potrivite pentru executarea de piese rock.

Guitar – un instrument muzical universal, care poate suna diferit, să fie aranjate și configurat. Chitare acustice pot fi diferite, nu numai prin dimensiuni, ci și de numărul de șiruri care au sistemul lor standard. Luați în considerare în detaliu mai multe clădiri standard de diverse instrumente care sunt soiuri de chitară.

  • Structura o chitară cu patru pachet. O astfel de instrument este o mai faimos ca ukulele. chitara Hawaiian se distinge printr-o clădire neobișnuită – toate cele 4 sunete găzdui într-o singură octavă. Setarea standard pentru ukulele – GCEA.
  • Stroy chitara sevenrous. Guitar cu atât de multe siruri de caractere au supraviețuit vârf de popularitate în perioada secolelor XVIII-XIX. Ea a fost în cerere din Roma, datorită căreia a fost numit numele de „țigan“. În prezent, cele mai multe chitaristi prefera un instrument cu 6 corzi, dar iubitorii de chitara Gypsy pot fi găsite. Sistem standard astfel de instrument – minor: DGBBDGBBD. Stroy „RUSĂ” 7-STRONDS – Alary: DGBDGBD.
  • Stroy 12-String Chitara. Particularitatea acestei clădiri este faptul că șirurile sunt situate. Principalele șase siruri de caractere repeta sistemul de chitara cu 6 corzi clasice – EADGBE, iar corzile pereche sunt configurate un pic diferit: primele două sunt configurate la unison cu principalele, iar celelalte patru sunt o octavă mai sus perechea lor.
Citește mai mult  Descrierea speciilor de chitare

Cum să utilizați tuner?

După cumpărare, puteți juca pe instrumentul Configurat fara probleme, dar cu un șir de întindere intensiv de joc, modificările lor de sunet pentru a scădea. Această stare a instrumentului este numit supărat. În acest caz, trebuie să aducă la chitară la ordinea corectă. Pentru studenții independent, de multe ori devine o problemă, deoarece nu cunosc configurația instrument de drum. Dar ajustarea chitara acustica nu este un caz dificil, dacă vom folosi un tuner chitara sensibil.

Acoustics detuning folosind un dispozitiv special sau tuner online – modalitatea cea mai ușoară, rapidă și calitativă de a aduce chitara la sistemul dorit pentru confortabil pe el. Producătorii creează o gamă largă de tunere diferite, deci alegeți un convenabil va fi ușor.

Autonfigurarea chitară folosind orice tuner online este disponibil chiar și nou – Trebuie să conectați microfonul și să permiteți programului să asculte sunetele de la corzile de chitară. În cazul unui sunet incorect pe orice șir, trebuie să reglați sunetul la înălțimea dorită, folosind tunerul vizual (scară, săgeată, culoare semnal sau sunet).

Dacă microfonul nu este, atunci puteți ajusta chitara pentru zvonuri, utilizând sunetul publicat de tuner.

O altă modalitate de a personaliza acustica implică achiziționarea unui tuner compact special. Există 2 tipuri de dispozitive: pentru acustică și semi-acustică. Primul dispozitiv este echipat cu un microfon, capturare sunetele de chitară, fără fire și camionete. Cel de-al doilea tuner conceput pentru a configura sunetul unei chitară electro-acustice este conectat la sculă prin pickup de mufa obișnuită a „Jack”.

Pentru a configura tunerul, trebuie să-l conectați la microfon sau consola audio. Dacă se utilizează cea de-a doua opțiune, sunetul este afișat pe consola de amestecare. Când utilizați un clipuri portabile de tunere (clothespins), trebuie doar să o atașați la capul grila de chitară acustică.

Tehnologia de configurare a instrumentului cu un tuner este destul de simplă – trebuie să selectați un șir, extrageți sunetele din acesta și răsuciți inelul corespunzător până când pictograma notă de pe afișaj devine verde (sau săgeata nu va ajunge la marca centrală). Astfel de manipulări trebuie executate succesiv cu fiecare șir.

Citește mai mult  Ce este necesar pentru chitara electrica?

Cum să se adapteze zvon?

Această metodă pentru incepatori nu este cea mai potrivită, dar trebuie să fie stăpânite pentru a nu cădea într-o situație ciudată în absența tunerului. În acest fel, aproape toți profesioniștii cu încrederea în auzul lor sunt savurate. Va oferim mai multe detalii ia în considerare tehnica de stabilire a EADGBE clădire clasică.

Primul șir

Reglarea chitara începe întotdeauna cu cea mai subțire șirul de extragere note mari. Toate metodele de realizare a procedeului se va baza pe ea de sunet. Pe primul șir trebuie să reglați sunetul corespunzător notei e primei octava. Acest lucru se poate face în mai multe moduri: a lua, de exemplu, o notă similară pe un pian reglat sau un alt instrument muzical. Și puteți apela, de asemenea, pentru ajutorul Akton fluier – un dispozitiv portabil foarte convenabil sub forma unui tub, care poate fi întotdeauna purtat cu tine, ca un lanț cheie. Acest fluier face o notă „la“ (a) a primei octava, în tonul pe care și trebuie să configurați primul șir, l apăsat pe 5 Lada. În stare deschisă, se va face o notă de e dorită.

Al doilea

Acesta trebuie să fie ajustate la nota B de o octavă mică. Acest lucru va ajuta la sunetul configurat al primului șir. Ar trebui să apăsați al doilea sir la 5 Lada și reconstrui-l astfel încât să sună la unison cu primul deschis. După configurarea al doilea sir deschis va suna notew curat.

Al treilea

În acest loc există o caracteristică – pentru a configura al treilea șir este apăsat, nu la 5, la fel ca ceilalți, și pe 4 Lada. Piercing trebuie realizat astfel încât să sună la fel cu cea de a doua deschis. Un al treilea șir de deschis va publica o notă G.

Citește mai mult  Cum se joacă un mediator de chitară?

Al patrulea

Configurat pe o notă D, pentru care trebuie să-l apăsați pe 5 Lada, și apoi atinge același sunet cu al treilea șir. ajustarea în continuare a chitara va adera la aceeași schemă.

a cincea

La fel ca și cel anterior, acest șir este fixat la 5 Lada și se adaptează la unison cu a patra. Său de sunet deschis – nota A.

Şase

Șirul gros este configurat în același fel – este prinsă la 5 Lada și reglat la unison cu bas precedent. Al șaselea șir este, de asemenea, E, ca și primul, dar sunetul este de două octave mai jos.

Noi folosim alte dispozitive

În plus față de tuning tuner și pe zvon, există o setare de steaguri. Această metodă vă permite să obțineți o precizie maximă în sunet de note. Tehnica Flagollet este o metodă neobișnuită de extragere note în care șirurile nu sunt fixate la Lada. Pentru a le doar presat ușor degetul stâng într-o anumită thoroughbel a grilei. În timpul torța, tehnica implică îndepărtarea simultană cu degetul de la ea.

Dacă extrageți steaguri mai aproape de supratoracică, sunetele sunt obținute foarte mari, pe unele siruri de caractere merge chiar dincolo de limita superioară a chitara, în timp ce sunetul este obținut mai sus 12, sunetul este același sunet cu un șir de caractere deschis.

Configurarea o chitară pe steaguri un pic mai complicat, dar această metodă antrenează în plus audierea unui muzician novice. Luați în considerare Citește mai mult Această metodă de configurare instrument.

  • 6ST șir înființat la unison cu primul deschis pe steagul a cincea Lada.
  • set de 5-lea pe al șaptelea steagul Lada în 1 deschis.
  • Al 4-lea șir în al șaptelea pavilion Lada ar trebui să sune la unison șir cincea pavilion în a cincea Lada.
  • Reglează prin a 3-a șaptea pavilion Lada la unison siruri de 4-lea pavilion pe a cincea Lada.
  • Flapset două coarde, luate în a cincea Lada, trebuie să se potrivească cu steagul de primul șir în a șaptea Lada.

Cum de a crea o chitară acustică spune video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: