Totul despre deținătorii pentru chitare

Totul despre deținătorii pentru chitare

Titularii speciali pentru chitare vor fi eliminate de la daune și salvează-o în cea mai bună formă. Magazinele oferă diferite modele – rafturi de podea sau suporturi la perete. Și dacă aveți nevoie de un produs unic, atunci suporturile de perete pot fi făcute cu propriile mâini.

Particularități

Ca toate instrumentele muzicale, chitarele necesită depozitare competentă.

 • Ei trebuie să fie protejați de ultraviolete – lumina puternică a soarelui strică lacul și duce la uscarea pieselor din lemn.
 • Diferențele de temperatură, umiditate ridicată sau scăzută, schițe – Toate acestea afectează negativ instrumentul. Configurarea unei setări, fisurile apar pe carcasă, currând gâtul – și acum, fără reparații costisitoare, nu este. referinţă. Ideal pentru umiditate de depozitare – 40 – 60%, și temperatura – 19 – 25 grade Celsius.
 • Praf. Dacă este prea mult – chitara sună diminuată și palidă. Participarea este în mod deosebit suferință – izvoare, șaibe de sisteme tremolo, unelte în felii. Sfat. Nu uitați să aspirați la chitara, cel puțin o dată la fiecare șase luni.
 • A se păstra la chitară într-un caz – nu cea mai bună soluție. Barely impact vizibil (în special în configurații dure) – și consecințele sunt garantate. Nu imediat, dar prin anul pe care le va observa. Cu toate acestea, cazul este destinat transportului, nu pentru depozitare. Prin urmare, cel mai bun loc de depozitare este o cameră cu o temperatură constantă și fără curenți. Se pune chitara mai mare de la podea (pe un perete sau un raft de construcții) – și nici praf, nici proiectele nu o vor lua.

Un suport de chitară montat pe perete se va transforma instrumentul în obiectul de artă. Desigur, atunci când nu este utilizat. Completați compoziția – Verificați note, discuri de a adăuga și plăci. Și aici este o cameră a unui muzician adevarat.

În plus, deținătorii au alte avantaje.

 • Ele sunt ușor de instalat. montat pe perete 2 – 3 șuruburi, în aer liber – au scăzut sau colectate în conformitate cu instrucțiunile.
 • În același timp, chitara este fixat în mod fiabil. Nu va cădea, chiar dacă îl aruncați accidental – modele scumpe de înaltă calitate iartă greșelile.
 • Și datorită amplasării verticale a protecției ancorei la înălțime.
 • Copiii și animalele de companie nu vor deteriora instrumentul. Ei nu vor ajunge la el – deoarece suspendarea se poate face sub cel mai mare plafon. Adevărat, poate fi incomod să o obțineți, dar acesta este un compromis.
 • Dar chitara este îndepărtată rapid – câteva secunde și tu ai în mâinile tale.

Adevărat, parantezele au defecte.

 • A solicitat o selecție atentă. Dacă distanța dintre pereții de montare este mare – chitara se alunecă, pauza de flash.
 • Modelele de calitate slabă pot zgâria vopseaua. În plus, cu instrumentul de cârlige Chlip poate cădea.
 • Suportul poate cădea dintr-un perete moale. Mai ales dacă chitara este masivă.

Și, desigur, sunt necesare diferite condiții pentru diferite condiții. Rack pentru un muzician profesionist este foarte diferit de modelul pentru un amator. Cel mai evident – buget. Și vom spune decât titularii pentru chitare, atât de multe dintre ele diferă.

Vizualizări

Metoda de stocare a chitara depinde de camera. În condiții interne este mai bine să atârnați pe perete – așa că va dura cel puțin un loc. În studiourile de înregistrare este mai bine să o păstrați pe rack – atunci nu trebuie să trageți acoperirea peretelui absorbant de sunet. Da, și unelte de transfer mai convenabil.

Prin urmare, suporturile de perete sunt de obicei folosite pentru casă. Există mai multe specii lor.

 • Paranteze universale. În plus față de chitare, pot deține alte instrumente. Reprezintă un suport care este acoperit cu un strat de cauciuc – zgârieturi sunt excluse. Baza este de obicei pin. Dimensiuni aproximative – 15x15x20 cm, și greutate – 500 de grame. Dezavantajul lor – este necesară o fixare corectă, altfel instrumentul va atârna strâmb.
 • Suport rotativ. Lipsiți de acest minus, chitara în sine va lua poziția corectă. Dar puterea lor este puțin mai mic, prin urmare, capacitatea de transport nu este mai mare de 10 kg.
 • Cârlige obișnuite. Ele sunt complet realizate din metal, cu excepția garniturilor moi. Demnitate – putere. Astfel de cârlige sunt potrivite pentru toate tipurile de chitare – șase șiruri clasice, chitară acustică, bas și electrică.
 • Cârlige cu autracks. În ele, instrumentul este fixat automat în timpul instalării. Avantajul lor este fiabilitatea consolidării, datorită sistemului de sistem de aderență auto, chitara nu va cădea, chiar dacă doare.

O întrebare poate apărea și nu rănește statul suspendat de chitară. Nu, dacă este fixat în mod fiabil și nu există supratensiuni de temperatură în cameră. Mai mult, o astfel de metodă de stocare a este cel mai bun, deoarece sub acțiunea gravitației, vulturul caută să îndrepte. Adică, deformarea sa este complet exclusă.

Important! Aplicarea parantezelor, nu uitați de peretele cu care este contactat puntea. Asigurați-vă amortizorul pe IT – pernă de cauciuc.

Dar nu întotdeauna cârlige dau rezultate bune. În studio, aceștia pot rezona când absorbi oscilațiile reflectate, mai ales dacă alte chitare se află pe ele. Și acest lucru reduce foarte mult calitatea înregistrării. Prin urmare, profesioniștii folosesc standuri chitara – acestea sunt mai ușor să le efectueze din cameră. Astfel de standuri sunt diferite.

 • Standuri sub formă de litera A. Ele sunt pliabile și inoperante ocupă un loc minim. Să umplem chiar și într-un caz de chitară. Este mai bine să le folosiți la plecări – în turneu, concerte. Principalul dezavantaj este stabilitatea scăzută, deoarece vulturul nu este fixat. Prin urmare, nu se recomandă utilizarea casele lor – chitara va cădea din atingerea ușoară. Cu toate acestea, dacă sunteți îngrijit, atunci nu aveți nimic de îngrijorat.
 • Standuri tubulare. Mai stabilă, mai bună instrument de fixare. Dar ele nu sunt atât de mobile – nu pot lua forma, necesită asamblare. Modelele ieftine sunt foarte ușor de transformat. Dar aceste minusuri nu au împiedicat popularitatea – pentru multe standuri de acest tip, servesc ca o „alegere implicită”.
 • rafturi Premium. Cea mai bună alegere pentru scenă și pentru studio. Adevărat, ele costa mai mult. Dar ușor de ori. Chitara este ținută în spatele gâtului (și acest lucru, ne amintim, cea mai bună metodă de stocare), în timp ce carcasa se bazează pe picioare. Elemente acoperite cu cauciuc – Prejudiciu excluse.
 • Titularii Multi Chitară. Util, cu un aspect dens de studio sau în camere mici. Toate chitara merg împreună. Adevărat, nu este întotdeauna convenabil pentru a le obține, mai ales în cazul în care o astfel de poziție este aproape de perete sau în colțul camerei.
 • Racing rafturi pentru ghitare. Poate deține 3 – 10 chitare, în timp ce acestea sunt portabile și ocupă puțin spațiu. Convenabil pentru depozitarea pe termen lung în studiouri mici sau pe plecările, da și pentru a obține mai ușor chitarile. dezavantajul – chitara pot lupta între ele, în special în cazul în care acestea sunt punerea inactiv.
 • Suporturi pentru chitare. Ele nu sunt necesare pentru depozitare, dar pentru joc. Astfel de rafturi dețin scula în poziția de lucru. Acestea sunt aplicate la concerte când muzicianul în mijlocul nevoilor cântec pentru a merge de la o chitară la alta și continuă să joace.

După cum puteți vedea, sunt necesare diverse suporturi pentru situații diferite. Ei bine, pentru chitară de depozitare acasă, cel mai simplu consola, care se poate face în mod independent,.

Cum să-l facă-te?

Puteți colecta un suport de chitara, cu propriile mâini de prietena. Pentru cel mai simplu de design, veți avea nevoie de:

 • 2 tuburi PVC+
 • Placaj 15 mm grosime sau foaie de PAL pentru bază+
 • Termoklay.

  Unelte – conducător, șurubelniță, șmirghel.

  1. Bazat pe burghiu 2 găuri pentru tuburi. Distanța dintre ele ar trebui să fie, astfel încât tuburile pot ține în siguranță, vulturului. Lăsați diferența pentru garnitura de cauciuc.
  2. Auto-presare pentru a fixa tubul, astfel încât să nu ura. Se termină închide dopuri sau turnați termică.
  3. Pe tuburile, blocați mansete de cauciuc.

  Gata. După vopsire, partea va fi destul de estetic.

  Mai suport frumos va fi capabil să-l facă dintr-un bar din lemn.

  1. Asigurați-un șablon. Ar trebui să fie ca un cap de cheie. Distanța dintre „coarne“ ar trebui să fie egală cu lățimea de prindere, plus diferența pentru garnitura de cauciuc.
  2. Prin șablon face un suport de copac. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un puzzle.
  3. Fixați suportul pe teren. Se tratează neregulile șmirghel – colțurile trebuie să fie rotunjite.
  4. tampoane de cauciuc Jump.

  Suport asamblat. Rămâne să-l atârne frumos pe perete.

  1. Pick up locul. Guitar trebuie să arate armonios.
  2. Atașați suportul pe perete. Rețineți amplasarea elementelor de fixare pentru dibluri.
  3. Drill-le. Bea un ciocan diblu.
  4. Înșurubați suportul de auto-desen. După aceea, puteți experimenta – de preferință o încărcătură.

  Această instrucțiune este potrivit pentru deținătorii de fabrică.

  Sfat. La instalarea, utilizați un nivel de clădire sau un program special smartphone. Puneți dispozitivul pe cârlige – ar trebui să prezinte poziția orizontală. Plăți pentru a instala diblurile. Se gătește în beton care oferă cea mai mare eroare.

  Despre cum să faci un titular de chitară cu mâinile tale, să te uiți în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: