Privire de ansamblu asupra sintetizatoare Yamaha

Privire de ansamblu asupra sintetizatoare Yamaha

Peste 100 de ani în întreaga lume, numele mărcii japoneze Yamaha. Înapoi în 1887, un cunoscut maestru puțin Thoracus Yamakh a reușit să repare bastonul. În procesul de reparare thoracus a făcut un desen al instrumentului, și după ceva timp a modificat, iar apoi construit propriul model al organului. Din păcate, instrumentul reprodus sunetul nu destul de bun, dar comandantul nu a renunțat la ideea lui. Câteva luni mai târziu, autoritatea a început să răspundă la standardele existente în acel moment. Deci, povestea uimitoare a brand-ului a început.

Astăzi, gama de sortimente a companiei este reprezentata de diferite produse, care include auto si motociclete, bărci. muzicieni profesioniști aleg brandul prezentat pentru calitatea înaltă a instrumentelor muzicale, printre care sintetizatoare folosesc în mare a cererii.

Particularități

Baza rădăcină a cuvântului „sintetizator“ este conceptul de „sinteză“. În lumea muzicii, acest proces este un compus de sunet și obverseon de bază, datorită care este creat armonia unică.

În orice stil modern de muzică, cu excepția clasice și compoziții de operă, se folosesc sintetizatoare multifuncționale. Și ceea ce este interesant, muzicieni atunci când aleg un instrument de oprire tastatură de marca Yamaha. Comparând sintetizator de brand japonez cunoscut în întreaga lume, cu alte produse similare ale altor producători se potrivește imediat diferența de sunet.

sintetizatoare Yamaha sunt proprietarii de timbruri unice, care sunt analogii.

Până în prezent, principalul avantaj al sintetizatoarelor de marca Yamaha este calitatea. Aproape toți reprezentanții industriei muzicale din Rusia și din străinătate folosesc echipamente de acest producător.

Uneori, concurenții marca Yamaha, încercând să sară deasupra capului, spune nerezidentii despre materiale de proastă calitate utilizate în proiectarea instrumentelor muzicale. Într-adevăr, toate produsele muzicale sunt realizate din metal și plastic, dar înainte de proiectarea, materialul trece mai multe etape de prelucrare tehnologice, care, expuse, de asemenea, toate elementele de auto si motociclete.

Yamaha este apreciat pentru calitate, rezistență și durabilitate. Designerii pot ignora frumusetea echipamentului, dar nimic nu va lipsi nici un detaliu tehnic al dispozitivului.

În ceea ce privește în mod specific, sintetizatoare Yamaha. Acestea diferă în curățenia de sunet, un sunet excelent, similar cu pian și pian. Este demn de remarcat rigoarea instrumentelor de la tastatură. Nu au apărut niciodată în fața consumatorilor în culori amuzante și ridicole. Consolele lor de lucru sunt foarte convenabile și ușor de operat, ceea ce este deosebit de important pentru muzicieni pe scenă.

Prezentare generală a Seriei Instrumentul

Diferențele tradiționale ale brandului Yamaha sunt designer de reținere și un set minim de controlere de pe consola sintetizator de lucru, motiv pentru care muzicienii novice nu se poate juca pe instrument și cred că este mai bine să renunțe la. Doar profesioniștii pot să-și dea seama în complicațiile setărilor tastaturii. Dar nu toate modelele sunt atât de complicat cum pare la prima vedere.

Pentru ideea designerilor Yamaha, toate sintetizatoarele dezvoltate sunt distribuite pe serii specifice. One series poate reprezenta 2 sau 3 instrumente, celălalt este diluat cu 5 modificări. Și nu este făcut doar. Fiecare serie separată este un complex de funcții și capabilități. Și componentele din seria de sintetizatoare pot fi echipate cu un set parțial de parametri sau coafarea la maxim. De exemplu, seria Montage reprezintă sintetizatoare profesionale, seria PSR este proiectat pentru muzicieni începători. Și sintetizatoare din seria MX BK / BU sunt caracterizate prin dimensiuni compacte, ele sunt, de asemenea, numite de pantofi, și să explice de ce nu are sens.

Înainte de a alege unul sau altul sintetizator, trebuie să se familiarizeze cu descrierea modelelor de interes, pentru a afla principalele lor caracteristici și suplimentare.

În cazul în care sintetizator este destinat utilizării acasă, să acorde o atenție pentru designul său nu este necesară. Iar pentru activitatea profesională a frumuseții sculei tastaturii joacă un rol important. Acesta este motivul pentru care designerii Yamaha ofera consumatorilor nu numai modele de culoare de sintetizatoare, dar, de asemenea, alb.

Montaj

Seria revoluționară, care a devenit un progres în domeniul stațiilor de lucru inteligente. Sintetizatoarele liniei de montaj pentru specificațiile tehnice și funcționalitatea depășesc pe colegul lor care sunt reprezentanți ai altor serii. Ele se disting prin confortul și confortul controlului. Iar automatizarea lor a trecut semnificativ, comparativ cu construcțiile făcute de companii competitive.

Producătorul Yamaha din seria depusă a reușit să conecteze cei mai buni parametri și funcționalități de sintetizatoare DX și Motiv, pentru care instrumentele au primit cea mai mare evaluare a celor mai renumiți muzicieni din lume.

Linia de montaj este reprezentată de o sintetizatoare troică uimitoare Yamaha Montage 6, Yamaha Montage 7 și Yamaha Montage 8. Singura diferență dintre ele se află în numărul de chei. Restul instrumentelor sunt echipate cu cea mai înaltă clasă. Motorul de sinteză al mișcării motorului revoluționar este construit în proiectarea lor, datorită cărora timbrul de acustică și sunetul sintetic depășește toate așteptările.

Mulți muzicieni probabil au venit adesea la întreruperea sunetului în timpul comutării Timbrelor pe sintetizanții altor producători. Designerii mărcii Yamaha au reușit să scape de acest defect, astfel încât, în procesul de schimbare a vocii, nu tăia sunetul.

În biblioteca de sintetizatoare din seria Montage există multe timbre potrivite pentru muzică clasică și electrică. Polifonia muzicală a fiecărui dispozitiv individual este reprezentată ca 128 de note și acest lucru este suficient de suficient pentru a efectua chiar compoziții foarte complexe.

Nu există o caracteristică distinctivă mai puțin importantă a sintetizatorilor din seria Montages este un panou de control convenabil, datorită căruia muzicianul primește acces la toate funcțiile dispozitivului.

MODX

Remarcabil Seria de marca Yamaha, care a inclus proprietarii de mare varietate de timbruri și capabilități de sunet incredibile. Motorul de sunet este la fel ca și în sintetizatoarele din seria Montage. Există legendare generatoare de ton AWM2 și FM-X.

Sintetizatoare din seria MODX sunt gata să se laude cu polifonie 192 de tone, din care cele mai multe note este stereo.

Ca și în linie montajul synthetizers, instrumentele MODX sunt echipate cu o tehnologie unica care permite comutarea lină între timbresses. O altă trăsătură distinctivă a tastaturi MODX este prezența încorporată în memoria flash, cu un volum de 1 TB.

Datorită prezenței unui sistem unic de secvențe de mișcare, un muzician se poate sincroniza și de modificare a parametrilor de avans configurat.

MX88

În acest caz, modelul de top al sintetizator aparținând seriei MX este. Împreună cu alți reprezentanți ai acestei linii, instrumentul are mai mult de 1000 de Timbs.

Principala caracteristică distinctivă a modelului descris include 88 de taste și o tastatură ciocan, care asigură senzații maxime realiste în timpul jocului.

Modelul Yamaha MX88 este gata să se mândresc cu o interfață convenabilă, o mare varietate de capabilități de conectare, precum și capacitatea de a se integra cu software-ul diferit.

Polifonie de acest sintetizator este reprezentat ca 128 de note. Datorită prezenței de reglementare speciale, muzicianul poate controla în același timp, 12 parametri de sunet.

MX BK / BU

Această serie este reprezentată de sintetizatoare palete de sunet bogat. Carcasa compactă este echipat cu o tastatură de la 61 de taste, care, dacă se dorește, se poate da cote la modele mai avansate. Datorită prezenței de a efectua modul de presetări, un muzician poate combina mai multe timbruri doar buton o tastatură. În plus, fiecare presetare executabil pare să ascultători, nu numai în 3 sunete, dar, de asemenea, în 16 partide pe care muzicianul poate gestiona simultan.

MX BK / BU serie sintetizatoare prezintă o interfață audio convenabil care vă permite să conectați un instrument printr-un cablu USB la un PC. Astfel, utilizatorul poate crea propriul studio de înregistrare, și prin căști asculta compozitelor.

Ce este demn de remarcat, instrumentele acestei serii au greutate minimă. Acestea pot fi transferate cu o singură mână, și pentru jocul de a folosi o curea de umar.

Conform specificațiilor, sintetizatoare MX BK / BU poate fi folosit atât echipamente muzicale profesionale pe scenă și ca un instrument de repetitii la domiciliu.

Această serie este reprezentată de 4 sintetizatoare portabile, fiecare dintre acestea fiind un descendent direct de chei de epocă ale brandului Yamaha. Dacă vorbim cu cuvinte simple, acestea sunt sintetizatoare ale trecutului, odată ce a aparținut altor serii existente. Printre semenii lor, au devenit amiral, după care au fost conectate în linia reface.

noutăți Vintage sunt un emulator de sunet de instrumente din trecut. Caracteristicile lor distinctive sunt în dinamică tastatura 3-octava de înaltă calitate, difuzoare încorporate și capacitatea de a lucra de la baterii.

Ce este demn de remarcat, Aceste sintetizatoare diferă în dimensiuni compacte și o greutate redusă, astfel încât acestea să poată fi luate cu ei înșiși să se odihnească, dar nu și discursuri de concert.

modele pentru copii

Cerința principală pentru sintetizatoare pentru copii este o interfață de competență compilate, datorită cărora keystones de pornire va fi în măsură să studieze principiile jocului. Părinții, atunci când cumpără un instrument, să acorde o atenție nu numai la specificațiile tehnice, nu și costul dispozitivului.

Acquire pentru studenții un sintetizator scump neprofitabile. Yamaha de brand, înțelegerea acest lucru, dezvoltat modele speciale de chei pentru copii. Costul lor este destul de acceptabil pentru orice familie medie.

Unul dintre aceste modele este sintetizator Yamaha E253. Acesta se distinge prin cea mai simplă interfață, un număr suficient de funcții pentru începători, vă permite să joace cele mai simple melodii la frecvențe înalte. După ce copilul tentează acest instrument muzical, ea poate merge la chei mai complexe.

Un alt sintetizator pentru copii la fel de solicitate este modelul R300, PSR înrudite Linie. Aparatul are o funcționalitate destul de decente, echipat cu o polifonie de 32 de sunete, 500 timbresses și mai mult de o sută de acompaniament auto.

Ca orice alt sintetizator, modelul R300 are capacitatea de a se conecta la PC prin USB. În cazul în care există un microfon sau un mufă pentru căști.

O altă caracteristică distinctă a acestui model este prezența unui meniu rusificat. Pe de o parte, este foarte convenabil, dar profesorii din școlile muzicale necesită ca studenții să utilizeze o interfață cu traducerea în limba engleză.

Accesorii

După ce a înțeles cu seria existentă de sintetizatoare de marcă YAMAHA, trebuie să vă familiarizați cu accesorii pentru aceste instrumente muzicale. Unele adăugări sunt incluse incluse. Ei bine, ceva va trebui să cumpere.

În primul rând, este un rack. Suport foarte confortabil pentru instrumentul de tastatură. Picioare complete incluse. Ele sunt concepute în cea mai mare parte pentru a instala instrumentul muzical în zona de concert.

Pentru uz casnic, sunt recomandate standuri mai durabile, ce permite reglarea înălțimii sculei.

În continuare, lista de accesorii discuta pedala synthesive. Datorită capacităților sale, este posibil să se extindă funcționalitatea instrument de tastatură, subliniind anumite puncte ale compozițiilor executabile.

Complet, este necesar un caz realizat din material durabil și practic pentru a fi atașat la fiecare sintetizator. Sarcina principală a capacului sintetizator este de a proteja instrumentul muzical de la orice factori capabil de a afecta negativ design-.

De asemenea, un set trebuie să fie prezent un adaptor care să garanteze securitatea sintetizator, atunci când acesta este conectat la rețea. Încărcătorul, care este, de asemenea, o parte integrantă a setului de sintetizator, este echipat cu o sursă de alimentare, care transformă un curent electric al rețelei la sintetizator dorit.

Este demn de remarcat faptul că În multe modele de sintetizator, există o rețea încorporată, care poate fi deconectată dacă este necesar. Pentru utilizarea la domiciliu, se recomandă achiziționarea unui web separat pe un trepied, astfel încât muzicianul să poată pune designul în cel mai convenabil pentru a vedea notele.

Sfaturi de operare

Toată lumea înțelege că majoritatea muzicienilor moderni – acest om. Și toți oamenii un copil mic. Asa de Când cumpărați un nou sintetizator, ei o conduc mai întâi pentru a le conecta pentru a încerca toate capabilitățile instrumentului muzical. Dar, înainte de a activa designul tastaturii, trebuie să citiți manualul de instrucțiuni, unde este descris nu numai cum să activați corect dispozitivul utilizând sursa de alimentare, dar chiar și cum să curățați contactele tastaturii.

Numai după cunoștință cu regulile de utilizare de bază pot fi conectate la PC. Da, PC-ul de astăzi ocupă un loc de frunte în domeniul dispozitivelor electronice capabile să se transforme într-un mare centru multimedia. Principalul lucru este că placa sa de sunet este puternică și răspund la toate cerințele de înaltă frecvență.

Mai întâi trebuie să vă dați seama cum să conectați sintetizatorul la un computer prin USB. De fapt, procesul de asociere a dispozitivelor nu este diferit de conectarea imprimantelor, a scanerelor sau a comprimatelor grafice. Mai întâi trebuie să conectați instrumentul prin cablu USB. După aceea, efectuați instalarea software-ului necesar. Dacă acțiunile specificate se fac în ordinea inversă, probabilitatea nu este posibilă ca programul să nu recunoască conexiunea instrumentului muzical.

Apoi este configurația frecvențelor audio, după care muzicianul poate începe să redea cheile.

Sinteza clasică și schema de conectare la calculator are loc de către MIDI. Conectorii responsabili pentru această conexiune sunt situate pe partea din spate a sintetizatorului și sunt marcate ca Midi Out, Midi în, MIDI. Suficient pentru a conecta cablul în sintetizatorul corespunzător și conectorii PC.

Există modele în care nu există un conector MIDI. În schimb, există o ieșire D-sub sub formă de 15 pini. În acest caz, trebuie să utilizați un cablu cu sfaturi diferite. La un capăt va exista un conector rotund de bagaje sau o ieșire, iar pe cealaltă – elementul de conectare pe 15 pini va fi. După conectarea sintetizatorului, se face instalarea software-ului, instrumentul muzical este configurat și apoi puteți fi deja muzică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: