Alege un stand sub pian

Alege un stand sub pian

Pian Digital, Sintetizator, tastatura Controller, MIDI Keyboard au nevoie de un suport convenabil și de încredere. În articol, vă vom spune ce suporturile sunt potrivite pentru instrumente de tastatură și modul de a alege.

Caracteristici și destinație

Cele mai multe instrumente de la tastatură au greutate și dimensiuni considerabile. Ei au nevoie de un suport cu drepturi depline. Tabelul de obicei nu este cea mai bună opțiune electronice pian. Au fost dezvoltate standuri ergonomice speciale care vă permit să învețe sau să efectueze melodii destinate.

Avantajele lor sunt după cum urmează.

 • Stand ușor pentru a ajusta dimensiunile și caracteristicile unei anumite persoane.
 • O gamă largă de tipuri de rafturi face posibil să le aleagă orice instrument muzical. Mai mult decât atât, multe dintre acestea au un caracter universal, și un tip de titular pot fi utilizate alternativ pentru a menține diferite instrumente de pe tastatură.
 • Transformarea standuri moderne sunt pliate și instalate în câteva minute, ceea ce le permite să fie plasate în locul potrivit, și apoi se transferă cu ușurință la o altă cameră.
 • Produse pliate confortabil magazin și transport.
 • Semnificativ Raughty preț face posibilă pentru a alege un raft pentru cumpărător cu orice buget.
 • Standurile sunt stabile, au un simplu mecanism de pliere, usor de reparat.

Vizualizare și dimensiuni de suporturi pentru pian

Standuri sub instrumente cheie au dimensiuni diferite și în scopuri diferite. Pentru produse electronice produse rafturi metalice si modele clasice din lemn.

Sub pian și pian tradițional instalați MDF laminat cu strat anti-alunecare. Sarcina lor – pentru a proteja podeaua de daune lăsat de un instrument muzical greu. Puteți achiziționa suporturi sculptate decorative pentru note (Parifer).

În articolul nostru, vom rămâne în detaliu pe rafturile pentru pianul digital, sintetizatorul, controlerul tastaturii și chiar mașinile cu dosar.

În formă de x

Racack-ul în formă de dispozitiv este extrem de simplu. Incrucisata Constructul pe fiecare dintre cele patru capete include traversele cu căptușeală din cauciuc de protecție împotriva glisante. Elementele inferioare acționează ca o oprire în podea, sus – țineți tastatura.

Citește mai mult  Cum de a juca la pian?

Mecanismul de pliere nu este complicat, suportul este pliat rapid și ascuns pentru depozitare sau plasat în portbagaj pentru transport. Dispozitivul de reglare este chiar mai ușor, puteți seta înălțimea, stând la tastatură. Parametrii săi suficient pentru meci în poziția de ședere și în picioare. Mecanismul șurub deține în mod fiabil de proiectare în versiunea expus.

în formă de Xx

Aparatul tehnic și aspectul cremalieră arata ca o versiune în formă de X, le distinge doar dublu cadru, întărind rezistența structurii. greutate pian digital poate ajunge la 80 kg, este destul de accesibil pentru acest tip de suport.

Inaltimea produsului este reglabil 30 și 100 cm.

În formă de Z

Ambele rafturi pereții laterali sunt instalate sub forma unei Z litere limba engleză, între ele sunt stabilite de la una la trei traversele de legătură. Multe structuri în formă de Z sunt transformate, nu numai în înălțime, dar, de asemenea, în lățime, nivelul tastaturii este cel mai confortabil confortabil. Înălțimea este instalat în termen de 60-95 cm (șase poziții) și fiabil fix. Lățimea maximă este de 85 cm, se poate zealized cu ajutorul unui mecanism cu șurub.

Rack până la greutate rezistă 165 kg. În formă pliată, produsul din aluminiu este ușor de depozitat și transportat, care este important pentru accesorii turistice. Se pare modern și elegant.

Sub forma unui tabel

Suporturi de masa poate fi metalic, cu design minimalist și aspect modern.

Opțiuni de lemn pentru mese exclusive cu capace sau rafturi retractabile sunt frumoase și confortabile.

Un alt tip de structuri din lemn aspect seamănă cu pian în miniatură de epocă și arată extrem de impresionant.

Tabelele sunt caracterizate prin rezistență ridicată, poate rezista la sarcina maximă de pian electronice. Astfel de structuri sunt adesea completate de rafturi, sisteme de stocare retractabil și vă permite să păstrați hardware-ul necesar pentru a juca într-un singur loc.

Trepied

Al doilea nume al standului este „coloana“, așa cum este prezentat sub forma unui suport lung (coloane), situat la un unghi și instalat pe trei picioare mici, dar stabile.

Citește mai mult  Piano roșu octombrie

Standul este prevăzut pentru montarea tastaturii. Acestea sunt situate în două nivele. Pe ambele filatori puteți instala electronică sau nivel superior pentru a fi utilizat ca webmaster pentru note.

În exterior, „Coloana” poate părea instabilă, dar de fapt, echipamentul este instalat în total, cântărind până la o sută de kilograme și îl ține în siguranță.

Multi-tier

Acestea includ produse cu două și mai multe niveluri. Rafturile pot fi complet diferite: sub forma unei mese, „coloane”, pe picioare triunghiulare, sub formă de rafturi și alte structuri complexe. Fiecare nivel ocupă o tastatură, note, microfon și alte echipamente muzicale.

Materiale de fabricație

Două tipuri de materiale sunt implicate în fabricarea de adâncituri pentru pianul digital și lemn.

Metal

De fapt, toate tipurile de rafturi pot fi făcute din metal – z, x, xx, mese, coloane, multi-niveluri. Materialul este durabil, reacționează bine la cleme și elemente de fixare, permițându-vă să transformați cu ușurință și ajustați suporturile standurilor.

În fabricarea rafturilor se utilizează aliaje de aluminiu, permițând structurilor să aibă o greutate mică.

Toate produsele sunt ușor de îndoit și sunt transportate decât perfect potrivite pentru excursii de turism.

Lemn

Stand din lemn poate fi fabricat din PAL, MDF, lemn natural. Costul acestor produse va fi variat, dar face posibil ca persoanele care au un buget diferit, dobândesc bunurile necesare.

Rafturile din lemn arată grozav, bogat, respectabil și în același timp la domiciliu Cozy. Din păcate, colectați și ascundeți rapid sau transportați standul nu va funcționa, spre deosebire de struturile metalice, acestea se referă la produsele staționare.

În majoritatea cazurilor, modelele nu sunt reglementate, atât de prost potrivite pentru copii. Dar ele pot rezista la echipamente cu orice greutate, fără restricții. În plus, standuri frumoase din lemn sunt bine încorporate în multe interioare.

Cele mai bune branduri

Va oferim pentru a vă familiariza cu revizuirea unei varietăți de rate de diferite categorii de preț destinate activităților profesionale și utilizarea de amatori.

 • Casio CS-44. Fiabil, stabil și modelul relativ ieftine este proiectat pentru pian digital sau sintetizator. Fabricat din plastic și placaj, completate cu elemente care sporesc rigiditatea.
 • Athletic KB-S. Stand profesional. Oferă corpuri suplimentare care dețin mai multe tipuri de tastatură, laptop, mesager. Costul este ridicat.
 • Yamaha L85. Rack este potrivit pentru acasă, studio și scenă. pian digital este sigur pe el. Standul este ușor de utilizat, are greutate redusă și o stabilitate bună.
 • Roland KS-18Z. În formă de Z stativ fabricate pentru pian digital,. Cu greutate greutate redusă poate rezista la echipamente cu sarcină grea. Există o ajustare de lățime și înălțime în 6 nivele.
 • STAGG MXS-A3. Rack realizate sub instrumente cheie și console mixte. Are o adâncime de 50 cm, o lățime de 85 cm, sarcina de a rezista 60 kg.
Citește mai mult  Totul despre pian Swallow

Criteriile de alegere

Alege un stand nu este dificil. Dacă luăm în considerare o serie de factori, puteți achiziționa fără greș modelul dorit.

În timpul achiziției, ar trebui să acorde o atenție la următoarele criterii:

 • Vezi instrumentului muzical instalat pe suportul+
 • greutatea lui+
 • Numărul de echipamente care standului trebuie să dețină+
 • vârsta și de creștere a unui student sau artist+
 • Rack Aspect (culoare, design-ul)+
 • Costul și calitatea mărfurilor+
 • Condițiile în care standul va trebui să folosească (acasă, turism).

Pentru un panou cheie de lumină, un raft X, produs din aluminiu. Este compact, ușor de reglat, puteți plăti un preț minim pentru ea. Pentru echipamentele foarte grele, este mai bine să cumpere un stand de lemn sau un model metalic armat scump.

rafturi din lemn sunt alese pentru interioare stilizate, acestea sunt folosite la domiciliu, staționare. Ele nu sunt potrivite pentru copiii care cresc și necesită ajustări ale produsului în înălțime și nivelul de înclinare a echipamentului.

Pentru muzicienii de turism, este mai bine la lumina Acquire, pliere rapid si modele bine reglabile. Acestea includ z rafturi, x, xx, „coloana”, trepied. În forma pliată acestea sunt suficient de compacte, se potrivesc cu ușurință în portbagaj.

În cazul în care modelul este determinat, ar trebui să verificați calitatea mărfurilor. Toate încuietorilor și elemente de fixare ar trebui să funcționeze fără probleme.In forma descompuși, cremaliera va trebui să fie stabil, fără un indiciu de slăbire. Este mai bine să alegeți modele cu cele mai simple mecanisme de reglementare, ele sunt mai ușor de reparat și nu există aproape nimic de rupt în ele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: