Toate chitarele despre Vest

Toate chitarele despre Vest

Multe chitara de vest este asociat cu America de Nord Vestul Sălbatic secolelor trecute. Dar, de fapt, atitudinea nu are acest instrument muzical cowboy, deși se distinge printr-un sunet energic, asertiv. Povestea creației sale este mai prozaic, dar va fi cu siguranță interesant pentru cunoscători de muzică.

Ce este?

Caracteristici ale structurii chitara de vest se datorează scopului său principal – acesta este conceput ca un acompaniament pentru vocalist. Ei încheie în următoarele momente:

  • Wide, caz masiv în comparație cu alte chitare+
  • Vulture, dimpotrivă, mai largă decât o chitara clasica, deci este mai ușor de a reproduce acorduri complexe+
  • Șirurile de scule sunt utilizate exclusiv în panglica de metal, astfel încât muzică de sunet clar și de contrast, comparativ cu vocea interpretului+
  • Puntea este atașat, la vultur pe 14 Lada, in timp ce chitara clasica este la 12+
  • Design îmbunătățit chitara.

Datorită corpurile sale în ansamblu, acest instrument șir vă permite să obțineți un sunet puternic și mai „cărnoasă“. Pentru aceasta chitara de vest a câștigat o popularitate specială în mijlocul secolului 20, iar astăzi au o mulțime de fani printre muzicieni.

corzi metalice rigide sunt foarte tensionate la Western. Pentru a rezista la tensiune, caz trebuie să fie, de asemenea, destul de puternic. Din acest motiv, din interior susține sistemul de REC, iar tija Firming de ancorare este instalat în interiorul rețelei.

Redarea melodiilor de către mediator, la vest, puteți obține chiar mai curat și sunet corect.

Adesea pe grifferii Gătarului de Vest există puncte pe ciuperci ciudate, cum ar fi instrumentul Jumbo. Ei se află pe partea din față a Griff și pe partea laterală. Acest lucru permite acompaniatului să pună rapid și corect mâna la modul dorit. În plus, punctele indică pași tonici și de susținere. Dacă luați o chitară clasică pentru comparație, atunci se poate găsi numai pe partea laterală a Griff.

Un pic de istorie

Chitarele de Vest are aproape istoria veche. Aspectul său este asociat cu compania pentru producția de chitare acustice C. F. Martin & Company (New York). În anii 20 ai secolului al XX-lea, dezvoltatorii săi au decis să îmbunătățească acustica în așa fel încât să fie auzită cât mai tare posibil. Chitara mai puternică a fost solicitată printre muzicieni vorbind în baruri. La urma urmei, amplificatoarele de sunet nu au inventat încă, deoarece nu era chitara electrică.

Dacă în chitara clasică a acelor vremuri au existat șiruri de vii, atunci în acest lucru a apărut în cele din urmă metalic, pe care am folosit-o pentru majoritatea instrumentelor moderne. Acest lucru a permis artiștii să se rupă prin zgomotul mulțimii și să-și transmită muzica publicului. Diferența în sunetul elementelor noi și a unei chitare de tip standard a fost foarte tangibilă.

Inițial, a fost numit Gitar Folk, dar numele vestic a fost mai înrădăcinat.

Astăzi, popularul implică chitari complet diferiți având dimensiuni obișnuite, astfel încât confuzia nu apare, termenul „folck” este aplicat în vest pe care nu îl vom folosi.

Criteriile de alegere

Selectați Occidentul pe aceleași principii ca orice altă chitară. Calitatea produsului este estimată: astfel încât interiorul nu există lipici, tijele au splicat totul cu același efort, puntea netedă și alte nuanțe. Este important, desigur, și țineți mașina în mâinile, pentru că o astfel de formă și o întindere de siruri de caractere nu va fi deloc pentru un incepator. Dacă nu ați jucat un mediator înainte, va trebui să se adapteze la un nou mod de joc.

Dacă doriți să achiziționați un instrument realizat în cele mai bune tradiții, să acorde o atenție la materialul tuturor părților sale. La urma urmei, ele definesc sunetul în momentul de note, extragerea chiuvete sale. Deci, pentru punțile față sunt în mod optim de ardere și cedru adecvat. Pentru punți spate și cochilii cu opțiuni optime, un lemn de trandafir, mahon, paltin, nuc, antrenor. Materialul de grilă și căptușeală nu este la fel de important, dar încă mai poate fi recomandat pentru primul – copac roșu sau arțar, iar pentru al doilea – lemn de trandafir.

Toate aceste caracteristici sunt foarte importante pentru cunoscători adevărați și experți care doresc pentru a obține bun vechi de Vest de colectare a acestora. Dar, în cazul în care bugetul nu vă permite să cumpere o chitară din lemn, va trebui să se uite la chitarele din materiale low-cost. Când vine vorba de furnir, aceasta înseamnă că, pe partea de sus a copac mai ieftin aplicat strat fin de copac rasa specificată. Laminat și nu înseamnă aplicarea unui model de copac de pe suprafața tratată.

Având în vedere că joacă de Vest cu siruri de caractere sale strânse și nu atât de ușor, atunci, desigur, modelul de lemn va fi mult mai de preferat – sună mai bine și vă permite să dezvăluie toată bogăția de sunet.

tehnica de joc

Diferențele în tehnicile de Jocurile de Vest și alte chitarele au. Vom spune despre ele.

  1. Pentru siruri de caractere de oțel bine întinse, un mediator este utilizat de obicei, astfel încât muzicianul nu deteriora unghiile și degetele. Deși la un nivel ridicat de calificare, o versiune deget a jocului este posibilă.
  2. Datorită grosimii mici a corzilor metalice utilizate la vest, chitaristul este mai ușor de reprodus diferite efecte speciale asupra acestuia. Acestea sunt diapozitive, coturi, jazz vibrato.
  3. Jucând pentru occidentali, muzicieni folosesc sudarea mâinii de margine de lansare la stand. Ajută uneori muffleul prea sună acest instrument.

Interesant, astfel de tehnici sunt caracteristice și pentru chitara electrica. Prin urmare, Jucând occidental, vă puteți pregăti pentru dezvoltarea sa. În plus, în trupele de rock, partidul acustic îi conferă adesea cu precizie vest – pentru volumul și sonicitatea acestuia. Dar posibilitatea unei chitară electrice mai moderne este, fără îndoială, mai largă, deci cu un vest veți face numai primii pași în această direcție.

asa de, Guitarul Brutal Western a devenit un progres mare pentru timpul său. Ea a permis vocaliștilor să obțină un acompaniament mai bun, iar muzicienii – mergeți la un nou nivel. Astăzi este o copie valoroasă în colecțiile de iubitori de muzică, iar pentru unele rămâne un instrument favorit pentru spectacole. Datorită sunetului puternic și capacitatea de a improviza cu blues și jazz „chips-uri“, este încă în cerere și pot fi găsite în magazine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: