Totul despre cererile de stabilire chitara

Totul despre cererile de stabilire chitara

Programele de configurare instrument de multe au fost dezvoltate pentru muzicieni de ajutor. Ei au devenit o alternativă convenabilă la tortons, precum tunere electronice și mecanice. Aplicațiile sunt proiectate în așa fel încât chiar și noul venit poate să profite de ele. O mare varietate de programe vă permite să încercați o mulțime de opțiuni și să aleagă cea mai potrivită.

Avantaje și dezavantaje

Toate aplicațiile de configurare chitara disponibile funcționează în conformitate cu următoarea schemă:

 • Utilitate reproduce sunetul cu o frecvență ideală în baza cărora Efectuează muzician detuning independent+
 • A doua opțiune – sunetul este perceput prin microfon și este estimat.

Aceste programe de tip au următoarele avantaje.

 • Cele mai multe versiuni de software pot fi descărcate și utilizate gratuit. Acestea sunt publicate în diverse forumuri și site-uri tematice într-o mare varietate. Este, de asemenea, de economisire a fondurilor care ar putea fi cheltuite pe Akton sau alte dispozitive.
 • Dezvoltatorii gândit o interfață simplă și ușor de utilizat. utilizatorii vorbitori de limbă rusă versiuni disponibile în limba maternă.
 • Utilizatorul selectează în mod independent de tipul de setare și principiul de aplicare a cererii. Dacă, din orice motiv, programul nu vine în sus, puteți modifica setările sau să plătească acestuia o atenție la un alt software.
 • Cele mai multe aplicații, practic, nu ocupă loc în memoria unui telefon mobil sau pe un hard disk al unui computer. Puteți instala simultan mai multe versiuni și savurați-le în ceea ce privește situația.
 • Software-ul de configurare este mai convenabil, în comparație cu tunere și melodii. Ele sunt întotdeauna la îndemână și, în contrast cu un tuner electronic, nu necesită un consum suplimentar de energie electrică.
 • Aplicațiile pot fi instalate nu numai pe smartphone-ul, dar, de asemenea, pe tabletă sau computer.

  În plus față de lista mare de calități pozitive, trebuie să definiți minusuri.

  • În cazul în care aplicația este instalată pe PC, configurația instrumentului muzical va fi efectuată numai la domiciliu. Dacă luați de multe ori chitara cu tine, este mai bine să cumpere un tuner de dimensiuni compacte.
  • Eficacitatea aplicației este foarte dependentă de performanța unui computer sau orice altă tehnică.
  • În cazul în care bateria telefonului mobil vede pe care este instalată aplicația, setarea va eșua, de asemenea.

  Microfonul rupte sau alte defecțiuni ale tehnicii cu programul instalat apar în mod negativ asupra calității configurației.

  Privire de ansamblu asupra de personalizare

  Printre bogata diversitate de aplicații speciale pe care le puteți găsi versiuni atât pentru chitara acustica si electrica. Utilizatorii cu experiență, care au folosit mult timp pentru a configura software-ul de instrumente muzicale au încercat mai multe opțiuni și a făcut o listă a celor mai bune aplicații.

  Guitar Tuner gratuit

  Programul instalat pe calculator va ajuta să personalizați chitara pentru zvonuri. Lucrările de aplicare de pe primul principiu descris mai sus (probleme tonul necesar). Dezvoltatorii au gândit meniul practic, precum și un sprijin pentru aproape toate tonul în intervalul acestui instrument muzical. Această aplicație este recomandată numai pentru proprietarii de ședință perfectă. În caz contrar, chitara va suna insuficient pur.

  PitchPerfect Guitar Tuner

  Aceasta este o opțiune universală, care este excelent potrivit pentru instrumente de coarde diferite (chitara clasica, violoncel, banjo, chitară bas și altele). Acest utilitar a câștigat popularitate datorită simplității și funcționalitate. Ea combinată complet cu sistemul de operare Windows (o versiune este potrivită atât în ​​32 cât și 64 de descărcare). Pentru versiunea XP, acest program se va potrivi, de asemenea.

   Interfața numai în limba engleză. Pentru a profita de toate capacitățile sale, nu aveți nevoie pentru a face un abonament sau de a cumpăra o cheie de licență. Programul Microfon este configurat. Instrumentul necesar poate fi selectat din lista din secțiunea Instrumente. Pentru a configura cele mai precise, trebuie să efectuați următoarele:

   • Pentru un laptop sau un PC staționare trebuie să conectați un microfon+
   • În fila Opțiuni, selectați un nou dispozitiv de intrare audio+
   • În câmpul inferior, alegeți un șir+
   • Ultimul pas este de a aduce chitara cât mai repede posibil la microfon și de a reproduce sunetul unui anumit șir de caractere.

   După cum puteți vedea, totul este destul de simplu am înțeles. muzicieni cu experiență sunt concentrate pe propria lor audiere și de a folosi ca instrument de setare principal.

   Guitar Pro 6

   Cu acest program, puteți configura mai multe instrumente muzicale, dar expertii recomanda utilizarea acestuia pentru o chitară în 6 corzi. Pentru a lucra cu acest utilitar, au nevoie, de asemenea, un microfon, iar procesul de depanare este foarte simplu. Aceasta este opțiunea perfectă pentru începători. Versiunea oficială a Guitar Pro 6 este plătit, dar pe unstashes rețelei la nivel mondial puteți găsi versiuni hacked.

   Pentru a obține capacitățile maxime ale aplicației, trebuie să cheltui bani pe versiunea cu plată.

   Digital Guitar Tuner

   Compact și aplicarea practică cu care puteți seta rapid o chitară de șase standard sau electrice clasice. De asemenea, utilizatorul va avea nevoie de un microfon sau o tastatură MIDI. Este compatibil cu orice sistem de operare Windows, indiferent de descărcarea acesteia. Chiar dacă PC-ul este instalat versiunea Windows98, tunerul software-ul va funcționa în mod remarcabil.

   Din păcate, interfața este complet în limba engleză, care poate aduce un inconvenient pentru utilizatorii vorbitori de limba rusa. Programul este în acces deschis și complet gratuit. Meniul este de înțeles și concis. coardele chitarelor sunt afișate în fereastra principală. Dacă faceți clic pe oricare dintre șirurile de două ori, o fereastră suplimentară se va deschide pentru a selecta tipul de tuning. Dezvoltatorii gândit 27 de opțiuni pentru instituirea instrument muzical.

   Ajustați nivelul volumului cu ajutorul unui comutator special în partea de jos. instrument suplimentar – rădăcină funcția de setare a sistemului. Acesta este disponibil în fila Main. Pentru a înțelege programul dispozitivului, la începutul câteva minute.

   AP TUNER

   Un alt utilitar care stabilește un instrument prin microfon. Acest program are multe analogii care funcționează în conformitate cu un singur principiu. Ea a câștigat pe scară largă printre muzicieni novice, care face cunostinta doar cu un software special. Pe Internet, acest program pot fi găsite pe multe site-uri tematice.

   D »Accord Personal Guitarist

   Completează cererea noastră de top pe care mulți utilizatori experimentați ia în considerare cele mai bune. În plus față de crearea unui instrument muzical, al performanțelor de program și multe alte funcții utile: Șiruri de verificare, acorduri de depanare și alte caracteristici. In ciuda numeroaselor avantaje, această aplicație are un dezavantaj semnificativ – acces plătit. Având în vedere marea varietate de analogi liberi, utilizatorii nu sunt în grabă de a cheltui bani.

   Alte

   Lingot

   Tuner software simplu și compact care poate fi instalat pe un PC, laptop sau netbook. Dezvoltatorii au plasat toate posibilitățile într-o fereastră compactă. Interfața sa dovedit destul de simplă și recunoscută.

   Setările sunt afișate pe două ecrane electronice.

   Guitar Rig 5

   Dacă sunteți în căutarea unui software pentru depanarea unui semnal de chitară electrică, asigurați-vă că încercați Guitar Rig 5. Această versiune a programului este remarcabil de potrivită pentru modelarea și emularea proceselor de procesare a sculelor electrice.

   Guitar Camerton

   Acest utilitar este conceput special pentru a lucra cu o chitară de șase șir. Compatibilitate completă cu diferite versiuni ale sistemului de operare Windows. Meniul se face în stilul minimalismului. limba engleză. Versiunea modernă a programului este distribuită complet gratuită, deci nu este nevoie să cheltuiți bani pe cheia de licență a activării sau să cumpărați un abonament lunar. Pentru a evalua personal toate funcțiile Guitarului Camerton, trebuie să descărcați fișierul, să-l dezarhivați și să îl instalați. Toate lucrările vor dura mai mult de 2-3 minute.

   Sfaturi pentru utilizare

   Odată cu apariția software-ului special, procesul de înființare a chitara a devenit mult mai ușor. Programele se bucură atât de muzicieni profesioniști cu auzul perfect și fanii obișnuiți ai acestui instrument. O mare varietate de aplicații este concepută pentru a alege opțiunea perfectă pentru oricare dintre tipurile de chitare (Chitară cu 6 șir, scule electrice, Ukulele și alte opțiuni).

   Pentru a remedia depanarea, trebuie să instalați aplicația selectată, să o executați și să o încercați. Dacă este necesar, veți avea nevoie de o setare suplimentară sau să setați parametri specifici. Utilizatorii experimentați au constituit o listă de recomandări privind utilizarea.

   • Descărcați aplicația numai de la un site dovedit. De asemenea, puteți fi siguri că software-ul este verificat pentru viruși și este complet sigur.
   • Dacă se plătește versiunea oficială a programului, nu trebuie să utilizați versiunea hacked. Această opțiune nu va dezvălui toate caracteristicile aplicației.
   • Pentru a alege opțiunea perfectă, va trebui să încercați mai multe produse.
   • Acordați atenție funcționalității programului. Pentru o chitară clasică, alegeți o utilitate care este proiectată special pentru tipul de instrument muzical.
   • În cazul în care aplicația efectuează un depanare utilizând un microfon, aveți grijă de calitatea sa. Microfonul profesionist este scump, dar calitatea sunetului înregistrat este în valoare de.
   • De asemenea, configurația depinde de caracteristicile tehnice ale tehnicii la care este instalată aplicația. Fie că este vorba de un laptop, smartphone sau un PC staționar – echipamentul mai puternic, cu atât mai bine.
   • Dacă nu înțelegeți limbile străine, descărcați software-ul cu interfața rusă.

   Programele moderne pentru configurarea sunt ușor de utilizat și înțeleg. Unele versiuni iau în considerare nu numai tipul de instrument, ci și tipul de șiruri de caractere (metal sau nailon), permițându-vă să faceți sunetul ca curat.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: