Applique pe subiect owl

Applique pe subiect owl

Crearea de meserii și appliques, cu propriile mâini – una dintre clasele copiilor preferate. Nu numai că aduce plăcere, ci și contribuie la dezvoltarea copilului. Puteți introduce un copil cu creativitate prin aplicații pe tema „Owl”.

Versiune simplă pentru copii

Dezvoltați motilitatea mâinilor și imaginația copiilor va ajuta la crearea de meșteșuguri din hârtie. În ciuda faptului că munca utilizează foarfece speciale pentru copii, ajutând copilul trebuie cineva de la adulți.

bufniță Flying

Pentru a crea appliques foarfece nevoie, dublu-fețe de hârtie colorată, creion adeziv, carton sau lipirea de hârtie densă. Se prepară 4 șablon de cercuri în avans de diferite dimensiuni.

În primul rând face corpul bufnițelor. Pentru a face acest lucru, vom muta conturul cel mai mare cerc pe hârtie maro. În continuare, vom face Lingourile de aripi, labe și urechi. Pe hârtie mai întunecat, vom cerc șabloanele rămase de 2 ori fiecare.

Toate cercurile tăiate în jos conturul. Pe carton sau autocolant de hârtie strâmt al trunchiului bufnițe. Este recomandabil să se ia materialul de culori albastru sau violet, deoarece bufnițe zbura pe timp de noapte. Două cercuri mai mici de hârtie ori în jumătate și lipici la corp pentru partea de jos a cotului în sus – aceasta este aripile bufnițele.

In mod similar ori reducerile rămase. Cercurile mari vor merge la labe, mai mici – pe urechi. marginile de încovoiere rândul său reciproc și lipici semifabricatelor pentru fundul.

Acum, bufnița trebuie să fie completate cu ciocul si ochii mari si rotunzi. Aplicația este gata.

Hârtia este permisă utilizarea de orice culoare în cauză. Carton pentru baza pot fi luate cu desenul stelelor sau a copiilor Captivate prin crearea unui cer de noapte.

Owl de triunghiuri

Un alt simplu applique pentru copii. Pentru lucru, veți avea nevoie de foarfece, hârtie colorată, lipici și carton pentru baza. În primul rând, este necesar să se facă prefabricați pentru corpul. Acestea vor fi triunghiuri mici de culori diferite alungite.

Pentru cioc și urechi nevoie de triunghiuri mari. Pentru ochi va trebui să taie 2 cercuri mari. Elevii pot fi realizate din hârtie sau desena simțit-pulbere.

Citește mai mult  Volumetric Bretelele pe tema Flori

Colecta necesitatea de cracare din partea de jos: lipici 2 triunghiuri. În continuare, stratificarea, adăugați la fiecare linie pe o tăiere. Ar trebui să fie un trunchi de la 5-6 straturi. Deasupra lipici trunchiului două spații libere rotund ochi. Intre ele – una dintre triunghiuri largi, cioc. Etapa finală va fi crearea de urechi. Deasupra ochii ai nevoie pentru a lipi doua triunghiuri mari, motivele pentru unul pe altul.

Triunghiuri pentru corpul poate fi de diferite culori – Aplicea fi luminos și vă rugăm.

Cum sa faci o summistry în vrac?

Copiii vor fi interesați să facă aplicații volumetrice. Este un pic mai dificilă decât obișnuită, dar copiii vor face față cu sarcina. Pentru a face bufnița volumetrice pe ramura, veți avea nevoie de foarfece, hârtie colorată, lipici și carton pentru baza.

 • Pentru silueta Sovice, hârtie de culoare de aceeași culoare va veni la îndemână, dar unele nuanțe diferite.
 • Pentru aripi trebuie să taie 2 spații mari în formă de picături alungite.
 • Corpul bufnița va fi volumetrica. Din întuneric hârtie tăiat trei dreptunghiuri de aproximativ 10 cm lungime și 5 cm înălțime, de lumină – 2 spații similare și una cu 2-3 cm mai mult în înălțime.
 • Partea de jos a nevoilor de dreptunghi să fie ajurat, astfel încât atunci când lipirea semăna cu pene de lipire. În mod similar, ar trebui să se înscrie cu toate piesele, cu excepția cea mai mare.
 • Dreptunghiul rămasă va merge la capul bufniței. Marginea inferioară Să facem ajurat. Din semicercului de sus tăiat. Acesta va fi un fel de urechi.
 • Acum aveți nevoie pentru a face ochii. Din hârtie de o nuanță de lumină, taie două cercuri și să facă marginile lor ajurat.
 • Se taie 3 triunghiuri mici de hârtie maro deschis. La baza a două dintre ele, vom face 3 tăieturi identice – gheare de păsări. Ultima piesa va merge la ciocul. Am tăiat două cercuri de hârtie galben, de 2 ori mai puțin ochi. Ei vor merge la elevi.
 • Acum puteți colecta bufniță. Primele aripi, astfel încât acestea sunt pe 1/3 sub corpul. Imprimați blank numai pentru topuri. Apoi, trebuie să estimați unde vor fi ghearele și să le atașați în colțurile superioare. Pentru a face compoziția mai cuprinzătoare, este posibil să se rotească labe folosind aspectul foarfecelor, după ce le-a cheltuit de la bază la vârfurile ghearelor.
 • Colectăm un trunchi, începând cu un dreptunghi deschis deschis. Ar trebui să se suprapună în partea de sus a ghearelor. Am lipit următorul dreptunghi, întuneric, astfel încât să se suprapună 1/2 parte din cea anterioară. Deschiderea nu este necesară pentru a lipi penele.
 • Pe capul bufnițelor pe care le lipim pentru mijlocul ambelor ochi. De vârf pentru a pune elevi. Între ochi voi atașa ciocul.
 • Sucursala la care se află Owl, poate fi tăiată din hârtie închisă obișnuită și lipici sub labe.
Citește mai mult  Bretelele pe tema Road Drumuri

Meșteșugurile vor necesita aderență și precizie, dar rezultatul este exact.

Opțiuni materiale naturale

Puteți crea o aplicație frumoasă de bufnițe din frunze. Se pare o compoziție de toamnă frumoasă la expoziția copiilor. În primul rând aveți nevoie pentru a alege cele mai bune frunze pentru aplicelor. Cele mai multe dintre toate sunt cireșe sau arțar potrivite, acestea sunt moi și lua cu ușurință forma corectă. Principalul lucru este că frunzele sunt mici, nu se auto-luptă, culori luminoase.

Pentru aplicatii au nevoie de frunze, fire, carton, hârtie colorată, lipici sau bandă dublu adezivă.

 • Puteți lipici aplicația pe o bază de carton sau taie o siluetă pasăre în avans și de a lucra cu ea.
 • bufnițe Collect au nevoie de jos în sus. Pentru a face acest lucru, să ia 2 foi mari și să le Copp cu lipici. Urmatoarele straturi lipici frunze la baza de carton, lăsând vizibil 1/3 din linia anterioară.
 • Când torsul este gata, voi atașa 3 frunze mici la partea de sus: două – pe părțile laterale, astfel încât marginile se lipesc peste suport, și unul – în mijloc.
 • Tăiați 2 spații libere rotunde – va fi cu ochii. Adeziv-le mai bine pentru Scotch bilateral. Elevii pot fi trase cu floters sau decupate din hârtie.
 • În cazul în care frunzele sunt atașate la baza de carton, atunci nava poate fi considerat terminat. Pentru a applive aceeași formă a trecut pe outstand, necesitatea din spate pentru a atașa fir. Puteți face acest lucru cu ajutorul benzii obișnuite. Se pare că o jucărie agățat drăguț pentru copii.

Alte idei

Există unele aplicații mai populare cu bufnite. Cel mai simplu este cel pissing. Se va potrivi cu copii foarte mici. O altă opțiune a compoziției – înțelept bufnița, care va fi un excelent plus față de vacanțe școlare.

Citește mai mult  Aplicelor pe tema gărgăriță

Okrug Owl pe ramura

Principalele meserii materiale – hârtie albă pentru a rupe în bucăți. Cu cât mai puțin acestea vor fi, cu atât mai pufos pasărea se va dovedi. carton de culoare închisă Am lipici o bandă de hârtie maro – o ramură de copac. Desenați o silueta unei păsări. Mai departe totul este simplu – în circuit, în mod arbitrar resturi de lipici, puteți. Din hârtie colorată am tăiat ochii, cioc și păsări de curte labe. Noi le lipici la baza de carton.

Copiii pot diversifica compoziția prin tragere pe baza stelelor sau lipire luna.

înţelept Owl

O astfel de appliqué este potrivit pentru elevi, care vor fi în măsură să facă o compoziție pentru vacanță la 1 septembrie. Munca este mai bine pentru a efectua în mod colectiv, deoarece este voluminos și necesită o mulțime de timp. Pe WATMAN, aveți nevoie pentru a trage schema bufniței viitoare, tăiat în jos conturul toate detaliile.

Următoarea culoare maro pregăti, portocaliu, culorile galben, albastru și negru. Puteți lua mai multe nuante diferite de pene, păsări apoi maro vor fi diferite culori. Se prepară șabloanele sub formă în formă de semi, astfel încât penele erau de aceeași mărime. Consolidați-le de-a lungul conturului pe hârtie de culoare.

Acum puteți începe să creați aripi. Prefabricați de pene cu paturi straturilor, pornind de la marginea de jos. Prin același principiu, face corpul bufnita. Este important să ne amintim că aripile sunt făcute pe blanurile tăiate, iar corpul se află pe foaia pură a Watman. De sus pentru a atașa aripi. Acest lucru se poate face folosind scotch spumat – Aplicația va fi volumetrică.

Ochi, ciocuri și labe de bufnițe tăiate din hârtie prin blank. I le voi atașa la aplicația de lipici sau bandă spumată. Unul dintre atributele principale ale bufnițelor inteligente este o pălărie. Este ușor de tăiat din hârtie albastră. Aplicația poate fi completată cu desene sau litere de hârtie.

Crearea de melodii din copilăria timpurie îi învață pe copii să distingă culorile, cifrele și materialele. Appliques contribuie la dezvoltarea gândirii creative, a mâinilor de motilitate, a imaginației. În acest formular, copiii vor cunoaște lumea și vor primi o distracție interesantă.

Despre cum să faci aplicarea „bufniță și consiliu” cu propriile mâini, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: