Caracteristici de banane

Caracteristici de banane

sunete de flaut sunt asociate cu un basm, lumea magică a spiritelor și zei. Nu este surprinzător faptul că acest instrument este adesea atribuită multor proprietăți mistice. Sunetul flautului în mâinile virtuozul poate fi un ascultător minunat, l captiveze cu lumea de fantezie și vise. Mai ales acută acest efect poate fi simțit în timpul jocului pe instrumente etnice, de exemplu, indian Flaut Bansaris.

Descriere

Bansi cuvânt se traduce din sanscrită ca un bambus regulat. De aceea Flautul transversal, care, în India antică a fost făcută din bambus gol tulpini sau trestie de zahăr, numite bansources. Astfel încât sunetul a fost obținut cât mai curate posibil pentru fabricarea sculei, cel mai direct, fără o conicitate și noduri, uscat netede tulpini, au fost alese, în care pereții interiori au fost aliniate, dacă este necesar.

În tija pregătită, 6-8 găuri de joc au fost de ardere pe partea de sus și una sau mai multe – pe partea inferioara a utilizat pentru a configura tonul principal. În general, tonalității bansorial depinde de cât de mult timp produsul finit depășește diametrul său interior.

În modelele clasice, lungimea este de aproximativ 30 cm, iar cele mai mici tonuri dau modele de bucăți de până la 80-100 cm lungime.

Bansuaries sunt rareori folosite ca acompaniament, cel mai adesea este un instrument muzical solo. Pentru meciul de pe footurile moderne indiene, tehnicile standard sunt utilizate comune tuturor instrumentelor de vânt. Și să dea aromă etnică muzicală, nu numai de marfă mai mică, ci și o tehnică specială de a juca cu tranziții netede de la note la o notă numită Glissando.

Citește mai mult  Blocuri de aplicații

Istorie

Fluxul indian este strâns legat de religia budistă, creșterea bovinelor și tradițiile antice ale păstorilor. Bansuaries, care poartă numele de „Viena“, venerat în India ca Flautul Divin al Krishna însuși, care a sunat pentru dansul Divin din iubita lui Radha și alți ciobani tineri. Acesta este capturat pe mai multe pânze de pictură budiste și legende spun că jocul pe ea fascinat nu numai fete frumoase, dar, de asemenea, animale. Acesta este motivul pentru care a folosit cel mai des ciobani pe pășunat vaci.

Pannalal Ghosh – Pangdan, care a trăit în 1911-1960, printr-o varietate de experimente cu dimensiunea instrumentului a fost capabil să transforme un instrument popular comun într-un concert clasic. În scopul de a obține sunete neobișnuite mici de flaute, modele de concert face o lungime maximă și cu mai mult de găuri obișnuite.

Spre deosebire de alte flaute, înălțimea bansumine este determinată nu de nota de bază de fund, dar de cel care sunetele, în cazul în care primul sunet trei găuri. Acompaniamentul tradițional al flautului este considerat a fi un joc pe masă și Tancon.

Cele mai faimoase jocuri de virtuozitate pe banana sunt considerate a fi Khaiprysad Chauurassiya, Pannalal Ghosh, Deender Murdeshwar și alți muzicieni indieni.

Locul de joc

Ca și în orice alt instrument, este imposibil de a învăța o bantasy pentru a juca în câteva luni. Masters of Games studiază de ani de zile și se pisa talentul lor pe tot parcursul vieții. Dar, în ordine La jocul nou venit pe instrumente de suflat ar putea juca cel puțin notele cele mai simple, trebuie să știți câteva reguli de bază.

Citește mai mult  Caracteristici de flaut Di (Dicks)

Eliminarea sunetului

Pentru a elimina sunetul de flaut, este necesar să se potrivească în ea prin gaura dorită într-un mod special. Mulți știu că, dacă te uiți la gâtul sticlei la un anumit unghi, acesta va primi un sunet scăzut zumzet. De asemenea, cu bansories. Printr-un mic decalaj în buze pliate, trebuie să utilizați aer pentru a sufla canelurile, astfel încât acesta este răsucit în interiorul corpului său, iar vibrația a apărut. flux slab va provoca vibratii rare, respectiv, sunetul va fi redus. Și un flux rapid de ascuțit – vibrații mai frecvente – se traduce sunetul la a doua octavă, adică, fluierul va deveni mai mare și inelul.

degete Schela

Cel mai rol important în jocul pe degetele jocul transversal flaut. Asupra lor bansories cad ca pe suport. Degetele rămase doar ușor lipi corpul, astfel încât să nu cadă pe părțile laterale, și, de asemenea clemă acest lucru sau că gaura pentru a schimba nota.

notițe

La fel ca în alfabetizare notă clasică, indienii au șapte note principale. Tone este de obicei scris cu o majusculă, și semitonuri – cu un capital. Diferența principală este în notație lor scrisoare. Pentru Pentru a le se referă la scrierea cu familiaritate, puteți utiliza tabelul, plasat mai jos, sau aplicații speciale.

În plus față de formare independentă și lecții cu un mentor, un ajutor bun va fi vizualizat video și de ascultare a audioters de masterat recunoscute. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea propriul player jocul și de a crea un cadru adecvat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: