Toate chitarele BRAHNER despre

Toate chitarele BRAHNER despre

Brahner – Brand din China, care a luat nișă pe piața instrumentelor muzicale. Compania este implicată în producția și vânzarea unei game largi de instrumente muzicale și bunuri legate de acestea.

După ce a învățat să joace un astfel de instrument de mare, mai devreme sau mai târziu problema achiziționarea unui nou eșantion. De obicei, prima chitară în viața muzicianului – cel mai bun caz, o decentă utilizată în uz. Dar într-o zi prima apare în viața lui: nouă, strălucitoare, chiar dacă nu scump. Sa vorbim despre chitarele de la compania BRAHNER și caracteristicile acestora.

Particularități

Un pic despre producător: BRAHNER a fost cunoscut de la începutul anului 2000, este în China. Instrumente muzicale (din motive evidente) merg acolo. Dar multe alte mărci internaționale au plasat facilități de producție în același loc. Instrumentele muzicale ale acestei companii în timpul asamblării sunt controlate de către producător european, ca urmare a ceea ce nu este atât de rău calitatea chitarilor, stereotipurile ne arată.

BRAHNER este un segment de buget. Nu trebuie să se aștepte de asamblare de înaltă calitate sau un neobișnuit, provocând un suflet de sunet, dar cumpărător său va găsi cu siguranță. Principalul avantaj al acestei companii instrumente este prețul. O opțiune bună pentru un asemenea criteriu un raport ca preț – calitate.

Un chitarist incepator va dori o astfel de propunere: pentru bani relativ mici, muzicianul dobândește o nouă chitară, care este foarte puțin diferit de instrumentele unui segment mai scump.

Gama

BRAHNER oferă o gamă completă. Vom face cunoștință cu fiecare tip și cu unele modele Citește mai mult. Start Să clasic cu. Compania produce câteva chitare clasice ieftine în segmentul prețului bugetar: Brahner CG-220 / NA și Brahner BG-230. Prețul acestor modele începe de la 5000 de ruble, care este foarte ieftin.

Citește mai mult  Totul despre chitare si ukulele Veston

Modelul CG-220 / NA Fabricat din tei și molid, căptușeală pe gât și suport Strinet – de la lemn de trandafir, spații – nichel placate pe bar. Caz în mod tradițional, umbra galbenă, ochi plăcut. Sunetul de la Nylon Strings își va găsi cu siguranță amator. Redarea unui astfel de profesional nu va ieși, dar ia o afacere drăguță cu dvs!

BG-230 arată mai scump decât anteriorul. Din molid și mahagon. Padul de pe gât și suportul de stripare este de asemenea din lemn de trandafir. Ambele chitare sunt acoperite cu lac mată.

Gama de instrumente acustice ale companiei include șase modele diferite ale chitarelor acustice de tip Dreadnote, cu un corp crescut, ceea ce face ca frecvențele inferioare să fie mai pronunțate, iar sunetul este tare. De exemplu, BRAHNER BG-100 cu crom felii din tei și arțar, Este considerat universal și apreciat de amatori muzicieni.

Se crede că chitara este destul de potrivit pentru concerte și ce poate fi jucat pe ea.

Electro-acustice chitara șase coarde în cataloagele consideră că este dificil, dar există chitare electrice. În acest segment, patru chitare, dintre care unul – Bass Guitar cu Passive Potrivit BRAHNER BG RV-100. Cele mai populare dintre ele este ST-1 modelul: chitara electrica cu șase coarde cu pickups pasive conform schemei S-S.

Există un alt model interesant – BRAHNER BG-145CEQ. Single electroacustic 12-string chitara marca. Chitara din brad, cu o anvelopă de un lemn de trandafir, cu 4 benzi egalizator este echipat cu un egalizator cu 4 benzi.

Este în valoare de până la 10 de mii de ruble, este dificil să ne imaginăm un analog mai accesibil unui alt producător.

Sfaturi pentru alegerea

Consultați chitarele chinezi ca iti place, dar instrumentul este mai ieftin – nu pentru a găsi. În ciuda faptului că calitatea ansamblului îmbunătățește și din ce în ce place cumpărător, în principal, este în valoare de atenție la calitatea de asamblare și componente.

  • examineze cu atenție cazul. Nu ar trebui să aibă deformări, îndoituri nepotrivite, fisuri și chips-uri.
  • Ar trebui să fie examinat de chitara pușcă. Ar trebui să fie chiar, nu deformate. Inspectați cu atenție locul de atașare la puntea.
  • Experții sunt supuse unor mecanisme de oscilare. De obicei, există cele mai multe astfel de mecanica necostisitoare pe chitara. Se întâmplă că feliile sunt strâns rotite, suluri sau instalare non-exacte se întâmplă.
  • Verificarea stretch șir de caractere, distanța de la siruri de caractere flăcăii și modul în care șirurile pune pe pragul.
  • Verificați sunetul chitarei ca un întreg, astfel încât corzile nu zuruitoare, prins de toate ciudații în mod uniform, astfel încât chitara „sunet“.
Citește mai mult  Totul despre chitara timp de șapte

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: