Yamaha Bass Guitars

Conținutul articolului
 1. Particularități
 2. Gama
 3. Cum de a alege?

Yamaha Bass Guitars

Chitara de bas este una dintre speciile de chitare electrice destinate să joace petreceri de bas în compoziția ansamblurilor muzicale de orice tip (orchestre, grupuri de direcții diferite de stil, ansambluri vocale instrumentale, trio, cvartete și așa mai departe), unde puterea Uneltele sunt folosite. Împreună cu instalarea tamburului și chitara ritmică, este de obicei secțiunea ritmică a ansamblului. Yamaha se referă în mod serios la fabricarea modelelor sale din acest instrument de șir. În intervalul există mai multe episoade care sunt potrivite atât pentru chitaristi profesioniști, cât și pentru începători.

Particularități

Multe modele ale chitara de bas Yamaha se vor potrivi cu muzicianul de orice nivel. Costul acestor instrumente, desigur, este ridicat, dar merită (astfel încât ei își asumă profesioniști). Producătorul răspunde la dezvoltarea și asamblarea produselor sale.

Fiecare model combină calitatea sunetului ridicat și aspectul atractiv.

Gama

Compania oferă o gamă foarte largă. Orice chitarist va fi capabil să aleagă o chitară de bas potrivită pentru a-și rezolva sarcinile. Toate produsele sunt împărțite într-o serie de confort. Modelele de diferite plăci de cathege sunt prezentate de la Yamaha.

 • Seria TRBX 600. Cazul este laminat, baza sa este Olha și Maple. Aspectul atractiv combină viziunea clasică a chitara de bas cu modernitate. A fost implementat un preamplificator cu trei melodii a propriului său producție. Există două modele: TRBX604FM și TRBX605FM. Instrumente realizate din mahon și arțar. Există un indicator al bateriei, care simplifică utilizarea. Al doilea model are 5 corzi.

 • Seria TRBX 500. Calitatea uimitoare chiar profesioniști. Carcasă din mahon. Preampurile vă permit să formați orice sunet care depinde de nevoi. Vultura este făcută din 5 părți, copacul roșu și arțarul sunt combinate aici. Trbx505 Bass Guitar – 5-String.
Citește mai mult  Phil Pro Guitar Descriere

 • Seria TRBX 300. Caracteristica principală este confortul crescut pentru chitaristul. Corpul de mahon solid bine gândit și echilibrat. Comutatorul cu cinci poziții bazate pe schema EQ de performanță face posibilă modificarea rapidă a timbrei sunetului. Există un egalizator activ pentru 2 benzi.

 • Seria TRBX 200. Această serie prezintă un model cu preț accesibil și un pickup puternic. Bass TRBX204 considerat universal, vă permite să joace orice stil de muzica. Există un 2-way egalizator activ.

 • TRBX 170 Series. Seria include două modele. Bass TRBX174 are un preț accesibil și de înaltă calitate. Opțiunea RBX 170 EW a primit un corp laminat dintr-un material exotic. Acesta este un instrument bun pentru învățare, înregistrări de acasă și spectacole în public.

 • TRB. Seria este format din modele universale 5 și 6 corzi. Extinderea gamei într-unul dintre modelele adăugate: sunet șir sasea cu low „C“, primul șir cu cel mai mare „Up“. Modelul TRB1006J – 6 corzi și TRB1005J – 5. Toate seriile de chitara sunt destul de mari și pot fi echipate cu suprapuneri decorative suplimentare din lemn. TRB1004J Model 4 siruri de caractere pickups primite de anulare a zgomotului Alnico V. Acest lucru vă permite să obțineți cel mai clar sunet.

 • BBNE2. Această chitară are un gât cu două oxidice transversale, realizat din mahon și arțar. Are un tampon destul de atractiv. Elementul decorativ combină marcatorii de abanos și perle. Seria BB a primit o locuință din arin și arțar, dând un sunet clar. Bridge BPZ-7 este echipat cu șampoane individuale, care garantează primirea unui sunet exact reproductibil la ieșire. Chitarele de bas au primit un egalizator cu 3 benzi și un comutator de tăiere de frecvență medie.
Citește mai mult  Totul despre standuri pentru chitare

Cum de a alege?

Există sfaturi universale care vă permit să alegeți o chitară adecvată de bas. Pentru a începe cu, este necesar să înțelegem scopul achiziției. Profesioniștii și noul nepers au nevoie de diferite modele. Primul deja știe deja despre particularitățile jocului său, iar al doilea este necesar un instrument de învățare universal.

Aducem o listă cu cele mai importante recomandări pentru alegerea chitara de bas.

 • Pentru un newbie, este mai bine să acordați atenție instrumentului având un gât cu ciudățenii. Deci, va fi mai ușor de studiat. Guitar fără a li se potrivește profesioniști.
 • Pentru învățare, un instrument cu un sistem clasic este mai potrivit pentru 4 corzi (E, A, D, G). Este universal, vă permite să jucați orice melodie în intervalul optim.
 • Vulturului ar trebui să fie întotdeauna netede, iar șuruburile de fixare sunt înșurubate cu o suprafață.
 • Asigurați-vă că acordați atenție suprafeței stratului de acoperire (lac, vopsea). Cele mai mici bule vor refuza instrumentul.
 • Merită să testați sunetul chitară. Cu cât sunetul este mai lung, a scăzut treptat după sunete, cu atât mai bine produsul.
 • Nu este mai puțin important ca muzician este convenabil atunci când joacă o chitară bas. În caz contrar, formarea și discursurile vor deveni.

Produsele Yamaha sunt considerate a fi un clasic, cu bună calitate. Chiar și fără cunoștințe de mult, puteți alege instrumentul potrivit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: