Cum de a face ca Kachon să o facă singur?

Cum de a face ca Kachon să o facă singur?

Muzica este una dintre cele mai uimitoare fenomene din întreaga istorie a omenirii. Sunete care nu numai că pot comunica o persoană despre ceva, ci și să-și delaseze ședința, ele pot fi îndepărtate de pretutindeni, care este evidențiată de preistoria creării de instrumente.

Cachon că dovada luminoasă – inventată de sclavi la începutul secolului al XIX-lea pentru a efectua muzică rituală, a devenit unul dintre cele mai populare instrumente muzicale din America Latină. Evoluind dintr-un sertar simplu din lemn de la fructe la o cutie complexă îmbrăcată cu șiruri, Kachon sa transformat într-un adevărat simbol al lui Peru și Flamenco Dance, pentru executarea muzicii din care este folosită.

Instrumente și materiale

Pentru a face un Kachon la domiciliu, nu trebuie să faceți prea mult efort.

În primul rând, merită să se decidă asupra materialului: în mod tradițional, acest instrument este fabricat din foi de lemn masiv, dar placajul obișnuit este potrivit pentru fabricarea de casă. Pentru a tăia pereții casetei și gaura de rezonator, ferăstrăul circular este perfect. Puteți procesa și polonez panoul folosind o mașină de rectificat și o hârtie de emery – deci va reduce riscul de a vă conduce lângă oraș sub piele în timpul jocului. Pentru a fixa dreptunghiurile tăiate, trebuie să obțineți lipici pe lemn, șapă pentru foi rezistente de foi, cuie sau șuruburi de auto-atingere. Drill și șurubelniță pot fi necesare ca unelte de lucru.

Un element important al tortului este, de asemenea, șiruri de caractere: ele sunt tocmai sunetul foarte unic al „zgomotului” când au lovit zidul.

Practic, pentru a obține un astfel de efect, se utilizează o margine de tambur, care poate fi găsită în orice magazin de muzică, cu toate acestea, șirurile de chitară obișnuite, o linie de pescuit sau o cabană ca versiune bugetară va fi, de asemenea, potrivită. Pentru a auzi sunetul de „nisip” în mod constant, editorul este recomandat să se taie în jumătate și se fixează în legătură cu robinetul la un unghi, astfel încât cu fiecare placaj să lovească cu ea.

Pentru o mai mare diversitate de sunet, muzicienii moderni folosesc diverse accesorii, cum ar fi o pedală pentru un joc suplimentar cu un picior. Astfel, în performanța muzicii, una dintre mâini poate fi liberă sau implicată pentru diferite tranziții de sunet.

Fabricarea cutiei

Instrucțiuni pentru fabricarea acestui instrument muzical este foarte simplu.

  • Primul pas în orice caz este desenul. De șapte ori va muri – aceasta este exact despre kachon, deoarece comoditatea muzicianului complet depinde de dimensiunea sa: este puțin probabil să stea pe prea îngustă și de suprafață instabilă pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât proporțiile trebuie să fie respectate foarte clar.
  • Lățimea și înălțimea turtei sunt alese de creșterea muzician, care se va juca pe el, dar parametrii medii sunt 33x33x45 cm. Astfel, pentru plăcile laterale, mărimea ideală este 43×32 cm, pentru partea din față și din spate – 45×33 cm, pentru superior și inferior – 33×32 cm. Trebuie luat în considerare grosimea peretelui: placa frontală – robinet – ar trebui să fie o grosime între 3 și 5 mm, în timp ce toți ceilalți este de 12 pentru a rezista la greutatea unui adult. O astfel de diferență de grosime se datorează faptului că robinetul la lovirea trebuie să vibreze, în caz contrar, sunetul se va dovedi a fi complet surd.
  • În scopul de a consolida cadrul folosi, uneori, bare de lemn: ei nu acționează asupra proprietăților muzicale ale sculei, astfel încât o astfel de asigurare va preveni o astfel de asigurare pentru fiabilitate. Publicat în greutate umană, caseta va fi în continuare mult mai stabilă, dacă este să stea 4 picioare din tub sau cauciuc până la 1 cm la peretele său de fund.

Asamblare și finisare

Colecta tort cu propriile mâini este ușor, principalul lucru este de a împărți toate lucrările în mai multe etape.

  • Mai întâi lipit și fixat cadrul, dar nu toate: de la robinet este înșurubată la capătul ansamblului. Consolele sunt fixate pe pereții laterali la o distanță de 6-7 cm de la partea de sus pentru a se asigura că acesta este utilizat pentru a fixa bara. Este necesar să montați toate acestea, astfel încât părți ale editorului ușor jucat marginile cutiei și a atins robinetele la un unghi de 45 ° – astfel încât acestea vor fi implicate în mod constant. Pentru a putea periodic „Configure“ margine, îl puteți atașa la feliile. După aceea, ar trebui să unghii robinet: toate lucrările interioare sunt finalizate.
  • Ultima etapă – Picioare. „Porci“ din placaj gemurile, cauciuc sau de trafic va fi amortizoare perfecte pentru cutie, pentru că atunci când conducerea sub greutatea unei persoane, el poate împrăștia sau daune.
  • Când toate zidurile sunt fixe, iar kachon este ferm în picioare pe teren, puteți rotunji colțurile sale superioare, Așa că nu crawl în șolduri timpul de relaxare: șmirghel mare de hârtie și fină de cereale este ideal pentru rezolvarea acestei probleme.
  • instrument muzical Complet gata poate fi intermitent cu vopsea și lac – astfel încât fiecare sunet extrase din ea va părea mai luminos.

Homemade Cachon nu este inferior bunurilor de cumpărături: datorită caracteristicilor sale flexibile, care pot fi adaptate cu ușurință la ei înșiși, este foarte ușor să-l facă de la o prietena.

Delight din joc pe un instrument, complet îndeplinit cu propriile mâini, nu se va compara!

Cum sa faci kachon cu propriile mâini, uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: