Totul despre siruri de caractere Ernie Ball

Totul despre siruri de caractere Ernie Ball

Dacă ați achiziționat o nouă chitară, atunci va trebui să stoc seturi adecvate de siruri de caractere pentru ei, deoarece în timp, ei vor începe să poarte și să devină nepotrivite pentru joc. Unul dintre cele mai populare producătorii de astfel de piese este brand-ul Ernie Ball, care produce siruri de caractere destinate pentru diferite modele ale unor astfel de instrumente cu coarde. Astăzi vom vorbi despre particularitățile acestor produse, precum și ceea ce au soiuri.

Particularități

siruri de caractere Ernie Ball sunt fabricate din metale de calitate tratate, inclusiv alamă, bronz și diferite tipuri de oțel. Multe dintre ele sunt echipate cu o înfășurare armat, care asigură rezistența și fiabilitatea acestor produse maxime.

Aceste corzi chitara sunt adesea acoperite cu un aliaj de titan special, care asigură o protecție maximă a suprafeței, inclusiv de formarea unui strat de coroziune.

Precum și unele mostre sunt create din alte materiale, inclusiv nailon.

Soiuri

Producator produce în prezent și vinde diferite tipuri de siruri de caractere chitara. Ele pot fi diferite între ele tot în funcție de ce fel de tip de instrument de coarde care le sunt destinate. Seturi speciale pentru instrumente acustice, electroacustice și clasice sunt vândute în magazine.

Pentru a începe cu, ia în considerare colectarea acestor elemente pentru produse acustice:

 • Earthwood 80/20. Aceste soiuri produc 80% din cupru și 20% din baza de zinc. Ei au o navigare din baza de bronz și hexed miez conserve din otel.

 • Slinky acustic. Pentru aceste siruri de caractere, The navill este creat dintr-un aliaj special, care include bronz și fosfor. Ei au, de asemenea, un miez de oțel cositorită în formă de hexagon. Produsele vor fi în măsură să vă rugăm ascultătorilor cu sunete interesante și bogate, precum și un lemn bogat.

 • Cretată Slinky Phosphor acustic. Aceste modele sunt incluse în colecția anterioară, dar au o serie de caracteristici importante. Aceste probe au un aliaj de titan armat, care este fixat la baza pieselor. Baza este realizată dintr-un aliaj high-tech, care nu vor fi afectate de coroziune, care crește în mod semnificativ durata de viață generală de serviciu.

Acum ar trebui să se familiarizeze cu modele concepute pentru probe de tip clasic:

 • Ernesto Palla Classica. Aceste seturi includ articole din material nylon. Iar pentru producție, sunt folosite atât materiale negre simple, transparente și speciale. A doua opțiune este mult mai solid, acesta oferă cele mai sunet de apel. Mai multe șiruri de kit sunt realizate cu un miez special dintr-un nylon fibros. Ele pot avea fie navigație plantată cu argint, fie cu bronz. Al doilea soi este considerat mult mai durabil și sună.

Acum, să vedem ce șiruri vor putea să se apropie de chitara electrică:

 • Rană de nichel. Aceste produse fac cu miezul hexagonal din oțel solid și oțel. Toate seturile au o absolvire specială a șirurilor, în funcție de grosimea lor.

 • Acoperit Slinky Electric. Aceste șiruri sunt incluse în seria anterioară, dar cu ea diferă lângă caracteristicile semnificative. Deci, în fiecare astfel de set există detalii armate cu o navigație din sârmă de titan, este fixată la baza elementelor. Toate acestea sunt acoperite cu un aliaj suplimentar metalic, care împiedică formarea coroziunii pe suprafață.

 • RPS. Aceste șiruri de chitară sunt, de asemenea, incluse în colecția de rauri de nichel, dar sunt echipate cu o navigare specială, care împiedică uniunea nodului la bază.

 • Nichel pur clasic. Aceste modele sunt făcute cu lichid de nichel, au un hexagon de bază colorat. Astfel de mostre vor încânta un sunet mult mai moale și cald.

 • 2221 Regular Slinky. Aceste șiruri sunt echipate cu miez hexagonal din oțel carbon de înaltă rezistență. Ele sunt făcute cu nichel placate.

Producătorul produce modele pentru chitarele de bas:

 • Bas rotund rănit. Șiruri de caractere sunt făcute cu oțel de înfășurare de nichel și miez hexagonal din oțel.

 • Bass. Aceste modele sunt, de asemenea, produse placate cu nichel cu dummy din oțel și oțel hexagon. De regulă, aceste seturi sunt utilizate pentru instrumentele muzicale de aeronave.

Merită evidențiați modelul de ecartament personalizat 1152. Aceste șiruri sunt solitare, au o bază fiabilă sub forma unui miez metalic cu un vârf hex, care este acoperit cu aplicație de nichel.

Aceste probe vor permite crearea unui sunet neobișnuit de luminos și frumos, și, de asemenea, ele pot servi cât mai mult posibil. Dintre acestea, puteți forma un întreg set de chitara.

Trebuie remarcat faptul că toate aceste elemente pentru chitara pot fi diferite unele de altele, în funcție de mărimea. Cel mai adesea sunt modele cu valori de la 10/46, 9/46, 10/52 (grosimea primului și ultimului șir).

Criteriile de alegere

Inainte de a cumpara siruri de caractere, nu uitați că diferite modele vor fi în măsură să vină numai pentru anumite tipuri de instrumente muzicale. Asa de, Pentru chitare clasice, produse de nailon numai moi pot fi accesate, deoarece metalul poate deteriora, pur și simplu locuințele lor.

Și, de asemenea, atunci când aleg trebuie să vadă îndeaproape suprafața șirurile. Ei nici măcar nu ar trebui să aibă cele mai mici neregularități, toate acoperiri suplimentare de protecție sunt aplicate în mod necesar în mod uniform, ele nu pot fi chips-uri și alte defecte.

prezentare detaliată a șirului Ernie Ball puteți vedea în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: