Korg Synthesizer Review

Korg Synthesizer Review

Sintetizator – instrument muzical electronic, fețe adecvate ale oricărei podele și vârstă, care nu necesită configurare, mobilă și lumină și, cel mai important – accesibil. Deoarece sintetizatorul este unul mai simplu de dezvoltare, acesta este un început minunat al modului creativ.

Particularități

Korg sintetizatoarele, în principiu, nu sunt destinate instruirii, iar aici este puțin probabil să întâlniți instrumentele, practic jucând singuri. Cu toate acestea, acest lucru nu indică faptul că acest brand nu este deloc utilizat de nou-veniți în acest domeniu. Nu numai muzicienii profesioniști care lucrează în studiourile de înregistrare se joacă pe aceste instrumente, dar și mulți iubiți care sunt preferați să-și creeze propria muzică utilizând instrumentele electronice Korg.

Toate modelele acestei companii sunt echipate cu un sistem acustic, care este foarte important pentru persoanele care caută rezultatul ideal.

in afara de asta, Puteți găsi instrumente în care se efectuează redarea sunetului cu suportul tastaturii MIDI și tot felul de controlori – Un număr mare de haine sunt combinate cu preț scăzut și de bună calitate.

Sortiment de modele analogice

Există sintetizatoare analogice Korg caracterizate printr-o schimbare lentă și foarte ușoară a sunetelor. Creează un caracter unic de muzică. Modele similare sunt echipate cu două oscilatoare încorporate și un generator dureros. La astfel de sintetizatoare, există posibilitatea procesării sunetelor chiar în timpul jocului datorită efectelor externe ale efectelor. Astfel de modele includ următoarele opțiuni.

 • Minilog echipat cu polifonie cu 4 voce. Acest model are un preț și oportunități mai favorabile în comparație cu sintetizatoarele concurente.
Citește mai mult  Selectați rack pentru sintetizator

 • Tastele volca – un instrument care are alimente autonome, 27 chei și combină compactitatea incredibilă și un sunet bun.

 • Monolog-BK – 25-cheie instrument, elegant sintetizator analogic de la o companie japoneza bine-cunoscut. Este într-adevăr un dispozitiv multifuncțional, spre deosebire de alte modele cunoscute bine.

Modele de modelare analogice

În cele mai multe cazuri, sinteza analogice de modelare este proiectat pentru spectacole live. Aceste sintetizatoare au un motor XMT care oferă instrumentul cheie cu multe oscilatoare și filtre, care sunt concepute pentru modelarea precisă a cererii în timp sintetizatoare noastre de epocă analogice.

instrumente prezente 3 oscilatoare și multi-temperatură Analog-modelare din două părți, care oferă muzicienilor posibilitatea de a face un luminos, sunet dens. În plus față de setul de semnale, acesta oferă o presetari persoană algoritm care conține o varietate de combinații de oscilatoare.

Secțiunea de filtre joacă un rol imens pentru sintetizator. În plus față de filtrele încorporate destinate inițial pentru modelarea analogice, există speciale, repetarea melodii tastatură ale 70-80.

Sintetizatoare acestei specii oferă o gamă de 200 de presetări care conțin mai multe melodii cunoscute, precum melodii clasice și moderne.

Muzicienii au posibilitatea de a salva lucrările lor într-una dintre cele 100 de sloturi de memorie disponibile în aparat. Aceste instrumente includ Korg NC-Q1 BK, KORG NC-Q1 WHWH și multe altele.

Prezentare generală a stațiilor muzicale

Stație de Muzica – Power Tool, care combină o mașină de tambur într-un mecanism, sintetizator, sequencer, procese efect. De regulă, acestea sunt echipate cu chei.

Korg PA1000

Având în vedere stații de muzică buget, puteți să acorde o atenție la KORG PA1000. Pentru o sumă relativ mică, utilizatorul va fi disponibil la un instrument bun și o bibliotecă încorporată cu mai mult de 1000 de sunete frumoase.

Citește mai mult  Pedala pentru sintetizator

Un alt plus este caracteristicile minunate ale înregistrării și prelucrării melodiilor utilizând o interfață convenabilă. Acest model are, de asemenea, un controler de schimbare a sunetului în prezent.

Korg Kronos-2

În acest model, există tot ceea ce poate fi necesar pentru a crea o compoziție de orice complexitate cu posibilitatea de a imita sunetul instrumentelor acustice. Prețul de aproape de 2 ori mai mare, dar funcțiile pe el, respectiv, sunt de multe ori mai mult. Există o procesare record și voce, capacitatea de a extinde bibliotecile audio.

Există unii muzicieni care nu ar avea suficiente capacități de un astfel de instrument de, deoarece prin funcționalitatea acestui dispozitiv poate fi comparat decât cu un computer care are o imensă bibliotecă de sunete și software mai complexe.

Astfel de instrumente tastatură sunt foarte rar date eșec și nu necesită setări la toate după cumpărare.

Descrierea de divertisment Sintetizatoare

  Sintetizatoare pentru copii sau modele de tastatură pe care începe să învețe este foarte greu de găsit, pentru că sub acest brand sunt instrumente de serioase și de înaltă calitate pentru joc profesionale – cea mai mare parte acestea sunt piane digitale, sintetizatoare, stații de lucru profesionale și aranjori. Cu toate acestea, pentru jocuri și divertisment, puteți lua orice sintetizator fără un număr mare de opțiuni. De obicei, modele de acest tip sunt unele chei și dimensiuni relativ mici, iar prețul lor este mult mai mic.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: