Totul despre circulația electrice

Totul despre circulația electrice

Ukulele, numit altfel chitara hawaiană, este considerat unul dintre instrumentele populare din lume. Iar dimensiunea mică a sculei vă permite să călătoriți cu ea fără interferențe. Pentru a consolida sunetul natural al chitara hawaii, modelul Electric Ukulele a fost dezvoltat, cu particularitățile pe care le puteți familiariza în acest articol.

Particularități

Ukulele se referă la clasa de instrumente cu coarde, ca o chitară. Acesta are un sunet unic, moale și de viață. Pe Classic Ukulele Patru șiruri.

Sistemul tradițional de instrument La-mi-da-sare. Trei șiruri inferioare sunt construite pe prima octavă. Cu reglarea obișnuită a celui de-al patrulea șir, se folosește o mică sare octavă. Dar unii muzicieni au înființat șirul chiar mai jos. Deci, este posibil să se realizeze o gamă mai largă de sunete.

Pentru a obține un instrument cu o gamă largă creată Ukulele-Concerto. Acest model este caracterizat printr-o lungime mai mare a Menzura. Diferența este de 5 cm (38 cm față de 33 cm în soprană). Sistemul clasic este păstrat aici.

De-a lungul timpului, muzicienii au avut nevoie de un instrument cu o mezură mai mare. Astfel a apărut Ukulele Tenor și Baritone (43 cm și, respectiv, 48 cm). Din cauza dimensiunilor din cel mai mare Ukulele, a trebuit să revizuiesc sistemul. Patru șiruri de instrumente Bariton coincid la înființarea cu primele șiruri de chitară clasică: Mi-sol-re.

Creșterea în Menzura a afectat sunetul care a devenit mai liniștit și moale. Parțial, această diferență este eliminată prin introducerea electronicii.

Când alegeți o circulație electrică, trebuie să acordați atenție acestor momente:

  • folosit pentru lemn+
  • Caracteristicile electronicii+
  • Calitatea flacoanelor+
  • Înălțimea celui de-al patrulea șir+
  • Reputația producătorului.
Citește mai mult  Totul despre zborul Ukulele

Cel mai bun Ukulele este făcut din salcia hawaiană. Efectul acustic similar oferă un copac roșu, inferior calității originale a texturii. Mai multe instrumente bugetare sunt făcute din cedru, rosewoman sau molid. În același timp, un arbore roșu sau negru este utilizat pentru rețea. Cele mai ieftine modele sunt fabricate din PAL.

Calitatea șirurilor de fixare a flacoanelor este un aspect important în alegerea instrumentelor. Dacă acestea sunt de calitate slabă, atunci verificarea sistemului va fi necesară la fiecare 10-15 minute, ceea ce muzician obosit rapid.

În plus, ele completează sunetul de zgomot neplăcut. În plus față de studiul caracteristicilor, sunt recomandați profesioniști să testeze instrumentul pentru capacitatea de a păstra sistemul cu un tuner.

Stroy cel de-al patrulea șir este considerat a fi un gust. Dar structura corabiei depinde de acest lucru. Prin urmare, este mai bine să cumpărați o chitară în parametrii săi decât să încercați să reconfigurați.

Vizualizări

Tipul de sunet se distinge printr-un instrument acustic, electroacoustic și electronic.

Instrument acustic

Acesta este complet lipsit de componenta electronică, iar sunetul, dacă este necesar, este sporită de microfoane. Această opțiune este considerat cel mai prestigios și costisitoare. Mai ales în cazurile în care instrumentul este din lemn scump.

ukulele electroacustic

Folosit în două moduri. Carcasa gol vă permite să utilizați un sunet ei natural, și-a construit în piezodechik îmbunătățește sunetul când este conectat la rețea.

chitara Hawaiian electronice

Această opțiune implică mecanismul încorporat. Fără conectarea la echipament, instrumentul este, practic, nu este utilizat. Extern comparativ cu energie electrică în miniatură.

Practica arată că ukulele este mai popular în forma unui instrument acustic. Versiuni cu built-in electronica sunt destul de rare. Cu toate acestea, dacă doriți să se bucure de compoziția prin căști sau să facă o înregistrare de înaltă calitate a următoarei capodopera, ideea de a achiziționa astfel de model de Ukulele apare.

Citește mai mult  Totul despre soprana ukulele

Cele mai bune modele

Deoarece stăpânii jocului pe ukulele, practic, prefera, de asemenea, o opțiune acustică, modificarea electronică mai des iubitori de interese, nu este gata să-și petreacă foarte mult pentru a distra. Luați în considerare câteva opțiuni adecvate.

  • VORSON FSUK cu o lungime a menzura, care corespunde tenorul. modele populare de brand Stratocaster, Telecaster, Les Paul. Principala diferență este sub forma unei carene.

  • FENDER UKULELE se realizează în diferite dimensiuni, Cazul este realizată în întregime din lemn sau mahagony sapal, gât – realizat din lemn de mahon. Modelele Concerto sunt în intervalul de preț de la 12-13000. freca.

  • Epiphone Les Paul Produs cu un caz gol la interior și un senzor piezoelectric. Sunetele conectate formă mai bună decât în ​​varianta acustică. Avantajul peste omologii a fost prezența deținătorilor centurilor.

  • Mahalo EUK-200. Acest producător specializat în ukulele acustic. În versiunea electronică a instrumentului utilizatorului, o prezență atractivă a unui preampic activ pe baterie 9b, conector pentru căști, intrare pentru player sau smartphone. Aceasta face posibilă conectarea sunet live cu un record în timp ce se bucură de o combinație prin căști.

Chitara hawaiană a câștigat popularitate datorită multor avantaje. Deși circulația electrică nu este la fel de populară ca un instrument acustic, dar este de interes datorită posibilităților suplimentare.

Când alegeți o opțiune potrivită, trebuie să navigați pe lungimea Menzura, calitatea clădirii, tipul de lemn, caracteristicile de sunet și opțiunile suplimentare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: