Cum de a conecta un sintetizator la un computer?

Cum de a conecta un sintetizator la un computer?

Conectarea sintetizator la PC oferă o mulțime de caracteristici suplimentare. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care sunt angajate în muzică profesional: scrie scoruri pentru orchestre, face aranjamente. Datorită o astfel de combinație tehnică atunci când conectați microfonul există o oportunitate de a aplica o voce pentru a escorta, cu ușurința de a schimba ritmul și ritmul de lucru. Dar pentru aceasta trebuie să înțelegeți cum să se conecteze la pian digital la computer.

De ce ai nevoie?

Pentru persoanele creative, cum ar fi compozitori și muzicieni, îmbinarea sintetizator cu un computer este extrem de important, deoarece este mult mai convenabil de a lucra folosind mai multe resurse utile, mult mai convenabil. În paralel, puteți efectua procesul de înregistrare creațiile, pentru a îmbunătăți în mod independent calitatea lor, de a crea efecte incredibile. De fapt, Fără a lăsa acasă, puteți dispune de orice surse, instrumente muzicale, servicii on-line de secventiometrele (editori audio). Puteți utiliza în continuare note de înregistrare aplicații, care este, de asemenea, foarte convenabil.

La început, este necesar să se determine metoda de conectare a echipamentului la PC. Astăzi există trei opțiuni.

În funcție de modificarea și caracteristicile tehnice ale dispozitivelor, acestea vor fi:

 • Utilizarea conectori USB+
 • Conexiune mixt (USB + MIDI)+
 • Interfață Aplicație MIDI.

În cele mai multe cazuri, conectori MIDI sunt proiectate pe un calculator personal pentru scule electrice (controlere de sunet în numărul de trei bucăți), dar, desigur, astfel de semnale trebuie să fie susținută de EMC.

Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra sintetizatoare Roland

În consecință, este posibil să aveți nevoie de următoarele componente pentru muncă:

 • Placă de sunet de înaltă calitate (externă) cu suport MIDI+
 • cablu Midi cu o lungime de cel puțin 2 m cu optocuplor+
 • PC cu built-in sistem MIDI+
 • Sintetizator cu MIDI sau tastatură similară.

Puteți conecta, de asemenea, prin intermediul porturilor USB, pentru acest lucru aveți nevoie de:

 • PC cu prize USB+
 • Tastatură / Sintetizator de intrare USB+
 • Normal USB sârmă de până la 2 m+
 • drivere media pentru chei, sintetizator.

Deoarece laptop-uri nu sunt echipate cu interfețe MIDI, aceasta tehnica este, de asemenea, conectat prin intermediul porturilor USB. Ei bine, dacă soclul USB este deja prezent pe panoul din spate al blocului electric. În acest caz, ar trebui să obțineți firul corespunzător cu doi conectori.

A treia metodă de conectare prevede utilizarea unui adaptor MIDI-USB. Această opțiune este aplicabilă la situația în care nu există nici un port de joc pe calculator, iar pe EMC există conectori MIDI.

Cum se conectează prin USB?

Această metodă de conectare mecanică a EMC cu PC-ul este considerat unul dintre cele mai convenabile. În același mod, alte dispozitive sunt conectate la computer: scanere, imprimante, faxuri. AMBM versatil cablu de USB este echipat cu un dop dreptunghiular și pătrat: primul este introdus în conectorul PC, al doilea – sintetizator. Această metodă nu va necesita instalarea adaptorului de alimentare dacă EMC este o tastatură midi. Ea nu are nevoie de alimentare suplimentară.

Când sintetizator este conectat la un computer cu ajutorul unui cablu USB, clipboard-ul principal este un port midi virtuală susținută de un driver special. Cel mai adesea este inclus în kit-ul EMC, dar sunt sintetizatoare ușor identificate de sistemul PC, astfel încât acest dispozitiv nu are întotdeauna nevoie.

Citește mai mult  Ce este un sintetizator analogic și cum se întâmplă?

În ciuda prezenței unui port USB de pe unele sintetizatoare, acesta este destinat numai pentru schimbul de informații între sintetizator și PC-ul, și nu pot fi folosite pentru conectivitate MIDI. Atenţie! Înainte de a rula sequencer, conectați EMC la computer, în caz contrar portul MIDI nu va apărea în acest program.

Este afișat doar după conectarea la PC-ul modulului utilizat, spre deosebire de conexiunea clasică prin intermediul unor conectori MIDI și cabluri.

Conexiune prin MIDI

Cele mai multe sintetizatoare conecta la PC prin interfata MIDI. În cazul echipamentelor grave, se aplică un port rotund cu 5 contacte, în sistemele de joc, un model sub forma unui trapez este utilizat. Schema de conectare rămâne neschimbat: MIDI sârmă se conectează la portul de intrare al PC-ului cu EMC MIDI-ieșire. Înainte de a conecta, întrebați ce tip de port este pe computer, astfel încât să nu fie confundat cu punctul de vedere al cablului.

Procesul de conectare în mod tradițional are mai multe caracteristici:

 • Ca un dispozitiv, sintetizator când este conectat la un calculator personal nu este afișat, dar apare portul midi, care este sursa de informare în programul editor (sonar, Cubase și T. D.)+
 • Cu acest tip de conexiune, veți avea nevoie de un driver de placă de sunet, și nu este necesară pentru sintetizator+
 • Pentru a semnala Midi a trecut pe conectorul electrocalavis, aveți nevoie pentru a traduce tehnica în modul MIDI (în această acțiune nu este necesară în cazul în care se utilizează tastatura midii).

Cum se conectează prin intermediul liniei de intrare?

În absența unui conector MIDI, conectarea ingineriei electrice muzicale la PC poate fi efectuată printr-o intrare liniară cu adaptorul, la un capăt al cărui două „lalele” sunt situate și pe cealaltă – un dop de tip cric.

Citește mai mult  Totul despre jocul de pe sintetizator

Acest tip de conector reprezentând un suport de semnal, două conectori introduse în prizele corespunzătoare de pe sintetizator și mini-mufa la conectorul microfonului de pe laptop (computer). După aceea, trebuie să activați echipamentul electric și la minimul pentru a deșurubați volumul sunetului. Acesta va apărea în întreaga gamă atunci când introduceți orice program pentru înregistrările audio.

Dacă vorbim despre conectarea folosind la conectorul gazdă, poate fi remarcat faptul că acesta este un mod care nu a fost popular pentru o lungă perioadă de timp. În plus, o astfel de conexiune necesită un driver care să vă permită aplicarea EMC ca cheile MIDI.

Folosind un computer personal ca sistem multimedia cu drepturi depline, trebuie să știți că dispozitivul trebuie să aibă un hard disk de un volum impresionant. Conexiunea însăși nu reprezintă dificultăți tehnice speciale, dar în acest proces este importantă acuratețea și disponibilitatea anumitor accesorii. Deci, chiar și un utilizator neexperimentat poate face față acestei sarcini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: