Ce poate fi făcut din vechea pian?

Ce poate fi făcut din vechea pian?

Se întâmplă așa – vechea pian nu mai este potrivit pentru utilizarea reală și aruncați un instrument (poate că este o valoare de familie) Ne pare rău. Și apoi există modificări creative în curs, care, în formatul iubirii îmbrăcate pentru restaurarea manuală și la domiciliu, va fi foarte relevantă.

Ce mobilier poate fi făcut?

Cea mai comună opțiune a transformării vechiului pian în mobilier – raft. În primul rând, este frumos, pe de altă parte, practic, bine, și în cele din urmă, unitatea contextului cultural începe – cărți și muzică sunt conectate. Cu toate că este mai convenabil de a face această opțiune cu un pian, pur și simplu, punând-o pe una dintre laturile, de a scoate capacul și organizarea raftului în spațiul de sub capacul.

Dar pianul este destul de opțiune: Rafturi de mai jos și pe partea de sus sunt atașate bazei, iar partea proeminentă (capacul deasupra tastelor) rămâne aceeași. Puteți pune ceva pe ea: suveniruri, lumânări, sicriu și t. D.+ Cu toate acestea, nu este chiar un regiment, ci o bibliotecă cu drepturi depline.

Ce alte mobilier de pian vechi se poate face cu propriile mâini.

 • Bar. opțiune foarte frecvente – raft cu sertare. În partea de jos a pianului, celule sub sticle de vin sunt echipate. In partea de sus, deasupra tastelor puteți face un raft pentru accesorii bar, feluri de mâncare și t. D. Iar tăblia este echipat cu un chandeller pentru ochelari. Pe partea de sus a sculei vă poate livra, de asemenea, ceva: un semn din meniu, recipientele în care dopuri de vin vor fi colectate.
Citește mai mult  Pian Unitati + Zarya

 • De lucru (calculator) tabel. Ideea poate fi realizată în mai multe moduri, dar este evident că tastatura ar trebui să fie transformat într-o masă. mai ales arata impresionant pe instrumente întunecate.

 • secretaire. Spațiul de lucru de lux Variație. Pentru cazul de ansamblu, o excelenta optiune de transformare, cu toate că lucrarea nu este de la plămâni.

Toate celelalte opțiuni necesită o modificare la nivel mondial, care nu mai lasă instrumentul chiar de la distanță fostul aspect.

Idei de meserii din chei

Cheile de la instrumentul vechi sunt, de asemenea, pare rău pentru a arunca afară, mai ales în cazul în care acestea stochează în memoria de pian. Și tastatura poate fi folosit ca design decorativ în interior.

Exemple de decorare a cheilor de pian.

 • Decorare pentru Torchara. Cheile pot fi podele spectaculoase în cazul în care acestea sunt fixate pe baza sa.

 • gospodină. Mai multe cârlige decorative pe planul fixat pe placajul tastaturii transforma într-o cheie muzicală elegantă.

 • Măsuță de cafea. Puteți face o masă rotundă cu un muzical, care stabilește cheile într-un cerc, iar miezul este umplut cu un material alb sau negru adecvat, aliniind planul suprafeței.

 • coroană de flori de interior pe ușă. Cheile sunt dispuse pe piesa de prelucrat, în orice secvență – alternați, puteți haotic.

 • Consolă. Partea superioară a sculei este curățat, carcasa cu resturile de la tastatură. Capacul poate fi deschis, și a pus paharul pe tastele – acestea vor fi sub el. Pe suprafața de sticlă pot fi setate, oricare ar fi: vaze, lumanari, figurine si t. D.

 • RIMP pentru oglindă. Tastele sunt fixate pe orice adeziv adecvat, dacă este necesar, bordurate. Puteți face acest lucru și oglinda în plină creștere, iar dimensiunea eșantionului este mai mică.
Citește mai mult  Decât pianul electronic diferă de sintetizator?

În cele din urmă, cheile pot fi îndepărtate sub sticlă în cadru – doar nu toate, dar mai multe. Se pare un decor de perete memorabil.

Crearea unui strat de flori

In casa nu poate fi un loc pentru pian, uneori, de la el, prin urmare, a scăpa de. Dar, la cabana instrumentul vechi va fi doar dreptul, și, opțional, în interior. Pian poate fi pus pe terasă sau la domiciliu, nu foarte departe pe teren, transformându-l într-un pat de flori. Totul este simplu: culoarea este cel mai de sus, adică, instrumentul practic, nu se schimbă, rămâne salvată.

Exemple de succes Clumbus de pian și pian:

 • Într-o pereche, ei arata chiar un cui, dar este suficient pentru complot de a dobândi un aspect mai solid+

 • Poate că acest instrument pentru o mai mare putere de convingere a fost pre-vârstă (în beneficiul, astfel de materiale și compozițiile de azi sunt mult)+

 • Atunci când nu este doar un pat de flori, dar, de asemenea, cascada este o combinatie incredibila, cu siguranta, punctul culminant al site-ului+

 • Vintage Folding instrument cu flori – decât nu un simbol al muzicii care provoacă înflorire interioară ( „Și în florile de duș“)+

 • Și aici este un instrument complet stratos, dar el este vrednic de a rămâne „în viață” mai lung și este, de asemenea, minunat să completați cizmele transformate într-o floare de flori.

Puteți merge mai departe și utilizați alte instrumente, pentru decorul zonei de țară. Bayan, vioara, chitara poate deveni, de asemenea, o floare de flori sau un alt accesoriu de gradina, va transforma un ansamblu real.

Acvariu și alte opțiuni de modificare

Una dintre cele mai elegante soluții de modificare – Aquarium. Lucrarea principală va avea loc în partea de sus a instrumentului care urmează să fie maximizat pentru a fi eliberat pentru aranjarea rezervorului de apă. Pianul de fund, tastatura cel mai adesea lăsat neschimbat.

Citește mai mult  De ce aveți nevoie de pedale pe pian?

Alte idei interesante.

 • Mobilier pentru bucătărie. Și acest lucru nu este doar un bar. Puteți utiliza o tastatură cu un capac ca un raft de bar, care este convenabil pentru a pune o ceașcă de cafea. Suprafața superioară a sculei este utilizată ca avion, în cazul în care amplasa, vasele, fructele și alte bucăți de bucătărie, nu se potrivesc în alte locuri.

 • Dresser pentru hol. Și, astfel încât să nu se pare că în hol există pian obișnuit, în partea superioară a carcasei se poate atașa un design cu o bordură kashpo pentru flori. Trebuie doar să ia astfel de flori, care nu au nevoie de iluminare naturală constantă.

 • Garaj sau depozitare atelier cutie. Poate fi echipat cu diferite cârlige și elemente de fixare, cutii, balustrade, proeminențe.

 • Locker pentru Needlewoman. Aveți nevoie de o modificare mare, sub tastatură, puteți face cleme (garnații condiționate), care vor fi suspendate de găleți sau alte tancuri drăguțe drăguțe cu țesuturi diferite, fire, știfturi și t. D. Puteți face câteva rafturi pe care să plasați ceea ce ar trebui să fie în minte. Pe suprafața superioară, o expoziție de plan poate fi organizat pentru munca terminat. Cu toate acestea, transformarea este mai bine făcută de drepturile de autor: deja needlewomen știu că apetitul vine în timpul mesei, iar ideile de proiectare apar deja în proces.

Despre cum să facă o masă de la un pian vechi, uita-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: