Totul despre spaniolă în chitară

Totul despre spaniolă în chitară

Lupta este modul de recuperare a sunetului, în care executantul cu mâna dreaptă lovește coardele, creând astfel un anumit ritm. Spaniolă luptă chitara se referă la tipurile de acompaniament muzical. De regulă, chitariști nu încep cu dezvoltarea exact această metodă de recuperare a sunetului, deoarece necesită nici o pregătire, echipamente și cunoștințe de artist.

Particularități

Esența luptei spaniol este că mâna dreaptă lovește coardele chitarelor, în timp ce degetele de pe mâna stângă sunt traversate de acorduri. Sună foarte frumos și se pare că nu este ușor să înveți această tehnică de execuție. Dar pentru cei care doresc nu numai să stăpânească elementele de bază ale coardelor, dar și să joace cu adevărat, nu există nimic imposibil, mai ales acum, când toate informațiile necesare sunt în acces liber.

Lupta de chitară spaniolă – una dintre primele tehnici de luptă. Din numele este clar că Spania a devenit acasă la această specie. Se bazează pe „opt”, totuși, un accent în fiecare primă grevă este o scădere a unei recepții complexe, care necesită o lungă practică de la contractor.

Această metodă este necesară în primul rând pentru a efectua melodii, romanțe și, desigur, Flamenco muzicală, pentru care a fost inventat inițial. Unele coarde în acest caz nu sunt suficiente, acompaniamentul va fi incomplet. Combinația de coarde și bătălie face ca acompaniamentul muzical al unei melodii să fie mai completă, saturată, frumoasă.

Tipul de luptă spaniolă se numește „ventilator”, deoarece vizual se pare că a scăzut și închiderea ventilatorului. Degetele mâinii drepte par să zboare din pumn, șirurile se mișcă la rândul lor, astfel încât sunetul dobândește caracteristic Flamenco Flamenco.

Caracteristica principală a bătăliei spaniole este că ambele mâini participă la acest mod de execuție și toate cele 10 degete. Mâinile de coordonate pot fi destul de dificile, dar dacă începeți să stăpâniți bătălia într-un ritm lent, va fi mai ușor. Va fi destul de corect să aprobați că tehnica spaniolă necesită o mare măiestrie de la artist și să-l stăpânească repede, „de la îndemânare” nu va funcționa. Este necesar nu numai să cunoască elementele de bază ale notebook-uri, dar, de asemenea, în mod constant de tren, dezvolta flexibilitatea articulațiilor falangei degetului, pentru a face exerciții pentru a le oferi mobilitate, pentru că în chitara spaniolă, tocmai cei ale căror degete literalmente glisați pe șiruri de caractere. Cineva este dat din natură, majoritatea interpreților au nevoie de o practică lungă. Vârsta în care o persoană începe de antrenament este, de asemenea, importantă – la copii și adolescenți, articulațiile sunt mai mobile, datorită acestui fapt, realizează succesul în corzile Crossborn.

Cu toate acestea, artiștii adulți nu ar trebui să dispună de disperare – formarea și clasele diligente vor da cu siguranță rezultatul.

Vizualizări

Numele general pentru toate tehnicile de luptă spaniolă – Ralegado. Înainte de a începe să înveți lucrări muzicale autentice, un chitarist novice trebuie să stăpânească o serie de elemente ale lui Ralege. Aceasta este ascendentă, descendentă, specii de inel, precum și lupta cu degetul arătător. În toate tipurile de Rosgeado, degetul mare operează în mod egal – șirurile de bas. Nuante – în acțiunile degetelor rămase ale mâinii drepte.

Cu un ventilator în sus, bateriile pe rând de-a lungul fiecărui șir cu degetele de la index la degetul mic. Astfel, cu șiruri scurte din șirul de la 6 la primul „alerga“ toate degetele, cu excepția Big. Desigur, pentru a începe să învețe această tehnică cu un ritm lent, accelerarea doar atunci când ritmul este impecabil. Trebuie amintit faptul că sunetul este obținut continuu din cauza lipsei golurilor temporare dintre loviturile alternative ale corzilor.

În aprecierea coborându de unică folosință, degetele acționează în sens invers. Degetele trec prin siruri de caractere nu în jos, și în sus, și într-o ordine diferită – începând cu fată al mamei, care se încheie cu indicele. La sunetul unei lupte chitara spaniol a fost plin, nevoile performeri să fie în măsură să combine ambele tehnici.

În inelele, partea de sus și de jos sunt combinate. Numai cei care au realizat progrese semnificative în tehnica primul și al doilea element poate maestru. Începând de performanța este necesară dintr-un ritm lent, treptat în creștere.

Mașini Raegeado, în care numai un deget index este implicat, optim pentru incepatori. Este ea, care oferă o idee exactă a ceea ce este o luptă. Atunci când studiază această tehnică, executantul trebuie să bată pentru fiecare șir de caractere alternativ, folosind doar un singur deget (după cum rezultă din numele, indicele). De îndată ce această recepție este stapanita, puteți trece la alte degete. După loviturile sunt elaborate de către toate degetele, puteți trece la coordonarea degetelor: primele două, apoi trei, apoi toate cele patru.

Cum să înveți să joci?

Pentru a stăpâni tehnica bătăliei spaniole, trebuie mai întâi să poți pune Barre. Dacă nu este posibil să învățați să jucați un instrument cu normă întreagă, puteți viziona tutoriale video pentru începători în care întreaga secvență de acțiuni este descrisă în detaliu.

După ce am stăpânit Barre, puteți să vă deplasați direct la studiul luptelor. Ei bine, dacă chitaristul novice este deja familiarizat cu standardul de luptă „șase”, atunci formarea tehnicii spaniole va fi mai ușor de înțeles pentru el. Diferența dintre cea de-a doua recepție de la primul este că în ea degetele nu se mișcă pur și simplu de-a lungul șirurilor și deschise de la un pumn comprimat la rândul lor și le-au lovit, creând o dispoziție caracteristică „spaniolă”.

Despre spaniolă poate arăta în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: