Toate chitarele despre transcastic

Toate chitarele despre transcastic

Fiecare persoană care cel puțin o dată în viața lui a trebuit să audă jocul pe o chitară acustică, cu experiență emoții de nedescris. În ultimii 100 de ani, chitara a fost în mare a cererii în oameni din generații diferite și cu diferite gusturi. cântece Bardov, Serenades romantice sau muzica grea – toate acestea sunt combinate într-un singur instrument.

Ce este

Inițial, chitara a fost creat ca un instrument pentru concerte salon și o mică audiență. Mai târziu, instrumentul sa îmbunătățit și ia dat o nouă înfățișare și un sunet nou. Acum există mai multe soiuri de chitare acustice. O specie este considerată o chitară transacious. A apărut relativ recent, dar a fost deja capabil să cucerească inimile muzicienilor.

Principiul funcționării chitară transcuchemică a fost dezvoltat pe baza electroacusticului, dar cu o altă direcție. Nu are doar un amplificator de volum standard, ci și un dispozitiv de acționare specială electroacustic special încorporat. Dispozitivul rulează de la baterie și vă permite să configurați efectele cântând corale și reverb, fără a recurge la procesarea externă.

În acest caz, dacă instrumentul este încă conectat la un amplificator extern, acesta dezactivează electroasele standard.

Sunet natural Acest instrument a primit datorită tehnologiei speciale. Vibrația șirului, care se încadrează pe un dispozitiv special, merge mai întâi prin carcasa de chitară, procesată acolo și se întoarce la vibrația înapoi în carcasă. Se pare că semnalul nu este doar îmbunătățit cu ajutorul unui difuzor și este îmbogățit cu vibrații din corzi, revine înapoi la corpul sculei și amestecat cu chitară „uscată”. Timbrul de muzică este natural ca sunetul obișnuit al șirului, dar îmbunătățit de cazul. Este posibil să se facă cu voce tare, conectați-o la un amplificator extern.

Caracteristică

Este suficient de ușor un instrument suficient. Actuatorul și pickupul sunt situate în interiorul cazului. Datorită dimensiunii compacte a blocului responsabil pentru efecte, a fost posibilă menținerea tuturor calităților importante ale acustice. Pe partea de chitară există 3 regulatori:

  • Și – responsabil pentru efectul corului+
  • B – Responsabil pentru efectele Reverb în modurile „Sala” și „Room” (comutarea modului provine din poziția „12 ore”)+
  • C – Pornirea modului Transacoustik (comutarea are loc cu deducere scurtă).

Ca urmare, atunci când porniți modul Transacoustic, instrumentul de sunet seamănă cu o chitară 12 șir. Pe efecte și putere are similitudine cu electroacustic.

Modele

Cele mai bune modele de chitare transacuistic a prezentat legendarul firma Yamaha. Instrumente sunt renumite pentru caracteristici excelente de sunet de înaltă calitate și:

  • Yamaha FG-TA – tradițională Western Transacuistic Guitar. Are o structură 6-string. punte superior este format din matrice mâncat. Adăpost și deca inferior – realizat din lemn de mahon. Gâtul este realizat din lemn de mahon columbian, pad-ul este realizat din lemn de trandafir. Acesta a construit-in efecte cor și reverberație. buzunar Bateria este în intrarea internă. Sunet puternic și dens. arcuri Scallapped face sunet saturate și cald. cost cu o schimbare chitara – 54499 ruble.

  • Yamaha FS-TA – o varietate de chitară transacious cu o clădire de concert. Proiectat pentru artiștii care utilizează Finder-Technique. Puntea inferioară este făcută din mahon, puntea superioară este făcută din Ate. Gâtul este făcut din mahon și tamponul de pe gât – de la lemn de trandafir. Model fiabil și puternic. Posedarea unui design atractiv are un ansamblu de înaltă calitate și un sunet neobișnuit. Cost – 54990 ruble.

  • Yamaha cg-ta – Proiectat pentru cunoscători de modele clasice. Are șiruri de nailon. Deca superioară este realizată dintr-un masiv de brad, puntea inferioară și adăpostul sunt făcute din ovankol. Caz de lemn realizat folosind tehnologia de îmbătrânire artificială. Acest lucru se face în mod specific pentru a îmbunătăți rezonanța acustică. Un actuator special este încorporat în cazul pentru a converti sunetul fără ajutorul dispozitivelor externe. Ca rezultat, sunetul într-o cameră mică este același ca în sala de concerte. Cost – 54990 ruble.

Recomandări pentru alegerea

Pentru a alege un bun instrument și de înaltă calitate, trebuie să urmați următoarele sfaturi:

  • Alegerea unui producător. Mulți cumpărători novice cred că instrumentele de producători pe piața internă sunt fiabile și bugetul. De fapt, firmele rusești sunt bine făcute opțiuni numai clasice. Pentru restul modelelor, este mai bine să apeleze la japonezi sau americani.
  • Buget. Opinia că primul instrument trebuie să fie costisitoare, eronată. Dragostea de joc pe chitara depinde de calitatea sunetului și.
  • Selectarea materialului. Orice chitara este confectionata din rase lemnoase. Dar fiecare copac are propria calitate și sunet.
  • Calitate. Cazul chitara trebuie să fie dens și gros cât posibil. Distanța pe durerea dintre Flăcăul și șirul nu trebuie să depășească 5 cm.

Cineva adaugă efecte neobișnuite, cineva se aplică modificări. Creatorii chitarelor transversale Yamaha au deschis o tehnologie avansată complet avansată pentru obținerea unui sunet saturat de înaltă calitate. Astfel de chitare sunt concepute special pentru cei care caută noi impresii luminoase. În exterior, chitarele sunt similare cu modelele acustice obișnuite, dar cu un sunet mai luminos și convertit.

O prezentare vizuală a chitara transcucheistă Yamaha este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: