Pian Unitati + Zarya

Pian  Unitati + Zarya

Pian Fabrica „Zarya“ la un moment dat a fost un tip foarte important și popular de astfel de instrumente. Da, și acum apare ocazional, deci este necesar să se cunoască caracteristicile instrumentului de producție a URSS și anul eliberării sale. Mai ales relevante cât de mult cântărește și ce dimensiuni au.

Despre fabrică

Fabrica „Zarya” a fost situată în satul Pravdinsky, care în regiunea Moscovei. Deși a început să lucreze numai la mijlocul anilor 1950, fundalul este mult mai mult, este înrădăcinat în perioada timpurie a vremurilor sovietice. Înapoi în 1928, în Pravdinsky este organizată în Pravdinsky. Anul următor după o fuziune cu altul Artel, acesta trece la eliberarea de mobilier. În decembrie 1954, începe în această bază de date pentru a primi detaliile pianului.

Și anul viitor o nouă fabrică apare pe harta producției muzicale URSS. A fost creată prin reorganizarea fostului Artel și re-echipamente ale producției.

Ca multe alte întreprinderi, „Zarya”, din păcate, nu a supraviețuit privatizării Vakhanlia. Nu a fost de lucru pentru o lungă perioadă de timp, clădirea ei a fost abandonată. În 2007, a existat un cazinou acolo, dar acum nu mai este.

Linia corporativă anterioară și numit – „Zarya“, „Nocturns“ și „Rubinstein“ a avut o glorie tare. Ei au livrat în cele mai multe colțuri diferite ale țării și aproape în străinătate (care apoi învecinează cu Italia și Austria). O parte din produsele a fost stabil în Japonia. La sfârșitul anilor 1960, fabrica a organizat Institutul de Cercetare și Proiectare și tehnologică a industriei muzicale. Nu a existat nici o altă instituție de pe planeta, care ar fi în același timp preparate prin standarde și proiectarea calitativ noi tipuri de instrumente muzicale.

Citește mai mult  Reparare și restaurare de pian

A fost aici că au creat:

 • Banjo Guitar+

 • Bayan pentru tinerii muzicieni+

 • pianina+

 • Guitar tip semi-acustic+

 • Cameră de organe cu acționare electrică (și aceasta este doar o scurtă listă a pozițiilor principale, au existat o serie de alte evoluții).

Pian caracteristic

Instrumentul din fabrică „Zarya” se manifestă din partea cea mai bună. Acesta servește încrezător în mai multe decenii, fără agrava calitatea sunetului și alte probleme. Greutatea pianului este întrebată rigid în standardul de stat. Și toate sunt foarte dificile. Acest lucru se datorează momentelor ca:

 • Partea principală este fonta turnată a cadrului+

 • Din lemn sau din MDF în combinație cu cadru de scut din lemn+

 • Heavyweight 230 Corzi, mecanisme de lucru.

Anul eliberării ar putea fi destul de diferit, dar se știe că fabrica „Zarya”, împreună cu alte 18 întreprinderi pentru eliberarea instrumentelor muzicale și-a început activitatea în 1955. De la acele plante acum numai compania „Lira” continuă. Contractorii pentru furnizarea de componente au fost:

 • Leningrad+

 • Borisovsky+

 • Organizațiile Chernihiv.

La pregătirea liniei de model, respinsă din seria „Nocturne”, produsă la „Red Octombrie” din Leningrad. Merită consideră că „Zarya” a intrat în serie mai târziu, sa dovedit un produs mai modern. Designerii au reușit să reducă dimensiunea produsului: în înălțime ajunge la 120 cm, în lățimea de 150 cm. În comparație cu prototipul, masa este redusă cu aproximativ 100 kg. Șansele de a găsi o copie preparată „Dawn” este acum aproape nu. Pianul negru „Zarya” a cântărit câteodată peste 250 kg.

Ca Elegy și „Nocturne”, aceste instrumente au respectat pe deplin cerințele anilor 1970. Rama de lemn a fost oarecum facilitată. Scăderea în greutate a instrumentului standard a fost de la 210 la 260 kg. Cele mai de succes copii ale seriei individuale au cântărit aproximativ 170 kg +, totuși, au fost prezenți în reguli și eșantioane complicate, care din cauza designului mai sofisticat au fost ponderate comparativ cu norma generală.

Citește mai mult  Cum de a juca la pian?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: